Kiválasztás - Miért kevesebb nő vesz gyermekeket

0 Comments

A túlnépesedés a világ minden táján problémát jelent. Több ember több szükséges erőforrást jelent, és valóban csak annyi erőforrás van, hogy körbe tudjon menni. A közelmúltban azonban kiderült, hogy kevesebb ember, mint valaha, aktívan igyekszik gyermekeket szerezni, olyan mértékben, hogy egyre növekvő jelenségnek nevezhető.

Legutóbbi tanulmányok a. \ T Egyesült Államok kiemelte a helyzetet, a számok egyértelmű történetet mondtak. Az 1945-ban a nőknek csak 9% -a volt gyermeke. Egy nagyon érdekes statisztika, mivel azt állítja, hogy a nők megdöbbentő 91% -a volt gyermeke. De amikor az 1970-ek megérkeztek, ez a szám az 9% -ról 15% -ra emelkedett.

Így egyértelműnek tűnik, hogy kevesebb ember van gyermekekkel. De miért? A választások miatt, vagy elkerülhetetlen körülmények miatt?

Választás vagy körülmények?

Az internet böngészése nagyon gyorsan felfedi egy dologot; az emberek jobban tudatában vannak a környezetnek, a világ helyzetének és az emberi faj bizonytalan jövőjének, mint valaha. Úgy tűnik, hogy egyre inkább aggodalomra ad okot a világszerte fellépő események miatt, és az emberek jobban aggódnak, mint valaha, hogy hol lehetünk egy-két évtizedben. Más szóval, egyre inkább felfogható a „Szeretném, ha gyermekeim felnőnek ebben a világban?”.

Hasonlóképpen, számos Reddit szál több embert mutat be, akik egyszerűen azt állítják, hogy a gyerekek megszerzése egyszerűen nem számukra. Az online fórum az online fórum után feltárja a párokat, amelyek nyilvánvalóan azt állítják, hogy nem hajlandók lemondani a szabadságukról, és vigasztalni a gyermekeket. Kétségtelen, hogy a gyermekek szabadságának szabadsága lehetővé teszi a felnőttek számára, hogy pontosan mit akarjanak, amikor akarják, és akarnak utazni, pókokat játszani a Spin Palace kaszinóban, amikor akarják, vagy enni a kukoricapehelyeket az ágyban az 3am-ban, ha úgy dönt. És még ennél is inkább, ezek ugyanazok az emberek kijelentik, hogy az életük során egyszerűen nem fordult elő a „baba láz”. Tehát nagyrészt úgy tűnik, hogy a születések csökkenése világszerte választási kérdés.

Egy növekvő trend

És úgy tűnik, hogy a párok, akik úgy döntenek, hogy maradnak gyermekmentesek, csak növekszik. Számos népszerű bloggerek és a YouTube személyiségei csatlakoznak a döntéshez, és az internetre lépnek, hogy elmagyarázzák választásukat.

Jenny Mustard, egy 31 éves életstílus-blogger, nemrégiben közzétett egy videót, amely magában beszélt a témáról. Kijelentette, hogy a nap végén nem volt annyira döntés neki, mintha egyszerűen elfogadná, hogy ki volt a szívében. Azok a szavai, amelyek inkább egy "kölyök és cica" személynek minősülnek, nem pedig egy kisbaba, mégis kemény holtjátékot szereztek.

A rajongók általános konszenzusa az volt, hogy később megbánja a döntést, amikor a gyerekek már nem választottak. Mustár erre válaszolt azzal, hogy nem választott életmódot annak alapján, hogy a társadalom szerint mit kellene tennie.

Jövőbeli sajnálkozás?

Tehát a gyermekszabadság megítélése sokak elrontották, és közös válasz, hogy ezek az emberek megbánják a jövőbeni döntést, amikor már nem lehet gyerekek. De vajon valóban lehetetlen-e a gyerekek ebben a napban és korban, bármi más, mint a házaspár, aki a késõbbi évekre lépett? Vannak IVF-ek, örökbefogadás és helyettesítők azoknak, akik elhagyták a hajót, és később megváltoztatják a fejüket.

Akárhogy is, egy közelmúltbeli tanulmány, amelyben tíz pár, akik úgy döntöttek, hogy élni akarnak az életben, megkérdezték az útjukat, érdekes trendet mutattak; senki sem sajnálta a választásukat. Valójában minden 10 a választás mellett állt, még akkor is, ha közeledtek az 80-ekhez. Ez egy kis mintaméret lehet, és aligha állhatna végleges eredményként, de a tanulmány mégis feltárta.

Kutatási linkek:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kiválasztás - Miért kevesebb nő vesz gyermekeket Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon