A Microgaming és a Foxium bemutatja: Astro Legends

0 Comments

Azt mondom, hogy az egyik legjobb dolog az üzletben az innovatív erők, amelyek a felfedezett játékok mögött vannak. A technológia folyamatos fejlődése azt jelenti, hogy a megjelent játékok is fejlődnek, és ez jó hír mindenkinek. A hónap vége a Spin Palace-nál mindig jó dolog, mert a hónap vége egy teljesen új online video slot játék felfedezését jelenti. Ezúttal a játékot Astro Legends: Lyra és Erion nevezik, és ez az együttes erő Microgaming és Foxium. A Foxium a saját entitása, de a Microgaming-nal való felügyelet révén létrehozta a legújabb játék extravagánsát. Miközben a Microgaming biztosítja a platformot, a Foxium biztosítja a játékot, és azt mutatja.

Egy epikus mese vár

A sok hűvös attribútum közül, ami ezzel a játékkal érkezik, az első dolog, ami a figyelmedre fog szert tenni, a története, és hadd mondjam el neked, ez az egész megvan a mese. A galaxisban messze elhelyezve… ó, nem bánom, valahol egy galaxisban van, és két térkori megastar körül áll. Líra van, az Oratorio bolygóról és az első nővérről egy intergalaktikus zenekarért. De ez az idegen szépség több, mint egy énekes, akinek lenyűgöző „keytar” szólói wow a tömeg, ő is békefenntartó, aki összegyűjti Csillagpor kristályokból és drágakövekből annak érdekében, hogy alakja eltolódjon. Amikor eltolódik, egy farkas szellemformájává válik, aki viszont hihetetlen sebességgel futhat. Lyra a Libretto bolygót vonzza a játék másik fele, az Erion, egy idegen mesterséges lény, és ez az a hely, ahol az összes fellépés megtörténik.

Miért játszanak a Foxium játékai?

A Foxium már nem volt túl hosszú ideig, de minden olyan kaszinójáték-társaság, amely rendelkezik a Microgaming támogatásával, nem szippantható meg, és a játékok minősége lenyűgöző. Van egy finom vonal a minőség és a mennyiség között, és azt hiszem, hogy minden sikeres üzleti törekvés mindkét attribútummal rendelkezne. A Microgaming egyike azoknak a vállalatoknak, akiknek mindkettőjük van, és gyanítom, hogy hihetetlen potenciált lát el a Foxiumban, ezért lehetővé tette, hogy a vállalat a Quickfire szoftvert használja a tartalom közzétételéhez. A Foxium igazán hűvös témájú gyűjteménye nem csupán feltaláló, hanem azt is mutatja, hogy egy cég ujjával felidézte a játékosokat. A fantasztikusan megjelenő online és mobil slot játékokon kívül a Foxium izgalmas és alternatív játékokkal is elárasztotta a játékokat, és hosszú időn át hagyott hagyományokat tartogat.

Astro Legends lejátszása

Az Astro Legends nem játssza le a hagyományos online video slot játékokat, vagy az adott témájú játékokat. Eltűnt az 5 oszlopok és az 9 és az 25 nyerővonalak közötti hagyományos orsószerkezet. Ehelyett az, amit szembesül, a gyémánt alakú lemez, amely független 22 tárcsákkal, vagy pontosabban az 22 pozíciókkal.

A nyereményeket úgy érhetjük el, hogy hasonló szimbólumokból álló csoportokat jelenítünk meg, és legalább egy 5 szimbólumra lesz szükségük egy szomszédos fürtben, hogy sikeres legyen. Csak hat szimbólum tölti fel ezt a táblát, és bár ez szeszélyesnek tűnhet, több folyik, mint az eredetileg a szemnek. Geometriai vad szimbólumokat kapsz, amiket egy 2x és 5x közötti véletlenszerû szorzó kísér, és ezen túlmenõen egy nagy téteket is. Ez a respin attribútum az 15 000 csillagászati ​​nyereményét idézheti elő a tétedben, ha megvered az esélyeket. Végül van egy nagyon izgalmas boszorkány-kaland bónuszjáték, amely a szemen átívelő, és ha szerencséje van az oldalán, édes a pénztárcán.

Ebben a bónuszjátékban Lyra átalakul a farkas szellemi állatává, és elkezd futni a képernyőn, hogy összegyűjtse és összegyűjtse a drágaköveket. Erion megpróbálja megfékezni az előrehaladását azáltal, hogy a kristály akadályokat felemeli. Szerencsére ott vagy, és az a cél, hogy vezesse az utat, hogy elkerülje, hogy Erion megpróbálja megállítani. Szerezd meg őt mind a hat szakaszon, és 20x-el fogsz jönni a téteddel!

Az Astro Legends: Lyra és Erion, egy intergalaktikus, pszichedelikus, szintetikus infúziójú, nagy nyerési lehetőséggel rendelkező kaszinójáték a Spin Palace Online Kaszinóban. Készen állsz arra, hogy elkezdje ezt a kalandot?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Microgaming és a Foxium bemutatja: Astro Legends Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon