Kaszinójáték-visszatérések mérése

0 Comments

A kaszinójátékok pontos mérésének ismerete alapvető eszköz mindazoknak, akik igazán élvezik a kaszinójátékokat - akár szárazföldi kaszinóban, akár online-on. Bármi legyen is a játék vagy a választott játékok, a megfelelő mérőeszközök megvalósításának megértése nagymértékben befolyásolhatja a játékok kimenetelét, mivel most már a lehetséges eredmények alapján válogathatsz.

Kap egy fogást a ház szélén

A ház szélén a kaszinó által az adott játékban élvezhető előny mértékét értjük. Fontos megjegyezni, hogy bizonyos fogadási típusok inkább egy magasabb háztartás felé irányulnak, mint mások. Fontos, hogy ne csak tudjuk meg, melyik játékot kell játszani, és amelyek elkerülhetik, hogy visszatérjenek, hanem különbséget tegyenek a különböző fogadások között.

Egy kis szó, amit variációnak nevezünk

A legtöbb játékosnak van egy ötlete, hogy mi a ház széle, de kevés játékos érti meg a variancia fogalmát. A legtöbb ember nem veszi észre, hogy a kis Lady Luck valójában bármi köze van - és hogy a kaszinójátékok, mint az élet, mindent megtesznek a matematikai algoritmusokkal. A laikus kifejezések szerint a variancia pontosan kiszámítja, hogy milyen messze van attól vagy milyen közel van a ház széléhez. Alacsony variancia játékban a játékosok elvárják, hogy alapvetően megkapják azt, amit várnak, hogy nagyon közel maradjanak a ház széléhez.

A variancia ingadozása és növekedése ellenére a játékosok elkezdenek továbblépni és távolodni a várt hozamtól.

A variancia megértése határozza meg, hogy melyik játékot részesíti előnyben a játékos pénzügyi helyzete és más tényezők kombinációja alapján. A nagy variációjú játékok például nagy jackpotokat kínálnak a felvételre - feltéve, hogy a játékosok, akik ezekben a játékokban játszanak, inkább hajlamosak egy kis pénzt elveszíteni gyakrabban. Az alacsony varianciájú játékok nem adják meg a rendkívüli hozamot, amit a nagy variációjú játékok nyújtanak, de a játékosok nem jutnak el a zsebéből közel olyan gyakran, mint a nagy variációjú játékoknál.

A kérdés aztán könyörög: gyors és törékeny vagy lassú és állandó? A variancia megértése segít ebben a döntésben.

Magas variációs játékok tartalmazzák Kenó és Bingó, valamint bizonyos típusú fogadások, mint például az egyenes fogadások Rulett és javaslatok fogadások Craps.

Az alacsony variancia játékok közé tartoznak a legjellemzőbb asztali játékok, mint például a Roulette és a Blackjack.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kaszinójáték-visszatérések mérése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon