Make-Unders: A kedvenc új trend emelkedése

0 Comments

Úgy néz ki, mint a nők a világ minden tájáról kezdik a szépség tökéletességének nagykereskedelmi elutasítását. Mivel a make-unders az új legfelsőbb trend, biztonságosan azt mondhatjuk, hogy egy kis éjszaka végére nagyon kevés panda szeme és bohócszája lesz.

Néhány évvel ezelőtt a make-up minden évszakban nagyobb, fényesebb és merészebb lett. Ez kétségtelenül az volt, hogy Lady Gaga, Li'l Kim és mások, akik híresek a külvilágról, a reflektorfényben töltötték. Természetesen a rajongók és a divatbemutatók arra ösztönöztek, hogy egy kicsit tovább emeljék határaikat, még akkor is, ha az eredményeket általában Depressed Oompa-Loompa-nak nevezték.

Mint New York City-alapú kultúraíró, Bim Adewunmi rámutatott, Rihanna a legjobb divat magazinról szóló bemutató videójában mondta. A több díjnyertes popsztár bejelentette, hogy inkább a make-up, mint kevésbé volt a módja annak, hogy menjen el, és ez nyilvánvalóan így történt. Ez megváltozott, és még Gaga is közzétette a #NoMakeUp selfies-t.

A Spin Palace kaszinó online, akár egy törülközővel ellátott kozmetikumok vakolatában, akár inkább a frissen tisztított megjelenésű, tökéletes választás, ha a hangulatban van. Végül is, a játékosok és a kereskedők egyike sem láthatja, hogy mit nézel ki.

Mi változott?

Bobbi Brown vezető szépségguru nem idegen a meztelen megjelenésnek, és majdnem 30 évvel ezelőtt kezdett dolgozni vele. Azóta a make-unders körül lebegett, de a közelmúltban népszerűségi robbanást tapasztalt.

Brown azt mondta, hogy a titok az volt, hogy csak a megfelelő összeget alkalmazzuk, ami a már létező módszerek javításának módja. Hozzátette, hogy a modern fogyasztóknak nincs szükségük drámai vagy időigényes technikákra. Érzéseit a sminkművész visszhangozta a csillagokhoz; Jamie Greenberg, aki azt mondta, hogy a nők mesterséges, nehéz kinézetűek.

Az anonim termelő és menedzser Nicole Clemens arról beszélt, hogy miért követik az előremutató trendet, és azt feltételezte, hogy a legújabb trendek egy része furcsa volt. Azt is elmondta, hogy kevesebb kozmetikumok viselése fiatalabb megjelenést adott neki és más nőknek, ezért egyre több nő támaszkodott a trend felé.

A bőrápoló műszak

Egy másik ok, amiért a make-under egy új kedvenc, az, hogy elkezdtük értékelni a bőrápolás fontosságát. A modern élet túlterhelései, feszültségei és feszültségei, valamint a táplálkozás és egyéb tényezők kapcsolódnak a korai öregedéshez, és a túl sok smink használata nem segít.

Ahelyett, hogy egyszerűen tonizálná és hidratálná, most már a kor látható látható jeleinek megfordítása, valamint a foltok minimalizálása a szervezet legnagyobb szervének tartásával. Akár vásárol valamit a ráncok kiegyenlítésére, a pórusok zsugorodására, vagy a szabad gyökök elleni küzdelemre, a cél az, hogy a természeti szépség ragyogjon. Egy másik kérdés azonban, hogy az adott cucc valóban működik-e vagy sem.

Vedd át a stílust

A lényeg a legjobb rész, hogy olyan könnyű, mint ahogy elképzeled. Ez is költséghatékony módja annak, hogy hagyja, hogy a természeti adottságai ragyogjanak.

Greenberg azt mondta, hogy a must-haves közé tartozik a színezett hidratáló és az ajakbalzsam, valamint a szempillahosszabbítás. Brown viszont a szempillaspirált és a szemöldök ceruzát, a rejtegetőt ajánlja, és elpirul a meztelen megjelenésért. Ha hozzá kell adnia egy kicsit valami különlegeset a formális alkalmakhoz, a szemceruza, a hamis szempillák és a vörös rúzs használ.

Természetesen nem kell Greenberg és Brown sima palettáit elfogadnia. Taylor Babaian, a make-up művész azt mondta, hogy ha színt szeretne, választhat a matt és a semleges árnyalatok közül, és csak finom lesz.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Make-Unders: A kedvenc új trend emelkedése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: