Szakmai szakácsok felfedik a titkos összetevőket

0 Comments

Valószínűleg legalább egy személy van a családjában, aki azt állítja, hogy titkos összetevője van. Örömmel téged csinálnak, folyamatosan hozzák magukkal minden családi társadalmi rendezvényen, és csaknem mindent megteszek, hogy belekóstoljanak. Éjszaka kísért; ébren fekszel, a mennyezetre bámulva azon tűnődtem, hogy milyen nagyszerűen készítette el neki a burgonya salátáját?

Most nem tudunk segíteni, hogy megkapjuk a gran titkos saláta receptjét. De amit tehetünk, segíthet neked egy titkos összetevőnknek. Így a következő alkalommal, amikor Gran megpróbálja újra megköszörülni az átkozott burgonya salátával, ízletes jósággal, válaszolhat; ez szép gran, de nem olyan szép, mint a titkos összetevő, amit pizzáért használok.

Ez még az esélyeket, a gróniával egyenlőtlen játéktéreket, és az évek elején elkezdődik. Szívesen. Íme néhány érdekes tipp, amellyel a szakácsok által kínált főzőkészülék jobb lesz a világ minden tájáról.

Főtt Veggy Magic

A zöldségeket nagyon nehéz főzni. Legalábbis ha azt szeretné, hogy lágyak és finomak legyenek, miközben még mindig zöldek és reprezentatívak. A túl hosszú ideig tartó főzés hűen hagyja őket, és bár egyesek azt állítják, hogy az íze lényeges, nem a vizuális fellebbezés, profi szakácsok mindannyian tudják, hogy a bemutatás nagyjából 60%.

Itt van egy kis trükk, hogy elfújja a szemét. Tedd egy csipet szódabikarbóna a potba, miközben főz a zöldségeket. Ez segít, hogy káprázatosan nézzen ki, még akkor is, ha a tökéletességig forralnak. A Portmeirion Hotel főszakácsa, Mark Threadgill használja ezt a nagyon trükköt, így tudod, hogy legitim.

Pályázati Hús Magic

Szeretné, hogy a hús olyan pályázati legyen, hogy a gran feje felrobban? Megvan a titok. Bár több előkészítésre lesz szükség, mint amire számíthat. Marinálja a húst 48 órával előre, gyömbéres fokhagyma paszta, joghurt, nyers papaya paszta, koriander por, chili por, garam masala és só segítségével. Egyszer marinált, fedjük le, és hűtőszekrénybe helyezzük.

Ez a képlet a kétnapos időszakban mágiáját fogja működtetni, és az eredmény majdnem természetfeletti ajánlat lesz. Egy biztos tüzet, hogy egy poutot tegyünk a gran arcára. A Kensington főszakács, a Shoeb Haider Zaika elengedte ezt a kis trükköt, ezért győződjön meg róla, hogy megköszönte neki, hogy megszerzi a felső kezét.

Ízlelte a Big Chef nagyszerű nyereményeit a Spin Palace Kaszinóban, és nézze meg, hogy tudsz-e kirakni egy édes jackpotot! Prémiummal is büszkélkedhetünk Blackjack és az online rulett - jöjjenek velünk ma!

Örökzöld Guacamole

Itt van egy különösen hasznos kis trükk. A guacamole, bár bármilyen társadalmi eseményen finom és élvezetes, nagyon gyorsan elveszíti színét. Egy mesteri séf tudja, hogy egyszerűen a kő megtartása az avokádóból és a guacamolba való eltemetése biztosítja, hogy a zöld szín hosszabb ideig maradjon.

Tényleg meglehetősen nyilvánvaló, ha gondolkodsz róla, és egy nagyszerű módja annak, hogy vendégeink csodálkozzanak abban, hogy a guacamole-nak természetfeletti képessége van ahhoz, hogy mindaddig zöld maradjon. Egy egyszerű, de szép kis trükk, amit Atul Kochlar, a Sindhu séfje oszt meg.

Sütő Pizza Otthon

A kivételes pizza főzése nem kicsi kihívás. De kiderül, hogy otthon tudsz profi pizzát replikálni, ha tudod, hogyan kell csinálni. Nem a sütőben, nem, egy serpenyőben. Ez egy olyan trükk, amely a pizzát egy családi rendezvényen szétválaszthatja, és sokan csodálkozhatnak, amikor egy professzionális pizza sütő van telepítve.

Ne feledje azonban, hogy a pizzát egy grill alatt kell befejezni, hogy tökéletes legyen. Tehát egy kicsit több erőfeszítésre van szükség, de az eredményeket megéri. A Pizza Pilgrims, James Elliot társalapítója feltárta ezt a csúszós trükköt.

Vastag Gravy Secret

Végül, egy gyors tipp az extra vastag mártással, amelyet nagy brit chef Graham Campbell oszt meg. Kombinálja a vaj azonos részeit a sima virággal, és addig keverje össze, amíg egy szép, egyenletes pasztát hoz létre. Adja hozzá a pasztát a mártáshoz, és keverje össze, amíg a kívánt vastagságot el nem éri. Mmm ... finom!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Szakmai szakácsok felfedik a titkos összetevőket Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon