A 10 legfontosabb kenyai online kaszinóhely

A játékosok számára elérhető összes lehetőség alapos tesztelése után egyértelmű nyertesek vannak. Ezek olyan oldalak, amelyek túlmutatnak a normákon abban a tekintetben, amit játékosaik számára kínálnak. Ha tovább olvassa az oldalt, megtudhatja, hogyan végezték el a teszteket, de ebben a táblázatban megtekintheti a legjobb kenyai kaszinóoldalakat, az új játékosoknak szóló bónuszajánlataik részleteivel.
Noha természetesen vannak különbségek, vannak olyan dolgok is, amelyek ezen operátorok mindegyikében közös. Mindegyikük különféle engedélyeket bocsát a szabályozó testületek rendelkezésére a világ minden tájáról, amely megmutatja, hogy vásárolnak tisztességes játékokat, és tapasztalataik szerint szigorú korlátozások és jogszabályok szerint működnek. Rendkívül egyszerű az első lépések bármelyikének megkezdése

A 10 legfontosabb kenyai online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €1600

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz €3000

10 euró befizetés és 70 eurós játék

Kifizetés 97.74%
Teljes bónusz €10

€ 2400 Welcome Bonus

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz €2400

Az Ön ajándéka 100 euróig ingyen!

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €100

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €300

1000 dolláros üdvözlőcsomag + 100 pörgetés!

Kifizetés 97.90%
Teljes bónusz $1000

€ / $ 250 plusz 50 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.97%
Teljes bónusz € / $ 250

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $1000

100% -os meccsbónusz 250 £ -ig

Kifizetés 98.21%
Teljes bónusz £250Körülbelül a 10 legfontosabb kenyai online kaszinóhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Az online kaszinók legálisak Kenyában?

A szerencsejáték Kenyában legális, a szerencsejáték minden formáját az 1966. évi fogadási, lottó és törvényi törvények szabályozzák, és a Fogadási Ellenőrző és Engedélyezési Testület (BCLB) felügyeli. A szerencsejátékról szóló törvény felhatalmazza az Engedélyező Bizottságot arra, hogy engedélyeket adjon ki és vonjon vissza a szerencsejáték-üzemeltetőkhöz, és minden engedély érvényessége a következő év június 30-án jár le, annak biztosítása érdekében, hogy az eladók naprakészek maradjanak az iparágban bekövetkező változásokkal. Kenyában törvényes az államilag jóváhagyott lottókra, sportra, bingóra és az ország bármely szárazföldi kaszinójában való fogadás.

Online kaszinó törvények Kenyában
Kenyában törvényes a szerencsejáték

Sok más országhoz hasonlóan a kenyai játékról szóló törvényt sem megfelelően frissítették az internet megjelenésével. Egy állami tulajdonú online kaszinó, a BetKenya korábban engedélyt kapott az Engedélyezési Testület által, de már nem működik. A szerencsejáték-törvény részeként az online kaszinók technikailag legálisak, feltéve, hogy a Fogadási Ellenőrző és Engedélyezési Tanács engedéllyel rendelkezik, de mivel nincs kenyai engedéllyel rendelkező kaszinók, sok kenyai inkább offshore kaszinóhelyek felé fordul.

A szerencsejáték offshore kaszinóban vagy nem engedéllyel rendelkező kaszinóban Kenyában illegálisnak tekinthető, de mivel a törvényeket lazán hajtják végre és a kormány nem blokkolja a külföldi kaszinókat, az offshore kaszinók százai elfogadják a kenyai játékosokat, és nincs nyilvántartás arról, hogy egy játékos büntettek külföldi online kaszinóban való játékért.

Online kaszinó játékok Kenyában

Kenyában az online sportfogadás a népszerűség szempontjából veszi a süteményt, de a kaszinó játékok egyre népszerűbbek, amikor az Internet hozzáférhetősége bővül. A kenyai játékosok hozzáférhetnek az online kaszinó játékok teljes csomagjához, beleértve a résidőket, Blackjack, rulett, video póker, Baccarat, craps, asztali póker, Keno, lottó, bingó, kaparós sorsjegyek és rés játékok, amelyek az online kaszinókra jellemzőek.

Online nyerőgépek Kenyához

csillagkeletkezési egy népszerű online slot Kenyában - nézd meg Kenya legnépszerűbb online slot-jait.
Az online kaszinókban remek lehetőség, hogy a játékok ingyenesen kipróbálhatók gyakorlati módban, tehát még akkor is, ha még soha nem játszottál kaszinójátékot, kipróbálhatja a játékokat, hogy megismerkedjen a szabályokkal anélkül, hogy saját kockázatával kellene kockáztatnia. pénz. A játékok azonnali játékhoz közvetlenül a webböngészőn keresztül érhetők el, nincs szükség letöltésre, így kockázat nélkül és elkötelezettség nélkül játszhatnak.

Az online kaszinó játék Kenyában meglehetősen gyorsan növekszik. Nagyon világos, hogy ennek az országnak a játékosai szeretik a pénznyerő automatákat, asztali játékokat és sportfogadásokat. Az online piacon tucatnyi megbízható online kaszinó található, amelyek kenyai játékosokat fogadnak el, ami azt jelenti, hogy választása szinte korlátlan.

Ez az oldal a legjobb kenyai online kaszinók listáját nyújtja Önnek. Beszélünk a legnépszerűbb fizetési módokról, az ország szerencsejátékok jogi státusáról, bónusz ajánlatokról és egyebekről is!

Vessen egy pillantást az alább felsorolt ​​ajánlott kaszinók felsorolására, ha azonnal el szeretne kezdeni. Megnézheti az 1XBet kaszinót, mint egy olyan helyet, amely elfogadja a kenyai shillingt.

A kenyai szerencsejátékok áttekintése

A szerencsejáték Kenyában törvényes és szabályozott iparág, az 1966. évi fogadási, lottó és szerencsejáték-törvény bevezetésével, amely az ország minden szerencsejátékát szabályozza. Sok afrikai szomszédságától eltérően Kenya egyértelműen meghatározta a szerencsejátékokkal kapcsolatos törvényeket, és lehetővé teszi a szárazföldi kaszinókat, egy államilag működtetett online kaszinót, két állami lottóját (amelyek szintén elérhető online), sportfogadásokat és lóversenyeket. A szerencsejáték-ipar nagy üzlet, a kenyai kormány évente 3 millió dollár bevételt gyűjt be a szerencsejátékokkal kapcsolatos tevékenységekből.

Jogos-e játszani online kaszinóban Kenyában?

Kenya azon kevés afrikai ország egyike, amely naprakészen tartja a szerencsejátékra vonatkozó jogszabályait az Internet terjesztésével együtt, és a kenyai törvények szerint az online kaszinók működése törvényes. A fogás egy online kaszinó csak akkor működhet legálisan, ha a kenyai kormány jóváhagyását megkapta, és csak egy engedélyt adtak ki, amely egy állami kaszinónak teljes monopóliumot biztosít az online kaszinó játékok felett, mint például a blackjack, rulett, nyerőgépek és póker.

Mint általában minden monopólium esetében, az emberek unatkoznak, és több választásra vágynak, ezért a legtöbb kenyai szerencsejátékos inkább offshore-ban működő online kaszinók felé tart. Bár technikailag illegális offshore kaszinókban játszani, Kenya szerencsejáték-törvényeiben semmi sem bünteti a játékosokat ezért, így az offshore szerencsejáték-ipar továbbra is virágzik. Bár ezek a törvényi szürke területek lehetővé teszik a kenyaiak számára, hogy nagyon csekély kockázattal hozzáférjenek a nemzetközi joghatóságok által engedélyezett online kaszinókhoz, ügyeljen arra, hogy az Ön felelőssége, hogy megértse az Önre vonatkozó online szerencsejátékra vonatkozó törvényeket, és mindig ügyeljen arra, hogy valódi pénzben játszik online. Megbízható VPN (virtuális magánhálózat) használatát javasoljuk a fokozott biztonság érdekében.

A 10 legfontosabb kenyai online kaszinóhely Frissítve: May 31, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

ezüst tölgyek kaszinóban nincs befizetési bónusz kód