A Microgaming Tarzan® Online Slot áttekintése

0 Comments

Ha nagyszerű online nyerőgépekre van szüksége ebben a szezonban, Microgaming megvan a hátad! Több száz vizuálisan lenyűgöző játékkal, nem csoda, hogy a Microgaming világszerte jó hírnévnek örvend. Itt a Spin Palace-ban ezt a fejlesztőt használjuk az összes játékunk egyedüli szolgáltatójaként, beleértve a vadonatúj játékot is Tarzan™ online slot játék.

Az 2016-ben kiadott friss új játékhely a dzsungel minden izgalmát fogja elhozni, miközben csatlakozik Tarzan-hoz a tárcsákon, néhány nagyszerű kalandra! Tekintse meg az alábbi ® ® Online Slot felülvizsgálatát az összes csodálatos részletért ezen a csodálatos helyen.

Menj vadon egy időtlen dzsungelmese

A Tarzan® Online Slot a Microgamingtól származik, így már tudhatod, hogy nagyszerű dolgokat vársz, amikor regisztrálsz. A játék tele van kreatív bónusz funkciókkal és nagyfelbontású grafikákkal. Itt van egy frissítő: Tarzan a vad dzsungelben lakó hős, aki találkozik Jane-val, egy bosszantott felfedezővel egy civilizáltabb földről.

A történet többi része a történelem, és most már a Microgaming kivételes képességeit bemutató résbe került. Az 5 tárcsákon és az 40 nyerővonalakon keresztül játszhatsz az életed kalandjával, amikor online játszol, és a fogadások megfizethető áron kezdődnek 0.40 egy centrifugálásonként, mindenkinek megfelelő zsebekre.

Élvezze a sima látványt és a nagy kalandot

A Microgaming bővítőhely alapja a sima, merülő látvány. Valójában mindegyik karakter jól néz ki otthon egy animációs filmben. Ahogy játszol, a Tarzan®-t a dzsungelben követed a különböző vadon élő kalandokon, nagy nyeremény kifizetéseket keresve.

A történet emlékezetes karakterei a tárcsákra kerültek, többek között Archimedes, leopárdok, csimpánzok, egy sor gyümölcs és Tarzan szeretett Jane is. Minden szimbólum a lenyűgöző 3D grafikában jelenik meg a hangulat hozzáadásához.

Bónusz funkciók minden sarkon

A Microgaming Tarzan® online slotja tele van bónusz funkciókkal. A halmozott vadászok megjelennek a tárcsákon, és egy Bónuszkerék játék indítható, amely akár 18x-et is kínál Önnek. Egy hatalmas jackpot nyerhet át 1,000x-t a játék során, és a funky Pick-a-Potamus bónusz játék lehetővé teszi, hogy még több készpénzt szedjen fel.

A bónuszok azonban nem állnak meg ott - van még egy klasszikus ingyenes pörgetés is, még több nagyszerű funkcióval. Ha elindítja ezt a játékot, akkor egy nagylelkű 12 ingyenes pörgetésbe fog kerülni a Rolling Reels ™ és a Growing Wild ™ veremekkel, amelyek az 15 sorokig magasak!

Vadon élő állatok és sokszorosítók

Figyelj a Tarzan® logójához, ahogy játszol. Ez a Wild szimbólum hozzáadja az alapjátékban és a szabad pörgetésekben megjelenő megjelenéshez tartozó megjelenést, és más szimbólumokat helyettesít, hogy segítsék őket a tárcsákon. Még jobb, a Wild szimbólum 20x-et kínál Önnek az 5 leszálláshoz!

A tárcsákon van egy bónuszszóró szimbólum is, és ezekből az 3-ből vagy többből leszáll az izgalmas bónuszkerék játék. Ezzel a funkcióval kiválaszthatja az összes többi bónuszjátékot, beleértve az ingyenes pörgetést, a Pick-a-Potamus funkciót és a lenyűgöző Tarzan® jackpot-díjat.

Indítsa el a vad bónuszkereket

A Scatter szimbólum a saját készpénzes szorzóit is díjazza, ezzel újabb szórakoztató réteget adva ehhez az úttörő nyerőgéphez. Az 3 lerakódása a tárcsákon az 3x és az 6x között adja meg a tétet, míg az 4 felborítja az ante-t az 6x és az 12x között. Végül, az 5 Scatters jutalmazza Önt a legbőkezűbb készpénzes szorzókkal, és az 9x-et az 18x-nek kínálja a kiváltó tét.

Ez nem minden a Scatter. Ha sikerül lerövidítenie a végső jackpotot a Bónuszkerék játékban, akkor kapsz egy bónuszt, amely megfelel annak, hogy hány Scatter aktiválta a funkciót. Az 3 és az 4 Scatter szimbólumok az 200x-t és az 400x-t adják meg a tétednek, de csak akkor veheted igénybe a felső 1,000x-díjat, ha a bónuszkereket 5-el indítottad e jövedelmező szimbólumok közül.

Játssz Tarzan® online nyerőgépet a Spin Palace Now-nél

Kiváló vizuális elemek és rengeteg nyereményt kínálnak, a Microgaming Tarzan® online nyerőgépe mindenképpen fellebbezni fog Önnek, függetlenül attól, hogy mit szeretne az online résidőben. Az 2,750x feletti potenciális nyeremények az Ön izgalmának farkasaitól fognak mozogni, és a bónuszjátékok sokasága biztosítja, hogy soha nem fog unatkozni a fantasztikus játék lejátszásában.

A legjobb az egészben, hogy a Tarzan® online slot az asztali és a mobil lejátszáshoz egyaránt optimálisan használható az on-the-go élmény érdekében. Tehát ne várjon még egy másodpercet! Nézze meg a dzsungel és a Tarzan® online slot hívását a Spin Palace-ban ma!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A Microgaming Tarzan® Online Slot áttekintése Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon