LEGOLAND: Új világrekord

0 Comments

Legoland Japán a közelmúltban megtörte a világrekordot a legnagyobb cseresznyevirág-fa építésével - teljesen a LEGO blokkokból! A fát 881 470 Lego téglából építették, és Japánban, Nagoyában összeszerelve, a LEGO gyárában épült. cseh Köztársaság. Ez megkapta őket a helyszínen a Guinness World Records könyvében. Miért csábítják ezeket a kis darabokat a világ, és a LEGO ma is olyan népszerű, mint amikor 1932-ben alapították? Találjuk ki!

A LEGO-ról

LEGO-t alapították Dánia Ole Kirk Christiansen készítette az 1932-ban. Miután a felesége meghalt, és elhagyta a négy fia felemelését, elkezdte építeni kis fa kacsajátékokat. Ahogy a fiai nagyon szerették, elkezdte a kacsákat a termelésbe vinni. Sajnos (vagy szerencsére) a gyárban tűz keletkezett, és Christiansen-nek újjáépítenie kellett, mivel asztalosként dolgozott, mindent (házak, gyár, stb.) Miniatűr változatokat készített, és hamarosan műanyagba költözött. fából. Úgy döntött, hogy meghívja LEGO cégének nevét, amely a „láb godt” dán szóból származik, és azt jelenti, hogy „jól játszik”.

Az 80 évnél gyorsabban halad előre, és a LEGO ma is olyan népszerű, mint amikor 1932-ben alapították. Sőt, az 2017-ben kiderült, hogy a LEGO még mindig a legmagasabb eladási játékmárka az Amazon-on, annak ellenére, hogy csökken a piaci részesedés. A háta mögött Fisher-Price, Melissa & Doug, Little Tikes és Step2 volt. Nem csoda, hogy az emberek igyekeznek annyit tenni a LEGO-val, amennyit csak tudnak, beleértve a Guinness World Records beállítását!

LEGOLAND

Mi lenne a LEGO saját tematikus parkja nélkül? Az első LEGOLAND-t megnyitották az 1968-ban Dániában, amelyet a LEGOLAND Windsor Resort követett. Egyesült Királyság 1996-ban. További LEGOLAND vidámparkok találhatók Németország, Japán, Dubai, Kalifornia, Florida és Malaysia. Dél-Koreában, New Yorkban és Sanghajban található parkok jelenleg építés alatt állnak, és a közeljövőben megnyílnak.

Szóval mit várhatsz a LEGOLAND-nál? A szórakoztató parkok nyilvánvalóan a fiatalabb gyerekek (11 és fiatalabbak) számára készültek, és bár a hullámvasútokat is magukban foglalják, nem olyan extrémek, mint a többi parkban. Ezek azonban nem a legfontosabb látnivalók - végül is a LEGOLAND, így számíthat arra, hogy megtalálod… LEGO! Mit csinálsz, mert az összes szórakoztató parkban található egy LEGO mini-föld, amely egy miniatűr falu, ahol tájékozódási pontok és jelenetek találhatók. a világ minden tájáról, valódi LEGO tégla millióból készült.

A LEGO Franchise

A LEGO világméretű jelenséggé vált, így most megtalálható a LEGO Star Wars, a LEGO Jurassic World, LEGO Disney és LEGO Angry Madarak. És persze, ha azt szeretné, hogy ragaszkodjon az eredeti blokkokhoz, amiket a nagyapád játszott, akkor még így is teheted!

Még egy LEGO filmet is létrehoztak, Chris Pratt, Will Ferrell és Elizabeth Banks tehetséges hangjaival. Míg ez az animált, LEGO blokk, a film költségvetése körülbelül $ 60 Million volt, $ 469.1 Million volt a boxban - mondhatjuk: „Minden félelmetes!”

Záró gondolatok

A LEGO mindig része lesz az életünknek, de nézzünk szembe vele: mindig lesz valami, ami megtartja a gyerekeket. Mi van a felnőttekkel? Nos, beállíthatja saját világrekordját a Spin Palace Casino-ban. Nemcsak a progresszív résidőket játszhattad el, és talán valaha is a legmagasabb jackpot nyertes lettél, de asztali játékkal is rendelkezel Blackjack, rulett és craps. Tehát, míg a gyerekek játszanak a LEGO-t, pihenhetnek a PC-n vagy a mobilon néhány asztali játékkal a Spin Palace-ban. De légy óvatos, amikor felkelsz - a LEGO darabok még mindig fáj, mint a pokol, amikor belépsz rájuk!

Referencia:

https://mashable.com/2018/04/24/lego-cherry-blossom/?utm_cid=hp-h-1#0BTY0wK5oOqO

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
LEGOLAND: Új világrekord Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon