Oprah az elnök számára az 2020-ban?

0 Comments

Hacsak nem egy szikla alatt éltél, tudod, hogy Oprah Winfrey hihetetlenül rohanó beszédet ért el, amikor elfogadta a Cecil B. DeMille-díjat az 2018-en Aranysárga Globe. Az esemény már történelmi volt, mivel Winfrey volt az első afrikai Amerikai nő, hogy megkapja azt, és a platformot küldte el a #MeToo kampány erőteljes jóváhagyására.

A beszéd sokan könnyekbe esett, és Oprah rajongói ragaszkodtak ahhoz, hogy a kalapját az 2020 elnöki versenyébe dobja. A Mississippi-i szegénységben született Winfrey túlélte a szörnyű szexuális bántalmazást, és folytatta a világ legsikeresebb beszélgetési showjának megszervezését, jelentős színésznővé vált és hatalmas média birodalmat épített. Már javasolta, hogy jó illeszkedés legyen az Ovális Irodához; 2002-ben Michael Moore filmkészítő azt javasolta, hogy fut, és a következő években gyakran suttogtak róla.

Most azonban úgy tűnik, mintha soha nem látott volna a földrengés. „Oprah for President” Tweetek és címsorok mindenhol felbukkannak. Meryl Streep a hírességek légióinak közé tartozik, akik támogatták az ötletet, és az Oprah már eddig is megalapozott nyilvános jóváhagyási minősítései mindig magasak. Ez valóban történhet?

A híresség nyilvános bizalma

Bár először furcsának tűnhet, a közvélemény elég hosszú története van a fontos polgári feladatokkal rendelkező hírességeknek, hiszen Arnold Schwarzenegger a kaliforniai kormányzó, Ronald Reagan pedig a 40th elnöke. Egyesült Államok. Mindketten hollywoodi csillagok voltak, mielőtt köztisztviselők lennének.

A futballcsillag George Weah éppen most Liberia elnökévé választották, Joseph Estrada filmcsillagot választották Fidel Ramos elnök helyett a Fülöp-szigetek válsághelyzete miatt a késő 1990-ekben, és Indiában gyakran Bollywood-i csillagokat választanak hivatalba . Mindezek a példák közösek, hogy bizalmat és azonosítást találunk a jóváhagyott hírességekkel. Az emberek úgy vélik, hogy ugyanazokat az értékeket tartják és megértik a normális polgárokat, ugyanakkor bízik bennük, hogy helyesbítsék azt, amit úgy tűnik, hogy a karrier-politikusok tévedtek.

Ebben az összefüggésben érthető az üzletember-fordított televíziós csillag Donald Trump választása, különösen abban az esetben, ha a kék galléros munkaértékek iránti érdeklődését is figyelembe veszi. Tehát melegségével, mély zsebével és természetes karizmájával még inkább nem Oprah volt egy cipő, mint Trump? A bukmékerek úgy gondolják, hogy úgy gondolják; ő a második legvalószínűbb, hogy most a legtöbb fogadási üzletben szavazzanak, Trump után. Az esélyek az 12 / 1-tól egészen az 2 / 1-ig terjednek. Ha Trump elmehet a You're Fired-ből a Fehér Házba, akkor könnyű megérteni, hogy miért nem tűnik többé az Oprah ilyen lövésnek!

Még mindig nem biztos

Nem mindenki szavazna Oprahért; egyes kutatások azt mutatják, hogy az amerikai közönség nem akar egy másik hírességet a Fehér Házban, és bizonyos fókuszcsoportokban, bár az Oprah hatalmas jóváhagyási minősítést kapott, a résztvevők nem gondolták, hogy futtatnia kell. Vannak olyan komoly és tapasztalt politikusok is, akiknek várhatóan be kell jelenteniük a hajlandóságukat, ezért ellenáll a merev versenynek.

Az Oprah úgy tűnik, hogy ugrál a közönség számára, hogy ő fog futni vagy sem. Egyértelműen tagadta azt a múltban, de most úgy tűnik, hogy flörtöl az ötlettel. A Bloomberg-ben készített interjúban azt mondta Trump választásából, hogy rájött, hogy is futhat, a stúdió közönsége tapsolt egy nyilatkozatot, és hosszú ideje töltött partnere, Stedman Graham azt mondta, hogy „ez az embereké”, és feltétlenül csináld ”. A tét elrendezésének korainak tekinthető, de ez komoly előrelátó gondolkodás is lehet, ami hatalmas váratlanul jár.

Az Egyesült Államokban a tendencia általában azt a jelöltet szavazza, aki a legvalószínűbb, hogy elődei hibáit rögzíti. Az Oprah lényegesen másnak tűnik, mint Trump, attól a ténytől, hogy gazdagsággal és előnyökkel nőtt fel, és eltérő véleményük van a jelenlegi kérdésekben, de mindkettő televíziós csillag. Ez túlságosan hasonlónak vagy túlságosan könnyûnek látszik. Természetesen, mivel nem is tudjuk, hogy akar-e futtatni az Oprah, az összes spekuláció semmi lehet, de figyelve, hogy mindent elfojtott, minden bizonnyal szórakoztató.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Oprah az elnök számára az 2020-ban? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon