Politikusok, akik jól játszanak és jól kormányzanak

0 Comments

A politikusok sok kívánatos tulajdonsága megtalálható a kaszinójátékokban is. Ezek közé tartozik a türelem, a stratégiai gondolkodás és az ellenfelek olvasásának és a jó ítéletek megértésének képessége. Az alábbiakban néhány jól ismert politikus van, aki szerencsejátékot is élvez.

Jól ismert brit szerencsejátékosok

A brit államférfi, John Montague mind az állami, mind a katonai hivatalban élt az 1718 és az 1792 között. Lelkes szerencsejátékos volt, ami nem sokat tett a hírneveért. Ő volt egy jól képzett Cambridge-i diplomás, aki hosszú lapjain a kártyatáblákon kérte a szolgákat, hogy két szelet kenyeret húzzanak neki. A Sandwich Earl címét is kapta, és ma a legismertebb a… szendvics feltalálásáért.

II. Károly az 1660 egyik legerősebb embere volt, miután sikerült helyreállítania Nagy-Britanniában a hatalmat a Monarchiának. Nagyon lelkes szerencsejátékos volt, napjait és gazdagságait sok szerencsejátékra töltötte.

Szerencse a szerencsejátékokért nagyon divatos és némi hírhedtséggel, a szerencsejátékok egyre népszerűbbek lettek és szélesebb körben elfogadták Nagy-Britanniában. Ez vezetett az esetleges Amerikai kolonisták létrehozzák az elfogadott szerencsejáték kultúráját Amerika is.

Az amerikai elnöki játékosok

Könnyen az egyik legismertebb elnöki játékos Richard Nixon. Jól nyilvános hírnevet szerzett kiváló pókerjátékosként. Nixon a XIV. Világháború idején a haditengerészet során kifejlesztette készségeit. Jelentős összegeket szerzett a tisztségviselőitől, és kijelentette, hogy kampányfinanszírozásának nagy része a képviselőházba való bejutáshoz a póker nyereményeiből állt.

Egy másik elnök, aki az 2 világháborúban készítette el készségeit, Dwight Eisenhower volt. Sok olyan történet van, amely nem csak az Eisenhower pókerjátékos készségéről szól, hanem nagyszerű sportágáról és szeretetéről is, nem pedig a pénzről.

Egyéb jól dokumentált elnöki pókerjátékosok közé tartozik Franklin Roosevelt, Harry Truman és Warren G Harding. Ha egy történetet hittek, Warren Harding elveszett a fehér Ház Kína pókerjátékban a személyzet tagjaival.

A nap végén a politikusok olyanok, mint bárki más. Szükségük van az eltérésekre és a pihenésre, a kedvéért, a munkatársak kedvéért és az ország kedvéért. Számos kívánatos tulajdonságot lehet tanulni egy kártyán vagy rulett tehát nem csoda, hogy a politikai készség és a játék készség kézben jár.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Politikusok, akik jól játszanak és jól kormányzanak Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon