A 10 legnépszerűbb norvég online kaszinóhely

A norvégok szeretnek szerencsejátékot és kaszinó játékokat játszani. De a gyorsan változó jogi helyzet nem mindig tette lehetővé a játékosok számára, hogy Oslóban, Rosenborgban vagy az Északi-sarkon javítsanak.

Egy jó online kaszinó érdekében a norvégiai székhelyű ügyfeleknek az állami tulajdonú weboldalak és lottójátékok felé kellett elmozdulniuk. A norvég pókerjátékosok eközben azon kapták magukat, hogy külföldre mennek, hogy saját nemzeti bajnokságukat játsszák.

Is Norvégia egy teljes tilalom nélküli terület, ha a szerencsejátékról van szó? Nem egészen, és rengeteg lehetőség kínálkozik offline és online játékra valódi készpénzért. Fedezzük fel a norvég játékfanatikusok lehetőségeit.

Meg kell jegyezni, hogy nem minden tengerentúli kaszinóhely érhető el a norvég játékosok számára. Ugyanakkor továbbra is rengeteg offshore oldal található, amelyek elfogadják a norvégokat és engedélyezik a betéteket norvég koronában (kr).

A 10 legnépszerűbb norvég online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz €3000

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz $1000

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

220% 880 euróig + 220 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.19%
Teljes bónusz €880

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz $1000

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $1000

100% 500 euróig + 200 ingyenes pörgetés azonnal!

Kifizetés 97.83%
Teljes bónusz €500

€ 500 Welcome Bonus

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €500

1500 € betéti bónusz

Kifizetés 97.61%
Teljes bónusz €1500

100% 100 $ -ig + 200 pörgetésig

Kifizetés 96.80%
Teljes bónusz $ / € 100Körülbelül a tíz legjobb norvég online kaszinóhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

A norvég bűnözők azok között lesznek, akik lelkesebben játszanak online kaszinókban. Tehát azon online kaszinó-webhelyek keresésén kell részt vennie, ahol vonzó ajánlatokat talál, és elragadtatják a promóciók és egyéb lehetőségek, hogy élvezze magát és a legjövedelmezőbb élményeket élvezze. A norvégok online pókerjében elért ilyen sikerekkel biztosan online pókeroldalakat fog keresni, valamint a legújabb és legújabb nyerőgépeket. Biztosan vonzza az Ön által kínált ajánlatok, amikor kifejezetten norvég alapú játékosok számára online kaszinókat keres. Mivel az összes csábító webhely között vannak illegális kaszinók, a bonus.express az Ön számára áll, a legjobb, biztonságos és tesztelt online kaszinók kiválasztásával norvégok számára. Biztos lehet abban, hogy az Ön számára választott licencelt online szerencsejáték-oldalakat tartalmaz, amelyek tisztességes és jó hírűek. Kiválasztásunk a hosszú mindennapi munkán és a tapasztalatokon alapul, mivel online kaszinókat keresünk norvégok számára, és ellenőrizzük őket, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat.

A norvég szerencsejáték jelenlegi helyzete

Összességében azoknak, akik szeretnek norvég kaszinó játékokat játszani szárazföldi norvég kaszinókban, három lehetőségük van - ellátogathatnak az állam által működtetett lóverseny-létesítményekbe, a nyílt tengeren tengerjáró hajókon játszhatnak, vagy a szomszédba utazhatnak. állítja, mint Dánia or Svédország, ahol a kaszinók legálisak és minden látogató élvezheti.

Azok, akik Norvégiában szeretnek online kaszinóban játszani, ezt nem tudják megtenni, ezért általában csak olyan külföldi weboldalakat keresnek fel, amelyek Norvégiából érkező játékosokat fogadnak. A kormány nem tiltja be ezeket a webhelyeket, és nem korlátozza a norvég szerencsejátékosok hozzáférését ezekhez a platformokhoz. Az egyetlen fő probléma az, hogy a játékosoknak be kell jelenteniük nyereményüket bevételként és adót kell fizetniük. A mobil kaszinók Norvégiában sem állnak rendelkezésre, kivéve, ha ezek külföldiek, ezért ne keressen a Norvégia online kaszinót valódi pénzért.

Törvények a norvég játékosok számára

Három fő jogi aktus szabályozza a szerencsejáték egész rést Norvégiában. A 20. század elején, 1927-ben az első a Totalizator Act, 1992-ben - a Gaming Act, 1995-ben pedig a Lottery Act volt. Ez a három törvénykészlet egyrészt létrehozza az állam teljes monopóliumát a szerencsejáték-fülkében, másrészt szabályozza, hogy mely játékok megengedettek, és melyek nem, harmadszor pedig az online szerencsejátékokat szabályozni kellett volna. A kormány azonban úgy döntött, hogy egyszerűbb az összes norvég kaszinó egyszeri online betiltása, mint bonyolult szabályozások és törvények kidolgozása.

A lényeg az, hogy a polgárok hajlandóak sok pénzt költeni a norvég kaszinó online játékokra, ráadásul az állami hatóságok úgy döntöttek, hogy a szerencsejáték túlságosan addiktív. A helyzet teljesebb megértése érdekében észrevesszük, hogy az államilag működtetett ügynökségek egyikét, a Norsk Tipping-et a Kulturális és Egyházügyi Minisztérium ellenőrzi. Tehát a szerencsejátékot nem úgy tekintik, mint egy gazdasági tevékenységet, amely pénzt hoz az országba, inkább olyan szórakoztatásnak tekintik, amelyet ellenőrizni kell.

A Norsk Tipping ügynökség sportfogadásokat, lottójátékokat és számos egyéb játékot kínálhat a helyieknek. Norsk Rikstoto főként az állatversenyekért felelős. Ami a virtuális vállalkozásokat illeti, 2010-ben a hatóságok elfogadták azt a törvényt, amely még inkább korlátozta a helyi szereplőket. E törvény szerint egyik bank sem engedélyezte ügyfelei számára, hogy hitel- vagy betéti plasztikkártyákat használjanak a norvég online kaszinókban történő befizetéshez. Ez még akkor is korlátozza a helyi játékosokat, ha külföldi kaszinókhoz fordulnak, hiszen, mint tudjuk, a plasztikkártya az egyik legegyszerűbb és legelérhetőbb befizetési mód.

Egy másik törvény azt állítja, hogy a magánfelek, beleértve a kártyajátékokat vagy általában a szerencsejátékokat, legálisak. Ezeket azonban nem szabad üzletként szervezni; minden engedéllyel nem rendelkező üzemeltetőt, akár cégeket, akár magánszemélyeket, büntetnek, és általában pénzbírságot is kiszabnak. Ezen túlmenően minden állampolgár, akit elkapnak az illegális online játékon, pénzbírsággal és három hónaptól egy évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható.

Norvégiai szabályozó hatóságok

Törvények a norvég játékosok számára

Van egy fő hatóság, amely minden kérdést és esetet feldolgoz a norvégiai szerencsejátékokkal és a szerencsejátékokkal kapcsolatban, és meglepő módon The Gaming Authority-nek hívják. Ez a játékhatóság viszont jelentést tesz a Kulturális és Egyházügyi Minisztériumnak.
Ennek az ügynökségnek a felelősség három fő szempontja van:

gondoskodik arról, hogy minden játék és minden fogadási rendszer megfeleljen a rés államának követelményeinek, és megfelelő állami ellenőrzés alatt álljon. Ez az oka annak, hogy egy csomó játék egyszerűen nem engedélyezett még egy állami ellenőrzés alatt álló ügynökségnél sem.
a szerencsejáték negatív következményeivel működik, és megpróbálja megakadályozni a pénzügyi veszteségeket vagy olyan érzelmi problémákat, mint például a függőség. Ez egy hűvös szempont, mivel a lehetséges negatív következményeket komolyan kell venni. A tény azonban az, hogy a legtöbb kaszinóba utazó ember külföldre utazik játszani, vagy otthonról távolról játszik. Tehát nehéz kezelni bennük lévő negatív következményeket, vagy akár ésszerű statisztikai adatokat összegyűjteni.
az ügynökségnek azt is biztosítania kell, hogy a fogadások eredményeként kapott összes nyereség az állam tulajdonában maradjon, és azt végül a társadalom számára hasznos dolgokra fordítsák. Ez egy másik fő oka annak, hogy az állam ilyen erőfeszítéseket tesz a rés szabályozására; szeretnék, ha ezeket a pénzt jótékonysági célokra bocsátják volna.
A kulturális és egyházi ügyekért felelős minisztérium biztosítja a szerencsejátékok végső irányítását Norvégiában. Ez az oka annak, hogy a jótékonysági szervezetek ténylegesen megszerezzék az engedélyeket rendezvények és akár pókerversenyek megtartására. Például 2015-ben a Norvég Leukémia Egyesület megszerezte az engedélyt a póker rendezvények lebonyolítására (annak ellenére, hogy a pókert Norvégiában évszázadok óta betiltották).

Tehát vannak módok a törvény körül a királyságban, és a nagyvállalatok vagy a jótékonysági szervezetek megtalálják ezeket a lehetőségeket. Másrészt, csak az átlagos felhasználóknak kell keresniük a számukra nyitott lehetőségeket.

Népszerű fizetési módok a norvég játékosok számára
2010 júniusa óta a norvégiai online kaszinójátékosok nem használhatnak hitelkártyákat vagy betéti kártyákat a NOK kaszinó játékosszámlájukra történő befizetéshez / befizetéshez.

Ez nem akadályozta meg a leleményes játékosokat abban, hogy más lehetőségekkel, például e-pénztárcákkal, például Boku, EcoPayz, Neteller, Skrill, Jeton, Siru és MiFinity, más online kaszinókban játsszanak. Az e-pénztárcák remekek, mert biztonságosak, gyorsak és diszkrétek, és egyre több jelenik meg. Hátrányuk, hogy feltöltési díj merülhet fel, és elfogadásuk kaszinónként eltérő.

Egy másik fizetési lehetőség magában foglalja az utalványos fizetési módokat, például a Paysafecard. Van néhány előnye, mivel lehetővé teszi, hogy szigorúbb ellenőrzést tartson a kiadások felett, nem igényel hitelellenőrzést, biztonságos és rendkívül gyors. Vannak korlátozások, ideértve a kissé korlátozó utalványméreteket, díjakat és az alapok visszavonására való alkalmatlanságot.

A 10 legnépszerűbb norvég online kaszinóhely Frissítve: May 25, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

lotus asia kaszinó verseny kódja