Online kaszinók Kanadában és digitális marketing stratégiák

0 Comments

A szerencsejáték-ipar más részeitől eltérően Kanadában a legjobb online kaszinóknak nagyszámú versenytárssal kell versenyezniük a világ minden tájáról. Ha egy nagyvárosban részt vesz egy tégla- és habarcs kaszinóban, akkor valószínűleg csak egy - vagy kettő van - közül választhat. A kanadai online kaszinószabályozás azonban nagyon rugalmas, a szerencsejáték-internetes cégek közvetlen versenyt szembesülhetnek az európai online szerencsejáték-házakkal vagy akár máshol regisztráltakkal. Mint ilyen, a digitális marketing elengedhetetlen az online kaszinók kereskedelmi életképességéhez az országban. Az online marketing nemcsak azt jelenti, hogy a Kanadában székhellyel rendelkező szerencsejáték-létesítmény építeni tudja a márkáját, hanem növelheti hírnevét, mint legitim online kaszinó, amely tisztességes játékot és jó szerencsejáték-élményt kínál.

Annak ellenére, hogy az online szerencsejáték rendkívül versenyképes, ezért jelentős befektetésekre van szükség a digitális marketing technikákban, kereskedelmi lehetőségeket is kínálnak az ilyen üzleti modellek számára. Végül is, bármely online kaszinó, amely Kanadában található, potenciálisan egy globális közönséget célozhat meg. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden ország rendelkezik saját törvényeivel és rendeleteivel, hogy hogyan lehet előmozdítani a szerencsejátékokat, különösen az online kaszinókat. Ezért az internetes kaszinók által megvalósított digitális marketingstratégiák nem csupán egy lépést jelentenek a verseny előtt, hanem ahhoz, hogy a lehető legnagyobb játékos-tagságot vonzzák, miközben a helyi szabályok betartódnak.

SEO stratégiák a kanadai online kaszinók számára

Ahogyan bárki sikeresen értékesít egy kanadai felső kaszinót, a keresőoptimalizálás (SEO) a kulcsfontosságú teljesítménymutatók (KPI-k) létrehozásáról szól. Annak ellenére, hogy rengeteg technikát használhat a keresőmotorok webhelyének optimalizálására, anélkül, hogy megmérnénk a sikerüket, vagy egyébként, akkor a sötétben maradsz, hogy a stratégiád működik-e vagy sem. Amikor az online szerencsejáték-oldalakról van szó, a SEO forgalmának mérése az egyik prioritás. Kérdezd meg magadtól, hogy a bejövő forgalom mennyi szerves része, és mennyi jön a reklámkampányok, és nagyon hasznos tudás a teljesítménymutatók között, hogy folyamatosan javítsák a webhely jelenlétét.

Egy másik érdeklődésre érdemes KPI az oldalmegtekintés, így láthatja, hogy milyen tartalmat vonz a látogatások, és ami kevésbé sikeres. Azok az emberek, akik online kaszinó tartalmakat keresnek, könnyen olvasható formátumban gyorsan meg akarják találni az információkat. Például a résidők a játékosok egyik legkedveltebb játékai, és hazánkban mind a kaszinók, mind a társult webhelyek sok tartalmat tartalmaznak Kanadában az online résidőkkel kapcsolatban. Minden kanadai online kaszinó saját maga kárt okoz a SEO-ben, ha „kölcsönöz” vagy másol a tartalmat. Továbbá az oldalaknak gyorsan kell betölteniük, hogy az információk gyorsan megtalálhatók legyenek a keresőmotorok és a webes szörfösök. Ez segít a webhely felkutatásában is a keresőmotorok rangsorában.

Eltekintve a kulcsszavak rangsorolásától, az online kaszinók SEO stratégiáit fejlesztő marketing szakemberek is gondosan nyomon követik az átkattintási arányokat. Melyek azok a linkek és hirdetések, amelyekkel az emberek jönnek a webhelyére, így továbbra is ezeket a hirdetéseket reklámcímekben, online tartalmakban és e-mail kampányokban továbbíthatják? Győződjön meg róla, hogy a tartalmát mobileszközökhöz, valamint számítógépekhez optimalizálták, és hogy tökéletesen betöltődjön, függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használ. Végül használjon külső hiperhivatkozásokat a magas színvonalú webhelyekre, hogy létrehozzon egy hálózatot, amelyet a Google kedvelői elfogadnak, ami lehetővé teszi bizonyos játékoldalak jelenlétének javítását. Fontos azonban, hogy ne túlzásba vegye a linkek használatát. Egyes keresőmotor-algoritmusok nem bíznak meg egy olyan webhelyen, amely tele van linkekkel, különösen, ha sokan közülük hamisak és nem kapcsolódnak a tartalomhoz. Több kárt tehetne a SEO kampányánál, mintha jó lenne, ha a webhelyét rossz hiperhivatkozásokkal csomagolja.

Bejövő marketing kampányok a játékiparban

Bár a SEO optimalizálás rendkívül fontos ahhoz, hogy az online márka jobban rangsorolhasson, amikor az emberek online keresnek, ez nem teszi meg az Ön számára a bejövő forgalom létrehozásának teljes feladatát. A zsúfolt piacon, mint a kanadai online kaszinó üzlet, tovább kell menni, és olyan kampányokat kell kidolgoznia, amelyek a SEO stratégiájából a beérkező forgalomba konvertálják a jobb jelenlétet. A bejövő forgalom létrejötte után fontos az értékesítésre is átalakítani. Hogyan járnak el a marketing szakemberek?

Egy online kaszinó forgalmának egyik fő módja Kanadában az, hogy megértsük az egyéni személyiséget, aki az adott keresést végzi. Néha nem mindig az online kaszinók világához kapcsolódó kulcsszótartalmakról van szó, mint például az „online slot”, az internet rulett"vagy" virtuális póker ", de arra a személyre való gondolkodás, aki ilyen keresést végezhet. A szerencsejáték-tippek, a kaszinóhoz való csatlakozás vagy a szokatlan pillanatok a sportban is tartalmaznak mindenkit a számlára, attól függően, hogy az adott kaszinó márka személyisége. Lehet, hogy valamilyen tartalmat kínálnak, amely a kanadai állampolgárok számára készült, akik több mint harminc évesek. Néhányan a női játékosokra vagy azokra a személyekre összpontosítanak, akik teljesen újok a játékhoz.

Ezekben a napokban az általános tartalom - még ha egyedileg is megfogalmazott - nem elegendő ahhoz, hogy sikeresen hozzon létre sok bejövő forgalmat. Igen, válaszolnia kell arra a kérdésre, amit a célközönség szeretne tudni, de meg kell adnia egy-két véleményt is, hogy a márka személyisége találkozzon. Arról van szó, hogy megértsük a vevő személyiségét, és hogy illeszkedjünk a márka személyiségéhez ahhoz, hogy a vevő egy bizalmi útra lépjen, először olvassa el a tartalmát, majd ellenőrizze a webhelyét, majd kipróbáljon egy játékot vagy kettőt, majd regisztráljon. A tartalmaknak mindegyik lépésre kell irányulniuk, hogy segítsék a vásárlót a következőtől. Egyre több, a legjobb online kaszinójáték-oldalak alkalmazzák ezt a megközelítést a bejövő marketingre.

PPC-kampányok használata az online kaszinó-játék előmozdítására

A Pay Per Click (PPC) kampányokat nagyszámú nagyvállalati vállalkozás használja fel, hogy online értékesítsenek, általában a nagy keresőmotorokkal és néha kizárólag a legnagyobb Google-val. Ugyanolyan fontosak a kanadai online szerencsejáték-ipar számára, mint például a Amerikai autóipar. Ezeket bizonyos márkák reklámozására használják, amikor bizonyos kulcsszavakat beírnak. Minél gyakrabban fordulhat elő egy kulcsszó, annál többet kell tennie annak érdekében, hogy társítsa azt a márkájához, és előmozdította a linkeket a keresőmotor eredményei oldalának tetején. Például, a Ford fizethet a Google-nak, hogy az új autó kulcsszóval hirdessen a legújabb modelljeire az eredményoldal tetején, bár algoritmikus rangsoruk sokkal alacsonyabb lehet.

Hasonlóképpen, az online kaszinó oldal bizonyos kulcsszavakra, például az „online slot” -ra, a „legális szerencsejátékra” vagy akár „megbízható online kaszinó-oldalra” is ajánlhat. Mindezek olyan keresések, amelyeket a játékosok valószínűleg egy keresőmotorba léphetnek, még akkor is, ha egy kicsit többet akarnak megtudni, mint amennyit ténylegesen játszanak abban a pillanatban. A PPC-kampányokkal a kaszinót az érintett keresőmotor terheli minden egyes kattintás után, amely az adott hirdetésen keresztül történik a webhelyen. Természetesen elengedhetetlen, hogy az oldal, amelyen a szörfösök bekerüljenek, valóban releváns az általuk használt keresési kifejezéssel, vagy hamarosan megérintik a vissza gombot, és mindannyian csak elveszett őket. Ezért a céloldalaknak elég magas minőségűnek kell lenniük ahhoz, hogy megfeleljenek a PPC-kampányban szereplő kulcsszavaknak.

Szociális média az online kaszinók számára

Számos digitális marketing kampányban a szociális média virálisságának kihasználása a megfogalmazott megközelítés nagy része. A hirdetéseket, videókat, cikkeket és más médiákat egymással megosztó felhasználók szinte költségmentes módja az online márka ismertségének növelésére. A nagy szociális médiaplatformok esetében azonban az online szerencsejátékokról szóló hozzászólások korlátozhatók a helyi törvények miatt, ahol a felhasználók regisztrálnak. A legjobb 10 online kaszinók egyszerű listájának cikkei bizonyos szociális média oldalakon is működhetnek, de nem máshol, ahol például a szerencsejátékok tartalma korlátozott. A szociális média hozzászólásai, amelyek a szerencsejátékok bármilyen formáját, különösen a pénzért való online játékokat népszerűsítik a fiatalok számára tervezett szociális média oldalakon, valószínűleg inkább hírnévsérülésekhez vezetnek, mint a márka javításához. Ahhoz, hogy a Facebookon hivatalos lapot vagy márkaszámot használjon, regisztrálnia kell. Ismét nem érdemes megkerülni a Facebook ellenőrzési intézkedéseit.

Annak ellenére, hogy a Twitter és a Facebook hasonlít az online kaszinók szociális média hálózati kampányaihoz, még mindig érdemes ezt megtenni. Egy jól kezelt fiókkal közösséget hozhat létre, növelheti a márka ismertségét a szerencsejátékosok körében a világon, és növelheti a forgalmat a webhelyének blogjához. A megjegyzésekre való gyors válaszadás vagy a valódi pénz Kanadában a legújabb online slotok bejelentése segít abban, hogy közösséget hozzon létre az országban. Mint ilyen, a szociális média jelenléte azt jelenti, hogy minden nap dolgozunk rajta. A szociális média számlák, amelyeket nem proaktívan kezelnek, néha több kárt okozhatnak, mint jó.

A felhasználói élmény jelentősége a kanadai online kaszinókban

Csakúgy, mint egy tégla- és habarcs kaszinó, egy online változat sokkal több, mint maguk a játékok. Ami megkülönbözteti az egyik kaszinót a másiktól, az a környezet, a légkör és az ügyfélszolgálat szintje, amelyet az intézmény nyújt ügyfeleinek. Ugyanez igaz a kanadai szerencsejáték-oldalakra is, ahol az ügyfelek nagyobb valószínűséggel találják magukat játékosoknak vagy szórakoztató keresőknek, mint az egyenes játékosok. Ezért a webes szörfösök által kínált felhasználói élménytől a webhelyére érkezésüktől számított másodpercig kell lennie. Ha az oldalak lassan betöltődnek, a játékinformációk nem találhatók, vagy nem helytállóak - vagy elavult - az információkat a blogodban találja, majd a felhasználói élmény rossz lesz, az ügyfelek elveszítik érdeklődésüket, és így az ügyfelek elveszítik az érdeklődésüket, és így egyszerűen továbblépnek máshol.

Ezzel szemben a jó felhasználói élmény a kliens belépési pontjától kezdve megnyitja a fiókot, és néhány hitelnyújtást biztosít az online kaszinójátékok komolyan történő lejátszásához. Bónuszok, különleges ajánlatok és az a lehetőség, hogy kipróbálhassanak néhány játékot ingyenesen. A kiváló felhasználói élmény azonban elsősorban a kivételes minőségi előírásokból származik. A webes tervezésben vagy bizonyos böngészőkhöz vagy mobileszközökhöz nem optimalizált tartalom hibáinak köszönhetően az emberek úgy gondolják, hogy az oldal nem teljesen profi. Ez viszont károsítja a játékosok és az érintett fogadóhely közötti bizalmat. A kanadai polgárok hozzászoknak a magas színvonalú felhasználói élményekhez, amikor az online, így a jel alá kerül, lassan elpusztítja az ügyfélkörét a jelenlegi ügyfélkörében is.

A felhasználói élmény egyik kulcsfontosságú területe, hogy összpontosítson a játékhelyre stresszmentes környezetben, ahol minden egyszerű. A felhasználóknak képesnek kell lenniük a hagyományos kaszinójátékok, például a rulett és a Blackjack, az online résidőkre anélkül, hogy helyszíni térképre lenne szükség. A biztonságos online kaszinó letéti módszerekkel pénzt kell fizetniük a számlájukra. Persze, a felhasználóknak bizonyítaniuk kell, hogy kik vagyunk, hogy megfeleljenek a játékkori korlátozásoknak, de ezt minden további gond nélkül el kell végezni, miközben megmagyarázza a felhasználóknak, hogy miért van ilyen információ. Tisztán, elemek mint a magas biztonsági előírások is elengedhetetlenek, mint az ügyfél képessége arra, hogy pénzeszközöket vonjon vissza, amikor akar. Mindez még a felhasználói élmények listáján is magas, még akkor is, ha elkezdi megnézni a játékmenet minőségét, egy másik rendkívül fontos tényezőt.

E-mail marketing kampányok a legjobb online kaszinók számára

Ha összeállít egy listát a legjobb online kaszinókról Kanadában, akkor közvetlen kapcsolatot találna a vezető szereplők és az e-mail marketing használata között. Bár az e-mail marketing csaknem egészen addig tart, mint az internet, az továbbra is felbecsülhetetlen eszköz a marketing szakemberek számára, akik márkájukat népszerűsítik az ország legmagasabb minősítésű online kaszinói közé. Az ok, hogy az e-mail marketing a digitális kommunikáció örökzöld formája, az, hogy lehetővé teszi a marketing szakemberek számára, hogy olyan emberekhez jussanak, akik közvetlen érdeklődést mutattak az érintett termékre vagy szolgáltatásra, ebben az esetben az online játékra. Miután a szerencsejáték-társaságok regisztrált felhasználó vagy leendő ügyfél e-mail címét kapták, újra és újra felhasználhatják a márka reklámozását oly módon, hogy megfeleljen az elvárásoknak, nem pedig a kanadai közönségnek.

Az e-mail marketing az utóbbi években hosszú utat tett ki, és ez egyáltalán nem az a szokványos módszer, hogy a szokásos vonóhálós vonóhálós vonóhálós vonóhálós halászatot hajtson végre. Számos vezető kanadai kaszinó automatizálási eszközöket használ, mint például a Salesforce, a HubSpot, a SendX, a Marketo vagy az ActiveCampaign, hogy csak néhányat említsenek - annak érdekében, hogy a legjobb legyen az e-mail marketing kampányaikból. Az ilyen rendszerek lehetővé teszik a marketing szakemberek számára, hogy az e-maileket zavartalanul kezeljék. Ezek azonban nagyon okos analitikai eszközök, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban megértsék, milyen e-mail tartalmat kap a legkedvezőbb válaszok. Ez nem csak segít abban, hogy eldöntse, hogy a jövőben e-mailben értesül-e a kaszinó bónuszokról vagy hírekről, például segítenie a leggyakoribb válaszadók demográfiai adatait.

Lényegében ugyanazok a szabályok továbbra is érvényesek az e-mail marketingre, mint mindig. A forgalmazóknak szemet gyönyörködtető leírást kell adniuk egy olyan e-mail címre, amelynek témája azonnal megjelenik az ügy szívében. Emellett egyértelmű cselekvési felhívásokat és sürgősséget generáló izgalomérzetet kell tartalmazniuk. A korlátoltabb ajánlatok például, amelyek sürgetőbbé teszik a dolgokat, jó módja ennek az e-mail kommunikációban való elérésének.

Online kaszinók és affiliate marketing

Az affiliate marketing jelenleg sok iparágban elterjedt, például az oktatás, az utazás, a játék, az elektronika és még sok más. Lényegében az online kaszinókhoz kapcsolódó affiliate marketing egy harmadik féltől származó webhelyre támaszkodik, hogy forgalmat küldjön egy adott webhelyre. Ezt általában úgy érik el, hogy egy banner hirdetést helyez el egy olyan webhelyre, amely átirányítja a látogatókat egy másikra. Így például egy online kaszinó potenciális ügyfelei olvashatnak például egy blogboltot, amely „Az online kaszinójátékok megnyerése” című véleményt tartalmazott. Egy olyan kaszinó, szálloda vagy autó hirdetése jelenik meg a cikk mellett, amely viszont segíthet a webhely forgalmának létrehozásában.

Mivel a digitális marketing affiliate modellje jelentős forgalmat generál egy játékhelyhez, ez egy rendkívül gyors módja lehet az ügyfélkör bővítésének. Másrészről az affiliate ajánlások áron kerülnek, és a vállalatoknak jutalékot kell fizetniük minden olyan áttételért, amely tényleges játékosgá válik. Tekintettel arra, hogy nincsenek szabványos jutalékok, a legsikeresebb ajánlattevő leányvállalatok inkább díjat számítanak fel. Ennek ellenére a világ legjobb online cégei továbbra is széles körben használják ezt a fajta digitális marketinget, és sok sikert élveznek. Gondolj egy affiliate programra, mint egy fizetős értékesítési csatorna. Számos leányvállalat közül lehet választani, és néhányan azt is megengedik, hogy az ügyfelek korlátozott ideig próbálják ki őket díjmentesen.

Jackpot City online kaszinó bónuszkódok >>

Jackpot City Casino Online. Csatlakozz most!
Forrás: jackpotcitycasino.com
Online kaszinók Kanadában és digitális marketing stratégiák Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon