A mobil átalakító hatása a játékra

0 Comments

Az okostelefonok és a táblagépek nemcsak megváltoztatták a kapcsolatot a barátokkal és a családdal, üzleti tevékenységet és üzletet. Ők is megváltoztatták a játék módját.

A mobil technológia hatása a szerencsejáték-iparágra hatalmas, a mobilszektor pedig a kaszinó bevételeinek jelentős részét teszi ki. Nézze meg közelebbről a játék átalakításának néhány módját, itt a Spin Palace-ban.

Mikor és hogyan játszanak játékokat

Az egyik leglátványosabb módja annak, hogy a mobiljátékok megváltoztatták a játék arcát, az a hozzáférhetőség, amit kínál. Előtte érkezés A mobil kaszinók esetében a játékosoknak korlátozniuk kell a játékukat, amikor időnként beállíthatták a játékidő és más játékok lejátszását a számítógépükön.

A játékosok játékszekciói általában hosszabbak lennének, nem pedig rövidebbek, és ezek során nem sokat csinálnának a játék előtti összpontosítás mellett.

Az okostelefonokon vagy táblagépeken való lejátszás azt jelenti, hogy játszhatnak, amikor néhány pillanatig megtakarítják. Ez azt jelenti, hogy a játékszakaszok hosszúak vagy rövidek lehetnek.

Hol játsszák a játékokat

A mobil másik módja, hogy átalakította a játékokat, hogy megszabadította a játékosokat a számítógépükhöz való kötődésről. A játékosoknak már nem kell aggódniuk, hogy időt kell játszaniuk csak akkor, ha le tudnak ülni az íróasztaljukba, akár otthon, akár az irodában.

Az intelligens telefonjaikon vagy táblagépein bejelentkezve a Spin Palace-ba bárhol játszhatnak, ahol az eszközök csatlakozhatnak az internethez. Ez lehetővé tette, hogy a játékosok sokkal szociálisabbak legyenek, amikor játszanak, mert akár a barátok megérkezéséig is játszhatnak, vagy különböző helyeken találkozhatnak a játékokkal, ami nem feltétlenül volt lehetséges, ha a játékuk számítógépekre korlátozódik.

Hogyan tervezték a játékokat

A mobiljátékok is befolyásolták, hogyan tervezik a szoftverfejlesztők a játékokat. Nem csak kisebb képernyőket kell figyelembe venniük, hanem szem előtt kell tartaniuk, hogy ezek a kisebb képernyők érintőképernyők.

Továbbá, mivel a játékosok valószínűleg kaszinójátékokat fognak játszani az útközben, a designnak elég egyszerűnek kell lennie ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen navigáljon. Még a hagyományos, viszonylag bonyolult játékmenethez hasonló játékok, például a póker is egyszerűsítettek mobileszközökhöz.

Látogasson el a Spin Palace mobil kaszinó oldalára, hogy megtudja, hogyan játsszon most okostelefonon vagy tableten.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A mobil átalakító hatása a játékra Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon