Vegas Luck képernyőkép
Tárolja az RSS-t

Vegas Luck

A Feltételek jogilag kötelező érvényű megállapodás. A Weboldalak elérésével Ön elfogadja, hogy a Felhasználási feltételek és az általunk kínált termékekre vonatkozó szabályok is kötelezőek. Ha nem ért egyet a Feltételek bármelyikével, azonnal hagyja abba a weboldalak használatát.

Olvassa el az adatvédelmi irányelveinket is, amelyeket itt lehet elérni

Ezeket a szerződési feltételeket legutóbb az 31 2018.

1. INFORMÁCIÓK RÓLUNKRÓL

1.1 Mi vagyunk a Bgo Entertainment Limited, az Inchalla, Le Val, Alderney, GY9 3UL, az Alderney-ben bejegyzett 1839 („we"Vagy"us"Vagy"mi").

1.2 Ezekben a Feltételekben:te"Vagy"a te„Azt jelenti, hogy Ön, az a személy, aki használja a Weboldalakat és / vagy az Ön által a weboldalakon vagy az Ön által elérhetővé tett szerencsejáték-szolgáltatásokat (a„Szolgáltatások").

1.3 Ha bármilyen kérdése, panaszja vagy észrevétele van a Weboldalakkal vagy a Feltételekkel, akkor kapcsolatba léphet velünk e-mailben support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

2. SZABÁLYOZÁS ÉS MEGFELELŐSÉG

2.1 A Nagy-Britannia Szerencsejáték Bizottsága engedélye és szabályozása alatt áll UK Szerencsejáték-törvény 2005 szerencsejáték-szolgáltatás nyújtására Nagy-Britanniában (39533 licencszám). A licencünk további részleteit megtalálja itt.

2.2 Az Egyesült Királyságon kívüli ügyfeleknek kínált szerencsejáték-szolgáltatásokat az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottsága (a „AGCC”), Amelyet az 7 Alderney eGambling Ordinance 2009. Az engedélyt a Bgo Entertainment Limited részére az 24 február 2012-ján adták meg.

3.YOUR ACCOUNT

Jogosultsági követelmények

3.1 Fiók megnyitásához és a szükséges szolgáltatások használatához:

3.1.1 legalább tizennyolc (18) éves, vagy ha az a terület, ahol tartózkodik, magasabb korhatárt szab, mint ez, az ilyen magasabb életkor (a „Minimális életkor„);

3.1.2 élnek olyan területen, ahol a felhasználókat elfogadjuk, és ahol a weboldalak és a szolgáltatások használata nem illegális;

3.1.3 regisztráljon saját nevében, az Ön kizárólagos javára, és nem regisztrálhat vagy játszhat mások nevében;

3.1.4 rendelkezzen érvényes bankszámlával vagy fizetési módszerrel, amely elérhető a honlapunkon, és amely egy olyan címre regisztrált, amely olyan területen van, ahol a felhasználókat elfogadjuk;

3.1.5 teljes körűen és őszintén töltse ki a regisztrációs űrlapot;

3.1.6 nem kerültek ki a szerencsejátékból;

3.1.7 van nincs kizárva a szerencsejátékból; előfordulhat, hogy nem adja meg a hirdetményt, ha Ön feltételei és feltételei. Ha bármilyen változtatás elfogadhatatlan az Ön számára, még nem rendelkezett az általunk lezárt fiókkal az 7.2 (tiltott tevékenység) vagy az 9.3 (promóciós visszaélés) bekezdés alapján, és önmagunkban nem volt kizárva a szerencsejátékról (lásd 10 bekezdés „Felelős szerencsejáték”). „).

3.1.8 nem lehet az egyik dolgozónk vagy bármely alkalmazottunk, a licenciaink, forgalmazók, nagykereskedők, leányvállalatok vagy más ügynökségek, beszállítók, kiskereskedők, sem ilyen személyek közvetlen családja; és

3.1.9 mindenkor megfeleljen a jelen Általános Szerződési Feltételeknek és minden egyéb, a Szolgáltatásokra vonatkozó rendelkezésünknek (beleértve a Playtech Végfelhasználói licencszerződés, amely az Általános Szerződési Feltételek 1.

3.2 Jelenleg nem fogadjuk el az alábbi országok felhasználóit: a USA, Amerikai Egyesült Államok / GB Virgin-szigetek, Egyesült Államok kisebb külterületei, Észak-Korea, Kína, Szíria, Jemen, Spanyolország, Olaszország, Franciaország és tengerentúli régiók, Afganisztán, Líbia, Sierra Leone, Irán, Irak, Nigéria, Zimbabwe, Mali, Szudán, Belgium, Görögország, Izrael, Németország, Törökország, Svájc, Hong Kong, Dánia, Észtország, Bulgária, Ciprus, Makaó, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Magyarország, Egyesült Arab Emírségek, Románia, Portugália, Hollandia, Oroszország, Lengyelország, Ukrajna, cseh Köztársaság, Guadeloupe, Martinique, Malaysia, Ausztrália, Kolumbia és Svédország.

3.3 Még akkor is, ha elfogadjuk a fiókodhoz tartozó alkalmazást, attól függően, hogy hol tartózkodik az Ön tartózkodási helyén, előfordulhat, hogy nem fér hozzá a teljes körű szolgáltatáshoz.

3.4 Ön csak egy fiókra jogosult minden webhelyen, és fiókja kizárólag személyes használatra szolgál, és nem használható semmilyen szakmai vagy kereskedelmi célra, vagy harmadik fél. Fiókját saját, helyes, név- és személyes adatainkban kell regisztrálni, és a fiókot nem szabad másolni a név, személy, család, háztartás, cím (postai vagy IP), e-mail cím vagy eszköz segítségével.

3.5 Bármely más, a velünk megnyitott fiók, amely kettős fiók lehet, zárva lehet. Ha bezárunk egy ismétlődő fiókot:

3.5.1 minden bónusz, ingyenes pörgetés és nyeremény, amelyet az ilyen bónuszokból és ingyenes pörgetésekből szereztek be, érvénytelennek és elveszik;

3.5.2 érvényteleníthetjük az összes nyereményt, és visszafizethetjük az összes betétet (az érvénytelen nyeremények összegével csökkentett összegekkel), amelyeket az adott ismétlődő fiókkal kapcsolatban tettek, és amennyiben azok nem kerülnek vissza tőlünk a szóban forgó ismétlődő fiókból, minden esedékes összeg az Ön által megtérítendő számlát egy ismétlődő számla esetében, közvetlenül a fiókjaink bármelyikéből visszaszerezheti (beleértve a másolatot is).

3.6 Még akkor is, ha megfelel a fenti jogosultsági kritériumoknak, úgy dönthetünk, hogy bármikor és bármilyen okból visszautasítjuk az Ön fiókjának kérését.

Fiók adatai és biztonsága

3.7 Egy fiók regisztrálásához bizonyos személyes adatokat kell megadnia, valamint jelszót kell létrehoznia.

3.8 Gondoskodjon arról, hogy személyes adatait naprakészen tartsa, mivel e-mailben, telefonon, szöveges üzenetben vagy postai úton értesíthetjük Önt. Továbbá javasoljuk, hogy mindig jelentkezzen ki minden alkalommal, amikor befejezi a játékot a honlapunkon. Ez minden eszközre vonatkozik, beleértve a mobiltelefonokat és az asztali számítógépeket.

3.9 Ön felelős azért, hogy megőrizze felhasználónevének és jelszavának titkosságát, és felelős minden olyan tevékenységért, amely a fiókján keresztül történik. Ön vállalja, hogy haladéktalanul értesíti bennünket az Ön számlájára vonatkozó jogosulatlan felhasználásáról.

3.10 A gondatlanságunk kivételével nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik fél hozzáféréséhez fiókjához, és mi nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért, amelyet Ön az Ön fiókja általi helytelen használatából ered. A gondatlanságunk kivételével minden olyan tranzakció, amelyen a felhasználó nevét és jelszavát egy harmadik fél helyesen adja meg, érvényesnek tekintendő.

3.11 Ha szülők vagy bárkinek felelős, aki nem rendelkezik a minimális életkorral, meg kell tennie a szükséges óvintézkedéseket, hogy megakadályozzák az ilyen személyek hozzáférését fiókjához. Különösen óvatosan kell eljárni a mobil eszközökhöz, különösen akkor, ha fiókjait a fiókok között bejelentkezik.

Az identitás és az életkor ellenőrzése

3.12 A Weboldalak vagy a Szolgáltatások használata a törvényekkel ellentétes, ha Ön nem a minimális életkor.

3.13 Annak érdekében, hogy személyazonosságát ellenőrizze, és hogy Ön a minimális életkor, amikor figyelembe veszi a fiókja kérelmét, elvégezhetünk olyan ellenőrző ellenőrzéseket, amilyeneket szükségünk lehet, vagy amint azt harmadik felek (beleértve a szabályozó testületeket is) vállalják. .

3.14 Ha nem tudjuk ellenőrizni az Ön személyazonosságát, és hogy Ön a minimális életkor kielégítően rendelkezik, kérhetjük, hogy adjon meg további dokumentumokat annak érdekében, hogy ezt megtehessük. Ez magában foglalhatja (de nem kizárólag) a következő dokumentációt:

3.14.1 érvényes, naprakész fényképes személyazonosító okmány (például útlevél, vezetői engedély, nemzeti személyi igazolvány, foglalkoztatási azonosító kártya vagy az Ön által aláírt egyéb hivatalos azonosító). Minden dokumentumnak az ellenőrzés idején érvényesnek kell lennie, ha a lejárati idő alkalmazandó; és

3.14.2 igazolás a címre (pl. közüzemi számla, orvosjegy, ügyvédi levél vagy bankszámlakivonat, amelyet a regisztrált címre küldött). Minden ilyen dokumentumnak az ellenőrzés idején nem lehetnek több, mint 3 hónaposak, és meg kell adni a teljes nevét, címét, a kiadás dátumát és a cég / kibocsátó fejlécét és / vagy logóját.

3.15 Fagyaszthatjuk a fiókját, és megakadályozhatjuk, hogy visszavonja a pénzeszközöket, amíg kielégítően elvégezte ezeket az ellenőrzéseket.

3.16 Előfordulhat, hogy szabályozási, üzleti vagy biztonsági okokból időről időre át kell alakítanunk ezeket az ellenőrző ellenőrzéseket.

3.17 Ha nem tudtuk ellenőrizni, hogy Ön a minimális életkora a 72 órákon belül, miután megnyitotta a fiókot és letétbe helyezte a pénzét, a fiókja befagyasztásra kerül, és további szerencsejátékok nem lesznek engedélyezve, amíg meg nem győződünk arról, hogy Ön a minimális életkor. Ha felfedezzük, hogy Ön nem a minimális életkor, akkor az Ön által elhelyezett betéteket visszaküldjük Önnek, az Ön által felhalmozott nyereményeket elveszti (és levonhatja a visszafizetett betét összegéből), és Önnek kérjen vissza minket az olyan pénzeszközöket, amelyeket a számlájáról visszavontak.

Pénzmosás elleni ellenőrzések

3.18 jogellenes, ha bűncselekményből, illegális vagy csalárd tevékenységből származó pénzeszközöket befizet a számlájára (vagy próbálkozhat erre). A fentiekben meghatározott azonossági és életkori ellenőrzési ellenőrzéseken túl a törvénynek meg kell követelnie bizonyos pénzmosás elleni ellenőrzéseket az ilyen viselkedés megakadályozása érdekében.

3.19 Megfigyeljük a szokatlan vagy gyanús tranzakciókat, és szükség lehet arra, hogy további azonosítási dokumentációt vagy bizonyítékot szolgáltasson a vagyon vagy források forrásáról, ha megfelelsz bizonyos kritériumoknak, ha aggódunk az Ön kiadási szintje miatt, vagy ha gyanítható, hogy bűncselekményből, illegális vagy csalárd tevékenységből származó pénzeszközöket helyez el. Amíg Ön kielégítően nem teljesítette az ilyen ellenőrzést, befagyaszthatjuk a fiókját, és korlátozhatjuk a pénzeszközök visszavonását (beleértve a nyereményeket és betéteket).

3.20 Ha ésszerűen gyanúsítunk bűncselekményt, illegális vagy csalárd tevékenységet, az ilyen tevékenységet jelenthetjük a megfelelő szabályozónak vagy hatóságnak, bezárhatjuk fiókját, és megőrizhetjük a fiókjában lévő összes pénzt (beleértve a betéteket és nyereményeket).

A fiók bezárása

3.21 A fiókot bármikor bezárhatja, ha nem kevesebb, mint 24 óra értesítést kap, és kapcsolatba lép velünk support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

3.22 Ha az 3.21 bekezdésnek megfelelően a fiókjának bezárását kéri, akkor az 3.23 bekezdésre is figyelemmel visszaadjuk az Ön számláján fennálló fennmaradó egyenlegét, kivéve a visszavonási díjat (amint azt az 4.17 és az 4.18 bekezdés határozza meg). A fennmaradó egyenleg visszafizetésénél a legutóbbi fizetési módot vagy a fizetési módot kell felhasználnunk, ahogy azt ésszerűen választjuk.

3.23 Az Ön kérésére történő bezáráskor (az 3.19 és az 3.25 bekezdések szerinti jogaink korlátozása nélkül) jogosult visszatartani a számla egyenlegének visszafizetését, az 7.2 és az 9.3 bekezdések szerinti pénzösszegeket.

3.24 Ön is dönthet úgy, hogy önállóan kizárja fiókját, vagy ideiglenesen felfüggeszti fiókját az „időtúllépés” funkció használatával. Az önkizárás és a felfüggesztés azonnal hatályba lép. Mindkét eszköz adatait a weboldalak felelősségteljes szerencsejáték-részében találja.

3.25 A jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt egyéb jogainkon kívül, hogy bizonyos okok miatt zárjuk be fiókját, bármikor, írásbeli értesítéssel bármikor bezárhatjuk fiókját. Ha ezt megtesszük, az 3.27 bekezdésre is figyelemmel, a zárás idején az Ön számláján maradt valódi pénzösszegeket adjuk ki.

3.26 Ha úgy döntünk, hogy bezárjuk fiókját, kivéve azokat az eseteket, amikor az 3.24 és az 3.27 bekezdések alkalmazandók, ha aktív bónuszra jogosult vagy kapott, akkor engedélyezzük, hogy megkapja bónuszát, vagy használja a bónusz fennmaradó részét és teljesítse a fogadási követelményeket kapcsolódó bónusz. Abban az esetben, ha ez a bekezdés alkalmazandó, a bónusz használatát vagy az Ön kérését követően a lehető leghamarabb visszafizetjük számlájának egyenlegét.

3.27 Ha bezárjuk a fiókját az 7.2 (tiltott tevékenység) vagy az 9.3 (promóciós visszaélés) bekezdés alapján, fiókja egyenlege nem lesz visszatéríthető, és úgy véljük, hogy Ön elveszíti azt, amennyit esetleg ellenezünk az ilyen zárás időpontjában (akár fiókja, másolatszámla, akár más módon).

A fiók befagyasztása

3.28 Jogosultak vagyunk befagyasztani fiókját a jelen Feltételekben meghatározott körülmények között. Olyan esetekben, amikor befagyasztjuk a fiókját:

3.28.1 addig a napig, amíg azt újra nem aktiválják, nem engedélyezhető tevékenység (beleértve a betéteket, visszavonásokat vagy játékokat);

3.28.2 bónuszok vagy jutalmak nem kerülnek jóváírásra vagy visszaválthatóvá; és

3.28.3 foglalkozunk a felfüggesztést kiváltó kérdéssel, és megpróbáljuk megoldani azt a lehető legrövidebb időn belül, hogy a számla újra aktiválható vagy lezárható legyen.

4. AZ ELLENŐRZÉSI ÉS FELTÉTELI FONDOK

Pénzbefizetés

4.1 A fizetési módokat különféle fizetési módokkal, köztük a Visa, Mastercard, a PayPal, a Maestro, a Skrill és a Neteller adhatja hozzá. A rendelkezésre álló módszerek a helyétől függően változhatnak, és ez tükröződik az intuitív pénztárosunkban bemutatott lehetőségek között. Kizárólag a nevében regisztrált fizetési módot használhat a pénzeszközök befizetésére. Ha olyan fizetési módot használ, amelyhez nem tartozik a számlatulajdonos, fenntartjuk a jogot, hogy a betéteket érvénytelennek tekintsük, és az ilyen betétből eredő nyereményeket érvénytelennek tekintjük, amíg az összes vonatkozó ellenőrzés kielégítően befejeződik.

4.2 Több fizetési mód közül választhat. Ha új fizetési módot ad meg, a fizetési módon keresztül kell befizetnie, mielőtt a visszavonás feldolgozható lenne a fizetési módban.

4.3 A minimális összeg, amelyet egyetlen tranzakciónként befizethet számlájára, £ 10 (vagy azzal egyenértékű a kiválasztott pénznemben). Bármikor bármikor beállíthatja a betét limitjét a webhelyek "Felelős játék" részében. Az Ön által beállított betéti limitet nem lehet növelni anélkül, hogy 24 óra értesítést adnánk arról, hogy szeretné növelni a betéti limitet, és csak akkor, ha újból kérte a növekedést az 24 óra elteltével, a növekedés érvényes.

Letéti díjak

4.4 Nem vállalunk felelősséget a kártyás kibocsátó, a bank vagy a pénzintézet által a számlájára történő befizetés miatt alkalmazott díjakért vagy díjakért.

4.5 Minden olyan befizetés esetében, amelyet a számlájára a (z) £ 500 alatt ad meg, a letétbe helyezett összeg 2.5% -os adóköteles díját számítjuk fel (minimális 50p (vagy az Ön által kiválasztott pénznemben egyenértékű)). Ez azt jelenti, hogy ha befizetünk £ 100-ot, akkor a fizetési módunkból £ 102.50-ot fogunk felszámolni, és a £ 100 jóváírásra kerül, vagy ha befizetsz 10-ot, akkor a fizetési módunkban £ 10.50-t számolunk fel, és a £ 10-t jóváírjuk számla.

A letétbe helyezett pénzeszközök

4.6 A számláján tárolt pénzeszközökből nem fizetnek kamatot. A kétségek elkerülése érdekében Ön nem használhatja a fiókját semmilyen más célra, mint a Weboldalak és Szolgáltatások (például bankszámlák) használatára, és ha tudunk róla, hogy betétek és visszavonások nincsenek megfelelő játéktevékenység nélkül, fenntartjuk a az adminisztrációs díj levonásának joga.

4.7 Nem nyújtunk hitelszolgáltatást.

4.8 Az Ön pénzeszközeit külön bankszámláján tartjuk üzleti fiókjainkból. A fiók neve "Ügyfélfiók", hogy megkülönböztesse azt a többi üzleti fióktól, amelyet tartunk. A British Gambling Commission ügyfélalapok minősítési rendszere szerint ez megfelel az ügyfélalapok elkülönítésére vonatkozó követelményeknek: alapvető. Ennek megfelelően a fizetésképtelenség esetén a pénzeszközöket védelem nélkül tartják. Mint ilyen, megfelelünk mind a Nagy-Britannia Szerencsejáték Bizottságának, mind az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottságnak.

4.9 Az anyavállalatunk, a BGO Limited, a Suite 5 Valley Towers, a Valley Road, a Birkirkara, Málta, a BKR9022 szándéka, hogy pénzügyi támogatást nyújtson ahhoz, hogy fizetésképtelenség esetén - ideértve a játékos alapokat is - teljesíthessük kötelezettségeit. Ha megszűnik a működés, akkor minden ésszerű erőfeszítést megteszünk a szülőinknek. Abban az esetben, ha a szülő nem tud kapcsolatba lépni veled, akkor nem lesz több, mint 120 nap, attól a naptól számítva, amikor megszűntünk a szülővel való kapcsolatfelvétel, és visszafizettük a tartozását. Ezeket a pénzeszközöket nem lehet visszatéríteni az 120 napidőt követően.

4.10 Amennyiben a helyi törvények, adók vagy más hatóságok ezt megkövetelik, Ön felelős a nyereményeinek és veszteségeinek bejelentéséért a weboldalak használatából.

Pénzeszközök visszavonása

4.11 Ön felelős azért, hogy a pénzeszközök visszavonásához a megfelelő bankszámla-adatokat szolgáltassa. Nem fogjuk visszafizetni a helytelen számlára kifizetett összegeket, ha ez a hiba miatt következett be.

4.12 Kiválaszthatja az előnyben részesített visszavonási módot, feltéve, hogy már letétbe helyezte ezt a módszert. Ahol több fizetési módot alkalmaztak egy fiókban, a visszavonást a választott fizetési módra oszthatjuk. Az átutalásokat több mint £ 10,000 összegű átutalással is feldolgozhatjuk.

4.13 Ha visszavonást kíván kérni, akkor az 24 órák maximális időtartama lesz, hogy visszavonja a visszavonást a játék szintjétől függően. A visszavonás elérhetőségét világossá teszi a weboldalakon. Ha ezen időn belül visszavonási kérelmet nyújt be, az alapok nem kerülnek visszavonásra, és visszatérnek fiókjához.

4.14 Nem szabad megtérítenie vagy megpróbálnia visszafizetni, és / vagy megtagadnia vagy visszafordítania a befizetett összegeket, és beleegyezik abba, hogy megtérít minket a befizetett összegek visszafizetésére, megtagadására vagy visszavonására, valamint az ebből eredő veszteségekre.

4.15 A pénzeszközök visszavonását bármikor kérheti. Nem tudod visszavonni a fiókodból származó pénzeszközöket, és nem leszünk kötelesek visszafizetni a fiókodból származó összegeket, amíg kielégítően nem ellenőriztük:

4.15.1 az Ön személyazonossága, tartózkodási helye és a minimális életkor, az (1) bekezdésben meghatározott személyazonossági és életkori ellenőrzésekkel összhangban. \ t 3 felett;

4.15.2 hogy nem bocsátott pénzeszközöket bűncselekményből, illegális vagy csalárd tevékenységből, a pénzmosás elleni ellenőrzéseknek megfelelően, az 1. bekezdésben meghatározottak szerint. 3 felett; és

4.15.3 hogy nem tett vagy megpróbálta visszafizetni, visszautasítani, törölni vagy visszavonni a kifizetéseket.

Visszavonási díjak

4.16 Nem vállalunk felelősséget a kártyakibocsátó, a bank vagy a pénzintézet által felszámított díjakért vagy díjakért.

4.17 Az összes pénzösszeg visszavonásért díjat számítunk fel 2.50 (vagy annak megfelelő pénznemben). Ez azt jelenti, hogy ha kéri a £ 100 visszavonását, a bankszámláját £ 97.50 jóváírja.

4.18 Ha nemzetközi banki átutalást kérel, további £ 15 díjat is felszámíthatunk (vagy ennek megfelelő pénznemet).

5. ÜZEMELTETÉS ÉS győzelem

fogadási

5.1 Csak tétet vagy tétet helyezhet el a számláján lévő elszámolt pénzeszközök értékére. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy érvénytelenítsük a tétet vagy fogadást, amelyet véletlenül elfogadunk, ha fiókja nem rendelkezett elegendő pénzeszközzel.

5.2 Azt is kijelenthetjük, hogy bármely fogadást érvénytelennek nyilvánítunk, ha alapunk van arra, hogy feltételezzük, hogy bármilyen tiltott tevékenységet végeztek, és ebben az esetben nem nyerünk nyereményt.

5.3 A minimális és maximális fogadási méret a webhelyen a játéktól a játékig változik, és megjelenik a képernyőn. További információkért tekintse meg az egyéni játékot.

5.4 Miután megerősítette a tétjét, és elkezdte a játékot, rendszerint olyan művelet végrehajtásával, mint a "spin", a "tét" vagy a "játék", fogadást fogad el, és nem lesz képes megváltoztatni vagy változtassa meg.

nyereségek

5.5 Az Önöknek járó nyeremények jóváírásra kerülnek a fiók egyenlegében. Ez nem bizonyítja a győzelmet, és a jelen Feltételek és Feltételek 12 és 16 (adott esetben) jogai alapján Ön beleegyezik abba, hogy nyilvántartásaink (vagy a harmadik féltől származó játékszolgáltatóink bármely nyilvántartása) a végső jogosultsággal rendelkeznek az esetleges nyeremény.

5.6 A webhelyeken (kivéve a progresszív jackpotokat) feltüntetett összes slot, video póker, asztal, kártya és arcade játék csak egy 250,000 (vagy az Ön által választott pénznemben kifejezett egyenértékű) nyereményre korlátozódik bármelyik ügyfélnek egyetlen fogadási körben. Az esetek többségében az alkalmazandó játékokban meghatározott tétkorlátok vannak. A kétségek elkerülése érdekében ez a tét nagyságától vagy az elhelyezett fogadások számától függetlenül történik. Ha a tétkorlátok hibáinak eredményeként bármelyik fogadási körben meghaladja ezt az összeget, akkor az 250,000-ot (vagy a választott pénznemben egyenértékű) nyerjük, és a fenti összeg felett semmilyen összeg semmis.

5.7 Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a hibák vagy hibák ne történjenek semmilyen játékban vagy a fiókjához kapcsolódó tranzakcióban. Elhanyagolható gondatlanságunk miatt minden nyereményt vagy készpénzt bezárhatunk, amelyet bármelyik hiba vagy hiba vagy bármely technikai hiba (beleértve a nem megfelelő játék kifizetések vagy játékhibák) okozta nyeremények engedélyezték bármelyikükkel. játékok vagy Szolgáltatások. Ön vállalja, hogy elveszíti az ilyen hibákból, hibákból vagy technikai hibákból eredő nyereményeket, és elismeri, hogy egyes esetekben a visszavonási kérelmek jóváhagyásra kerülhetnek annak biztosítása érdekében, hogy az ilyen hibák, hibák vagy technikai hibák nem merültek fel.

Progresszív jackpotok

5.8 A progresszív jackpot nyereményekre nem vonatkozik maximális kifizetés. A fenti 5.7 és 5.9 bekezdésekre is figyelemmel, ha progresszív jackpotot nyer, megkapja a progresszív játékban megjelenő összeget, amelyet a nyereményed idején játszol.

5.9 Minden progresszív jackpot nyereményt a játékszolgáltató ellenőrzi és érvényesít. A progresszív jackpot nyeremények az ellenőrzés és az érvényesítés eredményeként ingadozhatnak, és Ön elfogadja és megérti, hogy a játékszolgáltatótól kapott hivatalos értesítésben az ellenőrzött progresszív jackpot-összeg meghatározza a progresszív jackpot-nyeremény pontos összegét.

5.10 Ha progresszív jackpotot nyer, akkor a nyeremény 31 napjain belül igyekszünk megfizetni a teljes összeget, amíg a jackpot összegét bármely játékszolgáltató ellenőrzi, és a fenti 4.15 bekezdésre is figyelemmel. Fenntartjuk a jogot arra, hogy progresszív jackpot nyereményeket fizessünk abban a pénznemben, amelyben a játékszolgáltató fizet nekünk.

5.11 Bármilyen okból bármikor leállíthatunk egy progresszív jackpotot.

Adózás

5.12 Ön kizárólagos felelősséggel tartozik az illetékes hatóságnak a beérkezett nyereményekért fizetendő adó vagy egyéb díj rögzítéséért, kifizetéséért és elszámolásáért.

6. TÖRTÉNŐ VAGY FOGYOTT KÖVETELMÉNYEK ÉS TÁMOGATÁSOK

6.1 Ha nem jelentkezett be a fiókjába, vagy más módon nem érte el vagy nem használja azt folyamatosan 12 hónapokig, vagy ha a fiókját az 3.19 bekezdésben leírt ellenőrzésig lefagyasztották az 12 hónapok folyamatos időtartama alatt, a fiókja inaktívnak kell tekinteni. Ha fiókja inaktívvá válik, továbbra is minden ésszerű erőfeszítést alkalmazunk, hogy kielégítően teljes körű ellenőrzést végezzünk, vagy minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel, hogy megállapíthassuk, hogy milyen igények vannak a fel nem használt valós pénzalapok tekintetében.

6.2 Ha a fiókja további 12 hónapos időszakban inaktív marad, vagy ha még mindig befagyott, akkor azt nyugvónak kell tekinteni. Ha az Ön fiókja nyugvónak tekinthető, minden ésszerű erőfeszítést megteszünk arra, hogy emlékeztessük Önt arra, hogy kielégítően teljes körű ellenőrzést végezzünk, vagy kapcsolatba lépünk Önnel, hogy megállapíthassák, milyen kívánságait a fel nem használt valós pénzalapok tekintetében. Ha egy újabb 6 hónap után még nem sikerült kapcsolatba lépni veled, hogy meghatározza a kívánságait, fiókja zárva lesz.

6.3 Ha kapcsolatba lép velünk az 30 hónapos időszak és az azt követő fiók lezárása után, amely a fiók egyenlegének visszatérítését kéri, akkor az 7.2 és az 9.3 bekezdések függvényében feldolgozzuk az ilyen visszatérítést, feltéve, hogy ha szükséges, akkor az 3.19 bekezdés szerinti ellenőrzést kielégítően elvégezzük törvényi és szabályozási kötelezettségünkre.

7. Tiltott tevékenység

7.1 Ön elfogadja, hogy nem:

7.1.1 használja a webhelyeket vagy szolgáltatásokat bármilyen kereskedelmi célra, vagy saját vagy más harmadik fél termékeinek vagy szolgáltatásainak reklámozásához;

7.1.2 használja a weboldalakat vagy szolgáltatásokat bármilyen módon, ami bármilyen csalárd gyakorlat vagy bűncselekmény bátorításához, beszerzéséhez vagy végrehajtásához vezethet;

7.1.3 vírusokat, trójaiakat vagy más káros programokat tartalmazó fájlok átvitele;

7.1.4 hozzáférhet vagy megpróbál hozzáférni más felhasználók számlájához, vagy behatolhat vagy megpróbálhat behatolni a weboldalak biztonsági intézkedéseinek;

7.1.5 a webhelyek és szolgáltatások használatában használjon bármilyen visszaélésszerű vagy sértő nyelvet (beleértve a visszaélésszerű vagy sértő felhasználónév vagy képernyő nevének kiválasztását, vagy a csevegés-támogatási funkcióban lévő visszaélő vagy támadó nyelv használatával);

7.1.6 a Weboldalakon kínált játékok bármely technikai hibáját, kiskaput, hibáját vagy hibás beállítását kiaknázza az Ön vagy mások vagy más előnyök vagy hátrányok miatt;

7.1.7 használja a webhelyeket vagy a szolgáltatásokat olyan területen, ahol ez jogellenes;

7.1.8 vállaljon bármilyen promóciós visszaélést (az alábbi 9 bekezdésben meghatározottak szerint); vagy

7.1.9 ezen feltételek bármelyikét bármely más módon megsérti.

7.2 Az 7.1 bekezdésben szereplő tevékenységek mindegyike „Tiltott tevékenység". Bármikor értesítés nélkül felfüggeszthetjük, korlátozhatjuk vagy zárhatjuk fiókunkat, ha megalapozott okunk van azt feltételezni, hogy bármilyen tiltott tevékenységet vállalt, és / vagy visszaszerezte a számlájáról a betétek, kifizetések, bónuszok vagy nyeremények összegét, amelyek a tiltott tevékenység által érintett vagy bármilyen módon tulajdonítható. Az ebben a bekezdésben meghatározott jogok nem érintik a jelen Általános Szerződési Feltételek vagy egyéb feltételek alapján Ön ellen esetlegesen fennálló egyéb jogokat (beleértve a szokásos jogokat is).

7.3 Az 7.2 bekezdésben foglalt jogaink gyakorlása során minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy az ilyen jogokat Önnek megfelelő módon gyakorolhassuk.

7.4 E bekezdés alkalmazásában 7:

7.4.1 "Csalás gyakorlat"Minden olyan csalárd tevékenységet, amelyet Ön vagy bármely személy, az Ön nevében eljáró személy vagy az Önök közreműködése során folytat, és amely korlátozás nélkül magában foglalja a következőket: a) csalás és visszafizetési tevékenység; (b) bármely ellopott, klónozott vagy jogosulatlan hitel- vagy betéti kártya bármely személy által az Ön számláján történő felhasználása pénzforrásként; c) hamis vagy félrevezető számlainformációk nyilvántartásba vételére irányuló minden kísérlet; és (d) minden olyan cselekmény vagy cselekmény, amely ésszerűen jogellenesnek minősül, és célja, hogy megtévesszen minket, célja, hogy megkerülje a jogi korlátozásokat, vagy rosszhiszeműen készüljön, függetlenül attól, hogy az ilyen cselekmény kárt vagy kárt okoz-e nekünk;

7.4.2 "Bűnügyi tevékenység„Korlátozás nélkül magában foglalja a pénzmosást és az 2005 Szerencsejáték-törvény szerinti bűncselekményeket.

8. PROMÓCIÓK, KÖTELEZETTSÉGEK ÉS SZERVEZETI RENDSZEREK

8.1 Időről időre kínálunk promóciókat olyan jutalmakra, mint például ingyenes pörgetések és bónuszok vagy hűségprogramok („Jutalmak").

8.2 Minden promóció, jutalmak és hűségprogramok az 8 pontban meghatározott feltételeket, valamint a vonatkozó promócióra, jutalmakra vagy hűségprogramokra vonatkozó egyéb kifejezéseket, amelyeket a Weboldalakon teszünk közzé, különösen a "Promóciók" oldal („Promóciós feltételek„). Abban az esetben, ha ellentmondás van a promóciós feltételek és az ebben a bekezdésben meghatározott feltételek között, a promóciós feltételek érvényesek.

8.3 A hűségprogramok kivételével a promóció (és az ebből származó jutalmak) nem használható együtt vagy kombinálva más promócióval / jutalommal.

Az 8.4 automatikusan bekerül a Kaszinó és a Bingó hűségprogramjaiba, amikor valódi pénzzel játszol a weboldalon.

8.5 Ha egy promóciós vagy hűségprogram azt írja elő, hogy a jutalom megszerzéséhez letétet kell fizetnie, akkor az 4.13 bekezdés szerinti visszavont visszavonás nem számít ilyen célú letétnek.

8.6 Ha egy technikai hibás konfiguráció hibás jutalmat ad hozzá a fiókjához, akkor ezt a hibát elháríthatjuk a kapott nyeremények eltávolításával és a jutalom újbóli hozzáadásával a megfelelő konfigurációval.

8.7 Ha fiókja zárva van az Ön kérésére, vagy olyan körülmények között, amikor az 7.2 vagy az 9.3 bekezdések alkalmazzák az összes jutalmat, azok törlődnek.

8.8 Bármikor bármikor megszakíthatjuk vagy visszavonhatjuk a promóciós vagy hűségprogramot. Az ilyen lemondás nem érinti az Önnek már odaítélt vagy Ön által megváltott jutalmat.

9. BIZTONSÁGOSÍTÁS

Az 9.1 Promóciók és jutalmak biztosítják a weboldalak élvezetét és az ügyfeleink jutalmazását. Nem szabad:

9.1.1 használjon több fiókot egy jutalom igényléséhez vagy egy promóció többször történő megadásához;

9.1.2 Bármilyen szabálytalan játékot folytasson, ha olyan bónusz alapokat játszunk, amelyekre a promóció részeként vagy a jutalmaként kibocsátott fogadási korlátozások vonatkoznak, a nyereség garantálása érdekében. Biztosítjuk Önöket, hogy tájékoztatást kapjanak a korlátozott bónusz alapokkal való játék során, emlékeztessék Önöket a korlátozásokra és vázolják be a nem megfelelőség következményeit;

9.1.3 a Weboldalakon kínált promóciók vagy jutalmak bármely technikai hibáját, kiskaput, hibáját vagy hibás beállítását kiaknázza az Ön vagy mások vagy más előnyök vagy hátrányok miatt;

9.1.4 összeegyeztethetik másokkal annak érdekében, hogy kihasználják a jutalmakat vagy promóciókat; vagy

9.1.5 használjon VPN-t, vagy elrejtse az IP-címét, hogy belépjen egy promócióba, vagy olyan jutalmat szerezhessen, amelyet egyébként nem jogosítana.

9.2 Az 9.1 bekezdés alkalmazásában úgy ítéljük meg, hogy az „Szabálytalan játék” a következőket tartalmazza:

9.2.1 on rulettegy vagy több az alábbiak közül: a) az 24 vagy az 37 rendelkezésre álló számok közül többet foglal magában; (b) vörös és fekete fogadás; (c) fogadások az esélyek és a változások tekintetében; (d) fogadások az 1-18 (beleértve a) és az 19-36 (beleértve) részét; (e) fogadások a táblázat elrendezésének mindhárom oszlopán; f) mindhárom tucat fogadás;

9.2.2 on Baccarat fogadás a bankárra és a játékosra ugyanazon a puccson;

9.2.3 az alacsony súlyú játékból (25% vagy annál kisebb) egy nagy súlyozott játékba (100%) való áthaladás nagy nyeremények után a fogadási követelmények tisztázása céljából; és

9.2.4 több fiók használata (akár önmagunkkal, akár másokkal, akivel Ön és / vagy másokkal együtt jár), hogy az összes vagy többséget lefedje, ha lehetséges.

9.3 Az 9.1 bekezdésben szereplő tevékenységek mindegyike „Promóciós visszaélés". A fiókot felfüggeszthetjük, korlátozhatjuk vagy bezárhatjuk, visszavonhatjuk az Önnek nyújtott bármely jutalmat, és meg kell követelni a promóciós visszaélés útján megszerzett nyeremények visszafizetését (beleértve a fiókjában tárolt összegek levonását is) azonnal és előzetes értesítés nélkül, ha ésszerűen úgy véli, hogy elkezdte a promóciós visszaélést.

10. FELELŐS GAMBLING

10.1 A felelős szerencsejátékot nagyon komolyan vesszük. Biztosítjuk, hogy képesek vagyunk önmagunkra kizárni fiókját velünk, időt vesz igénybe a fiókod használatából, és beállíthatsz bizonyos ellenőrzéseket, hogy korlátozzuk a szerencsejátékok eltöltését. További információért az általunk nyújtott felelős szerencsejáték-eszközökről vagy a szerencsejátékokkal kapcsolatos aggályairól keresse fel a webhelyek „Felelős játék” című részét, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal és a felelősségteljes játékcsapattal.

10.2 Minden ésszerű erőfeszítést megteszünk az önkizárás betartásának biztosítására. Megfelelő ellenőrzéseket és biztosítékokat fogunk végrehajtani annak biztosítása érdekében, hogy Ön önmagában kizárva ne küldjön bennünket a szerencsejátékokról szóló marketing anyagot, és hogy nem férhet hozzá a Szolgáltatásokhoz. Az önkizárás azonban mind az Ön, mind az Ön közös elkötelezettségét igényli. Az önkizárási időszak alatt nem próbálhatja meg új vagy ismétlődő fiókok megnyitását, és elfogadja, hogy semmilyen felelősséget vagy felelősséget nem vállalunk, ha folytatod a szerencsejátékot és / vagy megpróbálod használni a Weboldalakat, és nem ismerjük fel vagy nem ismerjük fel, hogy önállóan kizárják azokat a körülményeket, amelyek nem állnak rendelkezésre az ésszerű ellenőrzésen, különösen akkor, ha megváltoztatták a korábban benyújtott regisztrációs adatokat (beleértve, ha másik fiókot nyit meg lényegében ugyanazokkal az információkkal, bár a bejegyzési formanyomtatványt más módon adta be a regisztrációs űrlaphoz).

10.3 Ha feltételezzük, hogy szerencsejáték-problémád van, befagyaszthatjuk fiókját, miközben további ellenőrzéseket végezünk annak megállapítására, hogy Ön elégedett-e a kiadási szintjével. Ezeket az ellenőrzéseket követően, ha úgy találjuk, hogy nem ellenőrzi a szerencsejátékodat, bezárhatjuk fiókját, és a zárás idején az összes, a számládon maradt valódi pénzeszközt adjuk ki.

10.4 Az Országos Szerencsejáték-gondozási Oktatási Erőforrások és Képzési Egyesület („GAMCARE”)www.gamcare.org.uk) tájékoztatást, tanácsadást és tanácsadást nyújt az egyéneknek, családtagjaiknak és barátaiknak, akik aggódnak a problémás szerencsejátékokkal kapcsolatban. A GAMCARE ingyenes telefonszáma (rendelkezésre álló 8am - éjfél, 7 heti egy nap) az 0808 8020 133).

11. VEVŐSZOLGÁLAT

11.1 Ügyfélszolgálati szolgáltatásokat nyújtunk minden játékosunknak. Ügyfélszolgálatunk és a felelősségteljes szerencsejáték-csapatunk e-mailben, telefonon és élő chat-támogatásban vehető igénybe. Működési óráink és elérhetőségi adataink megtalálhatók a Segítség oldal.

11.2 Ha kapcsolatba lépünk Ügyfélszolgálatunkkal és a Felelős Szerencsejátékos Csapattal, akkor személyazonosság-ellenőrzést végeznek annak biztosítása érdekében, hogy Ön a fiók tulajdonosa.

11.3 Felhívjuk figyelmét, hogy az Ügyfélszolgálati és a Felelős Játékos Csapat és a VIP csapatok (beleértve a telefonhívásokat is) kölcsönhatásai rögzíthetők képzési, felügyeleti és minőségbiztosítási célokra.

12. FELTÉTELEK ÉS VÁLASZOK

12.1 Reméljük, hogy teljesen elégedett a weboldalakkal és a szolgáltatásokkal. Ha azonban panasza van, akkor ez a szakasz elmagyarázza, hogy hogyan lehet ilyen panaszt tenni, és a folyamatot miután alkalmazni fogjuk.

12.2 Bármikor panaszt tehetsz velünk, e-mailben elküldve az Ügyfélszolgálatunkat és a Felelős Játékos Csapatunkat support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com vagy látogatás a Segítség oldalt. Kérjük, adja meg felhasználónevét, teljes nevét, amennyit csak lehet a panaszról, és ha szükséges, csatolja a vonatkozó mellékleteket.

12.3 Bármilyen panaszt regisztrálni kell az Ügyfélszolgálatunknál és a Felelős Játékos Csapatnál a panasz tárgyát képező esemény bekövetkezésétől számított 6 hónapon belül. Nem fogunk tudni kezelni az ezen időszakot megelőző eseményre vonatkozó panaszokat.

12.4 A panaszok többségének kézhezvételét 24 órákban fogjuk igazolni. Néhány ritka esetben a nyugtázás késleltethető (például ha a kommunikáció lényege vagy a panaszra vonatkozó tények nem világosak).

12.5 Bizonyos esetekben a panasz egyszerű (például félreértés vagy elismert rendszerhiba). Ezeket a panaszokat gyorsan megoldhatja Ügyfélszolgálatunk és Felelős Játékos Csapatunk, és hosszan tartó megfontolás nélkül, a teljes panasztételi eljárásunknak megfelelően. Ebben az esetben fenntartjuk a jogot erre.

12.6 Az összes többi panasz a Stage 1 megfontolásra kerül, amelynek során Ügyfélszolgálatunk és felelős csapatunk vezetőjének feladata a panaszának vizsgálata és megválaszolása. Az ilyen vizsgálat végén (általában az 5 munkanapon belül) közöljük Önnel a panaszhoz kapcsolódó döntést.

12.7 Ha ebben a szakaszban elégedetlen a döntésünkkel és a panaszunkra adott válaszával, akkor ha nem tájékoztattuk Önt arról, hogy az ilyen döntés a végső döntésünk, akkor kérheti, hogy panaszunk továbblépjen a Stage 2 megfontolásunkra. Ebben a szakaszban hasznos lenne számunkra, ha felvázolná, hogy miért elégedetlenek a Stage 1 döntéssel.

Az 12.8 Stage 2 panaszokat a felső vezetés vizsgálja. Az 1 szakaszban figyelembe vett információkat felül kell vizsgálni a döntés mellett és minden további információt. Az ilyen vizsgálat lezárásakor közöljük Önnel a panasszal kapcsolatos döntést, és vázoljuk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésére, ha elégedetlenek maradnak az eredménnyel.

12.9 Célunk, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk az összes panaszt, és minden ésszerű erőfeszítést megteszünk panaszaink lezárására 8 héten belül az első nyugtázás után. Ezt a 8-hetes időszakot meghosszabbítjuk, ha a panaszkezelési folyamatot időben nem veszi figyelembe, figyelembe véve az ilyen hiba okozta késedelmet. Ha úgy tűnik, hogy hosszabb időt vesz igénybe, mint az 8 hetek, írunk Önnek, hogy tájékoztassa Önt a felülvizsgált időkeretről.

12.10 Fenntartjuk a jogot, hogy a folyamat bármely szakaszában bármilyen panaszt illetően végleges döntést hozzunk, különösen akkor, ha úgy ítéljük meg, hogy panaszunk alaptalan, könnyed, bosszantó vagy könnyen megoldható. Ha ezt megtennénk, ezt egyértelművé tesszük Önnek, és lehetősége lesz arra, hogy elfogadja a döntést, vagy folytassa az ADR-t (ha alkalmazható - lásd az 12.11 bekezdést).

12.11 Ha nem ért egyet a végső döntéssel, a panasz az általunk nyújtott szerencsejáték-szolgáltatásokra vonatkozik, és Ön Nagy-Britanniában lakik, joga van panaszának megoldására alternatív vitarendezési („ADR”) eljárás útján. Az ADR-szolgáltatóként eCOGRA-t neveztük ki. Ha a vita értéke kevesebb, mint £ 10,000, akkor az ADR-eljárás hiányában az ADR-szolgáltató részéről hiányzik a lényeges vagy nyilvánvaló hiba. Az eCOGRA-val a honlapon keresztül léphet kapcsolatba itt.

12.12 Felhívjuk figyelmét, hogy a panaszok, amelyek nem az általunk nyújtott szerencsejáték-szolgáltatásokkal kapcsolatosak (például rossz ügyfélszolgálat, terméktípusok), nem alkalmasak az ADR-szolgáltatónkhoz történő utalásra, és belsőleg kezelik őket.

12.13 Ha nem ért egyet a felső vezetésünk döntésével, és nem Nagy-Britanniában tartózkodó országban lakik, akkor forduljon az AGCC-hez a honlapján, amely megtalálható itt. Tartsuk be az AGCC által hozott döntéseket, és segítsünk nekik az általa elvégzett vizsgálatokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az AGCC azonban nem foglalkozik az SG Digital által nyújtott játékokkal kapcsolatos vitákkal.

12.14 Önnek joga van arra is, hogy panaszát a rendelkezésre álló európai online vitarendezési platformhoz (ODR) nyújtsa be itt. Ne feledje azonban, hogy ez növelheti a panasz megoldásához szükséges időt.

12.15 Várjuk, hogy a panaszok és az ADR-eljárások során minden tény és bizalmas adat bizalmas marad. Ez nem vonatkozik arra az esetre, ha bizalmas tanácsot kíván keresni, vagy ha a törvény vagy a jogi eljárás nyilvánosságra hozatalt igényel. Ebben a folyamatban semmi sem érinti a jogi vagy törvényes jogait e tekintetben.

13. MAGÁNÉLET

13.1 Gondoskodjon arról, hogy olvassa el adatvédelmi irányelveinket, amelyek fontos információkat tartalmaznak személyes adataink és egyéb adataink használatával kapcsolatban. Az Adatvédelmi Szabályzat elérhető itt.

13.2 Együttműködünk minden bűnüldöző hatósággal vagy szabályozóval, illetve bírósági végzéssel, amely arra kéri vagy irányítja minket, hogy nyilvánosságra hozza a bűncselekmények megelőzésére vagy felderítésére, a bűncselekmények elítélésére vagy bűncselekményeire való felderítését. Lehetnek olyan körülmények is, amelyekben a törvény előírhatja, hogy az Önre vonatkozó információkat vagy a weboldalak vagy szolgáltatások használatát közzétesszük.

14. SZELLEMI TULAJDON

14.1 A weboldalak és az összes elérhető tartalom és szoftver (beleértve, de nem kizárólag a játékokat) bennünket birtokolják, vagy erre jogosultak. A „bgo”, „bgo.com”, „powerspins” és „powerspins.com”, „bgo Live”, „bgo Bingo”, „Candy Club”, „vegasluck” és „vegasluck.com” védjegyek, szolgáltatási védjegyek, és az általunk tulajdonított kereskedelmi nevek.

14.2 A Webhelyek és tartalmának használata nem biztosít jogokat a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatban, beleértve korlátozás nélkül a védjegyeket, logókat, grafikákat, fényképeket, animációkat, videókat és szöveget, illetve harmadik felek szellemi tulajdonát a Weboldalakon és annak tartalma (beleértve a játékokat is).

14.3 A Weboldalakon vagy a számítógépes kódokon a Szolgáltatások, weboldalak vagy anyagok nem másolhatók, nem reprodukálhatók, nem publikálhatók, nem tölthetők le, nem terjeszthetők, nem tárolhatók, nem terjeszthetők, kereskedelmi módon kiaknázhatók, szerkeszthetők, nem közölhetők vagy terjeszthetők. elemek magában foglalja a weboldalakat, kivéve a saját személyes használatra.

14.4 Rendelkezhetünk olyan szoftverekkel, amelyek letölthetők és telepíthetők a számítógépre, mobilra és / vagy bármely más eszközre. A jelen Feltételek és Feltételek alapján, visszavonható, nem kizárólagos, nem engedélyezett, nem átruházható, nem átruházható licencet adunk Önnek a szoftver használatához PC-n, mobilon és / vagy bármely más, az Ön tulajdonában lévő vagy üzemeltetett eszközön. fiókja és szolgáltatásaink igénybevétele céljából.

14.5 Az ezen feltételek alapján megengedett bármely más felhasználás csak előzetes kifejezett engedélyünkkel történhet.

15. LINKEK EGYÉB WEBOLDALOKRA

15.1 Lehetőség van időnként más weboldalakra mutató linkek (reklám vagy más módon) nyújtására. Ezek a hivatkozások csak az Ön egyszerűségének és kényelmének biztosítására szolgálnak. Nem irányítjuk az ilyen harmadik fél weboldalait, és nem vállalunk felelősséget azok tartalmáért. A linkek felvétele nem jelenti azt, hogy az ilyen weboldalakon található anyagokat jóváhagyták, vagy semmilyen kapcsolatban nem állnak az üzemeltetőkkel.

15.2 Ön tudomásul veszi, hogy nem fogunk részt venni harmadik féllel kötött ügyletekben vagy szerződésekben, és nem vállalunk felelősséget az Ön által okozott veszteségekért vagy károkért, amelyeket ezen weboldalak használata okozhat. Ön egyetért azzal, hogy nem vesz fel minket az Ön és a harmadik fél közötti vita során.

16. FELELŐSSÉG AZ ÖN

16.1 Ezekben a kifejezésekben semmi nem vonatkozik:

16.1.1 kizárja vagy korlátozza a felelősségünket a csalárd félrevezetés vagy a gondatlanságunkból vagy az általunk, munkatársaink vagy ügynökeink gondatlanságából eredő halál vagy személyi sérülés miatt;

16.1.2 korlátozza törvényes jogait (a törvényes jogok közé tartozik például, hogy a Szolgáltatásokat ésszerű időn belül ésszerű időn belül biztosítjuk.) A törvényes jog látogatásával kapcsolatos további információkért www.citizensadvice.org.uk.

16.2 Bizonyos jogorvoslati lehetőségei vannak, ha megsértjük valamelyik jogodat, amely a jelen Feltételek és Feltételek ellenére is alkalmazható. A Felhasználási Feltételek semmilyen rendelkezése nem érinti ezeket a törvényes jogokat vagy más jogokat, amelyekre jogosult lehet.

16.3 A fentiek kivételével, és az 5.5-5.10 bekezdéseknek megfelelően törvényesen járó nyeremények kivételével, a jelen Szerződési Feltételekben foglalt maximális felelősségünk a következőkre korlátozódik:

16.3.1 amennyiben az ilyen felelősség egy konkrét fogadásra vagy fogadásra vonatkozik, akkor az Ön által fizetett tét vagy tét értéke;

16.3.2 amennyiben az ilyen felelősség a pénzeszközök fiókjában való helytelen alkalmazásával kapcsolatos, az az összeg, amelyet helytelenül helyeztünk el számunkra;

16.3.3 bármely egyéb felelősség tekintetében, 5000 font (£ 5,000).

16.4 A fenti 16.1 - 16.3 bekezdésekre is figyelemmel nem vagyunk felelősek a következőkért:

16.4.1 veszteségek, amelyeket nem a Szerződési Feltételek megsértése okoz;

16.4.2 közvetett veszteségek, amelyek a fő veszteség vagy kár mellékhatásai, és amelyeket Ön és mi nem ésszerűen előreláthatóan látnak el, amikor elfogadod ezeket a feltételeket;

16.4.3 üzleti veszteségek és / vagy veszteségek a nem fogyasztók számára;

16.4.4 a weboldalak és / vagy szolgáltatások eléréséhez használt berendezések és eszközök által okozott veszteségek;

16.4.5 a goodwill vagy a hírnév elvesztése vagy károsodása; és

16.4.6 a Szolgáltatások teljesítésének elmulasztása vagy a fenti feltételek teljesítése során fennálló kötelezettségeink teljesítése, ha az ilyen meghibásodás a mi irányunkon kívüli események miatt következett be. „A mi irányunkon kívül eső események„Minden olyan ok, ami ésszerű irányításunkon kívül van, ami megakadályozza számunkra a Szolgáltatások nyújtását, vagy bármely más kötelezettségünk teljesítését ezen feltételek szerint, és magában foglalja, de nem kizárólag a tűz, árvíz, vihar, zavargás, polgári zavar, háború, nukleáris baleset, terrorista tevékenység és Isten cselekedetei.

16.5 Miközben ésszerű erőfeszítéseket teszünk, hogy a weboldalak és szolgáltatások hibáit, hibáit, hiányosságait vagy meghibásodásait a lehető leghamarabb kijavítsuk, miután tudomásunkra jutottunk, nem ígérjük, hogy a weboldalak és / vagy szolgáltatások nem lesznek hibák , hibák, mulasztások vagy meghibásodások.

16.6 Nem ígérjük, hogy a webhelyek vagy a szolgáltatások megszakítás nélkül és teljesen működőképes állapotban lesznek elérhetők. A weboldalakhoz vagy a szolgáltatásokhoz való hozzáférés felfüggeszthető ideiglenesen és előzetes értesítés nélkül a rendszer meghibásodása, karbantartása vagy javítása, vagy az okoktól meglehetősen megalapozott okok miatt.

16.7 A Weboldalak és a Szolgáltatások elérhetők, mint az 'amilyenek' és 'elérhetőek'. Az ebben a bekezdésben leírtaktól eltérően, a Szolgáltatások vagy a Weboldalak vonatkozásában semmilyen módon nem képviselünk semmilyen szerződést, és semmilyen szerződéses ígéretet nem teszünk, beleértve - korlátozás nélkül - bármilyen tanácsot (személyes vagy általános alapon).

17. AZ EZT FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI

17.1 Folyamatosan keresünk új módszereket a Weboldalak és Szolgáltatásaink fejlesztésére. Ezért időnként több okból is módosíthatjuk ezeket a Feltételeket és feltételeket, többek között (korlátozás nélkül) kereskedelmi okokból, a törvények és rendeletek betartása érdekében, vagy a szabályozó szerv ajánlásainak, iránymutatásainak vagy utasításainak betartása érdekében.

17.2 Ha jelentősen módosítjuk ezeket a feltételeket, értesítjük Önt az ilyen változásokról az 17.3 bekezdésben meghatározott módszerek egyikével.

17.3 Ha jelentősen módosítjuk ezeket a Feltételeket és Feltételeket, akkor értesítéssel értesítjük Önt, amint azt mérlegelésünk szerint a legmegfelelőbbnek tartjuk, és amely magában foglalhatja:

17.3.1 értesítést kérhetünk a Weboldalakon, és saját belátásunk szerint felkérhetjük Önt, hogy fogadja el az új Feltételeket bármilyen megerõsítéssel, ahogyan azt látjuk. Ha ilyen megerősítést ad nekünk, vagy továbbra is használja a Weboldalakat a jelen bekezdés szerinti értesítés után, akkor az 17.3-t akkor kell elfogadni, és az új Szerződési Feltételeket köti. Ha bármilyen változtatás elfogadhatatlan az Ön számára, akkor szüntetheti meg a weboldalak használatát és / vagy bezárhatja fiókját; vagy

17.3.2 e-mail cím (a korábban megadott e-mail címre).

17.4 Kisebb vagy jelentéktelen változások esetén előfordulhat, hogy nem adunk figyelmeztetést, ezért gondoskodnia kell arról, hogy rendszeresen ellenőrizze a webhelyeket, hogy megerősítse az időpontot, amikor a feltételeket legutóbb frissítették.

18. Tábornok

18.1 Ha a jelen Feltételek feltételeinek valamely rendelkezése valamely bíróság vagy szabályozó által érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak bizonyul, a többi rendelkezés továbbra is érvényes.

18.2 Ha megsérti ezeket a Feltételeket, és nem teszünk semmit az Ön ellen, továbbra is jogosultak vagyunk arra, hogy jogainkat és jogorvoslati lehetőségeinket bármely más helyzetben használhassuk, amikor megsérted a Feltételeket.

18.3 Lehet, hogy átadjuk jogainkat vagy kötelezettségeinket, vagy a jelen Feltételek szerinti kötelezettségeinket alvállalkozásba adjuk egy másik jogi személynek. Ön elfogadja, hogy ezt megtehetjük, amennyiben ez nem befolyásolja hátrányosan a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján kapott szolgáltatási színvonalat.

18.4 Ön nem ruházhat át semmilyen jogot vagy kötelezettséget, illetve nem köthet teljes vagy részleges kötelezettségeket a jelen Szerződési Feltételek alapján.

18.5 A jelen Általános Szerződési Feltételek egyetlen rendelkezése sem értelmezhető úgy, hogy az Ön és mi között létrejöjjön ügynökség, partnerség vagy más közös vállalkozás.

18.6 Ezek a Feltételek nem szolgálnak jogokat mindenkinek, kivéve Ön és mi. Ez nem érinti az 18.3 bekezdés szerinti átruházási jogunkat.

18.7 Ha lakóhelye a Egyesült Királyság, ezek a Feltételek és az Ön és velünk való kapcsolat az Anglia és Wales törvényei szerint irányulnak és értelmezendők. Anglia és Wales bíróságai nem kizárólagos joghatósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy Angliában és Walesben, illetve abban az EU-országban, ahol él.

18.8 Ha Ön az Egyesült Királyságon kívüli joghatósággal rendelkezik, ezek a Feltételek és az Ön és velünk való kapcsolat az Alderney törvényei szerint irányulnak és értelmezendők. Alderney-i bíróságok nem kizárólagos joghatósággal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy keresetet nyújthat be Alderney-ben vagy abban az EU-országban, ahol él.


FÜGGELÉK 1

PLAYTECH END-USER LICENCSZERZŐDÉS

FONTOS

A WEBOLDAL A PLAYTECH SZOFTVER KORLÁTOZOTT SZERKEZETI SZOFTVER ÉS A CSOPORT TÁRSASÁGOK („VENDOR”) ALKALMAZÁSA A VENDORRÓL SZÁRMAZÓ LICENCIÓRÓL. A LETÖLTÉSÉRE VONATKOZÓ FELTÉTEL, A SZOFTVER HASZNÁLATA (AZ ALKALMAZOTT ALKALMAZÁS) KÖVETKEZŐK A KÖVETKEZŐ JOGSZABÁLYOZÁSI MEGÁLLAPODÁSHOZ SZERVEZET, AMELYEK A SZOFTVER HASZNÁLATÁT.

KÉRJÜK, HASZNÁLJA EZT A MEGÁLLAPODÁSOT, GYAKORLATBAN, HOGY TUDJA MEG TARTALMAZAT TARTALMAZÁSÁT. HA SZÜKSÉGES JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI JELENTÉSE AZ EZT A MEGÁLLAPODÁS ELFOGADÁSÁRÓL, KÉRJÜK KONZULTÁCIÓK VAGY EGYÉB JOGI KÉPVISELŐT AZ ÖN SZERZŐDÉSÉBEN.

FONTOS: EGYÉB TERÜLETEKBEN LÉTREHOZOTT SZEMÉLYEK, JELENTŐSÉG EGYESÜLT ÁLLAMOK OF AMERIKA ÉS TERMÉSZETI TERÜLETEI, ISRAEL ÉS AZ ÁLLAMOK MEGHATÁROZÁSA, KIEGÉSZÍTVE VAGY EGYÜTTMŰKÖDÉSE AZ OLDALI IDŐSZAKBAN KIEGÉSZÍTETT KÖVETKEZTETÉSEK ÉS / VAGY LISTÁJA RÉSZÉRŐL („FELTÉTELT JOGSZABÁLYOK”) HASZNÁLJA A SZOFTVERET MINDEN VAGY VAGY A KÉSZÜLÉKBEN, HOGY MINDEN JÓ PÉNZÜNKEN. A KÉSZÍTÉS ELLENŐRZÉSE, EZT A KORLÁTOZÁS FELHASZNÁLÁSA ALKALMAZHATÓ FELHASZNÁLÓI SZERVEZETEKHEZ. A TÉTEL, AMELYEN A WEBOLDAL MEGFELELŐ JOGSZABÁLYOZÁSÁBAN VAGY A SZOFTVER KÜLÖNLEGES JOGSZABÁLYOZÁSÁNAK SZABÁLYOZÁSÁBÓL SZÜKSÉGES, SZABÁLYOZÁSI SZABÁLYOZÁSRA NEM HASZNÁLJON. VÉGREHAJTÁS EZT A KORLÁTOZÁSHOZ (PÉLDA, VPN, PROXY VAGY EGYSZERŰ SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATA, AMELYEK VAGY MÓDOSÍTÁSÁNAK AZ ÖSSZES HELYZETÉNEK AZONOSÍTÁSÁNAK VAGY EGYÉB TÁJÉKOZTATÓ TÁJÉKOZTATÁSÁNAK A KÖZÖSSÉGÉNEK, HELYZETÉNEK VAGY SZÁLLÍTÁSI HELYÉBEN VAGY A SZOFTVER HASZNÁLATA HASZNÁLHATÓ BETS VAGY VÁLASZTÓK HARMADIK FÉL VAGY HARMADIK FELSŐBEN, HOGY KIZÁRÓLAG JOGSZABÁLYOZÁSBAN) A MEGÁLLAPODÁS MEGHATÁROZÁSA ÉS A KÖVETKEZŐ VÉGREHAJTÁS MEGHATÁROZÁSA. HA AZ ALKALMAZHATÓ VAGY MEGBÍZHATÓ ALKALMAZÁSÁRA VONATKOZNI, HOGY A KÖVETKEZTETETT JOGSZABÁLYOKBÓL SZÜKSÉGES, EZT AJÁNLÁSBAN KÖVETKEZŐ JAVÍTÁSI KÖVETELMÉNY LÉTREHOZÁSA, KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS ELLENI JELENTÉSÉRE, A FOLYAMATOK BEÁLLÍTÁSÁRA ÉS AZ ALKALMAZHATÓ RENDELKEZÉSEKRE VONATKOZÓ ALKALMAZHATÓ RÉSZLETEK, A KÖVETKEZŐ ALKALMAZANDÓ JOGOKKAL ÉS MINDEN KÖTELEZETTSÉGVÉDELEM AZ ÖN VESZÉLYES VAGY VESZÉLYEZÉSÉBEN.

A SZERZŐDÉS SEGÍTSÉGÉNEK MEGFELELÉSE A VENDÉG KÉPVISELŐJÉN ELLENŐRZETT JÁTÉKOKBÓL. HA NEM MEGFELELŐ A MEGÁLLAPODÁS FELTÉTELEI, NEM SZÜKSÉGES A FELTÉTELEKET ÉS FELTÉTELEKET, ÉS NEM FOLYTATNI A SZOFTVER LEÍRÁSÁRA, TELEPÍTÉSE VAGY EGYÉB HASZNÁLATÁHOZ.

1. Fogalommeghatározások

A következő szavak és kifejezések, ha ebben a megállapodásban használják, az alábbi jelentéssel bírnak, kivéve, ha a kontextus egyértelműen másként jelzi:

1.1. "Segítségnyújtási programok„Bármely mesterséges intelligencia, beleértve korlátozás nélkül, a„ robotokat ”és / vagy bármely más, számítógéppel generált programot, amelyet a szoftver segítségével támogatnak vagy egy játékos helyett használnak.

1.2. "IP-jogok„Mindenféle vagy bármilyen szellemi tulajdonjogot jelent, beleértve a szabadalmat, a szerzői jogot, a formatervezési jogokat, a védjegyeket, az adatbázis-jogokat, a fentiek bármelyikére vonatkozó kérelmeket, az erkölcsi jogokat, a know-how-t, a kereskedelmi titkokat. , domainnevek, URL-címek, kereskedelmi nevek vagy egyéb szellemi vagy ipari tulajdonjogok (és bármelyik azonos licenchez kapcsolódó licenc), regisztrált vagy regisztrált vagy nem regisztrálható, és az adott országban vagy országokban, vagy bármely más része a világnak.

1.3. "Online játékok„Az internetes szerencsejáték-rendszerünk a honlapon, valamint a kapcsolódó szolgáltatások és szerencsejáték-tevékenységek (beleértve, de nem kizárólagosan az online kaszinójátékokat) a weboldalon.

1.4. "Játékosfiók"Az egyén által megnyitott és velünk fenntartott személyes fiók, amely lehetővé teszi, hogy az adott személy online játékokat játszhasson.

1.5. "szoftver„Az a szoftver, amelyet az Ön internetes játékaiban való részvétel céljából le kell tölteni, hozzáférni vagy más módon felhasználni az internetes játékokban, beleértve a kapcsolódó dokumentációt és az ilyen szoftver minden további fejlesztését, módosítását, kiegészítését, fordítását vagy frissítését.

1.6. "Us","We","a”És hasonló kifejezések jelentik a BGO Entertainment Limited-et

1.7. "weboldal„Azt jelenti www.bgo.com, www.powerspins.com or www.vegasluck.com és minden olyan kapcsolódó webhely, amelyen az online játékok elérhetők linkeken vagy bármely más hozzáférési úton.

1.8. "te","A te„És hasonló kifejezések a weboldalról letöltött szoftver felhasználóját jelentik.

2. A megállapodás tárgya

Az online játékok szabályai a következő címen érhetők el: https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions és a Szoftver és a Weboldal más részein, beleértve (de nem kizárólag) az online játékok, a versenyek és az adott játékot, eseményeket és versenyeket szabályozó egyéb szabályokat leíró szabályokat. Minden ilyen szabályt beépítenek és tartalmaznak az itt meghatározott feltételek és feltételek szerint.

3. Licenc a szoftver használatához; korlátozások

3.1. Ezáltal korlátozott, személyes, nem átruházható, nem kizárólagos, világszerte (kivéve az alábbiakban felsorolt) engedélyt adunk Önnek a szoftver letöltésére, elérésére és egyéb módon történő felhasználására az eszközön, az online játékok lejátszása érdekében, az alábbiak szerint: ez a megállapodás.

3.2. Ez a licenc csak a Szoftver objektumkódjára (azaz a Szoftver fordított, összeszerelt vagy gépi futtatható verziójára) vonatkozik, és nem biztosít semmilyen jogot a Szoftver forráskódjával kapcsolatban.

3.3. Az ellentétes rendelkezések ellenére a tiltott joghatóságban tartózkodó személyek semmilyen módon vagy módon nem használhatják a szoftvert valódi pénzjátékkal kapcsolatban. A kétségek kiküszöbölése érdekében ez a korlátozás vonatkozik a más nemzetek lakosaira és állampolgáraira is, miközben tiltott joghatóságban tartózkodnak. Ez a licenc nem vonatkozik és nem teszi lehetővé a Szoftver használatát tiltott joghatóságokban vagy azokból, valamint azt a tényt, hogy a Webhely tiltott joghatósággal érhető el, vagy hogy a Szoftver a tiltott joghatóság hivatalos nyelvén biztosított. , nem értelmezhető licencként a Szoftver ilyen tiltott joghatóságban való használatára. Bármely kísérlet arra, hogy megkerüljék ezt a korlátozást (például VPN, proxy vagy hasonló szolgáltatás használatával, amely maszkolja vagy manipulálja az Ön valós helyének azonosítását, vagy más módon hamis vagy félrevezető információkat nyújt a tartózkodási helyével, állampolgárságával vagy lakóhelyével kapcsolatban, vagy a Szoftvert használó fogadások vagy tétek harmadik fél által vagy egy tiltott joghatóságban található harmadik fél nevében történő megadásával ez a megállapodás megsértése, és az alkalmazandó jogszabályok szerint bűncselekménynek minősülhet. Ha nyilvánvalóvá válik, vagy megalapozottan gyanítható, hogy Ön a tiltott joghatóság bármelyikében tartózkodik, ez azt eredményezheti, hogy a játékosok számláját bezárjuk anélkül, hogy előzetes értesítéssel, befagyasztással és a pénzeszközök befagyasztásával kellene rendelkezniük. a vonatkozó adatokat az Eladó és / vagy az illetékes hatóságok számára, az alkalmazandó jognak megfelelően, és Önnek az Ön által okozott károkért vagy veszteségekért kell felelősséget vállalnia. Ez az Ön kötelessége, hogy konzultáljon és ellenőrizze a weblapunkat a tiltott jogsértések listájáról.

3.4. Fenntartjuk a fenti 3.1 szakaszban kifejezetten nem biztosított jogokat. Ezenkívül nem engedélyezett, és Ön beleegyezik, hogy nem engedélyezi vagy nem segít másoknak:

3.4.1. használja, másolja, módosítsa, hozzon létre származékos művet a Szoftverből, annak bármely részéből, vagy annak másolatából, adaptálásából, átírásából vagy egyesített részéből;

3.4.2. dekódolja, fordítsa vissza, szüntesse meg, dekompilálja vagy más módon fordítsa le vagy konvertálja a Szoftvert vagy annak bármely részét;

3.4.3. a Szoftver átadása, kölcsönzése, bérbeadása, átruházása, bérlése, vagy más módon all-licencelése;

3.4.4. távolítsa el a Szoftverről (vagy annak bármely másolatáról) a szerzői jogokat, a tulajdonjogokat vagy a hasonló információkat;

3.4.5. üzemeltesse a Szoftvert vagy annak bármely részét bármely harmadik fél javára vagy nevében, többek között „hirdetőtábla”, online szolgáltatás vagy távbeszélgetés, alkalmazásszolgáltatói szolgáltatások, internetszolgáltatói szolgáltatások, időmegosztási megállapodások révén; kiszervezési szolgáltatások vagy irodai szolgáltatások;

3.4.6. az online vagy elektronikus formában megadott felhasználói dokumentáció másolása vagy lefordítása;

3.4.7. belépni, belépni vagy megpróbálni belépni vagy hozzáférni vagy más módon megkerülni a biztonsági rendszerünket, vagy bármilyen módon beavatkozni (beleértve a robotokat és hasonló eszközöket is) a Webhelyen, vagy megpróbálni bármilyen változtatást végrehajtani a Szoftverben és / vagy bármilyen tulajdonságban, vagy ezek alkatrészei; vagy

3.4.8. a Szoftverrel és / vagy az Online Játékokkal kapcsolatban bármilyen segélyprogramot használjon. Tilos az online játékokon belüli bármilyen interakció, amely nem az a közvetlen következmény, hogy Ön személyesen használja a Szoftvert a rendeltetésének megfelelően.

3.5. Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy lépéseket tehetünk a segélyprogramok felderítésére és megakadályozására. Ezek a lépések magukban foglalhatják, de nem kizárólagosan, a szoftverével párhuzamosan futó szoftverek vizsgálatát. Ön elfogadja, hogy nem próbálja megkerülni, zavarni vagy blokkolni az ilyen lépéseket, többek között, korlátozás nélkül, olyan harmadik féltől származó szoftverek használatát, amelyek megkerülik, zavarják vagy blokkolják az ilyen lépéseket. Bármilyen kísérlet arra, hogy korlátozzuk a bennünket ebben az ügyben, jogosult minket arra, hogy azonnal felfüggesszük a Szoftver elérhetőségét Önnek, és azonnal el kell veszítenie a nyereményeket.

3.6. Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a Szoftver minden IP-joga, jogcíme és érdeke, beleértve a Szoftver bármely módosítását, javítását, adaptálását, fordítását vagy más módosítását vagy kiegészítését, kizárólag az Eladó számára tartozik, még akkor is, ha az alapja Ön vagy bármely más harmadik fél ötleteit, javaslatait vagy javaslatait. A megállapodás elfogadásával Ön visszavonhatatlanul hozzárendeli az Eladóhoz minden jogot, jogcímet és érdekeltséget, amelyet Ön rendelkezhet, vagy minden ilyen joggal megszerzett, beleértve korlátozás nélkül a szabadalmat, a szerzői jogot, a védjegyet, a kereskedelmi titkot vagy a know-how-t. vállalja, hogy aláírja és szállítja az Eladónak azokat a dokumentumokat, amelyeket az Eladó úgy ítéli meg, hogy szükségesnek tartja, hogy bizonyítékot nyújtson, vagy hogy az összes fent említett jogot hozzárendelje az Eladóhoz. Ön vállalja, hogy közvetlenül vagy közvetve nem próbál semmilyen okból érvényteleníteni, vagy mások bizonyítékát nem támasztja alá, vagy nem támogatja, hogy a Szoftverhez fűződő jogok, jogcím vagy érdekeltségek az Eladótól eltérő harmadik félhez tartoznak, vagy sérti mások IP-jogait.

4. A használat törvényességének vizsgálata

Ön megerősíti, hogy Ön 18 éves vagy annál idősebb, és minden olyan törvényes életkorban, amely az adott ország törvényei szerint van meghatározva. Ön is megerősíti, hogy ismeri az online szerencsejáték-oldalak működésével kapcsolatos jogi kérdéseket, és megérti, hogy mi és az Eladó nem garantálják semmilyen módon vagy módon, hogy a Szoftver szerencsejáték céljából történő használata, mint az ilyen kifejezést általában az iparágban értik, bármely joghatóságban jogszerű.

Tekintettel az online szerencsejáték jogi státuszának változására a különböző joghatóságokban, vállalja, hogy megvizsgálja az online játékokban való részvételének jogszerűségét és a Szoftver használatát az Ön számára alkalmazandó minden joghatóságban, és ugyanezt csak a mindenkori előírásoknak megfelelően végezze. alkalmazandó jogszabályok és bármely illetékes hatóság megrendelése.

5. Jótállási nyilatkozat

A SZOFTVER KIEGÉSZÍTÉSE AZ ÖN KAPCSOLATBAN, NEM EGYÉB VÁLLALKOZÁSOK, GARANCIÁK VAGY NYOMTATÁSAI, KIVÉTELEN VAGY MEGHATÁROZOTT, ÁLTALÁNOS VAGY EGYÉB.

WE ÉS A VENDOR, ÉS AZ ÁLLAPOT FELTÉTELEK ÉS KAPCSOLÓDÓ FÉLKITŰZÉSEK KÖVETKEZŐK ÉS KÖTELEZETTSÉGVESZTÜL ÉS A KÖTELEZETTSÉGVETÉSI FELTÉTELEK ÉS GARANCIÁK (beleértve a forgalmazhatóságot, a kifinomult minőséget és a különleges célokhoz való alkalmazkodást) A VÁLLALKOZÁS, A VÁLLALAT ÉS A SZÁLLÍTÓ NEM SZÜKSÉGES, EGYÉB EGYÉB TÉTELT, HOGY (A) A SZOFTVER NEM TÁJÉKOZTATÓ, (B) A SZOFTVER MŰKÖDÉSE VAGY HIBA NEM SZÜKSÉGES, VAGY HIBA NEM VAGY VAGY VAGY NEM A SZOFTVER KORLÁTOZOTT, VAGY A SZOFTVER VIRUS-NEM SZABAD; (C) A SZOFTVER MEGFELELŐ MINŐSÉGRE VAGY MEGBÍZHATÓ KÜLÖNLEGES CÉLRA; VAGY (D) A SZOFTVER HASZNÁLATA EGYÉB SZOFTVERBEN, vagy nem megfelelő hardverrel, NEM SZÜKSÉGES A SZOFTVERT VAGY EGYÉB SZOFTVERT.

A SZOFTVERRE VONATKOZÓ KÖZÖSSÉGI VAGY RENDSZERVESZTÉSEK KÖZÖTT, NEM SZÜKSÉGESEN A SZÁLLÍTÓK, A KÖVETKEZŐK ÉS A KAPCSOLÓDÓ FELEK KÖTELEZETTSÉGÉNEK VAGY HARMADIK FELEKKEL FELELŐSSÉGEKKEL, HIBÁK.

NEM SZÜKSÉGESEK ÉS A KAPCSOLÓDÓ FELEK KÖTELEZETTSÉGÉNEK VAGY HARMADIK FÉLÉNEK KÖTELEZETTSÉGÉNEK TÖRTÉNŐ VAGY VAGY Hiba a szoftverben, vagy azzal kapcsolatban, hogy bármilyen hiba vagy igény A KIFIZETÉSEK VAGY MÁS HARMADIK FÉLÉSE A KIFIZETÉSEK VAGY MÁS KIFIZETÉSEKKEL KAPCSOLATOS VISSZATÉRÍTÉSÉRE.

Ön tudomásul veszi, hogy a Szabályzatban nem szerepel a Szoftver használatának módja. Ön a saját felelősségére tölti be és használja a szoftvert, és semmilyen esetben sem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen, következményes, véletlen vagy különleges kárért vagy veszteségért (kivéve a gondatlanságból eredő személyi sérülést vagy halált).

6. Titoktartás

A Szoftver nem nyilvános és bizalmas információkat tartalmaz, amelyek titkosak és értékesek számunkra vagy az Eladó számára. Mindaddig elfogadja, hogy a Szoftvert használja, és azt követően (a) minden ilyen bizalmas információt szigorúan bizalmasan kezel; b) az ilyen bizalmas információk harmadik fél számára történő közzététele, és az ilyen bizalmas információknak az online játékokban való részvételen kívüli más célú felhasználása nem. Ön továbbá egyetért azzal, hogy minden ésszerű lépést megteszi, hogy megvédje és bizalmasan kezelje az ilyen bizalmas információkat.

7. Az Ön garanciái és képviseletei

Ön garantálja és képviseli nekünk, hogy:

7.1. Ön nem tartózkodik valamelyik tiltott joghatóságnak;

7.2. Ön 18 éves vagy annál idősebb, és minden olyan törvényes életkorban, ahol az adott ország törvényei határozzák meg; és

7.3. Megvizsgáltad az Ön online játékaiban való részvételének jogszerűségét és a Szoftver használatát az Ön számára alkalmazandó minden joghatóságban, és ugyanazokat a joghatóságokat állapították meg az illetékes joghatóságok és az illetékes hatóságok minden rendje szerint.

8. A megállapodás módosításai

8.1. A Megállapodást bármikor, saját belátása szerint módosíthatjuk. Az ilyen módosítások a Weboldalon megadott időponttól fogva lépnek hatályba, függetlenül attól, hogy konkrétan értesítettük Önt az ilyen változásokról. Ezért fontos, hogy időről időre bejelentkezzen a webhelyre annak ellenőrzésére, hogy van-e értesítés a változásról.

8.2. Ön vállalja, hogy kizárólagos felelősséggel tartozik az ilyen változásokról való tájékoztatásért. Ha továbbra is használja a Szoftvert vagy az online játékokat bizonyos módosítások hatálybalépését követően (függetlenül attól, hogy az ilyen módosításokról értesítettük), Ön vállalja, hogy ezek a módosítások kötelező érvényűek, függetlenül attól, hogy ténylegesen értesítették vagy nem olvasni, a vonatkozó változtatásokat. Ha nem fogadja el, hogy a vonatkozó módosítások köti őket, akkor ne használja tovább a szoftvert vagy az online játékokat.

9. Határidő és megszűnés

9.1. Ez a megállapodás az Ön elfogadásának időpontjától hatályos, és Önre nézve kötelező, és hatályban marad, kivéve, ha a jelen rendelkezéseknek megfelelően megszűnik.

9.2. Az 9.4 szekció feltételeinek megfelelően bármikor, azonnali hatállyal felmondhatja ezt a megállapodást. Az Ön általi felmondás úgy történik, hogy írásos értesítést küld az Ön részvételéről a Weboldalon és az Online Játékokon, valamint az Ön fiókjának lezárásával.

9.3. Azonnali hatállyal felmondhatjuk ezt a megállapodást, írásban értesítve Önt.

9.4. A jelen Megállapodás megszűnése esetén, akár Ön, akár Ön által, Ön elfogadja és elismeri, hogy (i) A Szoftver használatához való jogod azonnal megszűnik, és (ii) Ön megszünteti a Szoftver használatát, és (iii) ) A szoftvert eltávolítja a számítógépről, a merevlemezről, a hálózatokról és más tárolóeszközökről.

10. Nincs követelés az Eladó ellen; Korlátolt felelősség

10.1. Ön megérti és egyetért azzal, hogy e megállapodás alapján kizárólagos felelősséggel tartozunk Önnek, és míg a jelen megállapodás szerinti kötelezettségvállalásai az Eladó, a leányvállalatai és a kapcsolt felek javára is (és így azok is érvényesíthetők), az Eladó , a leányvállalatai és a kapcsolt felek nem szerződő felei, és nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely az Ön vagy bármely harmadik fél számára okozott, függetlenül attól, hogy milyen formában, szerződésben, kártérítésben (beleértve a gondatlanságot is), szigorúan felelősséggel vagy más módon.

10.2. Ön szabadon dönthet úgy, hogy letölti és használja a szoftvert. Ha ezt megteszi, Ön tudomásul veszi, hogy ezt a megállapodást teljes mértékben megérti, ideértve az e szakasz 10 rendelkezéseit és saját felelősségére. SEMMILYEN SEMMILYEN (és a kétségek elkerülése érdekében, valamint Vendor) VAGY AZ ÁLLAPOTOKBAN ÉS KAPCSOLÓDÓ FELEKKEL SZEMBEN:

10.2.1. KÖTELEZETTSÉGVÉDELEM, HOGY SZEMÉLYES, KÜLÖNLEGES, VAGY VAGY KÜLÖNBÖZŐ VESZÉLY VAGY VESZÉLYESEN, VAGY VÁLLALKOZÁS, JÖVEDELEM, BEVÉTELEK, SZERZŐDÉSEK VAGY AZONOSÍTOTT MENTESÍTÉSEK; VAGY VESZÉLYEK VAGY VESZÉLYEK, AMELYEK ADATOK VESZÉLYÉBŐL, VESZÉLYE VAGY KORRUPCIÓRÓL; vagy

10.2.2. A VÁLLALKOZÁSRA VAGY MINDEN MINDEN KÖVETELMÉNYEK KÖTELEZETTSÉGÉNEK VÉGREHAJTÁSA, A SZERZŐDÉS VAGY A JOGSZABÁLYOZÁS KÖZÖTTI KÖZÖTTI KÖVETELMÉNYEKBŐL, A VESZÉLYES KÖVETELMÉNYEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐ ÁLTAL ÉS AZ ALKALMAZÁSI FELHASZNÁLÁSOKAT, VAGY (B) € 1,000 (EGY THOUSAND EUR).

11. Személyes adatok használata

Csak személyes adatainkat használjuk az adatvédelmi irányelveinknek megfelelően, amely teljes egészében megtalálható a honlapon („Adatvédelem„). Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk az Adatvédelmi Szabályzatot. Azonban fenntartjuk a jogot arra, hogy felkérjük Önt, hogy adjon meg nekünk további részleteket, és minden ilyen kiegészítő információ bizalmasan marad. Továbbá fenntartjuk magunknak a jogot bizonyos körülmények között, hogy bizonyos adatokat közöljünk az illetékes hatóságokkal, ha azt jogszabály, az állam vagy egy szabályozó testület kötelezi. Az Adatvédelmi Szabályzat rendelkezéseire is figyelemmel, a személyes adatoknak a pénzmosás, a csalás és más bűncselekmények kivizsgálását célzó szervek vagy hatóságok számára történő közzétételének joga a törvény által megkövetelt mértékben.

12. Az Ön felelőssége

Az Ön előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül semmilyen módon nem ruházhatja át a jelen szerződés szerinti jogait.

13. Jogok fenntartása

13.1. A mi saját belátása szerint fenntartjuk a jogot arra, hogy:

13.2. módosíthatja, felfüggesztheti, eltávolíthatja, módosíthatja vagy hozzáadhat egy játékot vagy versenyt az online játékokhoz.

13.3. Adatvédelmi irányelveinknek megfelelően bármikor nyilvánosságra hozhatunk személyes adatait harmadik feleknek.

13.4. Előzetes értesítés nélkül bármikor megszüntetheti az online játékok használatát, és blokkolhatja a játékos számláját, ha úgy ítéljük meg, hogy Ön megsérti e megállapodás bármely feltételeit vagy rendelkezéseit, vagy egyébként illegálisan jár el. Ilyen körülmények között semmilyen kötelezettséget nem vállalunk arra, hogy visszafizessük vagy más módon megtérítsük Önnek a játékos számláján szereplő pénzeszközöket.

14. Általános rendelkezések

14.1. Irányadó jog. A megállapodás megalkotását, érvényességét és teljesítését Anglia törvényei szabályozzák.

14.2. Illetékes bíróságok. Az e megállapodásból eredő vagy azzal kapcsolatos bármely bírósági eljárás a londoni bíróságok joghatósága alá tartozik. Ez azonban nem akadályozhatja meg minket abban, hogy bármely más bírósághoz forduljanak bírósági vagy hasonló megkönnyebbülésre.

14.3. Érvénytelenség. A megállapodás bármely részének jogellenessége, érvénytelensége vagy végrehajthatósága nem befolyásolja a fennmaradó rész jogszerűségét, érvényességét vagy végrehajthatóságát.

14.4. Nyelv. A megállapodás angol nyelvű változata az általunk kiadott bármely más nyelvi változattal szemben érvényesül.

14.5. Nincs hozzárendelés az Ön által. Ön nem jogosult arra, hogy ezt a megállapodást vagy bármely más jogot vagy kötelezettséget más féllel ruházza fel.

14.6. Kiemelten fontos. Ez a megállapodás abban az esetben érvényesül, ha az itt felsorolt ​​feltételek és az itt hivatkozott vagy a Szoftverrel összefüggésben használt egyéb megállapodások vagy dokumentumok között bármilyen ellentmondás áll fenn.

14.7. Közlemények. Ön beleegyezik abba, hogy elektronikus formában kapja meg a tőlünk kapott értesítéseket. Az elektronikus kommunikáció a weboldalon található oldalakon vagy az ügyfélalkalmazás üzenetein / súgófájljain, vagy az e-mail címére kerülhet. Minden elektronikus vagy papír formátumú közlést „írásban” kell tekinteni, és azt legkésőbb öt munkanapon belül be kell küldeni a közzététel vagy terjesztés után, függetlenül attól, hogy ilyen kommunikációt kapott-e vagy sem. Fenntartjuk a jogot, de nem vállalunk kötelezettséget, hogy papír formátumban kommunikáljunk. Minden olyan írásbeli értesítést, amelyet írásban meg kell adni nekünk, vagy bármely, a megállapodással kapcsolatos kérdést meg kell küldeni support@bgo.com, support@powerspins.com or support@vegasluck.com.

Játssz mosthttps://www.vegasluck.com

Aktív bónuszok

Teljes: 96
115 hűséges pörgetések! A Vegas Luck 30X Wager követelményei £ 745000 Max CashOutadditional bónusz: Eur 660 Ingyenes készpénz a Frenzy labdarúgó-versenyen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 225 FREE CASINO CHIP Vegas Luck 50x fogadási követelmények € 312000 Maximális visszavonásExtra kaszinó bónusz: EURO 310 nincs betét az Erdélyi Topgame kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 705 Tournament a Vegas Luck-nál 33x Play keresztül Casino $ 595000 Max CashOutspecial bónusz: £ 835 nincs betéti bónusz kód a Valhalla Wazdan Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 2200 Nincs betét a Vegas szerencse 45X WageringEUR 430000 Max készpénz outspecial bónusz: 265 INGYENES pörgetések a régi halász Bally Wulff Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EURO 510 Nincs betét a Vegas Luck-nál 33x Játssz át az 604000-en Max. Készpénz outExtra bónusz: 35 Free nem forog letétet az Elfstedenkoortson ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 450 Mobile freeroll slot bajnokság a Vegas Luck-nál 66X Játék a kaszinóban $ 663000 Max VisszavonásExkluzív Kaszinó Bónusz: € 395 Ingyenes Kaszinó Chip az Arcade Wazdan slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

490% kaszinó mérkőzés bónusz a Vegas Luck-nál 45x Wager € 505000 Max CashOutextra bónusz: 15 hűségmentes pörgetések! a hableány és körte ... ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

195 kísérleti pörgetések Vegas Luckban 40x Wager $ 135000 Max készpénz outdditional bónusz: 245 FREE SPINS az őrült dologban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

33 ingyenes pörgetések a Vegas Luck-nál 40x Wagering $ 522000 Max CashOutadditional bónusz: € 2080 Nincs betéti bónusz kaszinó a várépítő Ii Rabcat slot játékában ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

85 ingyenes pörgetések nincs betét a Vegas Luck-nál 55x Játék a kaszinóban $ 470000 Max visszavonásExtra kaszinó bónusz: 985% első befizetési bónusz a Nouveau Riche-nél ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 580 Ingyenes kaszinó Jegyek a Vegas Luck-nál 30x Play keresztül kaszinó € 539000 Max készpénz outexclusive bónusz: Eur 2930 Nincs betéti bónusz az osztályban fellépő játékok Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

55 ingyen pörgetés nélküli kaszinó a Vegas Luck-nál 35x Wager $ 343000 Maximális visszavonási bónusz: 50 ingyenes kaszinó pörgetés pénzzel Magic ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

30% mérkőzés bónusz kaszinó Vegas Luckban 30x fogadások $ 306000 Max visszavonási kizáró kaszinó bónusz: 245 INGYEN SPINS a Michael Jackson királya Pop Bally nyerőgép játék ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 4010 Nincs betéti bónusz kaszinó a Vegas Luck-nál 33X Wagering € 652000 Max készpénz kiegyenlítő kaszinó bónusz: $ 4025 NEM FOGLALJON CASINO BONUS a tavaszi szünetben Microgaming Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

225 ingyen pörgetések nélkül letétet helyeznek el a Vegas Luck-nál 50x Játék a kaszinóban € 520000 Max cash outextra bónusz: Eur 165 Free Casino Chip a Michelangelóban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 99 Ingyenes kaszinójegy a Vegas Luck-nál 55X Play keresztül Casino $ 922000 Max cash outAdditional Kaszinó Bónusz: 765% A legjobb regisztrációs bónusz kaszinó a Gemix Playn Go Slot Game-ban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

66 Ingyenes kaszinó póker Vegas Luck 55x Wager követelményei € 920000 Max Visszavonás Speciális bónusz: Eur 4825 nincs betéti kaszinó bónusz az Amazonas Amaya kaszinó nyereményein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

770% Üdvözlő bónusz a Vegas Luck-nál 44x Játsszon a kaszinóban € 940000 Max Visszavonási kiegészítő bónusz: 925% Egyezés bónusz a Black Bull Simbat-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 1900 BONUS CASINO A Vegas Luck 33x Wager követelményei $ 193000 Max visszavonásExtra kaszinó bónusz: 740% Legjobb regisztrációs bónusz kaszinó a Rags to Riches ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EURO 540 verseny a Vegas Luck-nál 45x Játssz át az 285000-en keresztül Max cash outadditional bónusz: 105 hűséges pörgetések! a Vikingek Glory Spinomenal Casino nyerőgépein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

130 hűségmentes pörgetések! a Vegas Luck-nál 33X Wager € 54000 Max visszavonási speciális bónusz: $ 215 Casino Chip a Thunder Reels Playson slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

450% Match bónusz kaszinó a Vegas Luck-nál 55x Play viaEURO 62000 Max CashOutextra bónusz: $ 55 Kaszinó versenyek freeroll a Ghosts of Christmas ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 820 Free Casino Tournament a Vegas Luck-nál 40X WagerEur 162000 Max CashOutExclusive Bónusz: € 920 Online Kaszinó Bajnokság a győzelemre ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 2195 nincs betéti kaszinó bónusz a Vegas Luck-nál 60x Játsszon a kaszinóban € 162000 Max Withdrawalextra bónusz: £ 222 Ingyenes chip kaszinó az autópálya királyoknál Playtech slot játék ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 65 Online kaszinó bajnokság a Vegas Luck-nál 40x Wagering £ 50000 Max. 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

205 Ingyenes póker kaszinó nincs a Vegas Luck-nál 77X Játék a kaszinóban € 779000 Maximális visszavonásExtra kaszinó bónusz: € 395 nincs befizetési bónusz a Beach Party Wazdan nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 635 kaszinó chip a Vegas Luck-nál 55x játék a kaszinóban € 347000 Max WithdrawalSpecial bónusz: £ 330 INGYENES CASINO CHIP Gold Ahoy Nextgen játék kaszinó nyerőgépek ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

565% mérkőzés bónusz a Vegas Luck-nál 77x Játék a kaszinóban € 208000 Max visszavonásKizáró bónusz: EUR 3955 Nincs betéti kaszinó bónusz a Big Buck Bunny-nál ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

225 kísérleti pörgetések Vegas Luckban 40X Wagering £ 506000 Max készpénzes bónusz: EUR 550 FREE CASINO CHIP a Fire Goddess Inspired Gaming Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

15 hűséges pörgetések! A Vegas Luck 65x Wager követelményei $ 804000 Max visszavonásiExtra kaszinó bónusz: 835% Casino mérkőzés bónusz a Fu Dao Le ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 940 Casino Tournament a Vegas Lucknál 50X Wagering € 715000 Maximális visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: Eur 4080 Nincs betéti bónusz kód a Super Jackpot Party Wms nyerőgép játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 170 Tournament a Vegas Luckban 77X Wagering £ 783000 Max visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: $ 4090 nincs befizetés az Alchemist Novomatic Casino nyerőgépre ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EURO 1695 Nincs befizetés a Vegas Luck-nál 30x Wager € 148000 Max készpénz Kifizetős bónusz: Eur 195 Mobil freeroll slot verseny a Hot Factor Kajot kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 265 INGYENES Chip Casino a Vegas Luck-nál 30X WagerEur 142000 Max Withdrawalextra bónusz: $ 3645 nincs befizetési bónusz kód a mexikói résidőkön ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

850% kaszinó mérkőzés bónusz a Vegas Luck-nál 55x WagerEur 64000 Max cash outSpecial bónusz: Eur 430 ingyenes kaszinó verseny az őrült Camel Cash Rival kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 470 Tournament a Vegas Luck-nál 44x WageringEur 420000 Max készpénzkifizetésKiegészítő kaszinó bónusz: 205 INGYENES pörgetések a Lucky Rose-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 535 Free Casino Tournament a Vegas Luck-nál 60X Játssz átEUR 138000 Max készpénzkifizetésBővebb bónusz: 180 ingyenes pörgetések most a Rapunzels Tower Quickspin Casino Slots-ban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

200 ingyenes pörgetések nincs betét kaszinó Vegas Luck 35X fogadási követelmények € 583000 Max CashOutExclusive Kaszinó Bónusz: EUR 2930 Nincs betéti bónusz kaszinó az Extreme Stake Logic slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 880 Napi freeroll verseny bajnokság a Vegas Luck-nál 30X Wager $ 35000 Max CashOutadditional bónusz: 10 ingyenes pörgetést nem indít a kaszinóban Jungle Spirit Call o ... ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

170% Match bónusz kaszinó a Vegas Luck-nál 55x Wager € 8000 Max CashOutAdditional bónusz: $ 945 mobil freeroll slot verseny a majom évében ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 355 bajnokság a Vegas Luck-nál 30x Wagering $ 11000 Max visszavonásExtra bónusz: 175 INGYENES pörgetések a Fortune orsóján ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 55 INGYENES chip a Vegas Luck-nál 55x Wagering $ 387000 Max Kizáró bónusz: 275% Match Bonus Casino Burning Heat Merkur Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 980 kaszinó versenyek freeroll a Vegas Luck-nál 65X Játsszon a CasinoEURO 508000 Max-en keresztül. 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EURO 285 kaszinó versenyek freeroll a Vegas Luck-nál 50X játék kaszinóban £ 757000 Max Visszavonható bónusz: € 2915 Nincs betéti bónusz kaszinó a Fenix-en 27 Wazdan nyerőgép játék ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 170 FREE CHIP CASINO a Vegas Luck-nál 45X Játsszon a CasinoEUR 913000-en keresztül Max készpénzes exkluzív bónusz: £ 99 Napi freeroll slot verseny Moonshine-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 4845 Nincs betéti bónusz kód a Vegas Luck-nál 30X Wager € 536000 Max CashOutAdditional bónusz: 590% A legjobb regisztrációs bónusz kaszinó az 50 sárkányok Aristocrat slot játékában ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 570 Casino Tournament a Vegas Luck-nál 65X WagerEur 640000 Max cash outExclusive Kaszinó Bónusz: £ 4540 Nincs befizetési bónusz kaszinó kocka és tekercs ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 155 ingyenes kaszinó chip a Vegas Luck-nál 55x Wager követelményekEUR 556000 Max CashOutExclusive Kaszinó Bónusz: 680% Bónusz a Hotter Than Hot Ainsworth kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 345 FREE CHIP a Vegas Luck-nál 65x Wagering € 853000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: 105 INGYEN SPINS a csodálatos Mr Green-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

195 ingyenes pörgetéses kaszinó a Vegas Luck-nál 65X Wagering € 163000 Max visszavonási kiegészítő bónusz: $ 1310 Nincs betéti bónusz kaszinó több aranybányászatban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 785 Casino Tournament a Vegas Luck-nál 60x Játék a kaszinóban $ 988000 Max cash outSpecial bónusz: EUR 640 kaszinó verseny a hátborzongató karnevál Nolimit City kaszinó nyerőgépein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 260 INGYENES Kaszinó Chip a Vegas Luck-nál 40X Játssz az $ 684000 Max visszavonási exkluzív bónuszán: 115% Casino üdvözlő bónusz a Royal Spins Igt nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 270 Ingyenes pénz a Vegas Luck-nál 45x Wager £ 642000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: $ 960 Mobil freeroll slot verseny a Nyaralóállomáson ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

44 ingyenes pörgetések Casino Vegas Luck 66X fogadási követelményekEUR 724000 Max CashOutExtra kaszinó bónusz: 99 ingyenes pörgetés kaszinó a Sinterklaas Simbatban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

315% Első befizetési bónusz a Vegas Luck-nál 65x Wager $ 748000 Max készpénz kiegyenlítő bónusz: 260 ingyenes pörgetések a parti partin ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

955% betéti bónusz a Vegas Luck-nál 55x Játssz a kaszinóban € 468000 Max készpénzkibocsátási bónusz: € 2810 Nincs betéti bónusz kaszinó a Savanna király Genesis slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 115 kaszinó chip a Vegas Luck-nál 35x WageringEur 745000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: $ 4945 nincs betéti bónusz kód a Kleopátra játékszerver nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 735 Nincs betéti bónusz kaszinó a Vegas Luck-nál 60X Wager követelmények $ 782000 Max készpénz outexclusive bónusz: € 770 Casino versenyek freeroll a Turbo Playen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

105 Free Casino Spins Vegas Luckban 66X Játssz CasinoEUR 981000-en keresztül Maximális visszavonási speciális bónusz: $ 22 Napi freeroll slot verseny a Wild Berry-nél ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 4575 Nincs betéti bónusz a Vegas Luck-nál 35X Játssz az $ 358000 Max CashOutexclusive bónuszon: 565% kaszinó mérkőzés bónusz az Arcader ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

890% betéti bónusz a Vegas Luck-nál 35x Játssz a £ 730000-en Maximális készpénz kiegyenlítő bónusz: EURO 105 Ingyenes chip a Reel Fish ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 99 online kaszinó verseny a Vegas Luck-nál 44x Játék a kaszinóban $ 642000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: EUR 440 verseny a drágaköveken Endorphina ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 360 Casino Chip Vegas Luck 55X fogadási igényei € 860000 Max Visszavonhatatlan bónusz: € 370 ingyenes chip kaszinó a Fenix ​​Play ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 330 Mobil freeroll slot verseny a Vegas Luck-nál 55x Játsszon az € 766000-nál Maximális visszavonásmentes bónusz: EURO 3385 Nincs befizetési kaszinó bónusz a Ji Xiang 8-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 340 kaszinó chip a Vegas Luck-nál 40x Játssz a CasinoEuron keresztül 563000 Max CashOutExclusive Kaszinó Bónusz: € 785 NEM FOGLALJON CASINO BONUS a Zeuszon A Thunderer Mrslotty Casino Slots ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Oldal 1 a 21 2

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 0

Sajnálom, nincs bónusz kaszinó