A 10 legfontosabb Fülöp-szigeteki online kaszinóhely

Az online kaszinók népszerűvé váltak az egész világon, sehol nem több, mint a Fülöp-szigeteken, ahol az országon belül nagyon sok legnépszerűbb online kaszinó található. A Fülöp-szigetek állami kaszinókat működtető engedélyezési ügynökséget működtet. Minden vezérlés a Fülöp-szigeteki Amusement and Gaming Corporation vagy a PAGCOR kezében van. Ázsia ez az egyetlen ország, amely engedélyezi az online kaszinókat.

A Fülöp-szigetek legjobb online kaszinói a szerencsejáték biztonságos helyének tekinthetők, és nyugalmat kínálnak az online játékos számára.

Rengeteg online kaszinó webhely elérhető a Fülöp-szigeteken. Itt található néhány érdekes oldal, amely mindent kínál, amire a fülöp-szigeteki játékosok álmodozhatnak.

A 10 legfontosabb Fülöp-szigeteki online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

€ 2400 Welcome Bonus

Kifizetés 97.81%
Teljes bónusz € 2400

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

FELTÉTELEK € / $ 200 + 220 ingyenes pörgetésekhez

Kifizetés 98.24%
Teljes bónusz € / $ 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

250% bónusz + 125 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.73%
Teljes bónusz $ 250

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% 250 euróig + 50 bónuszpörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 250

200%-ig € 500

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz € 500

100% 500 euróig + 200 ingyenes pörgetés azonnal!

Kifizetés 97.83%
Teljes bónusz € 500

1500 € betéti bónusz

Kifizetés 97.61%
Teljes bónusz € 1500

€ 750 Bónusz

Kifizetés 97.71%
Teljes bónusz € 750Körülbelül a 10 legfontosabb Fülöp-szigeteki online kaszinóhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Az egyének évszázadok óta különféle szerencsejátékokat játszottak. A tendencia manapság határozottan folytatódott számos különféle szárazföldi, online kaszinó helyszínen, póker teremben és más szerencsejáték-létesítményekben. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően az online szerencsejáték-ipar növekedését és fejlődését látta, különösen az elmúlt években. Kaszinó játékok online kaszinókban történő lejátszása azt jelenti, hogy a játékosok élvezhetik a szerencsejátékokat anélkül, hogy otthonuk otthonosak lennének.

Sőt, bárhonnan elérhetik kedvenc játékaikat mobil eszközükön vagy asztali számítógépeken keresztül. Néhány ellentétes szabályozás ellenére az online kaszinók világa jelentős növekedést mutatott az elmúlt években. A szakértők javaslata szerint ezt a tendenciát folytatni kell. Valójában az online kaszinók világa számos különféle tényező miatt megnőtt, például az új piacok megjelenése, az internet terjeszkedése és az új játékosok regisztrációja.

Az online szerencsejáték-piac növekedése

Az online szerencsejáték-piac növekedésének köszönhetően a fülöp-szigeteki játékosoknak számos lehetősége van, amikor online kaszinó-eladójukat választják. Az online szerencsejáték-piac valójában több mint kétszer nőtt 2005 óta, és 40-ben világszerte körülbelül 2014 milliárd dollárt hozott létre. Csodálatos növekedése és fejlődése során számos különféle piaci szereplő, szoftvergyártó és online kaszinó jelent meg a helyszínen.

Ezeknek a gyártóknak és az ipari szereplőknek mindent megtesznek, hogy minél többet és valami jobbat biztosítsanak a verseny előtt tartáshoz. Valójában ez a fő oka annak, hogy egyes filippínó online kaszinók jobb bónuszokat, jobb játékkönyvtárakat és néhány egyedi szolgáltatást kínálnak. Ezek az online kaszinók fő eszközei, hogy több játékost vonzzanak és megakadályozzák rendszeres játékosaikat abban, hogy egy másik online kaszinóra költözzenek.

Az igazság az, hogy az online szerencsejátékok demográfia egyre változatosabbá válik. Valójában az online szerencsejátékok világa az egyik legnépszerűbb szórakoztató eszköz. Míg az online kaszinó játékosok életkorának növekedése az utóbbi időben megnőtt az internet penetrációjának növekedése után, a játékpreferenciák továbbra is a játékosok életkorától függően változnak.

Sőt, az online kaszinó viselkedése is különbözik a férfiaktól és a nőktől, mivel általában az ember izgalommal játszik, míg a nők pihenéssel. Ezért a férfiak nagyobb valószínűséggel játszanak magasabb téttel, míg a nők nagyobb valószínűséggel játszanak alacsonyabb téttel. Akárhogy is, az online szerencsejáték-ipar jelentősen növekvő népszerűségének köszönhetően egyre több online kaszinó nyitja meg kapuit a nyilvánosság előtt.

Más szavakkal, a Fülöp-szigeteki játékosok számtalan választási lehetőséget kapnak, amikor a legjobb online kaszinót választják. A növekvő lehetőségek számával a megfelelő kaszinó kiválasztása némileg kihívást jelenthet. Ezért építettük fel a legfontosabb filippínó online kaszinók listáját, hogy segítsük a játékosokat elkerülni a hibát, amikor rossz kaszinót választottak.

Az online kaszinó minősítésünk során alkalmazott kritériumok

Olyan sok különböző filippínói online kaszinó eladó közül lehet választani. Ezért tucatnyi különféle online kaszinó-webhelyet megvizsgáltunk annak érdekében, hogy átfogó listát készítsünk a legjobb online kaszinókról, amelyek fogadják a Fülöp-szigeteken élő játékosokat. A játékosok biztosak lehetnek abban, hogy listánk csak az iparágban működő legjobb helyszíneket tartalmazza.

A webhelyeket számos tényező alapján rangsorolják, ideértve a játékkönyvtárakat, a megbízhatóságot, az ügyfélszolgálatot, a banki módszereket, az időben történő kifizetéseket, a biztonsági intézkedéseket és a nyelveket. Az itt felsorolt ​​online kaszinók száz százalékban biztonságosak, teljesen szabályozottak és engedélyezettek, valamint más értékes funkciókkal vannak felszerelve, amelyek a legnépszerűbb online kaszinót teszik lehetővé.

Sőt, a legjobb online kaszinók minősítéseink a játékosok különböző forrásokból származó tapasztalatain alapulnak. Megvizsgáltuk a kaszinók jó hírnevét más játékosok, ügyfélszolgálati osztályuk, licencek, bónuszok és promóciók, kilépési limitek, kifizetési és betéti fizetési lehetőségek között, megvizsgáltuk weboldalaikat és mobil kompatibilitását.

Mobil kaszinók a Fülöp-szigeteken

A mobil szerencsejáték nagy üzlet a Fülöp-szigeteken, és rengeteg nagyszerű online kaszinó kínál most mobiljáték-lehetőségeket. A mobil eszközön történő lejátszás nagy előnyeket kínál, mivel a legjobb címek az összes alkalmazáson keresztül elérhetők, és a célra épített mobil kaszinó oldalakon keresztül elérhetők.

Amikor mobiltelefonján játszik, hozzáférhet ugyanolyan magas színvonalú játékokhoz és valódi pénznyereményekhez, amelyeket elvárhat egy asztali webhelyről. Lehet, hogy exkluzív mobil bónuszt is elérhet.

A legjobban értékelt filippínó online kaszinók kiváló mobiljáték-lehetőségeket kínálnak, amelyek kompatibilisek a különféle eszközök és operációs rendszerek széles választékával. Próbálja ki a mobiljátékokat iPhone-on, iPad-jén vagy Android-eszközén, vagy forgasson el a Windows Phone-on keresztül.

Szerencsejáték-törvények a Fülöp-szigeteken

A szerencsejáték-törvények kissé összetettek a Fülöp-szigeteken, de a két fő szabályozó testület - a Fülöp-szigeteki Szórakoztató és Gaming Corporation (PAGCOR) és a Cagayan Gazdasági Övezet Hatósága (CEZA) - irányítja.

A szárazföldi szerencsejáték-helyszínek, beleértve a bingócsarnokokat, a fogadási üzleteket, a pókertermeket, valamint a tégla- és habarcskaszinókat, mind a PAGCOR engedéllyel és szabályozással bírnak. Fontos megjegyezni, hogy bár vannak e-játékok, amelyeket e szabályozó testület engedélyez, ezek elektronikus játékgépek, nem pedig online szerencsejáték-oldalak - ez zavaró lehet néhány számára.

A CEZA engedélyezi az online szerencsejátékokat a Fülöp-szigeteken - de a CEZA engedéllyel rendelkező szerencsejáték-oldalak nem tudják nyújtani szolgáltatásaikat a filippínóknak. Ez ostobanak tűnhet, de a Fülöp-szigeteken kívüli hatalmas ázsiai piacon kínálhatják szolgáltatásaikat, így a CEZA népszerű engedélyezési joghatóságvá válik.

Az offshore online kaszinók vonatkozásában szabadon nyújthatják szolgáltatásaikat a filippínóknak, mivel a fellebbviteli bíróság 2012. évi határozata olyan tevékenységet határozott meg, amely kifejezetten nem illegális, és nem büntethető.

Az online szerencsejáték a Fülöp-szigeteken törvényesnek tekinthető - nincs olyan törvény, amely akadályozná a játékosokat a tengerentúlon található online kaszinók elérésében, és a filippínók itt legálisan játszhatnak. Rodrigo Duterte elnök azonban megígérte, hogy 2017-ben leállítja az összes online szerencsejátékot az országban, és ez azt jelentené, hogy minden offshore kaszinó kilépne a filippínó piacról, vagy egyéb módon blokkolódjon. Megállapította, hogy ha szabályozzák és beszedhetik az adókat, akkor vissza lehet állítani.

Az írás idején csak a G'day Kaszinó fogadja el a Fülöp-szigeteket a rendelkezésre álló helyként, amelyet a regisztrációkor kiválaszthat - de lehet, hogy továbbra is játszhatsz, csak válassz egy másik helyet és pénznemet. Fontos megjegyzés: mivel a törvények megváltoznak, akkor biztosítania kell, hogy ne törjenek el.

A 10 legfontosabb Fülöp-szigeteki online kaszinóhely Frissítve: Május 31, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

orient xpress