A Pápua Új-Guinea 10 legfontosabb online kaszinó oldala

Pápua Új-Guinea nem olyan ország, amelyről sok ember tud. A szigeten található, amelyet közösen oszt Indonéziával, hivatalosan óceáni ország. Körülbelül 7.3 millió lakosa van, azt gondolhatnánk, hogy ez elég szép hely az online szerencsejátékok számára. Ha több mint 800 nyelvet beszélünk, ez valamilyen hatással lehet arra, hogy a Pápua Új-Guineai emberek sikeresen tudják navigálni egy online platformon, bár az angol az egyik fő nyelv.

A 10 legfontosabb Pápua Új-Guinea online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €1600

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz €3000

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $400

100% bónusz akár $ 200

Kifizetés 98.17%
Teljes bónusz $200

100% -os bónusz, legfeljebb 100 € + 100 Book of Dead ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €100

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz $1000

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $300

100% -ig 200 € -ig + 15 készpénz ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €200

1000 € BÓNUSZ + 50 INGYENES SPIN

Kifizetés 97.55%
Teljes bónusz €1000Körülbelül a Pápua Új-Guinea Online kaszinó-webhelyek közül, Hatalmas bónuszokkal!

A Pápua Új-Guineai online kaszinóipar lassan, de folyamatosan növekszik, követve az iGaming globális növekedésének szilárd tendenciáját. A Pápua Új-Guinea online kaszinóban való játékot kereső emberek száma folyamatosan növekszik. Annak ellenére, hogy a helyileg regisztrált Pápua Új-Guinea kaszinó-oldalak száma nagyjából nullához közel van, továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy az országban megsemmisítse kaszinóját. Tehát ha csak most kezdte meg az Ön számára a legjobb Pápua Új-Guinea online kaszinó keresését, a SlotsUp-nál segítséget nyújtunk a prémium lehetőségek felkutatásában.

Pápua Új-Guinea nem lehet büszke a legszélesebb körű internetes lefedettséggel. Nem is a világ egyik leggazdagabb országa. Úgy tűnik azonban, hogy a kormány felismeri a Pápua Új-Guinea rendkívül jövedelmező online szerencsejáték-iparába való befektetés fontosságát. Ebben a cikkben az online kaszinók Pápua Új-Guinea piacának jogi szabályozásával kapcsolatos helyzetről, valamint az országban létező főbb szerencsejáték-törvényekről, irányelvekről és hatóságokról olvashat. Minden más mellett ezen az oldalon lehetőséget kap arra, hogy véglegesítse a pápua-új-guineai játékosok legjobb online kaszinóinak keresését.

Szerencsejáték Pápua Új-Guineában

2007-ben a miniszterelnök és a kormány hivatalosan legalizálta az összes szárazföldi és online kaszinót, beleértve a lottójátékokat, a sportfogadásokat és a lóversenyeket. A jogszabály értelmében az Országos Szerencsejáték Ellenőrző Testület összeállt, hogy szabályozza, felügyelje és szervezze az összes szerencsejáték-műveletet országszerte. Az újonnan elfogadott Gaming Control Bill lehetővé teszi, hogy Pápua Új-Guinea minden tartományában 1 kaszinó legyen, miközben az engedély egy évtizedre szól. Minden kaszinótulajdonosra 20%-os bruttó bevételi adót kell alkalmazni, amelyből további 5% kerül a leginkább érintett közösségekre.

Jelenleg Pápua Új-Guineában nincs szárazföldi kaszinó, de az online virágzik, és folyamatosan népszerűsítik őket.

  • 2001-ben számos illegális létesítmény volt az ázsiai bűncselekmények családjainak szervezése. Összekapcsolódtak különböző árnyékos szerencsejáték-tevékenységekkel, -tól rulett kártyajátékok lóversenyekhez és nyerőgépekhez a kontinens és a Csendes-óceán déli régiója körül. Ez magában foglalja az illegális kaszinó üdülőhelyek és szállodák összehangolását és elszámolását is.
  • 2004-ben a kormány 36 órás időkeretet adott az összes illegális játéktechnikai létesítményre vállalkozása bezárásához és a törvényben felmerülő problémák áthidalásához. A központi hatóságok nagylelkűsége ellenére néhányan úgy döntöttek, hogy fenntartják az illegális pénzáramlást.
  • Nem sokkal később, 2005-ben a helyi rendőrség razziát tartott Port Moresby egyik legnagyobb illegális kaszinójában, több mint 500 különböző gépet és kaszinóberendezést elkobozva. Ez példaként szolgált a földalatti többi szereplője számára, és azóta is a legnagyobb ilyen jellegű rendőrségi kaszinó razziaként ismert.
  • 2007-ben összegyűjtötték a Nemzeti Szerencsejáték-ellenőrzési Testületet, és minden kaszinó-műveletet törvényben szabályoztak.
  • A társadalmi csoportok és az egyházak 2008-ban sikertelenül próbálták ellenezni a 2007. évi kaszinó törvényt azzal a fellebbezéssel, hogy a Pápua Új-Guinea szerencsejátékai csak a szegénységet jelentenek a helyiek számára. Még Sir Paulias Matane kormányzó is támogatta az emberek ügyét, de a jelenlegi időpontig a harc továbbra is folytatódik.

Biztonsági és engedélyezési testületek

Mint Ön már tudja, a Pápua Új-Guinea fő szabályozója a Nemzeti Szerencsejáték-ellenőrző Testület, amely törvényes jogokat ad Önnek az ország kaszinóműveleteinek végrehajtására. Vannak olyanok is, amelyek extra bizalmat adnak a kezelő hitelessége és az általános biztonságérzet szempontjából. A máltai játékhatóság (MGA) befolyással van a szerencsejáték-iparra a világ minden tájáról és ezt az egyik legmegbízhatóbb játékhatóságnak tekintik. Az olyan szervezetek, mint az eCogra, ellenőrzik az összes szereplő minőségét és igazságosságát, ideértve a Pápua Új-Guineában működőket is, mint harmadik fél szabályozói. Az olyan jótékonysági csoportok, mint a GamCare és a BeGambleAware, szigorúan arra irányulnak, hogy segítsék őket fejlett problémás szerencsejátékokkal és az esetleges baleseteivel.

A Pápua Új-Guinea 10 legfontosabb online kaszinó oldala Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

slot kerti kuponok