Mayweather VS McGregor - a világ legnagyobb küzdelme a Spin Palace Sportban

0 Comments

Az összes szem lesz a gyűrűn, amikor Floyd „Money” Mayweather Jr a Conor „the Notorious” McGregor-jával találkozik később ebben a hónapban. Ha a század harcának ígéreteit felkeltette, győződjön meg róla, hogy ne hagyja ki a Spin Palace Sports izgalmas különleges ajánlatát!

Az 26 augusztusában, a paradicsomi T-Mobile Arénában, Nevada, USA, az úgynevezett pénzharc egy veretlen 11-idő kvintuple-osztású boksz világbajnok lesz, aki vegyes harcművész, aki a jelenlegi UFC könnyűsúlyú bajnok.

A rendkívül várt ökölvívó mérkőzés a legjobb sportfogadási akció forróhelyévé válik, és élvezheti ezt a többet az újonnan elindított Spin Palace Sports sportfogadásának köszönhetően. Tegyen egy maximális 1.00 tétet a Mayweather-re, hogy megnyerje, és nyerjen ingyenes fogadásokat, ha a legendás harcos megjelenik győztes.

Will Mayweather Nyerje meg az 50th mérkőzést?

Mayweather visszavonult az 49th egymást követő győzelmével a gyűrűben. A bajnok és a Manny Pacquiao közötti 2015 küzdelem millió embert vonzott a világ minden tájárólés látta, hogy Mayweather megegyezik a tökéletes 49-0 a korábbi nehézsúlyú bajnok pályafutása sziklás Marciano.

A McGregor viszont az UFC egykori tollbajnoka és a jelenlegi könnyűsúlyú bajnok, és sosem harcolt egy profi boksz mérkőzésen.

Eddie Alvarez november 2016-i kiütése megnyerte a könnyű bajnokságot, miközben még mindig a bajnokságot tartotta; egy olyan címet, amelyet az első gyermeke születését követő szabadságot követő bejelentése után levették tőle.

A pénz elleni küzdelem jól versenyezhet a Mayweather VS Pacquiao nézőjével, bár a legtöbb boksz-rajongónak be kell lépnie a fellépésbe a mérkőzés sok TV-műsorának egyikén keresztül. A legolcsóbb jegyek mindegyike $ 500-ra, míg más helyek ára $ 1500-tól egy hihetetlen $ 10 000-hez képest.

Fogadjon a Mayweather-re a Spin Palace Sports-en

Az 1.20 (az írás idején) esélye a Mayweather-nél, hogy megnyerje a Spin Palace Sports könyvesboltjait, és úgy gondolja, hogy az ír UFC-bajnokság nem rendelkezik benne, hogy felálljon egy olyan sportolónak, aki széles körben tekinthető a sport egyik legjobb védekező harcosának. . A McGregor esélye általában nem jó, annak ellenére, hogy az MMA bajnok ismételt nyilatkozatai vannak az önbizalomról és bizonyos győzelemről.

A Spin Palace Sports továbbfejlesztett kínálata, amely ragyogó esélyekkel rendelkezik a Mayweather-nél, hogy megnyerje az 1.00-t és az 1.20-t (az írás idején) ingyenes fogadásokban, még több minőségi fogadásért.

Az ajánlat 24 augusztusától kezdődik, és csak a Mayweather VS McGregorra érvényes az augusztus 26-on. A megnövekedett nyeremények a punters fogadásokhoz viszonyítottak, és az ingyenes fogadás nyereményei érvényesek az 7 napokra, amikor a punters a Spin Palace Sports bármely sportpiacán használhatják.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mayweather VS McGregor - a világ legnagyobb küzdelme a Spin Palace Sportban Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon