A 10 legnépszerűbb norvég online kaszinóhely

A norvégok szeretnek játszani és kaszinójátékokat játszani. De a gyorsan változó jogi helyzet nem mindig tette lehetővé a játékosok számára, hogy javulást kapjanak Osloban, Rosenborgban vagy a sarkkörön.

Egy jó online kaszinó érdekében a norvég székhellyel rendelkező ügyfeleknek az államilag működtetett webhelyek és sorsjátékok felé kellett mozogniuk. Időközben a norvég pókerjátékosok tengerentúlra indultak, hogy saját nemzeti bajnokságukat játsszák.

Is Norvégia egy teljes no-go terület, amikor a szerencsejátékról van szó? Nem egészen, és rengeteg lehetőség van offline és online valódi pénzes játékra. Vizsgáljuk meg a norvég játékrajongók lehetőségeit.

Meg kell jegyezni, hogy nem minden tengerentúli kaszinóhely érhető el a norvég játékosok számára. Ugyanakkor továbbra is rengeteg offshore oldal található, amelyek elfogadják a norvégokat és engedélyezik a betéteket norvég koronában (kr).

A 10 legnépszerűbb norvég online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100%-ig € 200

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz € 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz $ 1000

$ 1000 bónusz + 300 ingyenes pörgetések!

Kifizetés 97.34%
Teljes bónusz $ 1000

220% 880 euróig + 220 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.19%
Teljes bónusz € 880

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz $ 1000

100% 500 euróig + 200 ingyenes pörgetés azonnal!

Kifizetés 97.83%
Teljes bónusz € 500

€ 500 Welcome Bonus

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 500

1500 € betéti bónusz

Kifizetés 97.61%
Teljes bónusz € 1500

100% 100 $ -ig + 200 pörgetésig

Kifizetés 96.80%
Teljes bónusz $ / € 100Körülbelül a tíz legjobb norvég online kaszinóhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

A norvég bűnözők azok között lesznek, akik lelkesebben játszanak online kaszinókban. Tehát azon online kaszinó-webhelyek keresésén kell részt vennie, ahol vonzó ajánlatokat talál, és elragadtatják a promóciók és egyéb lehetőségek, hogy élvezze magát és a legjövedelmezőbb élményeket élvezze. A norvégok online pókerjében elért ilyen sikerekkel biztosan online pókeroldalakat fog keresni, valamint a legújabb és legújabb nyerőgépeket. Biztosan vonzza az Ön által kínált ajánlatok, amikor kifejezetten norvég alapú játékosok számára online kaszinókat keres. Mivel az összes csábító webhely között vannak illegális kaszinók, a bonus.express az Ön számára áll, a legjobb, biztonságos és tesztelt online kaszinók kiválasztásával norvégok számára. Biztos lehet abban, hogy az Ön számára választott licencelt online szerencsejáték-oldalakat tartalmaz, amelyek tisztességes és jó hírűek. Kiválasztásunk a hosszú mindennapi munkán és a tapasztalatokon alapul, mivel online kaszinókat keresünk norvégok számára, és ellenőrizzük őket, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat.

A norvég szerencsejáték jelenlegi helyzete

Összességében azoknak, akik szeretnek norvég kaszinójátékokat játszani a szárazföldi norvég kaszinókban, három lehetősége van: meglátogathatják az állami üzemeltetésű lóverseny-létesítményeket, játszhatnak a nyílt tengeri tengerjáró hajókon vagy utazhatnak a szomszédos országokba államok, mint Dánia or Svédország, ahol a kaszinók legálisak és minden látogató élvezheti.

Azok, akik inkább a norvégiai online kaszinókban játszanak, ezt nem tudják megtenni, ezért általában csak külföldi weboldalakat látogatnak meg, amelyek norvégiai játékosokat fogadnak el. A kormány nem tiltja ezeket a webhelyeket, és nem korlátozza a norvég szerencsejátékosok hozzáférését e platformokhoz. Az egyetlen fő kérdés az, hogy a játékosoknak nyereményüket jövedelemként kell bejelenteniük és adókat fizetniük. Norvégiában a mobil kaszinók szintén nem érhetők el, kivéve ha ezek külföldi, tehát ne keressen valódi pénzzel az online kaszinót.

Törvények a norvég játékosok számára

Három fő jogi aktus szabályozza a szerencsejáték teljes rést Norvégiában. A 20. század elején, 1927-ben az első volt a Totalizátorról szóló törvény, 1992-ben a Szerencsejáték-törvény, 1995-ben a Lottó törvény. Ez a három törvénykészlet egyrészt az állam teljes monopóliumát hozza létre a szerencsejáték résében, másrészt szabályozza, hogy mekkora játék megengedett és mi nem, harmadszor pedig e törvényekben az online szerencsejátékot szabályozni kellett volna. A kormány azonban úgy döntött, hogy könnyebb egyszerűen letiltani az összes norvég kaszinót egyszerre, mint bonyolult rendeletek és törvények kidolgozása.

A lényeg az, hogy a polgárok hajlandóak sok pénzt költeni a norvég kaszinó online játékokra, ráadásul az állami hatóságok úgy döntöttek, hogy a szerencsejáték túlságosan addiktív. A helyzet teljesebb megértése érdekében észrevesszük, hogy az államilag működtetett ügynökségek egyikét, a Norsk Tipping-et a Kulturális és Egyházügyi Minisztérium ellenőrzi. Tehát a szerencsejátékot nem úgy tekintik, mint egy gazdasági tevékenységet, amely pénzt hoz az országba, inkább olyan szórakoztatásnak tekintik, amelyet ellenőrizni kell.

A Norsk Tipping ügynökség sportfogadásokat, lottójátékokat és számos más játékot kínálhat a helyieknek. A Norsk Rikstoto elsősorban az állatok versenyzéséért felel. Ami a virtuális vállalkozásokat illeti, 2010-ben a hatóságok elfogadták a törvényt, amely még inkább korlátozta a helyi szereplőket. E törvény szerint egyik bank sem engedte meg ügyfeleinek, hogy hitel- vagy betéti kártyákat használhassanak norvégiai online kaszinókban történő betétekre. Ez korlátozza a helyi játékosokat, még akkor is, ha külföldi kaszinókhoz fordulnak, mivel, mint tudjuk, a műanyag kártya az egyik legegyszerűbb és leginkább hozzáférhető mód a befizetéshez.

Egy másik törvény szerint a magánszereplők, beleértve a kártyajátékokat, vagy általában a szerencsejátékok, jogszerűek. Ugyanakkor nem szabad üzleti formában szervezni őket; az összes engedély nélküli szolgáltatót, mind társaságot, mind magánszemélyt, büntetik és általában pénzbírsággal büntetik. Ezen túlmenően minden olyan állampolgár pénzbírságot szab ki, akik három hónaptól egy évig börtönbe kerülnek az online illegális játékhoz.

Norvégiai szabályozó hatóságok

Törvények a norvég játékosok számára

Van egy fő hatóság, amely minden kérdést és esetet feldolgoz a norvégiai szerencsejátékokkal és a szerencsejátékokkal kapcsolatban, és meglepő módon The Gaming Authority-nek hívják. Ez a játékhatóság viszont jelentést tesz a Kulturális és Egyházügyi Minisztériumnak.
Ennek az ügynökségnek a felelősség három fő szempontja van:

gondoskodik arról, hogy minden játék és minden fogadási rendszer megfeleljen a rés államának követelményeinek, és megfelelő állami ellenőrzés alatt álljon. Ez az oka annak, hogy egy csomó játék egyszerűen nem engedélyezett még egy állami ellenőrzés alatt álló ügynökségnél sem.
a szerencsejáték negatív következményeivel működik, és megpróbálja megakadályozni a pénzügyi veszteségeket vagy olyan érzelmi problémákat, mint például a függőség. Ez egy hűvös szempont, mivel a lehetséges negatív következményeket komolyan kell venni. A tény azonban az, hogy a legtöbb kaszinóba utazó ember külföldre utazik játszani, vagy otthonról távolról játszik. Tehát nehéz kezelni bennük lévő negatív következményeket, vagy akár ésszerű statisztikai adatokat összegyűjteni.
az ügynökségnek azt is biztosítania kell, hogy a fogadások eredményeként kapott összes nyereség az állam tulajdonában maradjon, és azt végül a társadalom számára hasznos dolgokra fordítsák. Ez egy másik fő oka annak, hogy az állam ilyen erőfeszítéseket tesz a rés szabályozására; szeretnék, ha ezeket a pénzt jótékonysági célokra bocsátják volna.
A kulturális és egyházi ügyekért felelős minisztérium biztosítja a szerencsejátékok végső irányítását Norvégiában. Ez az oka annak, hogy a jótékonysági szervezetek ténylegesen megszerezzék az engedélyeket rendezvények és akár pókerversenyek megtartására. Például 2015-ben a Norvég Leukémia Egyesület megszerezte az engedélyt a póker rendezvények lebonyolítására (annak ellenére, hogy a pókert Norvégiában évszázadok óta betiltották).

Tehát vannak módok a törvény körül a királyságban, és a nagyvállalatok vagy a jótékonysági szervezetek megtalálják ezeket a lehetőségeket. Másrészt, csak az átlagos felhasználóknak kell keresniük a számukra nyitott lehetőségeket.

Népszerű fizetési módok a norvég játékosok számára
2010 júniusa óta a norvégiai online kaszinójátékosok nem használhatnak hitelkártyákat vagy betéti kártyákat a NOK kaszinó játékosszámlájukra történő befizetéshez / befizetéshez.

Ez nem akadályozta meg a leleményes játékosokat abban, hogy a NOK online kaszinókban játszhassanak más lehetőségekkel, például e-pénztárcákkal, mint például a Boku, az EcoPayz, a Neteller, a Skrill, a Jeton, a Siru és a MiFinity. Az e-pénztárcák nagyszerűek, mert biztonságosak, gyorsak és diszkrétek, és sokkal inkább felbukkannak. Hátrányuk, hogy felszámítási díjat számíthatnak fel, és elfogadásuk kaszinónként eltérő.

Egy másik fizetési lehetőség magában foglalja az utalványos fizetési módokat, például a Paysafecard. Van néhány előnye, mivel lehetővé teszi, hogy szigorúbb ellenőrzést tartson a kiadások felett, nem igényel hitelellenőrzést, biztonságos és rendkívül gyors. Vannak korlátozások, ideértve a kissé korlátozó utalványméreteket, díjakat és az alapok visszavonására való alkalmatlanságot.

A 10 legnépszerűbb norvég online kaszinóhely Frissítve: Május 25, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

lotus asia kaszinó verseny kódja