NBA szezon nyitó akció

0 Comments

Az NBA szezon visszatért. Az 2017 döntője és az 2017 / 2018 szezonnyitó közötti időeltérés olyan drámával és intrigával töltötte be, hogy szinte elfelejtettük, hogy a fellépés még nem is kezdődött el. De most, hogy megkezdődik, leülünk és élvezhetjük a tiszta kosárlabda boldogság 82 játékát. Még akkor is, ha egy másik showdownra vagyunk Aranysárga A State Warriors és a Cleveland Cavaliers kötelesek bizonyos intenzív lépéseket tenni. Szóval, mi van az új szezon előtt? Lássuk.

Mi lesz a Celtics-hoz?

Egy kérdés, amely először szerepel a listán - Tud-e a Celtics helyreállítani Gordon Hayward sérülését? Jó esély van arra, hogy a bostoni szezon még azelőtt kezdődött, hogy elkezdődött. Miután megérkezett a városba egy $ 128 millió ügyleten, Gordon Hayward szenvedélyes boka törést szenvedett az első játékában. Hayworth előrelépésének hiánya a legkevésbé szól. Ez azt jelenti, hogy a Kyrie Irving-hez és a Tatumhoz, a Smarthoz és a Brownhoz egy sokkal nehezebb terhelést jelent.

Ki a második a harcosok?

Mostanra a Warriorokat a Nyugat legmagasabb vetőmagjává lehet tenni. Végtére is, hogy az elmúlt három hónapban jobbak voltak, mint bármelyik konferencia társaik évszakok. A kérdés tehát az lesz, hogy ki fog második helyet venni? Valójában számos csapat képes felvenni a kihívást, többek között a The Spurs, a City Thunder és a Houston Rockets. Minden csapatban rengeteg tűzerő van, és több szögből nézve más eredményt kap. Alapvetően mindkét irányba megy.

Vajon ismét Antetokounmpo Impress?

Akkor ott van a kérdés, hogy mi fog történni Giannis Antetokounmpóval? Az NBA-nak soha nem volt olyan játékos, aki másodszor is felvette a Legjobb Játékosokat. Ha valaha volt egy játékos, aki ilyen jellegű, Giannis az ember. Az elmúlt szezonban az Antetokounmpo a Milwaukee Bucks-t a lepattanójába, pontjaiba, ellopta, segíti és blokkolja. Ő volt az első játékos is, aki minden kategóriában befejezte a top-20-et. Tényleg javulhat onnan? Biztosan mondhatjuk, hogy még nem érte el teljes potenciálját. Az 22 éves munkatársai még mindig egy hárompontos ütemben dolgoznak, és lehet, hogy az NBA legnagyobb csillagává válnak.

Fogadási ajánlatok a Spin Palace Sportsben

Egy egész szezon előtt számunkra rengeteg fogadási akció vár ránk. Ha szeretné a legtöbbet kihozni az online NBA fogadásokból, a Spin Palace Sports csodálatos NBA szezon megnyitó akcióit futtatja. Fogd be a játékot, és élvezd a figyelmet és fogadásokat minden játékban.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
NBA szezon nyitó akció Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: