Élő kereskedő tippek a Blackjack játékosok számára

0 Comments

él Blackjack az internet csak néhány évig lehetséges, de hatalmas lendületet ad a világ minden tájáról. Egy modern luxus a lehetőség, hogy egy élő kereskedővel szembenézzen, miközben még mindig a saját otthonában van.

De hogyan különbözik az élő kereskedő blackjack a blackjack más formáitól?

Minden olyan tipp, amely segíthet abban, hogy jobb játékos legyen?

Vessünk egy pillantást az élő online blackjack néhány részletére.

Játssz vagy fogadj

Az élő blackjack egyik legérdekesebb dologja, hogy mind a játékot, mind a jelenleg folyamatban lévő játékokat lehet fogadni. Sokan szívesen részt vesznek az akcióban, és a játékosok, akik csak a természetes felvételeket hívják, mivel a blackjack-nél a legizgalmasabb a forró ülés. De mások rendben vannak, még több kezével.

A modern technológia csodája lehetővé teszi, hogy azok, akik jobban szeretnék megfigyelni, vagy nem találnak helyet, élő játékokat nézhetnek és fogadhatnak. Az opció nem elérhető minden élő kaszinóban, de gyorsan válik a normává. És mivel annyi játékos szeretne részt venni, és van egy korlátozott számú hely, csak akkor van értelme, ha azok, akik megragadnak, esélyt adnak arra, hogy még mindig részt vegyenek a cselekvésben. Az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartani, ha az élő játékokat fogadja, az, hogy egy játékos képessége néha nem része az érintett tényezőknek. Lehet, hogy megengedheti a kártyák természetét, de nem, ha egy játékos nyer vagy veszít. Ez eltérhet az élő kaszinótól az élő kaszinóig.

Győződjön meg róla, hogy a kapcsolat stabil

Ez magától értetődő, de ha élő kaszinóban játszik, elengedhetetlen, hogy az internetkapcsolat megbízható és stabil legyen. Egy élő kaszinó soha nem tehető felelőssé, ha elveszíti a kapcsolatot egy játék közepén, és ennek eredményeként elveszíti a kezét. Az élő kaszinók mindig lehetővé teszik a türelmi időszakot, hogy visszanyerhesse a kapcsolatot és vegye fel a helyet, ahol elhagyta. Ha túl sokáig megszakad, azonban a kéz elvész, és minden elhelyezett fogadás lesz elveszett. Ez lehet igazi királyi fájdalom a hátulján.

Az Ön személyes felelőssége, hogy az internetkapcsolat stabil és megbízható legyen. Ha van olyan kapcsolat, amely hajlamos arra, hogy leesjen vagy leváljon, érdemes inkább normál online blackjack-t játszani. Az élő blackjack valóban azok számára készült, akik nagy sebességű sávszélességet használnak, és akik megbízható kapcsolatot biztosítanak.

Vigyázz a minimális fogadási összegekre

Mint minden blackjack-asztalnál, az élő blackjack-nek minimális és maximális fogadási limitje van. Elengedhetetlen, hogy csatlakozzon egy olyan asztalhoz, amely nem túl az árkategórián. A profi játékosok szerint a minimális tét összege nem haladhatja meg a teljes költségvetés 5% -át. Ez kis összegnek tűnhet, de biztosítani fogja, hogy nem csődbe kerül, mielőtt elkezdené a játék áramlását.

Mielőtt belépne egy élő blackjack játékba, keresse meg, hogy mi a minimális fogadási összeg. Ha az összeg túl sok, egyszerűen keressen egy alacsonyabb minimális fogadási összegű táblát. Egyszerűen inkább szeretné nézni és fogadni az éppen játszó kezeket, amelyeknek sokkal kevésbé kell nyomást gyakorolniuk az asztalon való részvételre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az új játékosok megismerhessék a pénz elvesztésének kockázatát.

Ellenőrizze a kifizetési összegeket és a fedélzetet

Ne feledje, hogy nincsenek fizetett összegek az élő blackjack számára. Mielőtt csatlakozna az asztalhoz, ellenőrizze, hogy mekkora összeget fizetnek ki a blackjack leszállásakor. Nagyobb kifizetési összeg lesz néhány táblázatnál, mint a többi táblázat. Természetesen elengedhetetlen, hogy mindig a legjobb ajánlatot tegyük, mivel egyszerűen nincs előnye az asztalnál, amely alacsonyabb kifizetési összegeket kínál. Hasonlítsa össze az élő kaszinók számát és kövesse az előnyben részesített ajánlatot.

A használt kártyakártyák száma is meghatározza a blackjack lejátszásának módját. A blackjack-t általában egyetlen kártyacsomaggal kell játszani, ami a legjobb statisztikai esélyeket adja a játékosnak. Ha egynél több fedélzetet használnak, akkor az esélye annak, hogy a játékos jó kezemet kap. Az élő kaszinó azonban nyíltan kijelenti, hogy hány kártyatartót használnak, valamint a fent említett kifizetési összegeket. Ellenőrizze, hogy fogadásokat tesz-e, és győződjön meg róla, hogy a legjobb eséllyel jár. Az ilyen adatok nagyban befolyásolhatják a játékot és annak lehetséges eredményeit.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Élő kereskedő tippek a Blackjack játékosok számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon