NFL akció a Twickenhamben

0 Comments

Október látja, hogy az NFL Londonba utazik a két legnagyobb játék közül. Október 22-jén az Arizona Cardinals a Los Angeles-i Rams-ot veszi a Twickenham Stadionban. Aztán egy héttel később a Minnesota Vikings átvette a Cleveland Browns-ot az angol Rugby otthonában. Az előrejelzések minden irányban repülnek, itt az, amit biztosan tudunk:

Rams vs. Cardinals

A kardinálisok számára Peterson egy nagyon szükséges szikrát adott egy olyan csapatnak, amelyik küzdött, mivel elvesztette David Johnson futását. A Carson Palmer egy újabb kulcsfontosságú figura, amely az 18 átadására tett kísérleteket az 22 átadási kísérletei közül az utolsó játékban teljesítette. A kardinálokról ismert, hogy bölcsen hagyják a lábukat a gázvédelemtől, és nehéz időbe ütköznek a kosok ellen.

Közben a kosok támaszkodnak a rohanó támadásukra, amikor Todd Gurley felemelte a díjat. Erős szezon előadás után Gurley rohant az 116 yardokra a Rams-ban, és megnyerte a Jaguarokat. A Rams-védelem öt zsákot rögzített az utolsó játékban, kényszerített lehallgatással. Ha a kardinálok minden futószalagon futnak, akkor a kosok bajban lehetnek. A Cardinals-nak van egy 17-13-rekordja Los Angeles ellen, így bármi is lehet.

Vikings Vs Browns

Egy héttel a Rams / Cardinals játék után a Browns október első napján debütál Londonban. Fel fognak támadni a vikingek, egy csapat, tele NFL csillagokkal és egy lelkesedéssel nyerni, miután megkapta a győzelmet a Wembley-ben 2013-ben. Mindkét csapatnak nagy esélye van a kulcsszereplőkkel, hogy vigyázzanak rá. A Brownsnak Terry Pryorja van, aki az egyik legdinamikusabb vevőnek számít az NFL-ben. Jamie Collins is van, akinek sokoldalúsága van és a játékszerzés kivételes. Ne feledkezzünk meg Joe Thomas támadó képességeiről.

A vikingek Adrian Petersonra támaszkodnának. Erője és sebessége a csapat számára hasznos lesz, és a Wembley-nél szerzett tapasztalatai is. Kyle Rudolph az NFL egyik legmegbízhatóbb szűk vége, és hatalmas fogási sugárot biztosít. Harry Smith az egyik legjobb védőnek számít az NFL-ben. Nagy sikerei elengedhetetlenek lesznek a Brownok ellen.

Spin Palace Sports NFL Bet Promóció

Ha szorosan követte a csapatokat, és szívesen indul a fogadási akcióban, a Spin Place Sports nagyszerű NFL játék promóciója az 22nd és az 29th októberi londoni játékaiban. Visszatérve bármilyen csapathoz, és a Spin Palace Sports minden 5 dollárt fizet földetérés a választott csapat pontszámát!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
NFL akció a Twickenhamben Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon