A tíz legjobb holland online kaszinó webhely

MIÉRT AJÁNLJON AJÁNLOTT ONLINE online kaszinók?

Az általunk bemutatott holland kaszinó-oldalakat szakembereink teljes körűen tesztelték és értékelték. Csak olyan online kaszinókkal foglalkozunk, amelyek a legjobb hírnévvel rendelkeznek, és teljes engedélyekkel és szabályozással rendelkeznek. A legtöbb kaszinó játék és szoftver az általunk felsorolt ​​online szerencsejáték-oldalakon holland nyelven érhető el. Kivételes szolgáltatást és ügyfélszolgálatot kap az ingyenes telefonszámok, csevegés és e-mail támogatás révén.

FELFÜGGESZTES ONLINE KASZINOS

Ez a lista a holland legnépszerűbb online kaszinó oldalakat képviseli. Ezek az online szerencsejáték-webhelyek jól megalapozottak a holland piacon, és a legjobb átfogó élményt nyújtják a holland játékosok számára. Olvassa el véleményeinket vagy kezdje el játszani ma az alábbi felsorolásban található linkek segítségével.

A tíz legjobb holland online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 3000

A VILÁGVEZETÉS ONLINE KAZINÓ HŰSÉGPROGRAMJA!

Kifizetés 98.07%
Teljes bónusz € 5000

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $ 400

€ 2400 Welcome Bonus

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz € 2400

400 € + 120 ingyenes pörgetés

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz € 400

77 ingyenes pörgetés + 100% 200 dollárig

Kifizetés 98.09%
Teljes bónusz $ 200

€ / $ 250 plusz 50 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.97%
Teljes bónusz € / $ 250

100% -ig 200 € -ig + 15 készpénz ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 200

Cashback 20% + automatikus kifizetések!

Kifizetés 97.54%
Teljes bónuszKörülbelül a tíz legjobb holland online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Legális fordulás

A külföldi alapú szerencsejáték-társaságok Hollandiába történő fogadására vonatkozó döntés körültekintő a korábbi jogszabályokhoz képest, amelyek megpróbálták megakadályozni a holland játékosok online fogadását. Az 1970-es évektől kezdve a hollandiai kaszinójátékok minden formáját az állami tulajdonban lévő Holland Kaszinó irányította, amely 14 tégla- és habarcskaszinót üzemeltet az országban. A holland játékosok törvényesen jogosultak játszani Blackjack, rulett, póker és számos más Vegas-stílusú játék évek óta ezekben a létesítményekben. A sportfogadási ágazatot két társaság monopolizálta: De Lotto, amely az összes sportot kezeli a lóverseny kivételével; és a Scientific Games Racing BV, amely a Lóversenyt gondozza. A Toto.dl (a De Lotto tulajdonában) az egyetlen sportfogadás, amelynek engedélye van, hogy szolgáltatásait online kínálja a holland ügyfelek számára. 2006-ban a Holland Casino engedélyt kapott online kaszinó nyújtására szárazföldi szolgáltatásai mellett, de kevesebb, mint egy éve tartott. 2008-ra a holland parlament a törvény további három évre történő megújításáról szóló törvényjavaslat ellen szavazott. Ezenkívül a korlátozott internetes szerencsejátékok szabályozásáról szóló törvényjavaslat ellen szavazott. 2011-ig Hollandia megkezdte az e-szerencsejátékokkal foglalkozó új jogalkotási keret kidolgozásának lehetőségeit. A biztonsági és igazságügyi miniszter elismerte, hogy a holland állampolgárok figyelmen kívül hagyták a törvényeket, és egy új törvény nagyobb felügyeletet tesz lehetővé. A holland Legfelsőbb Bíróság 2012-ben azonban úgy határozott, hogy az online szerencsejáték tilalma nem ellentétes a szolgáltatások szabad mozgására vonatkozó uniós jogszabályokkal, és a bankokat felkérték arra, hogy blokkolják a külföldi alapú szerencsejáték-műveletekkel kapcsolatos tranzakciókat. Mivel ezt a politikát törvény nem hajtotta végre, a legtöbb bank egyszerűen visszautasította, és 2013-ra a holland kormány bejelentette a piac liberalizálásának és a tengerentúli szolgáltatók számára engedélyek odaítélésének szándékát.

Nagy változások

Az új rendeletek 2015. januárjától léptek hatályba, az üzemeltetőkre kivetett 20% -os adóval a teljes bevételre. Ez felfordulást váltott ki, mivel kevesebb, mint a szárazföldi szolgáltatásokra felszámított jelenlegi 29%. Fontosnak tartja azonban annak lehetővé tételét, hogy a kaszinók olyan játékokat és kifizetéseket kínálhassanak, amelyek versenyképesek az engedély nélküli webhelyekkel. Azt is javasolta, hogy az engedélyesek kötelezően járuljanak hozzá egy alaphoz, amely elősegíti a problémás szerencsejátékosok támogatását, miközben stratégiákat vezet be a játékosok megfigyelésére és felhasználásának esetleges korlátozására nemzeti szerencsejáték-nyilvántartáson keresztül.

Népszerű NetEnt Kaszinó játékok Hollandiában

A játékgépek kedvence több száz játékkal, amelyek egy bizonyos időpontban voltak a legnagyobb slágerek. A holland kaszinó játékosok, mint minden más nyerőgép-játékos a világ minden tájáról mélyen bele vannak velük, de nem a szokásosba, mint például csillagkeletkezési, Jack és Beanstalk és Gonzo küldetése. A NetEnt létfontosságú szerepet játszik a kaszinójátékosok számára Hollandiában, de nem játékgép-portfóliója miatt, hanem asztali játékuk miatt, amelyek a holland kaszinó játékosok számára „tiltott gyümölcsök”. Alapvetően a NetEnt játékait megtalálhatja minden olyan online kaszinóban, amely erőfeszítéseket tesz a siker érdekében, hogy sikeres maradjon, és tovább növekszik. Mindkét operátor számára vált vágógépekké, amikor slot ingyenes pörgetéseket, üdvözlő bónuszokat, befizetés nélküli pörgetést kínálnak, és lelkes slot játékosoknak, amikor a játékot a következő szintre akarják vinni.

Élő kaszinó játékok holland játékosok számára

Általában kétféle játékos van: slot és asztali játék. A virtuális asztali játékok a maga módján elbűvölők, de az élő kereskedő kaszinó játékok vonzzák az összes szenvedélyes rulett és blackjack játékost. Egyes online kaszinók nem kínálnak evolúció Játékjátékok holland vásárlóiknak, ezért ajánljuk a NetEnt Live kereskedő kaszinójátékait. Bár nincs Baccarat a menüben nagy távolságra vihetnek el téged. A NetEnt Live stúdióiból származó személyes kedvencünk a Common Draw Blackjack, amely megszünteti az asztalok összes korlátját! Full HD video stream, professzionális élő közvetítők és rugalmas asztali korlátok, mire számíthat még? Sőt, mobilját is elérheti néhány játékukhoz. Lehet, hogy a NetEnt Live játékok nem az egyetlen lehetőség az élő kereskedő játékoknál, de biztos, hogy a legjobb!

Holland mobil kaszinó alkalmazások

Vegye ki kedvenc játékjátékát, kedvenc asztali játékát, és igényeljen minden igényelt bónuszt, tartózkodási helyétől függetlenül. Android okostelefonja, iPhone vagy bármilyen más mobil eszköz, amely valószínűleg hordozható mobil kaszinó. Csak egy helyre van szüksége. A legtöbb holland játékos, aki mobil kaszinójátékokat játszik, nagyon jó okból. Online tevékenységeket végezhet a buszon / vonaton való ingázás és a kávészünet során, alapvetően bármikor, amikor csak akar, akár valódi pénzzel játszhat kaszinójátékokat. Most már nem tölthet le Android mobil kaszinó alkalmazást Hollandiában, a Google játékpolitikája miatt. Vannak olyan kaszinók, amelyek Android kaszinó alkalmazásokat kínálnak, amelyeket manuálisan kell letölteni a kaszinó weboldaláról. Ennek ellenére az azonnali játékkal ellátott mobil webalkalmazások szinte teljes egészében átvették az irányítást. Más szavakkal, nem kell átélnie az említett alkalmazások letöltésének küzdelmét. Merüljön el a kaszinó játékkönyvtárába, amint az első befizetést megteszi!

A legjobb holland online kaszinók

A legjobb online kaszinók innovatív új webhelyeket, új funkciókat és trendeket kínálnak. A legjobb holland online kaszinók elsőbbséget élveznek a játékosok által, olyan promóciókkal, mint befizetési bónuszok, betéti bónuszok és számos promóció. Ahogy a legújabb kaszinók megjelennek, mindent megtesznek azért, hogy új üzleti tevékenységeket vonzzanak a versenypiacon. Az új online kaszinók általában jobb bónuszokat kínálnak, mint a versenytársak. Annak ellenére, hogy ezek a kaszinók biztonságosak, néhány játékos annyira óvatos, hogy nem fog játszani az újabb kaszinókban. Az új online kaszinó választásának számos fontos szempontja van. A kaszinót egy jó hírű hatóságnak megfelelően kell szabályoznia és engedélyeznie. A tulajdonosok többsége számos online kaszinóval rendelkezik. Fontos a jó hírnév biztosítása. Egy jó kaszinó sokféle fizetési módot fogad el. Az online kaszinónak hűségprogrammal, folyamatos promóciókkal és jó bónuszokkal kell jutalmaznia a játékosokat. Az új játékokat következetesen kell hozzáadni annak biztosítása érdekében, hogy a játékosok élvezzék a hagyományos asztali játékokat, élő játékokat, jackpotokat és a klasszikus nyerőgépeket. Amikor egy online kaszinó legalább tíz éve működik, a játékosok támogatását és bizalmát szerezték. Számos jó oka van annak, hogy csatlakozzon egy új online kaszinóhoz. Ebbe beletartozik:

 •  Innovatív tervezés
 •  Slot versenyek
 •  Nagyobb üdvözlőbónuszok
 •  Társadalmi játékok és szerencsejátékok
 •  Gyorsabb kivonások
 •  Jobb játékválaszték
 •  VIP programok és hűségtervek
 •  Rendszeres ajánlatok és promóciók az összes játékos számára

A biztonság rendkívül fontos, mivel a fizetési módok és a játékos személyes adatai szükségesek a számla megnyitásához és a regisztrációhoz. A játékok minősége ugyanolyan fontos, mert egy jó kaszinó tudja, hogy a játékosok szeretnék élvezni kedvenc játékukat, miközben hozzáférhetnek az újabb játékokhoz. A játékverseny versenye a játékosok számára is jó módszer a jutalom megszerzésére. Mindaddig, amíg a játékos elvégezte kutatásait, mielőtt feliratkozott egy új online kaszinóra, nemcsak biztonságban vannak, hanem jobb promóciókat, lehetőségeket és jutalmakat is élvezhetnek, és megfelelő esélyt szerezhetnek a befizetésre.

Online kaszinók Hollandiában

Az online kaszinóknak sok előnye van a tégla és a habarcs társaikkal szemben. A fejük sokkal kisebb, hogy sokkal többet tudnak adni a játékosoknak. Annak ellenére, hogy az online kaszinó bónuszokra túlságosan nagy a tét, a játékosok továbbra is nyertesekké válhatnak, egyszerűen a bónuszok felhasználásával. A holland online kaszinók leggyakoribb bónuszai a következők:

 • Üdvözlőbetéti bónuszok: A játékos ezt a bónuszt kapja, amikor új számlát nyit az online kaszinóban. Időnként kiegyenlített betétet kínálnak. Jó példa erre, ha a játékos 100 dollárt helyez be a számlájára. Az online kaszinó megegyezik az összeggel, tehát a játékosnak 200 dollárja van a játék élvezetéhez.
 • Cashback ajánlatok: Ez általában a játékos veszteségének százaléka. A legnépszerűbb online kaszinók általában készpénz-visszafizetési ajánlatot tartalmaznak VIP rendszer formájában. Ha a tétkezelési követelmények alacsonyak, egy magas henger több száz dollár bónuszt kaphat csak a regisztrációért.
 • Ingyenes pörgetések: Az ingyenes pörgetések általában a nyerőgépekre vonatkoznak. Gyakran folyamatban vannak promóciók ezeknek a játékoknak a lejátszására. Sok kaszinó kínál 100 ingyenes pörgetést az új játékosok számára. Ez általában öt napig tart. Ezzel a játékos visszatér a kezdeti befizetés után.
 • Kaszinó VIP tagság: A legtöbb legjobb online kaszinó kínálja ezt a játékot, hogy a játékosok javát szolgálja. Ez magában foglalhatja a bónuszok, az ingyenes pénzkifizetések, a VIP játékosok dedikált ügyfélszolgálatának, a pénzvisszafizetési ajánlatoknak, az ingyenes pénzkifizetéseknek és az exkluzív bónuszoknak a felhasználásával történő fogadások csökkentését.
 • Befizetés nélküli bónusz: Ez a bónusz a játékosnak készpénzt biztosít az új játékok lejátszásához. Az ilyen típusú bónuszokra gyakran irreális fogadási követelmények vonatkoznak, de lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megnézhessék a kaszinót, mielőtt tényleges befizetést fizetnének.
A tíz legjobb holland online kaszinó webhely Frissítve: 25. május 2020. Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

varázsló oz játékok ingyen