Étterem elfogadja az Instagram tetszik valutaként

0 Comments

A digitális befolyásolók korában a vállalatok egyre inkább képzeletbeli taktikát alkalmaznak, hogy elismerjék azokat, akik a közösségi média platformokon hírnevet értek el. Minél több követője van, annál befolyásosabbnak tartod - és ez a hatás akár egy teljesen fizetett ételt is kaphat, ha meglátogatod a helyes helyeket.

Meet 'Ez nem egy Sushi bár", a milánói étterem, amely meghatározza, hogy mennyit fizetsz a népszerűséged alapján Instagram-on. A boutique éttermek tulajdonosai úgy döntöttek, hogy az Insta-hírnevet valutává változtatják, ami a legnagyobb kedvezményeket nyújtja azoknak, akik a legtöbb követővel rendelkeznek a számlájukon.

Hogyan működik?

A milánói Porta Venezia területén fekvő japán étterem a nyilvánosság számára kellemesen fogadható el, és készpénzt fogad el, mint bármely más létesítmény. De ha van elég tetszése és követői az Instagram-fiókodon, néhány lemezt (vagy akár az egész ételt is) szerezhetsz a házon.

Vannak Hashtag-ok?

Amíg van egy Instagram-fiókod, mindössze annyit kell tenned, hogy feltölthetsz egy képet az étkezésedről a hashtag #thisisnotasushibar használatával. Mutassa be a posztját, amikor fizet a számláján, és a menedzser kiszámítja a kedvezményét annak elérése alapján.

Hány követőre van szüksége?

Sajnos, ha kevesebb, mint az 1,000 követője, teljes árat kell fizetnie! Az 1,000 és 5,000 követőihez tartozó Diners egy szabad sushi-lemezre jogosult, az 5,000 és 10,000 követői között két lemez ingyenes lesz, és az 10,000 és 50,000 ventilátorok mindegyike négy szabad lemezt kap. Ha 50,000 és 100,000 követői között van, akkor ez egy nyolc szabad lemeznek felel meg.

Hogyan szerezhet egy ingyenes ételt?

Bárki, aki több mint 100,000 követőt kap, az egész ételt ingyen kapja!

Ez állandó rendszer?

Igen! Ez nem egy Sushi Bár lesz az első étterem a világon, hogy ezt a kreatív politikát állandóan fogadja el. Matteo Pittarello alapítója úgy véli, hogy ez egy nagyszerű módja az ügyfelekkel való együttműködésnek a modern korban.

Mi az az ötlet?

Pittarello szerint az ötlet két fő céllal született. Ezek az innovatív és inkluzív módon biztosítják az étterem-fogyasztás növelését, valamint az ügyfelek részvételének növelését a szórakoztató új trendben.

Milyen előnyökkel jár a Promo?

Egyszerűen fogalmazva, az ügyfelek ingyenes ételeket és esélyt kapnak arra, hogy bemutassák az Insta-táplálékukat, és az étterem megcsodálta az ügyfeleket és magukat a Instagram-hírnévnek. Ez egy nyerő!

Ez a jövő útja a vállalkozások számára?

A mai vállalatok felismerték, hogy a befolyásolók nagyszerű szerves hirdetők, hiszen világszerte több ezer embert érhetnek el a termékek és szolgáltatások becsületes és természetes értékelésével. Éppen ezért van értelme, hogy a vállalkozások hajlandóak nagy pénztárcákat tölteni olyan márkákra, amelyeknek sok követői vannak, hogy növeljék elérhetõségüket egy nagyon relatíbilis csatornán keresztül.

Bár az online kaszinókban ez a fajta kedvezmény nem áll rendelkezésre (még!), Hasonló jutalmi programok is vannak azoknak a játékosoknak, akik élvezik Blackjack és más játékokat a szabadidő alatt. És ha kávét vásárol a Starbucksban és más hasonló helyeken, gyakran kapsz egy hűségkártyát, amely ingyenes italokat kap. Idővel ezek a jutalmi programok jobban alapulhatnak a szociális média befolyására, és érdekes lesz látni, hogy mások kövessék az öltönyöket.

Talán bármilyen probléma merülne fel?

Van egy kérdés, amit felvethetnénk erről a koncepcióról: nem csak egy dicsőített népszerűségverseny? A fogalom valóban kizárhatja azokat, akik nem rendelkeznek nagykövetéssel a szociális médiában, ami potenciálisan társadalmi elfogadáshoz vezethet, mivel az ügyfelek arra törekszenek, hogy elég népszerűvé váljanak ahhoz, hogy észrevegyék őket.

Van-e a népszerűségi rangsor negatív hatásai?

Erre válaszolva gondolj a „Nosedive” fekete tükör epizódjára, amelyben Lacey Pound számított lépéseket tesz, hogy növelje a társadalmi elfogadását a legjobb barátja legjobb pontszámának kitett féltékenység miatt.

Annak ellenére, hogy a legjobban próbálkozik, minősítései merülnek el, és azért küzd, hogy mindent megtesz a kávé beszerzésétől a felvonóig. Még gyermekkori köre is elutasítja, hogy szörnyű pontszámának köszönhetően részt vegyen az esküvőn. Vajon a milánói étterem arra törekszik-e, hogy a menüben szórakoztató jellegű legyen?

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Étterem elfogadja az Instagram tetszik valutaként Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon