Férfi tesztoszteron szintek kapcsolódnak a luxuscikkekhez

0 Comments

A férfi pszichébe való merülés trükkös üzlet lehet. Számos egyetemi intézet azonban csak ezt tette, elsősorban arra összpontosítva, hogy a férfiak nagy pénzt költenek a luxuscikkekre. Vannak, akik úgy látják, hogy ez egy erőteljes erőforrás-pazarlás, de ezek az intézmények komolyan vonták az ügyet, és olyan eredményekkel jöttek vissza, amelyek részben kiszámíthatóak és szórakoztatóak voltak.

Az eredmény legjelentősebb szempontja a magas tesztoszteronszint és a luxuscikkek beszerzési gyakorisága közötti kapcsolat volt. Természetesen egy olyan eredmény, amely néhány ismerő smirkset kaphat, de látszólag van néhány igazi tudomány a következtetések mögött, és számos érdekes statisztikai bizonyíték.

Súlyos tanulmányok

A tanulmányban résztvevő tudományos intézmények a ZRT Laboratórium, a Wharton Iskola, az INSEAD, a Sorbonne Egyetem és a Caltech. A vizsgálati alanyok között 243 férfiak voltak, akik 18 és 55 között voltak. A folyamat során a férfiak 50% -át kaptuk tesztoszteron-gélre, míg a másik 50% -ot csak placebót kapták.

Ezután a csoport megkérdezte, hogy melyik márkákat részesítették előnyben, az adott opcióval együtt, beleértve a márkájukat is, amelyek híresen fényűzőek voltak, és megkövetelhetik, hogy nagy nyereményt nyerjenek egy online kaszinóban, hogy megengedhessék őket, szemben a kevésbé luxusokkal és ismertebbekkel. a minőség ereje felett. Amint azt már rájöttem, úgy tűnt, hogy azok, akik bevitték a gélt, inkább a luxusmárkákat részesítik előnyben.

Egy további tanulmány, amikor a férfiak egy sor reklámot néztek, majd megkérték, hogy értékeljék, mennyire tetszett nekik. A hirdetések célja, hogy hangsúlyozzák a termék más jellegét, egyesek erőteljesek és státusszal kapcsolatosak, míg mások érthetőbb lehetőség. Ismét a tesztoszteron gél azt sugallta, hogy a státusz és a dominancia szükségessége kapcsolódik a hormonhoz.

Mi a kapcsolat?

A tanulmány nem az, amit bármilyen módon meggyőzőnek neveznénk, és az eredmények csak a hétköznapi kapcsolatra utalnak a tesztoszteron és a luxuscikkek igénye között. De mi pontosan ez a kapcsolat a hormonok és a drága termékek között?

Colin Camerer, a tanulmány egyik szerzője, egy sajtóközleményben beszélt a témáról. Elmondása szerint a luxuscikkek kifejezetten erőteljes státuszszimbólumokként szolgálnak ahhoz, hogy belépjenek az első férfi ösztönökbe. Nevezetesen, azok, akik egy embert követelnek meg mások felett, és alfa-hímnek nevezik. A luxuscikkeket éppen így mutatják be; egy státusz szimbólum mások felett, és ezért az alfa-férfi dominancia nyilatkozata.

Más szóval, Camerer tisztázta, ezekben a napokban az emberek harcolnak autómodelljükkel, ruházati címkével és anyagi tulajdonukkal szemben a fizikai erőszakkal szemben. Legalábbis ez a gondolat, hogy a tanulmány előterjeszti.

Hormonok szabályozzanak minket?

A tesztoszteron az agresszióhoz kapcsolódik, így legalább bizonyos mértékben szerepet játszik a pszichében. Noha nehéz egyenes vonalat rajzolni a tesztoszteron és a luxuscikkek beszerzése között. Legalább annyiban, amennyire ez az adott tanulmány megy. Talán a jövőbeni tanulmányok egy kicsit nagyobb tisztaságot nyújtanak.

Ehelyett talán igazságosabb lenne azt mondani, hogy a luxuscikkek bejutnak az egóba, szemben a magas tesztoszteronszintűekkel. A hirdetők biztosan tudják, hogy mit csinálnak. Az egyik márka, amely többet fizet, mint egy másik, meg kell indokolnia az árát, és nincs hiány azok közül, akik hajlandóak egy kicsit több készpénzt kivenni, ha státuszuk van.

Ami azt illeti, hogy a hormonok szerepet játszanak-e ebben, nem teljesen világos, de egy dolog biztos; a hormonok életünkben nagy szerepet játszanak.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Férfi tesztoszteron szintek kapcsolódnak a luxuscikkekhez Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon