Az 2018 legtöbb ünnepelt repülőtere

0 Comments

A légi utazás nagyon kényelmetlen élmény lehet. Valójában ez lehet az egyik leginkább kényelmetlen idő, attól függően, hogy hová repül, és melyik repülőtérről van szó. A hosszú várakozásoktól kezdve a repülés késleltetése és felszámolása a padlón szundikálással nem vicces. És persze, amint ténylegesen eljutsz a gépre, lehet, hogy túlélnie kell egy lepárlást, és másodszor is át kell mennie az egész rigmarolán.

Másrészt vannak olyanok, amelyek annyira fantasztikusak, és oly gondosan tervezték, hogy megfeleljenek az ügyfeleknek, hogy az utazás legjobb része lehet. Néhány ember, valójában, hogy az üzletemberek, a turisták vagy a szerencsejáték-kiránduláson résztvevők, csak céljukra szeretnék irányítani az utazást ezekre a kikötőkre.

A Skytrax World Airport díjai

Valószínűleg kevesen vannak, akik figyelmet fordítanak a repülőterekre, kivéve, ha kifejezetten a pontos pillanatban vannak. Ekkor a létesítmény minősége hirtelen élesen összpontosul. Pontosan mit kínál a kényelem, a pihenés és a figyelemelterelés? Ezek az alapvető helyszínek nagyrészt mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek elégedettek és elégedettek legyenek, de csak egy bizonyos pontig. Lehet, hogy van néhány étterem és ajándékbolt, de nem túl sok.

Akkor megvan azok, akik a Skytrax World Airport Awards-on díjat nyernek. És igen, ha kíváncsi lennének, ezek a díjak tekintélyesek. A világ legjobbjainak köszönhetően remélem, hogy a késedelmek ez a lenyűgöző utazási csomópontok.

Changi - Szingapúr

A világ legjobb repülőterét szavazta a hat éve futó Changi Szingapúrban. De mielőtt eljutnánk ahhoz, hogy miért olyan elismert, hogy pontosan hogyan választják ki a legjobb díjakat? Úgy tűnik, hogy a felmérések több millió utazótól származnak a világ minden tájáról. Az eredményekből a döntéseket meghozzák.

Edward Plaistered, a Skytrax vezérigazgatója, egyszerűen kijelentette, hogy Changi elsöprő dicsérete egyszerűen a nemzetközi utazókkal való óriási népszerűség bizonyítéka. Szóval, mit keresett az utazók ilyen dicséret?

Az Ultimate in Luxury

A legtöbb repülőtéren egy személy szívesen ül egy asztalnál, inni egy csésze kávét, és az ingyenes Wi-Fi-t használná a neten való böngészéshez, online játékhoz, vagy a hírek felzárkózásához. És igen, tényleg élvezheted ezt Changi-nél, de ennél sokkal több van. Mit szólnál két 24-órás napi mozikhoz, bemutatva a világ legutóbbi blokkolóit? Megemlítettük, hogy ezek a mozik ingyenesek az utazóknak?

Túl jól hangzik, hogy igaz legyen? Akkor hogyan lehet egy tetőtéri úszómedence, amely az utazók számára is ingyenes, valamint egy napraforgó kert, amely a világ különböző napraforgóit mutatja be? Hol a földön vannak ezek a napraforgók? Miért nőttek fel ott, a helyszíni óvodában. Képzeld el, milyen erőfeszítéseket kell tenned a napraforgó kert fenntartásában, és nem szabad elfelejteni a két szabad 24 órás napi mozikat.

Érdekes módon, a Skytrax nyertesek listájának szinte az összes tíz legjobbja az ázsiai országokban található, a legfelső három szinte mindig ázsiai. München, amely korábban negyedik helyen állt, hatodikra ​​esett, így kevésbé valószínűnek tűnik, hogy a világ bármely más régiójának esélye van harcra. Miért nem ismerik az ázsiai országok ilyen szerelmét, hogy legyenek első számúak a repülőtér részlegén, de a világ többi része biztosan megtanulhat egy-két órát.

Referencia:

https://edition.cnn.com/travel/article/worlds-best-airports-2018/index.html

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az 2018 legtöbb ünnepelt repülőtere Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon