Microgaming Slots-hoz játszani a karácsony

0 Comments

A karácsonyi szezon közel van ránk, és az online résidős rajongók számára ez sok új lehetőséget jelent nagy nyerésre. Ahogy az online kaszinójátékok egyre fejlettebbek lettek, a vezető fejlesztők megtapasztalták portfóliójukat az izgalmas játékokkal, amelyek mindenkit megünnepelnek évszakok az év - beleértve a kedvenc ünnepi ünnepünket is. Itt a Spin Palace-nál az online résidők széles választékát kínáljuk Microgaming, a világ szakértője a kaszinó szoftverek létrehozásában.

A Microgaming rendszeresen kiadja az új játékokat, és karácsonyi slot kiadásuk mindig a játékosok évének egyik kiemelkedő pontja. Érdekli az ünnepi szórakozás és a nagy nyeremény ünnepek? Olvasson tovább, hogy felfedezte a Microgaming legjobb karácsonyi nyerőgépeit, hogy élvezze ezt a decemberet!

Titkos Mikulás slots

A karácsonyi szellembe való bejutás a Microgaming kiváló témaválasztékának köszönhetően egyszerű. Először a listán szerepel a Secret Santa, egy vonzó játék, amely mindenféle hagyományos karácsonyi szimbólumot csomagol a tárcsájára. A karácsonyi pudingok, pörkölt pulykák, ajándékok, tűzfák és még Mikulás is megjelennek, és az 5 tárcsákon és az 1024 nyerési módokon nyerik a díjakat.

A fő vonzás a Secret Santa-ban véletlenszerűen kiváltott bónusz, amely hét rejtélyes bónusz funkciót kínál Önnek. A Wild Boosts, a Wild Reels, a Dashing Wilds, az ingyenes pörgetések, a rejtélyes szorzók és a Rolling Reels ™ mindezzel megragadható, így könnyedén lehet pénzt szerezni ebben a szezonban. A legjobb az egészben, ha az 5 illeszkedő szimbólumokat dobja a tárcsákra, és más megfelelő szimbólumokká alakulnak, hogy újabb garantált győzelmet nyújtsanak.

Mikulás vad lovas résidők

A Santa's Wild Ride egy mulatságos üdülési hely a Microgaming-tól, amely tökéletes lesz az Ön számára, ha szereted a játékidőket egy humorérzékkel. Ebben a résszel a Santa egy bőrbőrű motoros, aki az orsókkal és a gyönyörű vörös csajával jelenik meg a tárcsákon. Az 5 tárcsákon és az 243 módokon keresztül nyerhet egy nagylelkű szabad pörgetést, amikor az 3-ot vagy többet szétszórja.

Az ingyenes pörgetésekben megnyert összes nyeremény is megduplázódik, és a jutalmakat ezúttal tényleg izgatja. Az ingyenes pörgetések közé tartoznak a Stacked Wilds, a Expanding Wilds és a Trailing Wilds ™ is, így játszhatsz, ha készen állsz arra, hogy megnyerjen néhány csábító karácsonyi gazdagságot!

Deck the Halls slots

A Deck the Halls egy nosztalgikus nyílás, amely visszajuttatja Önt a családi karácsonyra, mint gyermekre. Az 5 tárcsákkal és az 30 állítható nyerővonalakkal azonnal ünnepélyesebbnek érzi magát, amikor a részletes bemutatókat, pulykákat, karácsonyi harisnyákat és kandallókat látja a tárcsákon.

A Deck the Halls Wild szimbólum a játék logója, amely kitölti a többi szimbólumot, hogy több nyereményt adjon a bankrolljához. Van még egy harang Scatter szimbólum is, amely az 10 ingyenes pörgetéseket és egy vidám 2x szorzót vált ki az összes nyereményedre. Az itt felajánlott legfelső jackpot is az 40,000 érmék - ez egy csodálatos módja az új év elindításának!

Scrooge Online nyerőgépek

Emlékszel a klasszikus Dickens történetére Ebenezer Scrooge-ról és a nyomorult útjáról? A Scrooge-hoz hasonlóan komolyan élvezheti a karácsonyi ünnepeket, és nagy nyereményeket követelhet, amikor élvezheti a Microgaming eredeti történetét! A Scrooge online slot az 5 tárcsákon és az 50 nyerővonalakon zajlik, különféle karaktereket kínálva a tárcsák történetéről, beleértve Scroogét is.

Az innovatív, ingyenes pörgetések naptára nyomon fogja követni az egyes nyerő kombinációkat, melyeket kirakodsz, a karácsonyi nap felé haladva, és növeled az összegyűjtött pörgetések számát. Amikor eléri a december 25th-et, a szolgáltatás elkezdődik. Van egy Xmas Dinner bónuszjáték, amelyben minden karaktert összeilleszthet a karácsonyi vacsorájukba, hogy nyerjen az 10,000-t a tétjével.

Jingle Bells slots

A Jingle Bells egy ünnepi dallam, amit nehéz elfelejteni. Visszatérve az 2006-be, a Microgaming egy klasszikus online slotot hozott létre, amely tele van karácsonyi grafikával, és a játék még mindig nagy hittel egy évtizeddel később! A Jingle Bells csak az 3 tárcsákat és az 5 nyerővonalakat tartalmazza, így tökéletes lehet az Ön számára, ha Ön online slots kezdő, és nem könnyű szórakozást keres. A szimbólumok bárokat tartalmaznak, aranysárga harangok, hetesek és holly klaszterek, amelyek a 6,000-érmék maximális nyereményét nyerhetik.

Mivel ez a Microgaming egyik klasszikus bővítőhelye, a bónusz funkciók egyszerűek maradtak az új játékosok és résidők számára egyaránt. Az arany harang azonban továbbra is vad szimbólumként működik, kitöltve a többi szimbólumot extra pénzt a zsebébe.

Ezzel a Microgaming karácsonyi nyerőgépek széles választékával soha nem fog elfogyni a nagyszerű játékok, amelyekre decemberben kerülhet sor. Játssz még ma a legboldogabb karácsonyra!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Microgaming Slots-hoz játszani a karácsony Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: