A mobil technológia lehetséges jövője

0 Comments

A mobiliparban exponenciális növekedést látunk, és úgy tűnik, mintha az ég lenne a határ! Hihetetlen vizuális kijelzőkkel, hanghatásokkal és feldolgozási hatáskörrel rendelkező okostelefonokon és táblagépeken most hihetetlen élmények érhetők el, de ez csak a kezdet.

Ahogy egy olyan világ felé haladunk, amely hordozható hordozókat, virtuális valóságot és bővített valóságot tartalmaz, újszerű izgalmakkal, így minden szükségletünk és funkciónk zökkenőmentesen összekeveredik. Nem csak a mobil kaszinók és minden más alkalmazás lesz elérhető bárhol, minden program és tapasztalat teljes verziója rendelkezésre áll.

viselhető

Egyelőre az előrejelzések szerint a fitnesz- és egészségügyi sávok a Wearables élelmiszerlánc tetején maradnak. Ők ma a legszélesebb körben használt technológia - bár az okostelefonok nem ritkák - és a következő generációnak nem szabad kapcsolódnia, így sokkal jobban kompatibilisek a mindennapi életkel.

A virtuális valóság és a bővített valóság fejhallgatók már itt vannak. A Hardcore játékosok még mindig úgy vélik, hogy a megkötött modellek, mint az Oculus Rift a arany Azonban azok számára, akik nem igényelnek ilyen nagy teljesítményű feldolgozási képességeket, a nem csatlakoztatott lehetőségek, mint a Samsung Gear, ott vannak.

Az orvostudományban elviselhető technológia ma is nagy hír, a pulzusszámot, a vércukorszintet és számos más funkciót figyelő eszközökkel, amelyek az összes információt Bluetooth-on keresztül küldik az okostelefonra. Más kreatív alkalmazások virágoznak, mint például az MIT diákok csoportja által létrehozott karkötő, amely segít a testhőmérséklet szabályozásában. A bőr hőmérsékletének érzékelésével, majd azután felmelegítve vagy lehűlve a karkötő befolyásolja az általános hőmérsékletet, és segít abban, hogy kényelmesebb maradjon.

Kiterjesztett valóság

Míg a Virtuális valóság egész új világot hoz létre a szemed előtt, a kibővített valóság új információkat tartalmaz a világra, amit szabad szemmel láthat. Ehhez az alkalmazások alkalmasak a mindennapi mobil használatra oly módon, hogy a virtuális valóság és a hordozható anyagok, mint a fűtő- és hűtő karkötő esetleg nem legyenek. Valójában a bővített valóság várhatóan felülmúlja a virtuális valóságot, és az 75 a piac 2019% -át teszi ki.

Már láttuk, hogy a népszerűsített valóság népszerűsége az 2016 Pokémon Go játékában lehet, és olyan alkalmazások, mint például a telefon tartása irodai blokkig, és az összes vállalkozás könyvtárának megtekintése csak a sarkon vannak. A bővített valóság ma telefonokon és fejhallgatókban létezik - de mi van, ha ez a technológia összekeveredik?

Új valóság

A virtuális és bővített valóság játék minden fontosabb szereplője még mindig lövés, és tényleg bárki kitalálhatja, ki jön ki a tetején. Mindenki, aki új fejhallgatókat és képességeket állít elő, a legizgalmasabb kilátások lehetnek az okostelefonokat helyettesítő fejfedők és esetleg asztali számítógépek is.

Képzeld el, hogy olyan fejfedőt viselsz, amely lehetővé tette, hogy virtuális billentyűzeten láthasson és dolgozhasson, a virtuális dokumentumban megjelenő szavakkal egy sor kaszinójátékot és táblát helyeztek el előtted, vagy olyan elhelyezett teremtményeket, amelyek közvetlenül a látómezőben tudtak elkapni telefon interfész nélkül. Még jobb, képzeljük el mindezt a lencse kontaktlencsein, amelyek közvetlenül a szemgolyón ültek!

A mobil jövője nyilvánvalóan hordhatónak tűnik, és a képességek csak korlátozottnak tűnnek, amit gondolunk. A virtuális valóság már újjáépíti a televízió előtt a Samsung Gear Netflix alkalmazással történő előkészítés tapasztalatait, és egyre több lehetőség lesz. A mobil alkalmazások minden aspektusa várhatóan változni fog a következő években.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A mobil technológia lehetséges jövője Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: