Új App Awards diákok koncentrálására

0 Comments

Mindenki egyetért abban, hogy a modern technológia elképesztő. Az emberek jobban kapcsolódnak, mint valaha, és gyakorlatilag mindenki egy erős, internetkapcsolt számítógéppel sétál a zsebében. De mivel mindenki gyorsan felfedezte, az ilyen hordozható technológiának a zsebében sok hátránya van.

A tinédzserek és még sok felnőtt is megszállottja a telefonjaiknak a függőség pontjához, ami egyre nagyobb aggodalomra ad okot. A társadalmi eseményeket rontják néhányan, akik szemmel ragadták a telefonjukat, ami nem csak durva, hanem egy jel arra, hogy talán a telefonok egy kicsit túl zavaróak. Ez természetesen tízszer rosszabb, ha figyelembe vesszük a diákokat.

Az egyre növekvő jelentések azt mutatják, hogy a hallgatók folyamatosan zavarják a telefonjaikat, és ez előre láthatóan káros hatással van tanulmányaikra. Ezért a Hold nevű új alkalmazás jutalmazza a diákokat a telefonjaik kikapcsolásáért.

A fiatalok telefonosok

A Hold alkalmazás alkotói által végzett kutatás alapján az 18-24 éves korosztály 50 körüli telefonjaikat a következő korcsoportnál nagyobb mértékben használja. Ez azt jelenti, hogy átlagosan egy ezeréves naponta kétszer ellenőrzi a telefont. Vagy, hogy pontosabb legyen, naponta három órát tölt a telefonjára nézve. Míg a telefonok csodálatos eszközök, azokat felelősségteljesen és mérsékelten kell használni. Használatukat hasonlíthatjuk a felelősségteljes szerencsejátékhoz, mivel ez fegyelmezett is, de nagyszerű jutalmat is kínál.

A célzott vizsgálati csoportnak a telefonjainak ellenőrzése rendkívül magas volt, különösen, hogy ez a korosztály sokkal fontosabb dolgokra kell összpontosítania; nevezetesen tanulmányaikat. Ugyanez a tanulmány kimutatta, hogy egy olyan személy, aki kikapcsolta a telefont, sokkal több információt vesz igénybe; 62% -kal több. Ez viszont azt eredményezi, hogy az 30% -kal jobban tanul az iskolai munkájukban. Nyilvánvaló, hogy valamit meg kell tenni.

Tartás - Jutalom a kikapcsolásért

Az 3 norvég diákok megtartották a Holdot a legjobb szándékkal. Látva, hogy az iskolai társaik állandóan zavarják a telefont, létrehoztak egy olyan alkalmazást, amely nem csak arra ösztönözte a diákokat, hogy távol tartsák telefonjaikat, hanem valóban kielégítő módon jutalmazzák őket.

Ha a Hold funkció aktiválva van, megakadályozza az eszközökkel való kommunikációt, és elindítja az időzítőt. Amikor az időzítő húsz percet ér, egy pontot kap. Ha továbbra is megszakad, a pontok elkezdnek egymásra rakni. És mit kereshet ezekkel a pontokkal? Snackek, kávé, mozijegyek és egyéb nagydíjak. És a nagydíj? Egy főiskolai ösztöndíj a Dankse Banktól.

Mennyibe kerül?

A Hold az egyik legsikeresebb alkalmazás a diákok számára Norvégia, a közeljövőben tervezett globális terjeszkedés. Az örökbefogadási ráta az 25% körüli volt Norvégiában a diákok körében, vagy az 50,000 letöltések összességében, a számok naponta gyorsan növekednek. Az alkalmazás fejlesztői óriási $ 300,000-t szereztek, ami biztosítja, hogy a világ többi része hamarosan hozzáférhessen ehhez az innovatív alkalmazáshoz.

De hogyan pontosan meggyőzték az alkalmazás készítőit a főbb márkáktól, hogy adjanak ingyenes snackeket, mozijegyeket és más díjakat a diákoknak? Egyszerű; az ügyletek a márka kitettségén alapulnak. Az olyan cégek, mint a Coca-Cola, tudják, hogy a tech hozzáértésű diákok egyre nehezebben reklámozhatók, és az 50% -ról a hirdetésblokkolók használatával elkerülhetik, hogy a webes szörfözés során szembesüljenek a reklámokkal. A Hold lehetővé teszi ezeknek a cégeknek a termékeiket a diákok számára, és remélhetőleg valamilyen márkahűséget alakítanak ki.

Más szóval, ez egy győzelem / győzelem, nagy nevek és diákok, akik mindketten jönnek az üzletből. Remélhetőleg a világ minden táján el fog terjedni, és mindenhol javítani fogja a főiskolák és iskolák osztályzatait.

Kutatási linkek:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Új App Awards diákok koncentrálására Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon