A Pápua Új-Guinea 10 legfontosabb online kaszinó oldala

Pápua Új-Guinea nem olyan ország, amelyről sok ember tud. A szigeten található, amelyet közösen oszt Indonéziával, hivatalosan óceáni ország. Körülbelül 7.3 millió lakosa van, azt gondolhatnánk, hogy ez elég szép hely az online szerencsejátékok számára. Ha több mint 800 nyelvet beszélünk, ez valamilyen hatással lehet arra, hogy a Pápua Új-Guineai emberek sikeresen tudják navigálni egy online platformon, bár az angol az egyik fő nyelv.

A 10 legfontosabb Pápua Új-Guinea online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100% 200 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 200

2500 USD bónusz + 500 ingyenes pörgetés. Minden országban elérhető

Kifizetés 97.86%
Teljes bónusz $ 2500

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $ 400

100% bónusz akár $ 200

Kifizetés 98.17%
Teljes bónusz $ 200

100% -os bónusz, legfeljebb 100 € + 100 Book of Dead ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 100

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz $ 1000

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $ 300

100% -ig 200 € -ig + 15 készpénz ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 200

1000 € BÓNUSZ + 50 INGYENES SPIN

Kifizetés 97.55%
Teljes bónusz € 1000Körülbelül a Pápua Új-Guinea Online kaszinó-webhelyek közül, Hatalmas bónuszokkal!

A Pápua Új-Guineai online kaszinóipar lassan, de folyamatosan növekszik, követve az iGaming globális növekedésének szilárd tendenciáját. A Pápua Új-Guinea online kaszinóban való játékot kereső emberek száma folyamatosan növekszik. Annak ellenére, hogy a helyileg regisztrált Pápua Új-Guinea kaszinó-oldalak száma nagyjából nullához közel van, továbbra is fennáll annak a lehetősége, hogy az országban megsemmisítse kaszinóját. Tehát ha csak most kezdte meg az Ön számára a legjobb Pápua Új-Guinea online kaszinó keresését, a SlotsUp-nál segítséget nyújtunk a prémium lehetőségek felkutatásában.

Pápua Új-Guinea nem büszke lehet a legszélesebb internetes lefedettségre. Sem a világ egyik leggazdagabb országa. Úgy tűnik azonban, hogy a kormány felismeri a Pápua Új-Guinea rendkívül jövedelmező online szerencsejáték-iparába történő befektetés fontosságát. Ebben a cikkben elolvassa a Pápua Új-Guinea online kaszinó piacának jogi szabályozásával kapcsolatos helyzetet, valamint az országban létező fő szerencsejáték-törvényeket, irányelveket és hatóságokat. Minden más mellett ezen az oldalon lehetősége nyílik a Pápua Új-Guinea játékosai számára a legjobb online kaszinók keresésére.

Szerencsejáték Pápua Új-Guineában

2007-ben a miniszterelnök és a kormány hivatalosan legalizálta az összes szárazföldi és online kaszinót, beleértve a lottókat, a sportfogadásokat és a lóversenyeket. A jogszabályokkal összeállították a Nemzeti Szerencsejáték-ellenőrzési Testületet, hogy szabályozza, ellenőrizze és megszervezze az ország szerencsejáték-műveleteit. Az újonnan elfogadott játékvezérlési törvény lehetővé teszi Pápua Új-Guinea minden tartományának 1 kaszinóját, míg az engedély évtizedes időszakra szól. Az összes kaszinótulajdonosra 20% -os bruttó jövedelemadót kell kivetni, beleértve egy további 5% -ot, amelyet a leginkább érintett közösségekre szánnak.

Jelenleg Pápua Új-Guineában nincs szárazföldi kaszinó, de az online virágzik, és folyamatosan népszerűsítik őket.

  • 2001-ben számos illegális létesítmény volt az ázsiai bűncselekmények családjainak szervezése. Összekapcsolódtak különböző árnyékos szerencsejáték-tevékenységekkel, -tól rulett kártyajátékok lóversenyekhez és nyerőgépekhez a kontinens és a Csendes-óceán déli régiója körül. Ez magában foglalja az illegális kaszinó üdülőhelyek és szállodák összehangolását és elszámolását is.
  • 2004-ben a kormány 36 órás időkeretet adott az összes illegális játéktechnikai létesítményre vállalkozása bezárásához és a törvényben felmerülő problémák áthidalásához. A központi hatóságok nagylelkűsége ellenére néhányan úgy döntöttek, hogy fenntartják az illegális pénzáramlást.
  • Nem sokkal később, 2005-ben a helyi rendõrség támadták meg a port Moresby-i egyik legnagyobb illegális kaszinót, több mint 500 különféle gépet és kaszinóberendezést elkobozva. Ez példaként szolgált a föld alatti többi résznél, és azóta még mindig a legnagyobb rendőrségi kaszinó-raidként ismerték.
  • 2007-ben összegyűjtötték a Nemzeti Szerencsejáték-ellenőrzési Testületet, és minden kaszinó-műveletet törvényben szabályoztak.
  • A társadalmi csoportok és az egyházak 2008-ban sikertelenül próbálták ellenezni a 2007. évi kaszinó törvényt azzal a fellebbezéssel, hogy a Pápua Új-Guinea szerencsejátékai csak a szegénységet jelentenek a helyiek számára. Még Sir Paulias Matane kormányzó is támogatta az emberek ügyét, de a jelenlegi időpontig a harc továbbra is folytatódik.

Biztonsági és engedélyezési testületek

Mint Ön már tudja, a Pápua Új-Guinea fő szabályozója a Nemzeti Szerencsejáték-ellenőrző Testület, amely törvényes jogokat ad Önnek az ország kaszinóműveleteinek végrehajtására. Vannak olyanok is, amelyek extra bizalmat adnak a kezelő hitelessége és az általános biztonságérzet szempontjából. A máltai játékhatóság (MGA) befolyással van a szerencsejáték-iparra a világ minden tájáról és ezt az egyik legmegbízhatóbb játékhatóságnak tekintik. Az olyan szervezetek, mint az eCogra, ellenőrzik az összes szereplő minőségét és igazságosságát, ideértve a Pápua Új-Guineában működőket is, mint harmadik fél szabályozói. Az olyan jótékonysági csoportok, mint a GamCare és a BeGambleAware, szigorúan arra irányulnak, hogy segítsék őket fejlett problémás szerencsejátékokkal és az esetleges baleseteivel.

A Pápua Új-Guinea 10 legfontosabb online kaszinó oldala Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

slot kerti kuponok