Mayweather / McGregor küzdelem uralkodása Boxing érdeklődés

0 Comments

Emlékszem, hogy fiatalabb vagyok, és az ökölvívás az egyik legnagyobb sportesemény. Úgy tűnt, mintha egy év nem tudott volna eljutni néhány, vagy más jelentős bokszesemény nélkül, és gyakorlatilag minden médiahálózat hirtelen zárva volt a vitában, hogy ki lesz a győztes. Nem azért, mert sok érdekeltségem volt, látod, de mindenki körülöttem minden bizonnyal.

Elhaladt az idő, és a boksz elkezdett kiszabadulni a reflektorfényből. MMA jött, ahol az ellenfél fejét rángatta a szokás, a kiütések gyakoriak voltak, és hirtelen a nagy piros kesztyűvel harapó srácok kevésbé barbárnak tűntek. Mohamed Ali és Mike Tyson, akik korábban meredek legendák voltak, már nem voltak jelen a helyszínen, és a boksznak problémája volt a helyettesítő ikonok megtalálásában.

Flash-előremutató a jelenhez és gyakorlatilag senki sem beszél a bokszról. És legalább senki sem beszélgetett a bokszról, amíg a Mayweather / McGregor nem harcol.

Az élet túlfeszültsége

Nem emlékszem olyan harcra, amiről beszéltünk, sem olyanról, ami annyira figyelmet és vitát hozott. Egy MMA harcos, szemben egy bokszolóval, szinte túlságosan volt ahhoz, hogy még meg is érezze magát; mint egy röplabda-bajnok hirtelen úgy döntött, hogy egy kosárlabda-játékos ellen lép fel. A harcok két nagyon különböző formája, amelyek egy gyűrűbe dobnak, és csak egy feltörekvő győztes.

Azok az emberek, akikről nem tudtam, a leggyengébb érdeklődést mutatják egy olyan eseményen, amely körülbelül két felnőtt férfit épített fel, akik egymásról beszéltek a Facebookon. Mindenkinek volt véleménye, és nem volt problémája, hogy szakértőt jelöl ki. És persze, annyira kevés véleményem, hogy nem is remélhettem, hogy részt veszek a hype-ben. Olyan volt, mintha újra a középiskolába jött volna.

Érdeklődésem nem volt abban, aki valóban megnyerte a harcot, hanem az a tény, hogy az ökölvívás nagyobb figyelmet szentelt, mint amilyen az évek óta. Az a fajta mindenfajta figyelem, amit nem sokáig élvezett. És persze figyelemre méltó volt, hogy a sport drasztikusan szükséges, mivel gyorsan elvesztette népszerűségét. Egy nagyon jól megtervezett reklám stunt valóban.

Mindenki fogadások

És persze, a fogadási szempontnak a tetőn kellett lennie. Milyen jobb módja a véleményed biztonsági mentésének, mint tétet tenni? Ismét az emberek, akiket nem ismertem, mindenképpen érdekeltek a sportban, és a fogadások a Facebook-on fogadtak fogadási döntéseket, és kijelentették, hogy annyira biztosak voltak abban, hogy az egyik vagy a másik harcos lesz a győztes, akit pénzbe helyeztek.

Csodálatos volt, hogy tanúskodjon, mintha egy izgalom láza valahogy megragadta volna a világot. Az emberek ismét egy bokszeseményen vettek részt, és csak elképzeltem, hogy a nagy boksztisztviselők sóhajtanak. Végül is a közönség hajlandó fogadni egy sporteseményt, amely jelzi a sport egészének érdeklődését.

Vissza a boksz?

De a küzdelem most már vége, és az izgalom visszafogta a hátát, biztonságos-e azt mondani, hogy a bokszvilág újra uralkodott? Továbbra is fektetnek-e az emberek a bokszba, most, hogy a főverseny megtörtént, vagy vissza fog térni a hátsó égőre, ahol egy ideje volt?

Nyilvánvalóan nem volt baleset, hogy az ökölvívás átkerült az MMA-val, remélve, hogy néhány fiatalabb MMA-rajongó talál valamit, ami érdekelne a bokszban. De csinálta ezt a munkát?

Én személy szerint nem mondhatom. Amint már említettem, az ökölvívás meglehetősen szelídnek tűnik az MMA-hoz képest, ahol a harcok sokkal inkább viscerálisak és brutálisak. Heck, nincs gyűrűjük, van egy OCTAGON. Ha bármi megrémíti a napvilágot tőlem, az a tény, hogy nyolc oldalra van szükségük ahhoz, hogy megverjék egymást.

Ha bármi, remélem, hogy az ökölvívás visszanyerte érdeklődését, hiszen úgy vélem, szégyen lenne a világ egyik legrégebbi sportágának elhalványulása.

De ha teljesen őszinte vagyunk, úgy érzem, hogy az MMA logikusnak tűnik evolúció ami azt jelenti, hogy maga a boksz végül elhalványul. Nem azt jelenti, hogy az ökölvívás nem érdekes és megtévesztően mélyreható sport, de csak azért küzdek, hogy egy fiatalabb közönséget vegyenek részt. Bár természetesen talán tévedek. Talán a Mayweather / McGregor elleni küzdelem pontosan az volt, amire szükség volt az ősi sport megújításához.

Újra van szükségünk sziklás

Szomorú számomra, hogy az ökölvívásnak már nincs nagyobb, világszerte elismert ikonja. Vagy ha igen, akkor nem lehet egy nagyon nagy ikon, mivel nem vagyok tisztában azzal, hogy egy pillanatra körül van. Milyen bokszszükséglet egy új Rocky, és nem tudok segíteni, de úgy gondolom, hogy ez a küzdelem potenciális megoldást kínál erre a dilemmára.

Lehet, hogy McGregor, az MMA harcos dobott a bokszgyűrűbe elveszett a meccsét Mayweather ellen, de biztosan érdekelne, hogy hol megy innen. Nem lenyűgöző lenne látni, hogy ő a bokszvilágban uralkodik, és a modern kor új boksz-ikonjává válna?

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mayweather / McGregor küzdelem uralkodása Boxing érdeklődés Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon