Előnyben részesített kaszinójáték a nemek szerint

0 Comments

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a nemi preferenciákról beszélek ezekben a napokban, bármilyen módon, nem idegesítek. Úgy tűnik, hogy a világot a társadalmi igazságossági harcosok és dühös feministák kísértik, minden fa mögé rejtőzik, és arra várnak, hogy ugorjanak ki és tépjenek végtagokat a végtagokból, merem mondani még egy dolognak, ami támadónak tekinthető. Szóval, csak azért, hogy biztonságban legyünk, itt van egy nyilatkozat; A kaszinó játék preferenciáról fogok beszélni a nemi statisztikák alapján. Soha, Istenem megbocsátaná nekem, még szórakoztató a gondolat, azt sugallja, hogy egy férfi vagy nő nem képes bármilyen kaszinójátékot játszani. Újra; Teljesen statisztikák alapján beszélek. Köszönjük, hogy elhagyta a végtagjaimat.

Most, hogy ez az utat kihagyja, hadd beszéljek egy olyan játékról, amelyet nemrég játszottam. A játék témája egy tehéngyűjteményen alapult, amelyek mindegyikét a hölgyek sokaságának különböző ábrázolásai jelentették. A játék központi jellege bika volt. Vagy, hogy pontosabb legyen, egy antropomorf bika, rendkívül izmos, és egy klasszikus testépítőt mutat. Ez a játék, amit nagyon gyorsan megkötöttem, bár jól megtervezett volt, egyértelműen nem célzott rám.

Ezt felismerve elkezdtem azon tűnődni, hogy pontosan mi a statisztika a kaszinó preferenciáira a nemek szerint. És mivel olyan ember vagyok, akit a kördiagramok, a grafikonok és a fontos keresőszámok könnyen lenyűgöznek, úgy döntöttem, hogy némi kutatást végzek.

Slot Games - A hölgyek számára

Az első dolog, amit nagyon gyorsan megtanultam, az volt, hogy a nyerőgépeket a faji nőstény tömegesen részesíti előnyben. Valójában az általam vizsgált statisztikák egy része azt mutatta, hogy az összes nyerőgép játékos 80% -a nő. És mint kiderült, ez a tendencia már létezik, mivel a nyerőgépek kezdtek a kaszinó kedvencekké válni, az 1960-ekben. És mivel a kaszinók a jövedelmük nagy részében nagyrészt a nyerőgépekre támaszkodnak, biztosan azt mondhatjuk, hogy a kaszinók a női játékosaikon élnek és lélegeznek!

Színezzen meglepve, mert ez nem volt az, amit korábban megvizsgáltam. Ezt szem előtt tartva azonban elkezdtem észrevenni, hogy hány nyerőgépet terveztek a hölgyek felkérésére. A nyerőgépek játékaiban meglepő mennyiségű központi jóképű férfi karakter van. Habár természetesen rengeteg semleges nyerőgép játék van, amelyek általánosságban mindkét nemre vonatkoznak, a kipróbált és tesztelt képletek szerint.

De hol vannak az összes férfi kaszinójátékos, megkérdeztem magam.

Asztali játékok - A The Gents

Emlékezzetek arra, amit ígértek, hogy a végtagomat hagyta? Köszönöm.

Kiderül, hogy a klasszikus asztali játékokat nagyrészt egy férfi közönség uralja, szinte pontosan ellentétes szélsőséges. A pókerjátékosok legfeljebb 90% férfiak, és ugyanaz a statisztika látható Blackjack, Baccarat, és kissé kisebb mértékben rulett. A profi pókert nézve egy csomó női játékosot vettem észre, de néhány kulcsfontosságú női játékosra, akik mind rendkívül tehetségesek.

De a bizarr dolog ez; A videó pókerjátékosok még mindig szinte teljesen nőiek. Miért nem tudtam igazán mondani, de a statisztika az, ami ezek. Igazán van egy hatalmas kérdőjelem a fejem felett. Úgy döntöttem, hogy némi kutatást végzek.

A lehetséges végtag-veszteségből való behatolás

Néhány véleményt olvasva arról, hogy miért nincs olyan sok női pókerjátékos, mint a férfiak, többször visszavittem a fejem, és többször nevettem, főként azért, mert el tudtam képzelni néhány már említett emlős eltávolítót, hogy kardjaikat előre látva élesítsék.

Néhány megjegyzésem szerint azt mondtam, hogy a férfiak hagyományosan jobbak a matematikában és a logikában, ami sok okból kifosztotta a nevetést. Hihetetlenül szörnyű vagyok a matematikában, és gyakran csökkentem az ujjaim számlálására, amikor a számla küldés napja kerül. Egy másik azt javasolta, hogy a férfiak jobban kontrollálják érzelmeiket, és nem vagyok teljesen hajlandó bármilyen javaslatot tenni.

Ezen a ponton olvastam a hozzászólásbeszélgetést, amely abból állt, hogy az emberek kétségbeesetten megpróbálták a tojáshéjra vágni a véleményüket, és káoszba süllyedtek, így abbahagytam az olvasást. Akárhogy is, a statisztika továbbra is az, amit ők, és mi az oka, hogy tényleg, őszintén szólva nem mondhatom. Amint már említettem, a videó pókerjátékosok többsége nő. Tedd, amit akarsz.

Nemi semleges kaszinó játékok

Mindent megtettem, hogy megpróbáljam megtalálni néhány nemi semleges kaszinójátékot, és a legközelebbi bingó. Érdekes, hogy szinte az egyetlen kaszinójáték, ahol a nemek közötti preferenciák közel állnak ahhoz, hogy egyenlőek legyenek, bár a női játékosok kedvéért jobban kedvelik őket. Miért, nem is tudom. Bár van egy elméletem, hogy néhány ravasz srác észrevette, hogy a bingó játék egy nagyszerű módja annak, hogy találkozzunk a hölgyekkel, és behatolt a statisztikákba.

Twitter | Facebook | Instagram

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Előnyben részesített kaszinójáték a nemek szerint Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon