Hosszú lövés fogadások, amiket fizetett ki

0 Comments

Bárki, aki elég hosszú volt a játékban, tudni fogja, hogy a sportfogadás inkább művészeti forma, mint a tudomány. Bár számos tényezőt kell figyelembe venni, a kutatásokat és az elemzendő statisztikákat, sokat sok szerencsét és intuíciót ér el. Ez minden bizonnyal azokra a bátor fogadókra vonatkozik, akik a hosszú lövésbe helyezték a pénzüket. Ha ezek közül a bátor lelkek egyike vagyunk, üdvözöljük az optimizmusodat, és jutalmazza Önt egy olyan fogadókkal, akik elvesztették a hosszú esélyeket, és elnyerték a jutalmakat.

Az 15-Fold akkumulátor

Az 2001-ben egy Mick Gibbs nevű angol úgy döntött, hogy egy őrült akciós tétet fogad. Nem akartam, hogy a szerencsejátékot robbantja, átadta az 30 pentét (47 US cent) egy 15-akkumulátorról. A feladat az volt, hogy az 15 különböző futball-mérkőzéseken nyerteket nyerjünk. Az esélyek az 1,666,666-re vonatkoznak az 1-re. Valahogy minden helyére került. A tét utolsó mérkőzése a Bajnokok Ligája döntője volt Valencia és München Bayern között. A játék végül büntetésre kerül, Bayern megnyerte a tétet. Gibbs-nek félmillió fontot fizettek ki.

A Xabi Alonso célja

A 2005-ban egy dedikált Liverpool rajongónak őrült elképzelése volt, hogy a Liverpool Xabi Alonso játékos a szezon során egy bizonyos ponton belül gólt szerezhet. Úgy döntött, hogy eldöntötte az ötletét, és egy £ 200 tétet hozott le a Paddy Power brit bukmékerrel. Gondolva, hogy ez volt a legegyszerűbb pénz, amit valaha készítettek, Paddy Power elfogadta a tétet, és megadta az 125-1 férfinak esélyét. Később ebben az évadban a Liverpool a 3rd FA-kupa Luton Town-ját játszotta, amikor Xabi Alonso megmagyarázhatatlanul átvette a labdát, és átölelte az egész Luton-i csapatot. A labda véletlenül a nyitott célba gördült. A tét 25 000-t fizetett ki.

A késő fogadás

Január 10-on, Mali játszott Angolt az Afrikai Nemzetek Kupa megnyitó mérkőzésén. A játék Angola útja volt, akik négy gólt értek el, csak az 2010 percek maradtak az órában. A stadion elkezdett kiürülni, és a fogadási oldalak mindent eltorzítottak, ami azt hitte, hogy elfelejtett következtetés volt. Egy dühös licitáló úgy döntött, hogy bátor lesz, és egy 16-os összeget helyez el a Mali-ra, hogy megnyerje a győzelmet. Ennek az esélye a legkevésbé hihetetlenül alacsony volt. Ahogy kitalálhatod, Mali hirtelen megfordult az 5 céljai között. Végül a bajnokságon nyerték meg a mérkőzést, és a szerencsés licitáló £ 4-el ment.

Cardinals Nyerje meg a World Series-et

Szeptemberben 2011-ben a Cardinals öt játék volt a Wild Card helyszínen. Miközben a rajongók hittek a csapatukban, csak 15 játék maradt játszani. Ez azt jelentette, hogy a világsorozat rendkívül vékony volt. Az egyik licitáló úgy döntött, hogy visszaadja a kardinálisokat. Egy $ 250-ot helyezett a Cardinals-ra a World Series-et. A fogadás esélye hatalmas 500 volt az 1-nek.

Nem elégedett az első tétjével, ugyanaz az ember úgy döntött, hogy egy másik $ 250 tétet tesz a Cardinalsra, ami valóban megnyerte a World Series-et. Ezt az 999-nek az 1-hez igazították. A Cardinals hirtelen egy győztes sávra lépett, ami ideges lett. Októberben még el is vitték a Phillies-t, akiket nyertek. Azóta hét játékban legyőzte a Rangers-t, hogy megnyerje a World Series-et és létrehozzon egy kis történetet. Az a férfi, aki elhelyezte a tétet, tudnia kell valamit, amit most valaki más tett. A $ 500-t hatalmas $ 375,000 kifizetésre fordította!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Hosszú lövés fogadások, amiket fizetett ki Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon