A bónuszok megtekintése Brazíliában

0 Comments

A bónusz igénybevétele nagyon sokat változik attól függően, hogy melyik piacot nézi. Szerettük volna jobban megérteni, hogyan néz ki a következő feltörekvő kaszinók egyikében óriások: Brazília. Tudja meg, mit tanultunk alább.

A preferált bónuszok brazil játékosok számára

A az ENV Media által készített tanulmány mélyen elmélyül a brazil játékosok preferenciáinak megértésében. Ebből a tanulmányból nagyon világos, hogy az ingyenes pörgetések a bónusz előnyben részesített formája, a válaszadók 59%-a úgy emlegette ezeket, mint „a legjobb lehetőségeket az ingyenes játékra és a potenciális nyereményekre”. Az ingyenes fogadások sem maradnak el ettől – a válaszadók 53%-a említette őket. 

Forrás: Env Media – iGaming Incentives In Emerging Markets – Alkalmazott piaci tanulmány

 

A skála másik végén a betéti bónuszok (36%) és a megnövekedett esélyek (30%) szerepelnek. Ez valószínűleg azt jelzi, hogy a brazil játékosok nem akarják elérni a bónuszok kiváltásához szükséges befizetési küszöböt. Inkább az érdekli őket, hogy ingyen fogadjanak vagy játszanak.

A brazil bónuszrajongók demográfiai adatai

A demográfiai adatokkal kapcsolatban elmondható, hogy a legtöbb bónuszrajongó a 18 és 45 év közötti korosztályba tartozik. Érdekes módon, bár mindkét nem hajlamos a véletlenszerű nyereményekre, úgy tűnik, hogy a nők valamivel jobban hajlanak az ingyenes pörgetésekre. 

 

E játékosok többsége a C1 társadalmi-gazdasági osztályba tartozik, és magasabb iskolai végzettséggel rendelkezik, mint az átlagos brazil. Brazília délkeleti régiója büszkélkedhet a legtöbb ilyen játékossal.

Melyik online kaszinóban van a legjobb bónusz Brazíliában?

Annak érdekében, hogy megfelelően megértsük, melyik kaszinó rendelkezik a legjobb bónuszokkal, felfedeztünk egy módszert ennek mérésére a Sevenjackpots társult webhelye által készített Actual Bonus Value vagy ABV által készített esettanulmány alapján.

Lásd még:  Miért érdemes online kaszinó bónuszokat használni a nyeréshez?

 

A „Tényleges bónuszérték” egy számított mérőszám, amely meghatározza a bónusz valódi értékét. Ez a számítás különféle szempontokat vesz figyelembe elemek mint például az üdvözlő bónusz összege, a fogadási követelmény, a fogadáshoz való hozzájárulás, a játszható játékok, valamint a feltételek egyértelműsége. Nézzük tehát az ezen mutató alapján elérhető legjobb bónuszokat.

1. A KTO a legjobb bónuszt kínálja

A KTO az egy viszonylag új online kaszinó amely figyelmének nagy részét közvetlenül a brazil piacra összpontosítja – így nem meglepő, hogy ők kerültek az élre.

 

A KTO fogadási bónuszának értéke nagyon alacsony, 365 R$. A KTO két ingyenes fogadást és 50 ingyenes pörgetést is kínál. Az ABV 289.08 R$, ami a hirdetett érték 79.20%-a. Figyelemre méltó az 1-szeres fogadási követelménye is.

2. A LeoVegas a második helyet foglalja el

LeoVegas egy iparági óriás, amely minden idők egyik legjobb online kaszinójává vált a világon. De talán ennek köszönhető, hogy nem tudták megadni a első hely ABV szempontjából.

 

A LeoVegas fogadási bónuszának értéke sokkal magasabb, 5000 R$. Ez a befizetési bónusz és az ingyenes pörgetések három részre oszlanak, így a brazil játékosok kissé bonyolultabbá teszik a kitalálást. Az ABV 2400 R$, ami csak a teljes bónusz 48%-a. Figyelemre méltó azonban, hogy lehetővé teszik a kifizetéseket, miközben teljesítik a fogadási követelményeket.

3. Parimatch megkapja a bronzot

Betmatch egy másik nagyobb sportfogadó és kaszinó márka, amely a brazil piacon is érdeklődött. 

Lásd még:  A legjobb kaszinó bónuszoldalak értékelése 2023 júniusában

 

A LeoVegas fogadási bónuszának értéke sokkal magasabb, 7,500 R$. A Parimatch 150%-os befizetési bónuszt kínál 7500 R$-ig. Az ABV ezen csak 2925 R$, ami a teljes érték 39%-a. Figyelemre méltóak azonban alacsony, mindössze 1 R$-os minimális befizetésükről.

KTO veszi a korona okkal

Fontos megjegyezni, hogy miközben a KTO jóval alacsonyabb üdvözlőbónuszt kínál, sokkal jobban megfelel a brazil játékosok szerencsejáték-szokásainak. Először is, amint azt az ENV kutatás is említette, a játékosok előnyben részesítik az ingyenes fogadásokat és az ingyenes pörgetéseket, mint bármely más típusú bónuszt. 

 

Másodszor, érdemes megjegyezni, hogy néhány 2022-es Statista-adat alapján a brazil játékosok egyszerűen nem hajlandóak annyit fogadni, mint amit a LeoVegas vagy a Parimatch kínál – ezek ezres nagyságrendű összegek jóval magasabbak, mint a játékosok havi tétje.

Záró gondolatok

Összefoglalva, a brazil iGaming iparágban a bónuszok köre hatalmas és változatos. Bár a bónuszok jelentősen eltérhetnek a kaszinók között, elengedhetetlen, hogy a játékosok alaposan elolvassák és megértsék a feltételeket. Az olyan kaszinók, mint a KTO és a LeoVegas, átlátható és felhasználóbarát bónuszairól ismertek. Érdemes azonban megjegyezni, hogy Brazíliában a bónuszok általában kisebbek, ha más globális piacokkal szembeállítják őket.

A bónuszok megtekintése Brazíliában Frissítve: Október 31, 2023 Szerző: Damon