Kanye West a Fehér Házba teszi

0 Comments

Egyrészt van Kanye West. Egy zenész és ellentmondásos figurája, amely ismert, hogy felháborító kijelentéseket tett, megpróbálva ellopni a reflektorfényt, ahol csak lehetséges, és úgy tűnik, hogy erősen szeret a saját mentális képe iránt. Másrészről van Donald Trump, aki sok olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a Kanye. Tegyük össze a kettőt, és az, ami van, egy igazi ellentmondás pörkölőcsésze.

Ami a spekuláció már elterjedt, valószínűleg miért döntöttek úgy, hogy a kettő szembe kell néznie, és olyan ellentmondásközpontot hoz létre, amely mindketten annyira odafigyelne rá, hogy gyakorlatilag belefulladhatnának belőle.

Kanye West nemrég látogatott a Fehér Házba. Tíz perces beszédet adott Donald Trumpnak és a Egyesült Államok és a világ már előre és vissza repül a szociális médiahálózatokon, és megpróbálja megérteni a bizarr találkozást.

A felsőbbrendű ember Kalap

Érkezés a „Make Amerika A nagy megint "kalap" a fején, Kanye és Trump megosztott egy öleléssel, több kamerával pedig elrepült. A kalapját viselve Kanye úgy érzi, mint Superman, megjegyezte.

De ez a ölelés és a kalapot kis zsákmányt jelentett, és csak egy szempont volt a találkozónak, amely a világot együttesen gátolta. Ez volt a beszéd, amit Kanye szállított, hogy valóban megkapták a robbantó közösségi médiahálózatokat. Kanye több témakörben elfordult, bár a beszéd nyilvánvaló célja a börtönre vonatkozó reform volt. Beszéd volt, maga Kanye kijelentette, hogy a lélektől származik, és hasonlóképpen olyan, mint egy finom bor, több jegyzettel.

Amikor befejezte a csevegést Trump és Kanye legújabb vitáival kapcsolatban, menjen a Spin Palace-ba! Ez az online kaszinó sokkal jobb szórakozást kínál, és nagy esélyt is nyer. Játssz velünk ma!

A forradalmi iPlane Design

A találkozás legbámulatosabb pillanata, és az, ami a leginkább beszélt és nevetségessé vált, az a pillanat, amikor Kanye eljuttatta az iPlane-t Trump elnökhöz. A monológja egyik pontján Kanye azt javasolta, hogy az Airforce One helyére az iPlane 1 kerüljön. Egy repülőgép, Kanye elmagyarázta, amit az Apple tervez. Támogatta iPlane pályáját azzal az elképzeléssel, hogy ha az elnök nem néz ki jól, az ország nem néz ki jól. Az elnöknek a legfrissebbnek kell lennie.

Kanye kiderült, hogy a telefonján még a tervezett gépe is volt. Úgy döntött, hogy megosztja a designot a POTUS-szal, feltárva a világnak, hogy a telefonja jelszava 000000. Sokat készül a túlzottan egyszerűsített jelszó, mivel nyilvánvaló, hogy a Kanye nem a leginnovatívabb jelszóalkotó.

Miután megkérdezték a repülőgép tervezését, az Apple azt mondta, hogy soha nem kerültek kapcsolatba az ötletgel, és teljesen nem tudták, hogy egy ilyen kialakítás létezik, amíg a nagyszerűen nem jelenik meg. Elutasították a további észrevételeket, valószínűleg azért, mert nem tesznek repülőgépeket.

A Media Circus személyre szabott

Akárhogy is, egy másik média cirkuszi a Fehér Házban, és mindkét fél valószínűleg megkapja azt, amit az eseményből akartak. Ami azt jelenti; mindkettő újabb hullámot kapna a médiában, és forró téma lesz a szociális média platformokon szerte a világon.

A múlt hónapban Kanye is viharral vitte a szociális média világát, és egy csípő mondván, hogy úgy érezte, hogy az 13th módosítás alkotmányát, amely véget vetett a rabszolgaságnak, meg kell szüntetni. Később hozzáadta ezt a Tweet-t, mondván, úgy érzi, hogy a módosítást módosítani kell, nem kell törölni. Akárhogy is, ez egy újabb ellentmondásos vihar volt egy hosszú sorban ellentmondásos pillanatokban Kanye számára.

Amikor Kanye beszédét lezárta, Trump megjegyezte, hogy az általa kapott rant meglehetősen lenyűgöző volt, és elég valami. Azt is elmondta, hogy Nyugat bármikor beszélhet vele, okos cookie volt, és azt kapta. Mi volt az, hogy Kanye, Trump nem bővült. Annak ellenére, hogy valószínűleg arra a tényre utalt, hogy ő és Trump egyaránt úgy tűnik, hogy ellentmondásokat játszanak, ugyanolyan módon, a saját nyilvánosságra hozatala érdekében.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kanye West a Fehér Házba teszi Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon