Megfelelő élő kereskedő etikett

0 Comments

Az online játék során az egyik legvalószínűbb élmény az élő kereskedő ellen. Még a virtuális valóság sem hasonlítható össze azzal, hogy valódi személy foglalkozik a kártyáival, vagy spin a Rulett kerék. Van azonban néhány dolog, amire emlékeznie kell egy élő kereskedővel való játék során, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő etikettje van.

Légy udvarias az All Times-on

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzünk rá, hogy valódi személygel játszol. A kereskedő a kaszinó munkatársa, és a többi játékos az asztalnál az emberek a számítógépük előtt ülnek az egész világon. Könnyű elfelejteni, hogy emberek, és néha az emberek erősebbek vagy hirtelenebbek, mint ahogyan másképp szembesülnének. Ne feledje, hogy mindenkit udvariassággal és tisztelettel kezeljen, ahogyan személyesen is.

Jól van a csevegőszobában

A legtöbb élő kereskedő játékkal van egy csevegőablak, így a játékosok egymással beszélgethetnek. Ez azért van, hogy ugyanolyan szociális juttatásokkal rendelkezzen, mintha egy igazi asztalnál ülne. Ne felejtsd el, hogy ne legyen szíves és szórakoztató. Ne adjon tanácsot senkinek az asztalnál. Minden játékosnak saját stratégiája van, és meglehetősen durva tekinthető a javaslatok megtételére. Ugyanakkor ne kérjen tanácsot. Lehet, hogy az emberek kényelmetlenek és lassíthatják a játékot. Ne feledje el a stratégiát, és bízzon az ösztöneiben.

Ne tartson más játékosokat

Az online kaszinóknak szinte mindig lehetőségük van megtekinteni a játékot, így ha úgy dönt, hogy néhány fordulóra szeretne ülni, nyugodtan engedje el a széket. Gyakran emberek várnak helyet az asztalnál, és nagyon frusztráló lehet látni egy teljes, de fel nem használt széket. Légy kedves a játékosaihoz, és adja fel a széket, ha úgy dönt, hogy időt vesz igénybe. Ez magában foglalhatja a számítógéptől való sétát is. Könnyen elgondolkodhatunk az ital gyors megragadásáról, de úgy tűnik, örökké tűnik, ha mindenki várja a tétet.

Ne feledje, hogy tipp

Végül soha ne felejtsd el eladni a kereskedőt, ha nyersz, mielőtt elhagynád az asztalt. A kereskedők a kaszinó alkalmazottai, akárcsak minden tégla- és habarcs kaszinóban, és ugyanazok a várakozások is vannak. Ha jó ideje volt, és a kereskedője jó volt, nyugodtan mutasson be valamilyen elismerést.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Megfelelő élő kereskedő etikett Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon