Mayweather győzelme feloldja a könyveket

0 Comments

Floyd Mayweather Jr 10th-round győzelme egy boksz mérkőzésen az MMA Conor McGregorral szemben, amikor végül Vegasban történt, hónapoknyi őrült hype után, sok ember megkönnyebbült.

A boksz pundits, mindazok, akik éveket tanultak a sportban, és azok, akik azonnali szakértők lettek öt Twitter hozzászólás elolvasása után, megkönnyebbülten sóhajtanak. Ha McGregor az összes előrejelzést megdöbbentette, és megverte a legyőzhetetlen korábbi világbajnokot, sok „szakértő” arcán sok tojás lett volna.

Az ökölvívó ipar maga is úgy érzi, hogy egy golyót ütött; egy McGregor-győzelem megerősítette volna, hogy az ír ember szentelt támogatói a harc előtt dobogtak, és egy kínos kérdőjelet hagyott a boksz állításáról, hogy a „kiváló” sport.

Mayweather hangosabb rajongói, akik olyan jónak adtak, mint a szociális médiában, elmenekültek a legnagyobb online égési sérülésekről, amikor a hősük jött át. Ő volt elveszettA McGregor lojálisok abszolút nyomorúságot tettek volna az életükben.

McGregor mentett arc

Még Conor McGregornak is örülnie kellett, hogy nem igazán jött ki a tetején. Ha megnyerte volna, ha legyőzte a legyőzhetetlenségét, akkor rájött volna, hogy most meg van védve a bokszcíme, és választás, hogy két tudományág között legyen.

Ami azt illeti, tiszteletre méltóan mutatott, különösen az első három fordulóban, és hosszabb ideig tartotta a Mayweather TKO-t, mint a legtöbb ember. Biztosan harcolt rajta, és sok boksz-rajongót lenyűgözött azzal, hogy megtagadta a belépést, még akkor is, ha hét körbe került.

A Notorious most megmentette arcát azáltal, hogy nem törődik magával, és most visszatérhet a domináns UFC-hez, rajongói még jobban megcsodálják hírnevét, mint „az embert, aki az 10-en egy veretlen bajnoki bajnokkal lépett az első boksz-meccsébe”.

A Pay Per View koncessziók tulajdonosai is örömmel látták a harcot Mayweather-re. Persze, mindegyik PPV büntetőjéből már $ 99 volt, még akkor is, ha az első fordulóban véget ért a harc. De ha Mayweather egy hatalmas idegesben lett volna, akkor a rajongók "kijavítanának", és talán sokkal nehezebb lett volna visszaállítani őket a következő szuperfegyverre.

Mayweather elkerülte a megalázást

Ami a rekordját illeti, nem is beszélve a hatalmas fizetési ellenőrzéséről, nehéz elhinni, hogy Mayweather valaha is komolyan aggódik az eredmény miatt. Még akkor is, ha a legjobb, hogy a McGregor túlzsúfolt retorikáját a küzdelem előtti promóciós turnéjához igazítsa, a The Money azt a benyomást keltette, hogy egy fickó, aki túlságosan biztos volt abban, hogy túlnyomó többsége a sok trash-beszédben zavar.

Ha az MMA legendája szerencsés ütést zárt volna a nyitó három fordulóban, akkor talán más történet volt. Ahhoz, hogy másodszor kijusson a nyugdíjba, nyilvánvalóan a pénzért, és elpusztítson egy hibátlan 49-bout-rekordot, hatalmas megalázás lenne Mayweather számára.

Tehát bár soha nem aggódhatott komolyan az eredmény, mivel a harc húzódott, és McGregor nem volt hajlandó lefelé haladni, egy apró niggling kétségbe kellett merülnie. Add hozzá a pénzt a megkönnyebbültek listájához, amikor a ref megállította a harcot .

És mivel a szánalmas esélyeket a bajnok felajánlotta, a nagy költők, akik úgy döntöttek, hogy a fogadásokkal való tisztességes megtérülést csak úgy tudták megtenni, hogy Mayweather-nél nagyobbak lettek volna, szintén nagy mértékben megkönnyítené a győzelmét. Vannak jelentések arról, hogy néhány póker olyan nagy értéket tett, mint a 1-millió dollár az ökölvívó ászára, így a szájban szívek voltak, amikor McGregor olyan veszélyesnek látszott az első három körben.

Bukmékerek valószínűleg a leginkább megkönnyítik az összeset

Zavarba ejtés, megaláztatás és az arc elvesztése: ha az eredmény megfordult volna, ezek mind fájdalmas következményekkel járnának mindenkinek, aki a boksz és a Mayweather fölényét támogatta. De az emberek, akiket a legsúlyosabban sújtottak volna, ahol a legtöbbet fájták volna, a bukmékerek lettek volna.

A legnagyobb téteket Mayweather-re tették; az átlagosan $ 8,832.00 tétenként, átlagosan csak $ 1,261.00. A McGregor nyereményének átlagos tétje kisebb volt, a $ 200.00-nál, de ha nyerte volna meg, akkor a fogadás kifizette volna a $ 1,000.00-ot McGregor végső esélyein. A korábban elhelyezett fogadások még jobban kiegyenlítettek volna.

Ha az elképzelhetetlen történne, és az első három körben elkezdték azt gondolni, hogy elképzelhető, a Vegasban egyedülálló sportkönyvek elveszítették a becsült $ 50-milliót, ha nem többet. Bár végül a Mayweather összes tétjét kifizették, az összes veszteségüket több mint ellensúlyozta a McGregor-nál fogva tartott nagy mennyiségű veszteség. De ez persze az, hogy az esélyeket az első helyen számítják ki…

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Mayweather győzelme feloldja a könyveket Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: