EU Slot screenshot
Tárolja az RSS-t

EU Slot

Mielőtt honlapunkat használná, olvassa el figyelmesen ezeket a feltételeket. Egy játékosfiók regisztrálásával a webhelyen megerősítheti hozzájárulását a Feltételekhez.

Máltai törvények vonatkoznak a Feltételekre. Abban az esetben, ha a Feltételek más nyelvi változatai is rendelkezésre állnak, az angol nyelvű változat mindig érvényes.

A www.euslot.com („Kaszinó”, „Weboldal”, „Vállalat”, „Mi”, „Nekünk”, „Mi”) honlapja a N1 Interactive Ltd, a máltai törvények szerint bejegyzett társaság tulajdonosa és üzemeltetője. C 81457 regisztrációs szám és bejegyzett cím: 27, Triq Torri Wejter, Birkirkara, Málta.

A honlapot a Málta Gaming Authority engedélyezi és szabályozza az 1 / 1419 / 2017-on kiadott MGA / CL01 / 08 / 2018 licenc alapján. Időnként további játékokat is biztosíthatunk, amelyeket a Málta Gaming Authority nem engedélyez és nem szabályoz. Az ilyen játékok egyértelműen jelennek meg a játék során. A játéktól függetlenül minden betét és kivonás a Társaság kizárólagos felelőssége, és a Társaság teljes felelősséggel tartozik a játékos felé a pénzeszközök kezelése a felhasználói fiókban.

Feltételek megváltoztatása
A Társaság a jelen Általános Szerződési Feltételeket megváltoztathatja, amikor ilyen szükség van. Amennyiben lehetséges, a Társaság értesíti a játékosokat minden jelentős változásról. Kérjük, rendszeresen keresse fel az Általános Szerződési Feltételek oldalt, hogy ellenőrizze a lehetséges változtatásokat.

Abban az esetben, ha a Feltételek bármilyen lényeges változáson esnek át, akkor a módosítások hatálybalépése előtt újra kell erősítenie az elfogadását, és a fogadásokra is lehetőség van a Weboldalon.

Ki játszhat
A kaszinó csak olyan országokban és földrajzi régiókban fogadja el a játékosokat, ahol az online szerencsejátékok törvény által megengedettek.

Ön kizárólagosan felelős annak megállapításáért, hogy a webhely hozzáférése és / vagy használata megfelel-e az Ön joghatósága szerinti alkalmazandó jogszabályoknak, és garantálja számunkra, hogy a szerencsejáték nem illegális az Ön területén. A fentiekkel kapcsolatban bármilyen okból kifolyólag a Társaság ellen indított követelés érvénytelennek minősül, és nem fogadható el.

A kaszinó szigorúan felnőtt játékosokat fogad el (a minimális életkor 18) és olyan játékosokat, akik elérték a játékos lakóhelye szerinti joghatóság által meghatározott korhatárt az online játékra.

A játékos kizárólagos felelőssége az online szerencsejáték korhatárai tekintetében az adott joghatóság létező törvényeinek és szabályainak vizsgálata. A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy kérje a játékosok életkorának igazolását, és korlátozza a honlaphoz való hozzáférést, vagy felfüggessze a Játékosfiókot azoknak a játékosoknak, akik nem teljesítik ezt a követelményt.

Teljesen és kizárólag az Ön felelőssége, hogy érdeklődjön és biztosítsa, hogy a játékban való részvétellel ne sértse meg az Ön számára alkalmazandó törvényeket. A valódi pénzeszközök befizetése és a valódi pénzes játékra országa törvényei vonatkoznak, és az Ön kizárólagos felelőssége, hogy betartsák a hazai szabályozásokat.

A Társaság fenntartja magának a jogot arra, hogy kérje a játékos életkorának igazolását, és korlátozza a hozzáférést a weboldalhoz, vagy felfüggeszti a játékos számlát azoknak a játékosoknak, akik nem felelnek meg ennek a követelménynek.

A következő országok („Korlátozott országok”) felhasználóinak nem lehet valódi pénzes játékokat letenni és játszani: Anguilla, Ausztrália, Belgium, cseh Litvánia, Észtország, Franciaország és tengerentúli területei (Guadeloupe, Martinique, Francia Guyana, Réunion, Mayotte, St. Martin, Francia Polinézia, Wallis és Futuna, Új-Kaledónia), Olaszország, Szlovákia, Spanyolország, Törökország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok of Amerika. A kaszinó nem tudja garantálni a visszavonások vagy visszatérítések sikeres feldolgozását abban az esetben, ha a játékos megsérti a korlátozott országok politikáját.

A játékok elérhetősége
Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos játékok bizonyos államokban nem lesznek elérhetők, amint azt a játékszolgáltatók szabályai előírják, amelyek időről időre változhatnak.

NetEnt Afganisztán, Albánia, Algéria, Angola, Ausztrália, Bahama-szigetek, Botswana, Kambodzsa, Ecuador, Etiópia, Ghána, Guyana, Hongkong, Indonézia, Irán, Irak, Izrael, Kuvait, Laosz, Mianmar, Namíbia, Nicaragua, Észak Korea, Pakisztán, Panama, Pápua Új-Guinea, Fülöp-szigetek, Srí Lanka, Szingapúr, Dél-Korea, Szudán, Szíria, Tajvan, Trinidad és Tobago, Tunézia, Uganda, Jemen, Zimbabwe, valamint Belgium, Bulgária, Kanada, Csehország, Dánia, Észtország, Franciaország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Mexikó, Portugália, Románia, Spanyolország, \ t Svédország, Amerikai Egyesült Államok és Egyesült Királyság.

A fentieken kívül Planet of the Apes, Fegyver rózsák, Motorhead, Jimi Hendrix, Emoji Planet, Jumanji, Vikingek Ausztráliában, Azerbajdzsánban nem érhetők el Kína, India, Malaysia, Katar, Oroszország, Thaiföld, Tunézia, Törökország, Ukrajna.

Az idegenek nem érhetők el Japán, Kanada.

Emellett az Universal Monsters sorozat (Frankenstein, Frankenstein menyasszonya, Dracula, a múmia, A Farkasember, Lény a Fekete-lagúnából, The Invisible Man) És Scarface csak ezekben az országokban állnak rendelkezésre: Andorra, Örményország, Azerbajdzsán, Fehéroroszország, Bosznia és Hercegovina, Brazília, Grúzia, Izland, Liechtenstein, Moldova, Monaco, Montenegró, Norvégia, Oroszország, San Marino, Szerbia, Svájc, Ukrajna, Horvátország, Macedónia, Törökország, Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Hollandia, Peru, \ t Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Egyesült Királyság.

A következő országokból érkező játékosok nem jogosultak nyerni semmilyen jackpotot a NetEnt által kínált jackpot játékokból (például, de nem kizárólag Mega Fortune): Ausztrália, Azerbajdzsán, Kína, Dánia, India, Izrael, Olaszország, Japán, Malajzia, Katar, Oroszország, Spanyolország, Thaiföld, Tunézia, Törökország, Ukrajna. A kaszinó ésszerű erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy megakadályozza, hogy ezekből az országokból érkező játékosok elérjék a játékokat, de ha bármelyik említett országból származó játékosok megnyerik a jackpotot, a jackpot nyereményét meg kell semmisíteni.

Az Ausztráliából érkező játékosok nem jogosultak játszani az Amatic játékairól.

A következő országokból érkező játékosok nem jogosultak játszani Microgaming: USA, Szingapúr, Olaszország, Dánia, Dél-Afrika, Franciaország, UK, Spanyolország, Belgium, Ausztrália, Tajvan, Fülöp-szigetek.

A Kanadából érkező játékosok nem jogosultak játszani NYX (NextGen).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Paysafecardon, a Netelleren vagy a Skrillen keresztül történő letétbe helyezésével csak a NetEnt játékok érhetők el a német játékosok számára a Málta Gaming Authority szabályozása miatt.

Elfogadott pénznemek
A honlap lehetővé teszi az alábbi valuták lejátszását: EUR, USD, NOK, CAD, RUB, PLN, NZD, ZAR.

Díjak és adók
Ön teljes mértékben felelős azért, hogy a nyereményeire alkalmazott összes díjat és adót az Ön lakóhelye joghatósága szerint fizesse.

Játékszabályok
A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával megerősíti, hogy ismeri és tisztában van a weboldalon kínált játékok szabályaival. Saját belátása szerint ismeri meg az egyes játékelméletek elméleti kifizetési százalékát.

Felelősség kizárása
A jelen Feltételek és Feltételek elfogadásával megerősíti, hogy tudatában van annak, hogy a szerencsejátékok pénzt veszíthetnek. A Kaszinó nem vállal felelősséget a weboldal használatából eredő esetleges pénzügyi károkért.

A kaszinó nem vállal felelősséget semmilyen hardver- vagy szoftverhibákért, instabil vagy hibás elveszett Internetkapcsolat, vagy bármely más technikai hiba, amely korlátozhatja a webhelyhez való hozzáférést, vagy megakadályozhatja a játékosok folyamatos lejátszását.

Olyan valószínűtlen esetekben, amikor a fogadást megerősítették, vagy a kifizetést hibásan végzi el, a Társaság fenntartja a jogot, hogy az összes fogadást visszavonja, amely ilyen hibát tartalmaz, vagy javítsa ki azt a hibát, hogy az összes fogadást a helyes olyan feltételek, amelyeknek a tét elhelyezésének időpontjában a hiba nélkül kellett volna rendelkezésre állniuk.

Ha hibásan jóváírjuk a Játékos-fiókját olyan nyereményekkel, amelyek nem tartoznak Önhöz, akár technikai probléma, fizetési táblázat hibája, emberi hiba, akár más módon, az összeg a mi tulajdonunkban marad, és levonásra kerül a játékos számlájáról. Ha visszavont pénzeszközöket, amelyek nem tartoznak Önhöz, mielőtt tudatában lennénk a hibának, a tévesen kifizetett összeg (az egyéb olyan jogorvoslatok és cselekmények sérelme nélkül), amelyek Ön rendelkezésére állnak, olyan adósságot jelentenek nekünk. Helytelen jóváírás esetén köteles azonnal értesíteni minket e-mailben.

A kaszinó, annak igazgatói, alkalmazottai, partnerei, a szolgáltatók:

Nem garantáljuk, hogy a szoftver vagy a honlap / alkalmasak a céljuk;
Nem garantáljuk, hogy a szoftver és honlap hibamentesek;
nem garantálják, hogy a weboldal és / vagy a játékok megszakítás nélkül hozzáférhetőek lesznek;
nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, különleges, következményes, véletlenszerűen vagy egyéb módon bekövetkező veszteségért, költségért, költségért vagy kárért, amely a Honlap használatához vagy a játékban való részvételhez kapcsolódik.
Ön ezennel vállalja, hogy teljes mértékben kártalanítja és mentesíti a Casino, igazgatói, alkalmazottai, partnerei, és a szolgáltatók bármilyen költség, ráfordítás, veszteség, kár, követelések és kötelezettségek bármilyen okból esetlegesen felmerülő kapcsolatban a használata a honlap vagy részvétel a játékokon.

Ön tudomásul veszi, hogy a kaszinó lesz a végső döntéshozó abban, hogy megsértette-e a kaszinó Általános Szerződési Feltételeit olyan módon, hogy felfüggesztést vagy állandó letiltást eredményezzen a Weboldalon való részvétel során.

A játékos számlájának használata
Minden játékos csak egy (1) személyes felhasználói fiókot hozhat létre. Több fiók létrehozása egy játékos által („Duplicate Accounts”) a számlák megszüntetéséhez és az összes kifizetés felfüggesztéséhez vezethet. Minden olyan hozamot, nyereményt vagy bónuszt, amelyet a játékos a Duplicate Account aktív állapotában szerzett vagy felhalmozott, visszaszerezhetünk, és a játékosok kötelezettséget vállalnak arra, hogy kérésre visszatérítenek nekünk minden olyan pénztárat, amelyet a Duplicate Account-ből visszavontak.

A játékos nem nyújthat hozzáférést fiókjához, és nem engedélyezheti a weboldal használatát bármely harmadik fél számára, beleértve a kiskorúakat.

A honlap csak személyes célokra használható, és nem használható semmilyen kereskedelmi haszonra.

Bármely sértő vagy obszcén nyelv, valamint bármilyen kereskedelmi vagy promóciós információ nem engedélyezett a játékos profiljának „Becenév” mezőjében. Ha bármilyen szabálysértést észlel, a támogató tagok vagy más társaság munkatársai helyettesíthetik a „Nickname” mező tartalmát valami semlegesre. Ismétlődő jogsértés esetén a játékos számlája blokkolható, és az összes pénz elkobozható.

Tartsa meg a fiókját, és naprakészen tartja az adatait.

Fenntartjuk a jogot, hogy telefonhívást kezdeményezzünk a felhasználói fiókodban megadott számra, amely saját belátásunk szerint szükséges lehet a KYC-eljárás része. Amíg a számla nem lesz teljesen ellenőrizve, a kifizetések nem kerülnek feldolgozásra. Abban az esetben, ha a megadott telefonszám helytelen, hiányzik vagy hamis, vagy a játékos nem válaszol a telefonhívásra, fenntartjuk a jogot, hogy elkobozzuk a nyereményedet és / vagy letiltsuk a felhasználói fiókját. Megfelelő erőfeszítéseket teszünk a pénzeszközök visszavonásával kapcsolatban, de ha nem tudunk Önnel (e-mailben vagy telefonon) elérni két (2) héttel, a pénzeszközöket a Társaság megtartja, mivel a KYC eljárást nem sikerült végrehajtania.

Ha hibásan jóváírjuk felhasználói fiókját olyan nyereményekkel, amelyek nem tartoznak Önhöz, akár a fizetési táblázatok technikai hibája, akár az emberi hiba miatt, vagy más módon, az összeg a tulajdonunkban marad, és levonásra kerül a játékos számlájáról. Ha visszavont pénzeszközöket, amelyek nem tartoznak Önhöz, mielőtt tudatában lennénk a hibának, a tévesen kifizetett összeg (az egyéb olyan jogorvoslatok és cselekmények sérelme nélkül), amelyek Ön rendelkezésére állnak, olyan adósságot jelentenek nekünk. Helytelen jóváírás esetén köteles azonnal értesíteni minket e-mailben.

A képernyőn megjelenő eredmény és a játékkiszolgáló közötti ellentmondás valószínűtlensége esetén a játékkiszolgálón megjelenő eredmény érvényesül. Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy nyilvántartásaink az utolsó online jogosultsággal rendelkeznek az online szerencsejáték-tevékenységben való részvétel feltételeinek meghatározásában és a részvétel eredményeinek meghatározásában.

A kaszinó fenntartja magának a jogot, hogy a játékokat vagy eseményeket az alábbiakban ismertetett kivételes körülmények között felmondja. Ha egy játék technikai hiba miatt meghibásodik vagy hibásan működik, akkor: a) töröljük a játékot; b) a megtett összeg visszatérítése; ha a számlatulajdonosnak a játék elévülésének időpontjában felhalmozott hitele van, a hitel hitelesített értékét jóváírja a számlatulajdonos felhasználói fiókjához, vagy ha az említett számla már nem létezik, a számlatulajdonosnak jóváhagyott módon fizetve; c) szükség esetén tájékoztatja a szabályozót az esemény körülményeiről; d) tartózkodjanak a játékok vagy szolgáltatások további nyújtásától, ha az ilyen játékokat vagy szolgáltatásokat ugyanez a hiba valószínűleg befolyásolja.

Fenntartjuk a jogot, hogy az Ön által kért tranzakció egészét vagy egy részét bármikor, saját belátása szerint megtagadják. A tranzakciót nem fogadjuk el, amíg nem kap visszaigazolást arról, hogy elfogadta. Ha nem kap visszaigazolást arról, hogy a tranzakciót elfogadták, forduljon az ügyfélszolgálathoz.

Teljes mértékben kompenzálnia kell nekünk a követelések, kötelezettségek, költségek, kiadások (beleértve a jogi díjakat) és egyéb, a Feltételek megsértése miatt felmerülő díjakat.

Csalásellenes politika
A Társaság szigorú csalásellenes politikával rendelkezik. Ha a játékos csalárd cselekmények gyanúja, beleértve, de nem kizárólagosan:

részt vegyen más típusú játékosokkal folytatott összejátszásban;
a hűtlen nyereményekre irányuló stratégiák kidolgozása;
más online kaszinók vagy fizetési szolgáltatók elleni csalárd cselekmények;
visszafizeti a hitelkártyával vagy bizonyos kifizetések megtagadásával kapcsolatos eljárásokat;
más csalás;
vagy ismert, hogy a lakóhelye szerinti országban csődbe ment;
a regisztráció során a személyes adatokkal kapcsolatos helytelen információk nyújtása;
a Társaság fenntartja magának a jogot, hogy megszüntesse a felhasználói fiókot, és felfüggessze az összes kifizetést a játékosnak. Ez a döntés a Társaság saját belátása szerint történik, és a játékos nem értesül, illetve nem tájékoztatja az ilyen cselekmények okairól. A Társaság fenntartja magának a jogot, hogy tájékoztassa a szabályozó testületeket a játékos által elkövetett csalásokról.

A kaszinó zéró toleranciát kínál az előnyben részesített játékhoz. Bármely játékos, aki kipróbálhatja a kaszinói üdvözlő ajánlatokat vagy egyéb promóciókat, vállalja, hogy a Társaság fenntartja magának a jogot a bónuszok és nyeremények érvénytelenítésére az ilyen bónuszok miatt, a következők miatt:

lopott kártyák használata;
chargebacks;
egynél több fiók létrehozása a kaszinó promóciókhoz való hozzáférés érdekében;
helytelen regisztrációs adatok megadása;
minden más olyan művelet, amely károsíthatja a Kaszinót;
A Kaszinó fenntartja magának a jogot, hogy bezárja a Játékos-fiókját, és visszafizeti a számlaegyenlegének összegét, kivéve a vonatkozó visszavonási díjakat, a Kaszinó abszolút mérlegelési jogkörében, és indokolási kötelezettség vagy előzetes értesítés nélkül.

A játékos fiókjának ellenőrzése érdekében a kaszinó menedzsment dokumentumok (azonosító, fizetési rendszerek, közüzemi számlák) szükséges latin vagy cirill ábécében. Abban az esetben, ha a játékosnak nincs lehetősége a fent említett ábécékkel kapcsolatos dokumentumok benyújtására, a kaszinó fenntartja a jogot arra, hogy videofelvételt kérjen, ahol a játékos bemutatja a dokumentumait.

A kaszinó rendszer manipulációjának gyanúja vagy bizonyítéka esetén a kaszinó fenntartja a jogot a kifizetések megtartására. A bűncselekményeket bármely felhasználó vagy bármely más személy (ek) ellen indítják, aki manipulált a kaszinórendszerrel, vagy megpróbálta ezt megtenni. A kaszinó fenntartja magának a jogot, hogy megszüntesse és / vagy megváltoztassa a weboldalon kínált játékokat vagy eseményeket.

Ha tudomásul veszi a szoftverben esetlegesen előforduló esetleges hibákat vagy hiányosságokat, vállalja, hogy tartózkodik attól, hogy kihasználja őket. Továbbá Ön vállalja, hogy haladéktalanul jelentést tesz a Casino-nak bármely hibáról vagy hiányosságairól. Amennyiben nem teljesíti ezeket a kötelezettségeket, a Kaszinónak jogában áll teljes kártérítést fizetni a hibához vagy hiánytalansághoz kapcsolódó összes költségért, beleértve az adott hibával / hiánytalansággal és a sikertelen bejelentéssel kapcsolatos összes költséget.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha visszavonást kért, de az utolsó befizetés óta tett tétek összege kevesebb, mint három (3) a betét nagysága, a kaszinó fenntartja magának a jogot, hogy felszámolja a letét és a visszavásárlási tranzakciók feldolgozásának költségeit. Ez a döntés a kaszinó saját belátása szerint történik.

letétbe
A honlap számos fizetési módot kínál. Ezek közé tartoznak a VISA és a MasterCard hitelkártyák, valamint a különböző internetes pénztárcák. Kérjük, forduljon támogatási csapatunkhoz a support@euslot.com címen, hogy érdeklődjön a lakóhely szerinti ország számára legkedvezőbb fizetési módokról.

A Társaság nem fogad el harmadik fél fizetéseket. Csak bankszámláról, bankkártyáról, e-pénztárcából vagy más, saját nevében regisztrált fizetési módból kell befizetnie. Ha a biztonsági ellenőrzések során megállapítjuk, hogy megsértette ezt a feltételt, a nyereményét elkobozzák, és az eredeti letétet visszafizeti a fizetési számla tulajdonosának. A Társaság nem vállal felelősséget a harmadik fél számlájáról letétbe helyezett pénzeszközökért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a minimális befizetési összeg 20 $ / €. A befizetés maximális összege attól függ, hogy milyen fizetési módot használ.

Visszavonási / visszatérítési politika
A visszavonás minimális összege 20 € vagy azzal egyenértékű. A visszavonás maximális összege a használt fizetési módtól függ. Ha a kért összeg meghaladja az adott fizetési rendszer határát, az összeget részletekben visszavonják.

A visszavonások a lehető leghamarabb feldolgozásra kerülnek, azonban kérjük, vegye figyelembe, hogy néhány webes pénztárca legfeljebb három (3) napot vesz igénybe a visszavonási kérelem feldolgozásához.

A Weboldal a Visa és a Mastercard fizetési átutalás útján támogatja az eredeti hitel átutalással (OCT) történő kifizetéseket. További követelmények az, hogy az adott hitelkártya nem vállalati hitelkártya, és a kártyát egy támogatott országban adják ki.

Visa, az alábbi országok nem támogatja: USA, Ausztrália, Hong Kong, India, Indonézia, Japán, Korea, Malajzia, Szingapúr.

A Mastercard esetében csak a következő országok támogatottak: Andorra, Ausztria, Belgium, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Észtország, Franciaország, Németország, Gibraltár, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Luxemburg, Málta, Monaco, Hollandia , Norvégia, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország és Egyesült Királyság.

Felhívjuk figyelmét, hogy még a támogatott országok a kaszinó nem tudja garantálni a sikeres bankkártyás fizetés feldolgozás minden esetben, mivel a bankok hitelkártya-kibocsátáshoz gátolhatja vagy elutasíthatja az ilyen ügyletek saját belátása szerint.

A weboldal belső működési pénzneme euró. Ennek következtében, ha más pénznemben történik a tranzakció, a hitelkártyájából levont összeg elhanyagolhatóan magasabb lehet, mint a tranzakció idején megjelenített összeg, a bank és / vagy a kaszinó fizetési feldolgozó rendszerének pénznemváltásai miatt.

Ha hitelkártyával vagy bankkártyával vagy más fizetési módszerrel letétbe helyezte, és a visszavonás összege egyenlő vagy kisebb, mint a letétbe helyezett, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a visszavonási összeget visszafizessük a hitel- vagy betéti kártyára vagy más fizetési módra. Ha az összeg meghaladja a letétbe helyezett összeget, a felesleges összeg az alternatív fizetési módok egyikén keresztül kerül kifizetésre.

A Társaság fenntartja a jogot, hogy a kifizetések feldolgozása előtt ellenőrizze a játékos személyazonosságát, és a játékos azonosságának ellenőrzéséhez szükséges ideig tartsa a kivonásokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amikor a kumulált kivonások elérik az € 2,330 értéket, a játékos ellenőrzési eljárása kötelező lesz. A játékosok által megadott hamis személyes adatok esetén a visszavonás megtagadható, és a felhasználói fiók megszüntethető. A játékos értesül e-mailben. Bizonyos esetekben a Webhely azonosítóval, személyazonosítóval és speciális jelzéssel ellátott önkiszolgálót vagy hívást kérhet. A hitelesítés elmulasztása a számlák lezárását és a nyeremények elkobzását eredményezi.

A játékos által feldolgozott maximális visszavonási összeg napi 4,000 € / $, heti 7,500 € / $ és havi 15,000 € / $, kivéve, ha az adott promóció Általános Szerződési Feltételei másképp rendelkeznek. Kivételeket tehetnek a játékosok számára, akiknek magasabb a VIP szintje, ha van ilyen, a kaszinó saját belátása szerint. Ha több mint € 15,000 nyer, a kaszinó fenntartja magának a jogot, hogy a kifizetést a maximális összeg 15,000 havi részletébe osztja, amíg a teljes összeget nem fizetik ki.

Minden progresszív jackpot nyereményt teljes egészében fizetnek.

A kaszinóban letétbe helyezett pénzt a játékhoz kell használni. Ennek köszönhetően minden betétet legalább három (3) alkalommal kell fogadni.

Nyugalmi számlák
Ha nem történik bejelentkezés a Játékosfiókon a Weboldalon (a fiók inaktív) az 12 hónapoknál hosszabb ideig, a Társaság fenntartja magának a jogot, hogy az 5 havi karbantartási díjat számítsa fel az utolsó felvétel utáni 13th hónaptól.

Ha a fiók az 12 hónapnál hosszabb ideig nem aktív, az 13th hónaptól kezdve minden hónapban e-mailben küldünk emlékeztető e-mailt.

Ha a fiók nem aktív 30 hónapos időszakban, a számlaegyenleg visszajuttatásra kerül a játékosnak.

Ha a játékos nem található meg, a pénzeszközöket átadják a máltai hatóságoknak, így a játékos hozzáférhető marad. A zárt, nyugvó számlák visszaállítása, illetve az ezeken a számlákon tárolt pénzeszközök visszaszerzésére vonatkozó információkért forduljon ügyfélszolgálathoz.

Reklamáció
A Weboldalon található utasítások alapján szabadon kapcsolatba léphet ügyfélszolgálati munkatársainkkal, hogy szolgáltatásainkkal kapcsolatos panaszokat adjanak nekünk.

A panaszok kezelése a támogató részlegben történik, és a kaszinó szervezésében felerősödik abban az esetben, ha a támogató személyzet nem oldotta meg azonnal az ügyet. A panasz állapotáról ésszerű szintre kell tájékoztatni.

Ha a vita nem oldódik meg a kaszinó vezetői szintjén, akkor kapcsolatba léphet a Honlapon felsorolt ​​független szervekkel, szerencsejáték-hatóságokkal vagy engedélyező szabályozókkal.

Bármilyen vita esetén elfogadja, hogy a szerver naplók és nyilvántartások végső hatóságként járnak el a követelések kimenetelének meghatározásában. Ön elfogadja, hogy abban az esetben, ha a képernyőn megjelenő eredmény és a játékkiszolgáló közötti eltérés nem valószínű, a játékkiszolgálón bejelentkezett eredmény érvényesül, és Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a rekordjaink a végső jogosultságot fogják meghatározni a vonatkozó online szerencsejáték-tevékenységben való részvétel feltételeit és körülményeit, valamint a részvétel eredményeit.

Ha ilyen vita esetén szeretnénk felvenni Önnel a kapcsolatot, akkor ezt a játékos számláján megadott elérhetőségek bármelyikével fogjuk megtenni.

ADATVÉDELEM
Hatékony: 10.09.2018
Utolsó frissítés: 20.11.2018
1. TÁBORNOK
Adatkezelőként a szerencsejáték szabályai szerint jogi kötelezettségünk van arra, hogy a játékosok személyes adatait feldolgozzuk annak érdekében, hogy lehetővé tegyük számukra, hogy részt vegyenek a játékokban, és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtsanak nekik. Ez az adatvédelmi irányelv megmagyarázza, hogy milyen személyes adatokat gyűjtünk a játékosokból, miért gyűjtjük össze és hogyan használjuk fel.

A www.euslot.com („Kaszinó”, „Weboldal”, „Vállalat”, „Mi”, „Nekünk”, „Mi”) honlapja a N1 Interactive Ltd, a máltai törvények szerint bejegyzett társaság tulajdonosa és üzemeltetője. C 81457 regisztrációs szám és bejegyzett cím: 27, Triq Torri Wejter, Birkirkara, Málta.

A játékosszámla regisztrációját a Honlapon jóváhagytuk az Adatvédelmi Szabályzattal. Ha nem ért egyet az adatvédelmi irányelv feltételeivel, és nem kívánja megadni az általunk igényelt személyes adatokat, kérjük, ne használja ezt a weboldalt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez az adatvédelmi szabályzat Ön és a Társaság között létrejött megállapodás. Rendszeresen módosíthatjuk ezt a szabályzatot. Miközben mindent megteszünk, hogy értesítsünk Önt ezekről a változtatásokról, javasoljuk, hogy rendszeresen látogassa át újra ezt az adatvédelmi irányelvet. A weboldal és / vagy szolgáltatásainak folyamatos használata hozzájárul az Ön adatvédelmi nyilatkozatához.

2. INFORMÁCIÓK KIKÖVEIK
Az általunk igénybe vehető személyes adatok felhasználása és feldolgozása magában foglalja, korlátozás nélkül:

a) Bármely olyan információ, amelyet a számla regisztrációs oldalain lévő űrlapok kitöltésekor, valamint a Weboldalon vagy e-mailen továbbított egyéb adatok (pl. vezetéknév, születési dátum, e-mail cím) segítségével tölt be. , telefonszám);

b) a weboldalon, e-mailen, webes csevegésen vagy egyéb kommunikációs eszközökön keresztül küldött levelezés;

c) Minden játékosszámla-tranzakció előzménye, legyen szó akár a weboldalakon vagy más kommunikációs eszközön keresztül;

d) a weboldalba való bejelentkezések és azok részletei, beleértve a forgalmi adatokat, a GeoIP helyadatait, a böngésző / eszközadatokat, weblogokat, tevékenységi naplókat és a rendszerünkben rögzített egyéb forgalmi információkat;

e) Dokumentumok és bizonyítékok, amelyeket számunkra ésszerűen arra kértünk, hogy ellenőrizzék a számláját, kezeljék a betéteket vagy a visszavonásokat, és csalásellenes csekkeket hajtsanak végre (saját kezdeményezésükre vagy az alkalmazandó jogszabályok előírása szerint). Ilyen bizonyítékok lehetnek az útlevél-beolvasások, fizetési utalványok, bankszámlakivonatok stb.

f) A felmérés résztvevői vagy bármely más, az időről időre elvégzett ügyfélértékelés.

3. HOGYAN KELL HASZNÁLNI AZ ADATOKAT?
Az általunk gyűjtött személyes adatokat feldolgozzuk szolgáltatásaink szolgáltatása érdekében. Különösen a következő célokra fogjuk felhasználni adatait:

a) Fogadások és tranzakciók feldolgozása. Ez magában foglalja a hitelkártya és az online fizetési rendszerek használatát;

b) Gaming és egyéb kiegészítő szolgáltatások nyújtása a honlapunkon;

c) Ügyfélszolgálat nyújtása, például segítség a fiók beállításával és kezelésével kapcsolatban;

d) a szükséges hitelesítési ellenőrzések ellenőrzése;

e) a regisztrált játékosoknak információkkal szolgálnak promóciós ajánlatainkról, illetve promóciós információkról a kiválasztott üzleti partnerekről, társult vállalkozásokról és leányvállalatokról (csak akkor, ha a játékosok kifejezetten hozzájárultak az ilyen marketinganyagok fogadásához);

f) a jogi felelősségek betartása, beleértve a pénzmosás elleni (AML) betartását és a terrorizmus (CFT) törvényeinek finanszírozását;

g) a csalás, a visszaélések, a pénzmosás és más illegális vagy szabálytalan szerencsejátékok megelőzése céljából végzett ügyletek nyomon követése és kivizsgálása;

h) az ügyfelek tendenciáinak elemzése a piaci tanulmányok alapján (a felmérésekben való részvétel nem kötelező és Ön mindig dönthet úgy, hogy nem vesz részt);

i) Az aggregált adatok kutatása és statisztikai elemzése.

4. MARKETING KOMMUNIKÁCIÓ
Hacsak nem választotta meg, hogy ne kapjon promóciós anyagot, akkor személyes adatait felhasználva, beleértve az e-mail címét és telefonszámát, elküldheti Önnek a termékekkel, szolgáltatásokkal és promóciókkal kapcsolatos marketingkommunikációkat. Ez magában foglalhatja üzleti partnereink, például kaszinójáték-szolgáltatók termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos információkat.

Ha úgy dönt, hogy megszünteti az ilyen marketing- és hirdetési anyagok fogadását, akkor a játékos fiókja beállításaiban vagy a support@euslot.com címen léphet kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Ezenkívül vegye figyelembe, hogy bármely versenydíjat vagy nyereményt elfogadva elfogadja a nevét és / vagy a becenevet hirdetési és promóciós célokra, további kompenzáció nélkül, kivéve ha törvény tiltja.

5. SZEMÉLYES ADATOK SZEMÉLYE
Személyes adatokat nem gyűjtünk Önről ismerete nélkül. Azonban lehetőségünk van arra, hogy automatikusan gyűjtsünk bizonyos adatokat Önről, ahol szolgáltatásaink használatával és a velünk való kapcsolattartás során megadta volna ezeket az információkat.

Az internetes szolgáltatók és szolgáltatók, például a csalás megelőzésével foglalkozó cégek jogszerűen bizonyos személyes adatokat is kaphatnak. Ezenkívül fenntartjuk a jogot arra, hogy a harmadik féltől származó szolgáltatók szolgáltatásait technikai támogatást nyújtsuk, hogy feldolgozzuk az online tranzakciókat és a játék forrástartalmát.

Kérjük, értesítsd, hogy hozzáférhetsz bármilyen olyan információhoz, amelyet az ilyen szolgáltatóknak, szolgáltatóknak és harmadik fél e-kereskedelmi szolgáltatásainak nyújt. Biztos lehet benne, hogy az így kapott személyes adatokat az ebben a Szabályzatban foglaltak szerint használjuk és védjük. Az Ön által megadott információk kizárólag a jelen Tájékoztatási Szabályzatnak megfelelően jelenhetnek meg a Társaságon kívüli harmadik felek számára, és megtesszük a szükséges lépéseket annak biztosítására, hogy a harmadik féltől származó szolgáltatókkal kötött megállapodások mindig megvédjék az Ön személyes adatait.

6. ADATVÉDŐK
Adatokat adhatunk át, amelyeket nekünk adtunk a cégcsoportunkon belüli más szervezeteknek és üzleti partnereinknek. Ezek a vállalatok magukban foglalják anyavállalatainkat, anyavállalataikat és ezeknek a vállalatoknak az összes leányvállalatát, valamint más cégeket, akikkel üzleti tevékenységet végzünk és szükséges megállapodásokat tartunk. Az Ön adatainak feldolgozását a Társaság vagy a vállalatcsoportunk egy másik szervezete végezheti, amely harmadik személyt használhat az ilyen adatfeldolgozási igények kielégítésére.

A Társaság alkalmazottai, pontosabban az adatvédelmi tisztviselő, a pénzmosási tisztviselő, a kifizetések és a csalás elleni elemzők, az ügyféltámogatási ügynökök, az ügyfélmegtartó csapatok tagjainak, a VIP játékoskezelőknek és más kiválasztott alkalmazottaknak is hozzáférést kell kapniuk személyes adataihoz feladataik teljesítésének és segítségnyújtás céljának.

Azoknak a munkavállalóinknak, akik hozzáférnek a játékos személyes adatainak feldolgozásához, vagy azokkal kapcsolatosak, titoktartási megállapodást írt alá a játékos információinak bizalmas jellegének tiszteletben tartására az érvényes játék-, adatvédelmi és adatvédelmi törvényeknek megfelelően.

Annak érdekében, hogy hatékony szolgáltatást tudjunk biztosítani, mi és / vagy a szolgáltatóink igényelhetik személyes adataik átvitelét az Európai Unió (EU) és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás (EFTA) régióiban, valamint egyes adatfeldolgozókra amely az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívül is alapulhat. Ezért a weboldal böngészésén és elektronikus úton történő kommunikáción keresztül Ön tudomásul veszi és elfogadja adataink feldolgozását ezen országokban (vagy beszállítóinkkal vagy alvállalkozóinkkal). Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak biztosítására, hogy az Ön adatait és adatait biztonságosan kezeljük és ezen Adatvédelmi Irányelvvel összhangban.

7. FELHASZNÁLÁSI ADATOK HARMADIK FÉLRE
Nem adjuk el vagy adjuk bérbe személyes adatait harmadik félnek.

Személyes adatait nyilvánosságra hozhatjuk, amennyiben a törvény, szabályozás vagy más jogi felhatalmazás vagy jogosítvány előírja. Személyes adatait a szabályozó vagy a bűnüldöző szervnek is nyilvánosságra hozzuk, ha úgy véljük, hogy szükséges a Társaság, ügyfelei vagy bármely harmadik fél jogos érdekeinek védelme.

A személyes adatok csak a következő esetekben kerülhetnek nyilvánosságra harmadik felek részére:

a) ahol törvény által kötelezővé teszik;

b) Ha a Honlapnak adatait meg kell osztania a fizetési műveleteivel, hogy megkönnyítse a fizetési műveleteket az adatvédelmi irányelveiknek megfelelően (Különösen a legtöbb bankkártya-tranzakciót a Wirecard Bank AG dolgozza fel, amelynek adatvédelmi irányelvei az ilyen ügyletekre vonatkoznak);

c) jogi és szabályozási kötelezettségeinknek és felelősségi körünknek való megfelelést az illetékes engedélyező és szabályozó hatóságokkal, valamint minden egyéb olyan jogszabályi kötelezettséggel és felelősséggel, amely más jogszabályok hatálya alá tartozik;

d) amennyiben a Társaság úgy véli, hogy a közzétételre a Társaság vagy a játékos biztonságának vagy mások biztonságának védelme érdekében szükség van a csalás kivizsgálására vagy a kormány kérésére;

e) Ha marketingszolgáltatónktól az adatokra van szükség feladatainak elvégzéséhez;

f) bármelyik harmadik félnek, aki a játékos előzetes beleegyezésével erre jogosult.

Harmadik fél adatfeldolgozóit használjuk a korlátozott személyes adatok feldolgozására nevünkben. Az ilyen szolgáltatók támogatják a weboldalt, különös tekintettel a weboldalak befogadására és működtetésére, marketingre, elemzésekre, weboldalak fejlesztésére és e-mail hírlevelek küldésére. Biztosítjuk, hogy a személyes adatoknak a címzetthez való átadása megfeleljen az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályoknak, és ugyanazokat a kötelezettségeket róják a processzorra, ahogyan azt a vonatkozó szolgáltatási megállapodás alapján számunkra előírják.

Honlapjaink tartalmazhatnak közösségi médiafunkciókat is (pl. "Megosztás" vagy "hasonló" gombok). Az ilyen funkciókat harmadik fél szociális médiaplatformjai biztosítják, mint például a Facebook. Ha az adatokat ilyen módon begyűjtik, annak feldolgozását a megfelelő közösségi média platformok adatvédelmi politikája szabályozza.

A fentieken túl személyes adatokat is felszabadíthatunk, ha új vállalkozásokat szerezünk. Amennyiben a Társaság szerkezete változik, például egy egyesülés, egy másik vállalat megszerzése vagy részleges megszerzése, valószínű, hogy ügyfeleink személyes adatait az értékesítés vagy az átruházás tartalmazza. Mi politikánk részeként tájékoztatjuk játékosainkat e-mailen, mielőtt befolyásolnánk a személyes adatok átadását.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy tartalmaink hivatkozhatnak harmadik felek weboldalaira, hogy releváns hivatkozásokat szolgáltassanak. Nem vállalunk felelősséget az ilyen külső tartalomért, amely külön adatvédelmi nyilatkozatot és adatfeldolgozási információkat tartalmazhat.

8. ADATVÉDELEM
Amint az Általános Szerződési Feltételeinkben is szerepel, Ön és a Kaszinó bármikor dönthet úgy, hogy a játékosszámláját lezárta. A fiók lezárását követően a személyes adatokat mindaddig megőrizzük, amíg a törvény előírja. Ezeket az adatokat csak akkor szabad felhasználni, ha azt az illetékes hatóságok megkövetelik a pénzügyi és adóügyi nyilvántartásokkal, csalással, pénzmosással vagy más illegális tevékenységgel kapcsolatos vizsgálatokkal kapcsolatos vizsgálatok esetén.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az Európai Unión belüli engedéllyel rendelkező szerencsejáték-joghatóságok elleni pénzmosás szabályai miatt kötelesek megőrizni a regisztráció során benyújtott játékosok személyes adatait és a Player Account operatív időszakában átadott adatokat, öt év az utolsó játékos tranzakció vagy számla lezárása után. Ezért az ilyen időtartam elteltét megelőző törlési kérelmeket nem lehet szórakoztatni.

9. AZ ADATOK BIZTONSÁGA
Ezúton tudomásul vesszük, hogy személyes adataid gyűjtése és feldolgozása a játékosszámlák kezelésének céljából a személyes adatok védelmére vonatkozó szigorú jogi rendelkezések kötik.

Ezért törekszünk személyes adataid védelmére és a magánélet tiszteletben tartására a legjobb üzleti gyakorlatoknak és a vonatkozó előírásoknak megfelelően. Elkötelezett a biztonságos szolgáltatásokat nyújtani a játékosok számára, és minden ésszerű óvintézkedést megteszünk annak biztosítására, hogy az Ön által benyújtott összes adat biztonságban maradjon.

A játékosszámlák csak a játékos egyedi azonosítójával és jelszavával érhetők el. Kétfaktoros hitelesítést (2FA) is beállíthat további védelemként a fiók jogosulatlan használatával szemben. Ön felelős azért, hogy bizalmasan kezelje bejelentkezési adatait, és ügyeljen arra, hogy más személy ne férhessen hozzá.

10. KAPCSOLAT
Mindig kapcsolatba léphet velünk a jelen Politikával kapcsolatban, amennyiben azt szeretné:

a) Bizonyosodj meg arról, hogy pontosan milyen személyes adatokat gyűjtünk Önről;

b) Kérdezze meg személyes adataid használatát;

c) tiltsa az adatok jövőbeni felhasználását közvetlen marketing célokra;

d) Frissítse vagy javítsa ki az Ön által megadott információkat (ilyen esetekben bizonyítékokat kell szolgáltatnia az ilyen változtatások végrehajtásához). Ne feledje, hogy tilos hamis információt szolgáltat Önről, és az Ön felelőssége biztosítani, hogy mindig frissítsük a helyes adataival.

Ezenkívül a GDPR 77 cikke értelmében Önnek jogában áll az adatfeldolgozással kapcsolatos panaszát egy felügyeleti hatósághoz benyújtani, különösen a szokásos tartózkodási hely szerinti tagállamban, a munkahelyén vagy az állítólagos jogsértés helyén.

11. Cookie Policy
Amikor meglátogatja a webhelyet, rendszerünk automatikusan gyűjt adatokat a látogatásáról, például böngészőjéről, IP-címéről és a hivatkozó webhelyről. Ez a gyűjtemény a platform szolgáltatókkal és partnerekkel együttműködve történhet. A weboldal látogatóinak általános demográfiai vagy használati adataihoz hozzájuthatnak. Nem használunk automatikusan összegyűjtött adatokat személyi azonosításra, anélkül, hogy további hozzájárulást kapnánk.

A kérdéses adatok összegyűjtéséhez cookie-kat és hasonló nyomkövető eszközöket használunk. A cookie-k olyan apró szövegfájlok, amelyek a számítógépünkön vagy a készülékünkön tárolódnak, amikor meglátogatják weboldalainkat. A cookie-k egy része elengedhetetlen ahhoz, hogy a weboldal működjön; mások javítják a weboldal élményét, és segítenek nekünk jobb szolgáltatást nyújtani. Az alábbiakban az általunk használt cookie-k és céljuk.

Kötelező cookie-k: engedélyezheti a webhelyek navigációját és alapfunkcióit, pl. A weboldal tagjainak elérését.

Funkcionális cookie-k: Engedje meg, hogy elemezzük webhelye használatát és a weboldalon szereplő beállításokat (pl. Munkamenet kulcsát, nyelvét vagy régiót), így menthetjük ezeket a beállításokat, és személyre szabottabb élményt kínálhatunk Önnek.

Hirdetési cookie-k: engedje meg számunkra, hogy mennyire hatékony a tartalom marketing. Ezeket a cookie-kat partnereink biztosítják, hogy nyomon kövessék a webhely látogatásait és az új játékosok regisztrációját a hirdetésekből. Nem osztjuk meg személyes adatait (például nevét vagy e-mail címét) a kapcsolt partnereknek, kivéve az ilyen hirdetési cookie-k által közvetlenül összegyűjtött webhely-látogatási adatokat. A webhely látogatásának adatai azonban a szolgáltatók által más forrásokból gyűjtött egyéb személyes adatokhoz kapcsolódhatnak. Az utóbbi külső adatfeldolgozást ezen harmadik féltől származó szolgáltatók adatvédelmi közleményei és irányelvei szabályozzák.

A fentiek mellett számos olyan harmadik féltől származó szolgáltatót is használunk, akik cookie-kat állítanak fel ezen a weboldalon, hogy az általuk nyújtott szolgáltatásokat nyújtsák. Az ilyen szolgáltatások magukban foglalják, de nem kizárólagosan, hogy segítsenek az Ön tapasztalatainak javításában, figyelve a tevékenységedet a Webhelyen, mérni a Webhely hatékonyságát és marketingkampányaink hatékonyságát.

A legtöbb online böngésző automatikusan elfogadja a cookie-kat. Ha úgy tetszik, letilthat néhány vagy minden cookie-t, vagy törölheti a böngészőbeállítások módosításával már beállított cookie-kat. Azt javasoljuk azonban, hogy ne blokkolja vagy törölje a cookie-kat, mivel ez korlátozhatja weboldalunk használatát.

12. NETENT JÁTÉKOK
A NetEnt által kifejlesztett kaszinójátékok lejátszásakor a NetEnt adatvédelmi irányelvei is érvényesek. Ez a házirend itt található

FELELŐS JÁTÉK
HOGYAN KÖTELEZŐK A FELELŐSSÉGES GAMINGT?
Az online kaszinóban történő szerencsejátéknak mindig a szórakoztatásra kell irányulnia. Ugyanakkor van egy bizonyos százaléknyi ember, aki szerencsejáték közben elveszíti az irányítást. A játék megkezdése előtt fontos felismerni, hogy a szerencsejáték nem tekinthető jövedelemforrásnak vagy az adósságokból való visszatérítésnek. Hasznos, ha naponta nyomon követjük az online kaszinóban töltött időt és pénzt.

Ha úgy gondolja, hogy elkezdi több pénzt költeni, mint amennyit megengedhet magának, vagy ha a játék megkezdi a normál napi rutinok beavatkozását, javasoljuk, hogy fontoljon meg több olyan intézkedést, amelyek segíthetnek, például a személyes korlátozások beállítását a játéktevékenységekben, -Exkluzív, és segítséget és támogatást kér a megbízható független testületektől.

HOGYAN KIZÁRÓLAG KÖTÖTT VAGY VESZÉLYEK?
A felelősségteljes szerencsejáték segítése érdekében a Személyes korlátok funkciót kínáljuk. Beállíthatja a betét, a veszteség, a fogadás, az egy játékban eltöltött összeg, illetve a fiók tevékenységének korlátozását. Ez a funkció az Ön fiókjában elérhető a „Személyes korlátok” részben.

A korlátok bármikor módosíthatók. A határérték csökkenése azonnal megtörténik, azonban a növekedés csak az e-mail megerősítése után, és csak az előző típusú, azonos típusú határidő lejárta után következhet be, hogy elkerülhető legyen a kiütés. Ha további információra vagy segítségre van szüksége a Személyes korlátok tekintetében, kérjük, forduljon támogatási csapatunkhoz a support@euslot.com címen.

Befizetési limit. A betétek egy napra, egy hétre vagy egy hónapra korlátozása.

Veszteséghatár. A kaszinó veszteségeinek korlátozása egy napra, egy hétre vagy egy hónapra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a veszteség a kezdeti befizetésen alapul, és nem a nyert összegre. Ha például befizetsz 50-t, tegyél $ 10 veszteségkorlátot, majd folytasd az € 1,000 nyereményt, az € 10 egyenleg több mint € 1,000-ot veszíthetsz, mivel a nyeremény helyett a kezdeti betéten alapul.

Fogadási limit. Egy napra, egy hétre vagy egy hónapra befizetett összeg korlátozása.

Session limit. A játékban eltöltött percek számának korlátozása.

SZÜKSÉGES SZÜKSÉGES?
Hűtési határérték. Beállíthatja a hűtési időt 1 hét, 1 hónap, 3 hónap vagy 6 hónap. Míg a limit aktív, nem tud letétbe helyezni a Kaszinóba, és Ön kizárja az összes promóciós ajánlatot, bár a fennmaradó összegeket ezen időtartam alatt visszavonhatja. A hűtési periódus azonnal érvényes a fiókjára. A lejárat után fiókja automatikusan újra aktiválódik.

Önkizárási korlát. Beállíthat Önkizárási korlátot 6 hónapra, 9 hónapra vagy 1 évre. Ezzel a játékosszámláját azonnal le kell tiltani, és a megadott időtartamra minden promóciós ajánlat kizárásra kerül. A határidő aktív bejelölése vagy visszavonása nem lesz lehetséges. A lejárat után fiókja automatikusan újra aktiválódik.

MI A KIVÁLASZTÁS?
Az önkizárás beállítása lehetővé teszi számunkra, hogy minden intézkedést meg kell tennünk, hogy megakadályozzuk hozzáférését fiókjához, és győződjön meg róla, hogy nem kap promóciós anyagokat. A support@euslot.com ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatba léphet a támogatási csapatunkkal, és értesítheti bennünket arról, hogy határozott időre vagy örökre megszünteti a szerencsejáték megszüntetését. Az önkizárás azt jelenti, hogy a résztvevő licenc alatt minden online kaszinóban le fog játszani.

LÁNK MINDEN azonosítót?
A kaszinó csak olyan játékosokat fogad el, akik legalább 18 évesek, és minden rendelkezésre álló módszert használ, hogy megakadályozza a kiskorúak minden egyes kísérletét, hogy regisztráljon és játsszon honlapunkon. A kaszinó fenntartja magának a jogot, hogy a személyazonosság igazolását kérje, és amennyiben a játékos nem érte el a törvényes korhatárt, a honlaphoz való hozzáférés azonnal megtagadódik.

Felismertük azonban, hogy az internet széles körű elérhetősége és jellege miatt a korhatár alatti embereknek lehetőségük van regisztrálni és játszani egy online kaszinóban. Ezért határozottan arra ösztönözzük a szülőket, hogy működjenek együtt gyermekeik védelmében a szabad weboldalakhoz való hozzáféréstől. Vannak speciális szoftverek, amelyek segíthetnek ebben a kérdésben. További információkért látogasson el a következő webhelyekre:

CyberPatrol
GamBlock®
Szilárd tölgy szoftver
Net Nanny
MI A REALITÁS ELLENŐRZÉSE?
A szórakozás során könnyű felzárkózni, ezért egy óránkénti értesítést küldünk Önnek, hogy emlékeztessük Önt arról, hogy mennyit töltöttél a kaszinóban. Függetlenül attól, hogy hány játékot játszik egyszerre, az üzenet tudni fogja, hogy hol van. Ez azt jelenti, hogy egy kis időt kell adni a fogadásokra, és talán fontolóra kell vennie a lejátszás szüneteltetését

y egy ideig.

Játssz mosthttps://www.euslot.com/

Aktív bónuszok

Teljes: 102
495% egy kaszinóban az EU nyerőgépén 45x Játék a kaszinóban € 550000 Max A visszavonás speciális bónusz: 685% Nincs szabályok bónusz! a forró vonalakon Simbat ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

160 ingyenes pörgetések nincs betét kaszinó az EU nyerőgépén 55X WageringEur 917000 Maximális visszavonási exkluzív bónusz: 945% egy kaszinóban a Burleszk királynő Playsonban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

135% Match bónusz kaszinó az EU nyerőgépén 65X Játsszon az $ 15000 Max készpénzben Kizárólagos bónusz: 905% Welcome bónusz a karácsonyi bájos Booongo kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 320 online kaszinó verseny az EU nyerőgépén 55x Wager € 974000 Max visszavonásKiegészítő bónusz: 90 Ingyenes pörgetések nincs betéti kaszinó a Fast Lane ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

200 ingyenes pörgetések az EU nyerőgépén 45X Wager € 895000 Max CashOutAdditional bónusz: $ 430 Ingyenes készpénz a bájos hölgy szerencséjében ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 250 Ingyenes kaszinójegy az EU nyerőgépén 45x Wagering $ 913000 Max. Visszavonási speciális bónusz: 520% Legjobb regisztrációs bónusz kaszinó a Hot City Netent slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

105 ingyenes kaszinó pörgetés az EU nyerőgépén 44x Játssz át az 161000-en Max. Pénzösszegű extra bónusz: € 3595 Nincs befizetési bónusz kód az Amazon Adventure-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 3670 Nincs betéti bónusz az EU nyerőgépén 77X Játsszon a kaszinóban $ 870000 Maximális visszavonásExtra bónusz: 720% Üdvözlő bónusz a Fáraók kincsein Pragmatikus ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 370 INGYENES kaszinó chip az EU Slot-on 33X Wagering € 407000 Max CashOutextra bónusz: $ 3775 NEM FOGLALJÁNAK A futball Mania Wazdan nyerőgépre ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

370% Legjobb regisztrációs bónusz kaszinó az EU nyerőgépén 55x Play keresztül kaszinó € 288000 Maximális visszavonási különleges bónusz: £ 95 kaszinó verseny a Faeries Fortune Big Time-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 205 kaszinó verseny az EU nyerőgépén 40X Wagering € 411000 Maximális visszavonásExtra bónusz: 110 ingyenes pörgetések az Oxo-nál ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

33 ingyenes pörgetések nem helyeznek letétet az EU Slot-ban 66x Játsszon a kaszinóban $ 540000 Max CashOutSpecial bónusz: € 475 ingyenes chip kaszinó a mindig forró Novomatic Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

135 szabad pörgetések Kaszinó az EU nyerőgépén 33X Játék a kaszinóban € 529000 Max CashOutexclusive bónusz: € 515 verseny a halott vagy életben ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 260 Ingyenes készpénz az EU nyerőgépén 50X Play viaEURO 637000 Max CashOutAdditional Kaszinó Bónusz: Eur 345 INGYENES chip a Durga-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 305 Free Casino Chip az EU Slot-on 35X Wagering € 132000 Max Withdrawalextra bónusz: 11 Free nem forog letéti kaszinót a Royal Dynasty ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

40% mérkőzés bónusz kaszinó az EU nyerőgépén 35X Játsszon az $ 577000 Max-ből. 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 3570 Nincs betét az EU Slot 77X játékon keresztül kaszinóban € 517000 Max Withdrawalspecial bónusz: $ 245 Free Casino Chip a Magic Fruits 4 Wazdan Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EURO 395 online kaszinó verseny az EU nyerőgépén 60x Játsszon a CasinoEUR 807000 Max-en keresztül! 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 960 kaszinóverseny az EU nyerőgépén 77X Wagering $ 297000 Max Visszavonhatatlan bónusz: $ 2800 nincs befizetési bónusz kód a Monkey Business-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 805 Online kaszinó verseny az EU nyerőgépén 55x Játsszon CasinoEur 760000 Max készpénzzel Kiegészítő bónusz: 745% Első befizetési bónusz a Grand Slam Novomatic Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EURO 2275 nincs betéti kaszinó bónusz az EU nyerőgépén 60x Wagering € 386000 Max CashOutextra bónusz: $ 250 ingyenes kaszinó verseny a kosárlabda Novomatic kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

240 FREE SPINS az EU nyerőgépén 35x Fogadási követelmények € 989000 Max VisszavonásExtra bónusz: Eur 4295 NO DEPOSIT BONUS CASINO a Bruce Lee-nél - Dr ...... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

390% Regisztráljon kaszinó bónuszt az EU Slot 60X-en. Play viaEUR 76000 Max A visszavonási speciális bónusz: 915% Első befizetési bónusz a Lightning Gems ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 680 nincs betéti bónuszkód az EU Slot 66X Wagerben $ 921000 Max VisszavonásKizárólagos Kaszinó Bónusz: 155 Ingyenes pörgetést nem fizet Toki Time Thunderkick Slot Game játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 2170 nincs betéti bónusz az EU nyerőgépén 35X Wagering € 123000 Maximális visszavonási speciális bónusz: € 1275 NEM BETONI BONUS a Gushers Gold Rival kaszinó nyerőgépein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 655 Ingyenes kaszinójegy az EU nyerőgépén 40x Játék a kaszinóban $ 745000 Max Withdrawalextra bónusz: $ 90 Nincs betéti bónusz az élet istennőjében Playtech nyerőgép játék ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

140 ingyenes kaszinó pörgetés az EU nyerőgépén 55x Játssz a kaszinóban £ 149000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: Eur 455 kaszinó chip a Crystal Cash ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 285 Ingyenes Chip az EU Slot-on 44x Játssz a CasinoEUR 808000-en keresztül Maximális visszavonásExkluzív Kaszinó Bónusz: 160 ingyenes kaszinó pörget a Shaman Endorphinára ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 355 Ingyenes chip kaszinó az EU Slot 30X-ben WagerEURO 366000 Max CashOutAdditional bónusz: € 65 ingyenes kaszinó verseny a Nouveau Riche-nél ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

605% Üdvözlő bónusz az EU Slot 65x-en A CasinoEUR 18000 Max Withdrawalextra bónusz: Eur 920 Casino Tournament a Secret Elixir-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 1840 Nincs betéti bónusz kaszinó az EU nyerőgépén 50x Játssz az € 38000-nál Maximális kivonásExkluzív kaszinó bónusz: £ 4320 Nincs betéti bónusz kaszinó a Hollywood Star Novomatic Slot Game-ban 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 4095 Nincs betét az EU nyerőgépén 66X Játssz az $ 274000 Max cash outExtra bónusz: Eur 450 verseny az Amazon Foxium Slot Game elveszett gazdagságában ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

220% Első befizetési bónusz az EU Slot 50X játékon keresztül CasinoEURO 441000-en keresztül Maximális visszavonási bónusz: € 395 Nincs betéti bónusz kaszinó a Super Fruit 7 1x2gaming kaszinóhelyein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 300 ingyenes kaszinó chip az EU Slot-on 77X Wagering £ 177000 Maximális készpénzes bónusz: Kiegészítő kaszinó bónusz: € 170 INGYEN CHIP CASINO a Prime Liner Merkur nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

55 kísérleti pörgetések az EU nyerőgépén 33x Wager követelményekEur 317000 Max készpénz outexclusive bónusz: € 880 verseny a Cosmic Quest 2 Mystery Planets versenyző Kaszinó nyerőgépek ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

145% Casino üdvözlő bónusz az EU nyerőgépén 50X Játssz a CasinoEUR 841000-en keresztül Max CashOutExclusive bónusz: EURO 75 Ingyenes készpénz a Dogfather Microgaming slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 2950 Nincs betét az EU nyerőgépén 40x Játssz a CasinoEUR 238000-en keresztül Maximális készpénzfelvételKiegészítő bónusz: 155% Match bónusz a Ghost Pirates-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

22 hűségmentes pörgetések! az EU nyerőgépén 60X Wager € 175000 Max visszavonásExtra kaszinó bónusz: £ 445 Ingyenes kaszinó chip a Super Flip-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

630% Nincs szabályok bónusz! Az EU Slot 30X Wager $ 348000 Max készpénzes exkluzív bónusz: 530% betéti bónusz a Caesar és a Birodalom ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 555 nincs betéti bónusz az EU nyerőgépén 30X Wager $ 692000 Max visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: £ 4040 nincs befizetés a vámpírokban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

565% Casino üdvözlő bónusz az EU Slot 30x-en 633000 Max CashOutAdditional Casino bónusz: 275 hűségmentes pörgetések! a Nonstop Party Gamesos kaszinó nyerőgépein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 2605 nincs betéti bónusz kaszinó az EU nyerőgépén 55X WageringEURO 24000 Max pénzösszegű extra bónusz: £ 4305 Nincs befizetés a Dinoszaurusz kaland genesisén ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 2750 Nincs betéti bónuszkód az EU nyerőgépén 40x Wagering $ 351000 Max CashOutAdditional Kaszinó Bónusz: € 560 Kaszinó versenyek freeroll a Triassic Wild ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 210 Napi freeroll slot verseny az EU Slot 40x Wagerben $ 929000 Max CashOutExclusive bónusz: 230 ingyenes pörgetéses kaszinó a vadászatban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 595 Ingyenes chip az EU nyerőgépén 50X Játssz a CasinoEuron keresztül 271000 Max CashOutextra bónusz: 145 INGYEN SPINS a Meteor-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

345% együttes bónusz az EU nyerőgépén 66x Játssz az $ 448000 Max készpénzfelvételi bónuszon: $ 240 Casino chip a Turbo Playen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

105 hűséges pörgetések! Az EU Slot 44X WagerEur 107000 Max készpénzes outSpecial bónusz: € 640 kaszinó chip a kettős O dollárban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

200% Regisztráció kaszinó bónusz az EU nyerőgépén 55X Játssz végig az 507000-en Max. Visszavonási exkluzív bónusz: 310% Casino üdvözlő bónusz a nagy pénz játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

60 ingyenes pörgetések most az EU Slot 30X fogadási követelményeiben € 232000 Max készpénz kihelyezés További bónusz: 520% egyezés bónusz a Ming-dinasztia ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

200 ingyenes pörgetések nem helyeznek letétet az EU Slot 35x-en Az 917000 maximális visszavonási kiegészítő bónusz: 225 próbapörgetések a Dino Might-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EURO 50 Mobile freeroll slot bajnokság az EU Slot 45x WagerEURO 379000 Max pénzkifizetésKiegészítő kaszinó bónusz: 15 Free Spins Casino a Jungle II-ben ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

115 hűséges pörgetések! 66X WageringEURO 94000 Maximális visszavonási bónusz: £ 360 Ingyenes kaszinó verseny a Jin Qian Wa Playtech-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Az 210 ingyenes pörgetést nem tesz lehetővé az EU Slot 77X Wager követelményeivel £ 315000 Max CashOutExclusive Kaszinó Bónusz: Eur 1815 nincs betéti kaszinó bónusz a Gunslingerben ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

215 ingyenes pörgetések nem helyeznek letétet az EU Slot 35X Wager-ben 752000 Maximális visszavonási speciális bónusz: $ 215 kaszinó verseny a Rudolph visszatérésénél ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 735 Mobile freeroll slot verseny az EU Slot 30x Wagering $ 101000 Max CashOutspecial bónusz: 355% Match egy kaszinóban a Shaolin Spin Isoftbet slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 605 szabad pénz az EU nyerőgépén 65x Wager £ 659000 Max CashOutadditional bónusz: 490% Casino mérkőzés bónusz a Nefertari Portomaso kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 245 INGYEN CHIP az EU Slot-on 65X Wagering £ 734000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: 290 ingyenes pörgetések a lenyűgöző forró bf játékok kaszinó nyerőgépein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

45 ingyenes pörgetések most az EU nyerőgépén 77x Játsszon kaszinóban $ 39000 Maximális visszavonásExtra bónusz: € 3780 nincs betéti bónusz kód a Panda Magic Rtg-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 270 Mobile freeroll slot bajnokság az EU Slot 77x-en Play viaEUR 877000 Max cash outSpecial bónusz: 45 Ingyenes kaszinó forog King Kongon ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

275% Első befizetési bónusz az EU nyerőgépén 33X WageringEUR 179000 Max cash outExtra kaszinó bónusz: EURO 455 verseny a trónok játékánál 15 vonalak Microgaming slot játék ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 305 Mobile freeroll slot bajnokság az EU Slot 33X-nál Játsszon az € 487000-en Maximális készpénz kiegyenlítő bónusz: 620% Regisztrációs kaszinó bónusz a Madtimer Simbat ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

80 ingyenes pörgetések az EU Slot 55X játékon keresztül kaszinóban € 140000 Max CashOutExtra bónusz: € 3665 Nincs befizetési bónusz a Purple Fruits Casino Technology nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 4705 nincs betéti kaszinó bónusz az EU nyerőgépén 40x Játék a kaszinóban € 684000 Max visszavonásExtra bónusz: € 720 Ingyenes kaszinó verseny a Karaoke Party-nél ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

820% Nincs szabályok bónusz! Az EU Slot 55X Wager € 750000 Max készpénz outexclusive bónusz: 130 ingyenes pörgetés kaszinó Tiger Vs Bear Genesis slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 245 Free Casino Chip az EU Slot-on 66X Játssz az € 314000-on Max készpénzkifizetés Kizárólagos kaszinó bónusz: 120 INGYEN SPINS a South Park Netent nyerőgép játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Oldal 1 a 21 2

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 0

Sajnálom, nincs bónusz kaszinó