VIP Stakes képernyőkép
Tárolja az RSS-t

VIP Stakes

BEVEZETÉS: FŐBB FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK ÉS MILYEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
A következő definíciók használatosak ezekben a feltételekben:
„Bónuszfeltételek”: a promóciók, a bónuszok és a különleges ajánlatokra vonatkozó feltételek és / vagy szabályok, amelyek időről időre alkalmazhatók a Szolgáltatások bármely részére.

Az „Ön elérhetőségei” az 4 bekezdésben meghatározottak

„Letöltési feltételek”: minden olyan végfelhasználói felhasználási feltétel, amelyet Önnek meg kell erősítenie ahhoz, hogy beleegyezzen a szoftver letöltésének és / vagy telepítésének részeként, amelyeket Ön letölthet a weboldal használatához, beleértve a következőket: a Playtech Végfelhasználói licencszerződés, amely ezen Általános Feltételek függelékében található

„Általános feltételek”: az ebben a dokumentumban meghatározott feltételek

„Csoport”: bármely fél vonatkozásában olyan társaság, amely időről időre leányvállalata vagy végső holdingtársasága, vagy bármely ilyen végső holdingtársaság közvetlen vagy közvetett leányvállalata.

Az „Adatvédelmi irányelvek” a VIP Stakes adatvédelmi irányelvei, amelyeket az Adatvédelmi irányelv linken keresztül értek el

„Szabályok”: a fogadási szabályok és a játékszabályok, amelyek kifejezetten az adott fogadási és / vagy szerencsejáték-típusra vonatkoznak, amint azt az 1.3.1 és az 1.3.2 bekezdés részletezi.

A „Szolgáltatások” adott esetben a VIP Stakes által a Webhelyen és / vagy bármely mobil vagy tablet alkalmazáson keresztül kínált szolgáltatások.

„Felhasználási feltételek”: (a) az Általános Szerződési Feltételek, (b) az Adatvédelmi Szabályzat és (c) adott esetben az 1.3 bekezdés, az Ön által használt és az Ön által használt Szolgáltatásokra vonatkozó Bónuszfeltételek és kiegészítő feltételek szerint. d) minden letöltési feltétel

A „weboldal” a https://vipstakes.com webhelyet vagy annak egy oldalát vagy szakaszát jelenti

A „VIP Stakes” a HighWeb Ventures NV-t jelenti

A weboldal bármely részének használatával és / vagy meglátogatásával, vagy a Weboldalon VIP fiókokkal rendelkező fiók megnyitásával Ön elfogadja, hogy a Felhasználási Feltételek kötelező érvényűek, és Ön ennek megfelelően: (a) elfogadja az elektronikus kommunikáció használatát annak érdekében, hogy szerződéseket kötni; és (b) lemond minden alkalmazandó jogról vagy követelményről, amely kézzel írható aláírást igényel, az alkalmazandó jog által megengedett mértékben. A Felhasználási feltételek nem érintik a törvényes jogait.
Ezen túlmenően, ha bármely játékot játszunk, vagy a Szolgáltatásokat használod, vagy más módon használod a Szolgáltatásokat, akkor elfogadod, hogy:
az összes sportfogadás szabálya a VIP Stakes Sportfogadáson az Általános Súgó fülön („Fogadási szabályok”); és
a játék minden játékszabálya („Játékszabályok”), a vonatkozó általános Súgó lapon, bármely Súgó és Szabályok lapon, beleértve (korlátozás nélkül):
a „Kaszinó” lapon található játékok esetében: a játék szabályai a kaszinóban;
játékokhoz a 'Játékok' fülön: a Játékok Szabályai az adott játékhoz;
a „Vegas” lapon található játékok esetében: az adott játék Vegas szabályai;
Élő Kaszinó játékok számára a "Kaszinó" és a "Vegas" lapokon: a Vegas szabályai és a játékszabályok a kaszinóban;
bármely új játék esetében az ilyen játékra vonatkozó szabályok;
minden bónuszfeltétel;
bármely letöltési feltétel; és
minden egyéb, a Szolgáltatásokra alkalmazandó feltétel és / vagy amelyre Ön köteles a Szolgáltatások részeként megerősíteni a hozzájárulását.
A Felhasználási Feltételek eredeti szövege angol, és ezek értelmezése az eredeti angol nyelvű szövegen alapul. Ha a Felhasználási Feltételek, vagy a hozzájuk kapcsolódó dokumentumok vagy értesítések bármely más nyelvre lefordításra kerülnek, akkor az eredeti angol nyelvű változat érvényesül.
Abban az esetben, ha bármilyen konkrét konfliktus vagy ellentmondás van a VIP szerződésekkel kötött szerződési feltételek egyes részei között, az elsőbbségi sorrend a következő:
a bónuszfeltételek;
a fogadási szabályok;
a Játékszabályok;
a Kiegészítő feltételek;
az általános feltételek;
az adatvédelmi politika; és
a letöltési feltételek.
Kérjük, olvassa el figyelmesen a használati feltételeket, mielőtt elfogadná őket. Miután elfogadta a használati feltételeket, kérjük, nyomtassa ki a használati feltételeket, és tárolja azokat, valamint a visszaigazoló e-maileket, a további feltételeket, a tranzakciós adatokat, a játékszabályokat, a tisztességes üzletszabályzatokat és a webhely használatához kapcsolódó fizetési módokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Felhasználási feltételek változhatnak, ahogyan azt az alábbi 3.
Ha nem fogadja el a Felhasználási Feltételeket és nem köti azokat, kérjük, ne nyissa meg a fiókot, és / vagy továbbra is használja fiókját. Bármely Szolgáltatás használatának folyamatos használata a Felhasználási Feltételek elfogadását jelenti, melyről értesítettük, hogy időről időre érvényesek.
A Felhasználási Feltételek szabályozzák a VIP Stakes-tel kötött szerződést, és az 1st január 2014-jén lépnek hatályba. A kétségek elkerülése érdekében a Weboldal minden egyes szakaszát a Felhasználási feltételek szabályozzák, és Önnek mindenkor gondoskodnia kell arról, hogy a Szolgáltatások felhasználása megfeleljen a Felhasználási feltételeknek.
ÁLTALÁNOS

SZERZŐDŐ FELEK
A Felhasználási Feltételeket az Ön és a HighWeb Ventures NV (reg. Nr. 125776) között kell megegyezni, akinek a játék tevékenységét a (z). 8048 / JAZ 2013-023, melyet a Curacao és a Highweb Services Limited játékbizottsága bocsátott ki, aki az online fizetések kezeléséért felelős.
A Weboldal, az abban foglalt esélyek és árak és a Felhasználási Feltételek több nyelvre is lefordításra kerülnek, és ezért azokat az érintett országok és más országok állampolgárai használhatják, akik ezeket a nyelveket beszélik.
A Felhasználási Feltételekben szereplő „minket”, „mi” vagy „mi” hivatkozások a következőkre utalnak:
VIP tétek; vagy
az Ön Számláján időről időre megtartott pénzeszközökre vonatkozó feltételek és bármely olyan HighWeb Ventures NV vállalat számára, amely ilyen pénzt birtokában tart, és (adott esetben) úgy kell tekinteni, hogy magában foglalja ügynökeinket, partnereinket és beszállítóinkat.

A HASZNÁLATI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSAI
Előfordulhat, hogy időnként több okból is módosítanunk kell a Felhasználási feltételeket, többek között (korlátozás nélkül) kereskedelmi okokból, a törvényeknek vagy szabályoknak való megfelelés érdekében, a szabályozó testület utasításainak, iránymutatásainak vagy ajánlásainak való megfelelés érdekében, vagy ügyfélszolgálati okok miatt. A legfrissebb Felhasználási Feltételek a Weboldal láblécrészletének Általános Szerződési Feltételei között érhetők el, és az ezen Általános Szerződési Feltételek 1.8.
Amennyiben lényeges változtatásokat kívánunk végezni a Felhasználási Feltételekben, akkor annyi előzetes értesítést adunk Önnek az 3.3 bekezdésben meghatározott módszerek valamelyikével ésszerűen megvalósítható változásokról. Kisebb vagy jelentéktelen változások esetén nem adhatunk értesítést az ilyen változásokról, ezért javasoljuk, hogy a Felhasználási Feltételeket rendszeresen ellenőrizze a Weboldalon található Általános Szerződési Feltételeken keresztül.
Ha a Felhasználási Feltételeket módosítjuk, melyről értesíteni szeretnénk Önt, ezt az értesítési módszerrel fogjuk megtenni, mert saját belátásunk szerint megfelelőnek ítélhetjük, amely lehet:
e-mail (a korábban megadott e-mail címre);
üzenetet küld a Beérkezett üzenetekre a Webhelyen; vagy
értesítést a honlapon
és saját belátásunk szerint felkérhetjük Önt, hogy fogadja el az új Felhasználási Feltételeket az „Igen” vagy „Elfogadom” gombra kattintva, ellenőrizve a „Jelölőmezőt” vagy bármely más hasonló módszert, amit Ön megerősít. Ha Ön ilyen megerősítést ad nekünk, vagy továbbra is használja a Webhelyet vagy az e bekezdés szerinti értesítést követően, akkor úgy kell tekinteni, hogy Ön elfogadta az új Felhasználási Feltételeket, beleértve (a a kétségek elkerülése érdekében a VIP Stakes azonosításának bármilyen kiegészítése, eltávolítása, helyettesítése vagy más változása, függetlenül attól, hogy elolvasta-e a felülvizsgált használati feltételeket. Ha bármilyen változtatás elfogadhatatlan az Ön számára, akkor megszüntetheti a Szolgáltatások használatát és / vagy zárhatja be a fiókját az Általános Szerződési Feltételek 3 bekezdésének betartásával.

A SZÁMÍTÁS NYITÁSÁNAK
A tét elhelyezéséhez vagy a játék használatához a Szolgáltatások segítségével meg kell nyitnia egy fiókot a VIP tétekkel („Az Ön számlája” vagy „Számla”).
Annak érdekében, hogy fiókját megnyitja a Szolgáltatásokkal való használatra, Ön:
lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal;
kattintson a Csatlakozás most a weboldalra gombra, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat;
olyan más számla megnyitási módszerrel, amelyet a VIP tétek időről időre kínálnak.
Az Ön fiókját a VIP Stakes vagy egy másik vállalatcsoportja üzemelteti saját nevében és / vagy a megfelelő HighWeb Ventures NV cégnél, akivel szerződést kötött.
Amikor megnyitja fiókját, meg kell adnia személyes adatait, beleértve a nevét és születési dátumát, valamint a megfelelő kapcsolattartási adatokat, beleértve a címet, telefonszámot és e-mail címet („Az Ön elérhetőségei”). Időről időről időre frissítheti elérhetőségeit, ha kapcsolatba lép az Ügyfélszolgálattal a Weboldalon található Saját fiókkezelő lapon, vagy más módon, amelyet időről időre a VIP Stakes kínál.
Ha Ön és üzleti partnerei nem kívánják, hogy az Ön elérhetőségei kapcsolatba léphessenek Önnel, hogy tájékoztassák Önt a termékeink, termékeink vagy szolgáltatásaink, illetve üzleti partnereink másokkal kapcsolatos marketinginformációival, kérjük jelezze, hogy ez a helyzet jelölje be a megfelelő mezőt, ahogyan azt a Webhelyen fiók megnyitásakor utasította, vagy az Ügyfélszolgálatot tájékoztatja
Fiókjának megnyitásakor garantálja, hogy:
Ön megérti és elfogadja azt a kockázatot, hogy a Szolgáltatások használatával Ön pénzt nyerhet, és pénzt nyerhet;
Ön (a) 18 éves kor felett van, és (b) azon korhatár felett, amelyen a szerencsejáték vagy a szerencsejáték tevékenység az Önre vonatkozó törvény vagy joghatóság szerint jogszerű (a „releváns életkor”);
a szerencsejáték nem illegális az Ön tartózkodási területén;
Ön jogilag képes szerződéseket kötni;
Ön nem került ki a szerencsejátékból; és
Önnek már nem volt fiókja, amelyet a mi csoportunk által üzemeltetett weboldalakon vagy az 33 (Felelős játék / szerencsejáték) bekezdésben foglalt kérések alapján zártak le.
Fiókját saját, helyes, név- és személyes adatainkban kell regisztrálni, és csak egyszer adható ki Önnek, és nem másolható más személy, család, háztartás, cím (postai vagy IP), e-mail cím vagy bármely olyan környezet között, ahol számítógépek (pl. iskolák, munkahelyek, közkönyvtárak stb.), számítógép (vagy más hozzáférési eszköz), és / vagy a szolgáltatások vonatkozásában. Minden olyan számla, amelyet Önnél nyit meg, vagy amelyek a Szolgáltatásokkal kapcsolatban Önnek kedvező tulajdonúak, „Duplikált számlák”. Lehet, hogy bezárhatunk minden ismétlődő fiókot (de nem köteles erre). Ha bezárunk egy ismétlődő fiókot:
az összes bónusz, ingyenes fogadások és nyeremények, amelyek az ilyen Duplikált Számlával kapott bónuszokból és ingyenes fogadásokból származnak, érvénytelennek és elvesznek Önnek;
teljes mérlegelési jogunk szerint érvényteleníthetjük az összes nyereményt és visszafizethetjük az összes betétet (az érvénytelen nyeremények összegével csökkentett összegekkel), amelyeket az adott Duplikált fiókkal kapcsolatban tettünk, és - amennyire nem számoltunk vissza a megfelelő Duplicate Account-től az Ön által a Duplikált Számlával kapcsolatban visszafizetett összegeket közvetlenül az Ön Fiókjaitól (beleértve bármely más Duplicate Account-ot is) visszaszerezheti; vagy
teljes diszkréciónk szerint engedélyezhetjük a Duplicate Account használatának érvényességét, amely esetben a Duplicate Account-on keresztül Ön vagy Ön által elhelyezett veszteségeket és téteket megtartjuk.

AZ ÖN AZONOSÍTÁS ELLENŐRZÉSE; PÉNZÜGYI KÖRNYEZETI KÖVETELMÉNYEK
Ön garantálja, hogy:
a Fiók megnyitásakor megadott cím és cím helyes; és
Ön a pénz jogosult tulajdonosa, amelyet Ön bármikor befizet a Fiókjában.
A Felhasználási Feltételek elfogadásával Ön felhatalmaz minket arra, hogy időről időre elvégezzük az ilyen ellenőrző ellenőrzéseket, mint amennyire szükségünk lehet magunkra, vagy harmadik felek (beleértve a szabályozó testületeket is) megkövetelhetik, hogy megerősítsék ezeket a tényeket (a „ ellenőrzés”). Ön egyetért azzal, hogy időnként, kérésünkre, előfordulhat, hogy további adatokat kell megadnia az Ön által megadott adatokkal kapcsolatban, beleértve az Ön számlájára tett betéteket is.
Bár időnként bármilyen ellenőrzést vállalunk, korlátozhatjuk Önöket arra, hogy visszavonja az Ön számlájáról a pénzeszközöket, és / vagy megakadályozza a weboldal valamennyi vagy bizonyos részének elérését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy időről időre újra elvégezhetjük az ellenőrzéseket szabályozási, biztonsági vagy egyéb üzleti okokból. Ha bármilyen ilyen korlátozás okoz problémát, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz.
Bizonyos körülmények között előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnie Önnel, és kérjük, hogy további információkat adjon meg nekünk közvetlenül az ellenőrzések befejezéséhez. Ebből a célból, saját belátása szerint jogosult lesz arra, hogy előírja, hogy közjegyző által hitelesített azonosítót vagy bármely más, ezzel egyenértékű tanúsítvánnyal rendelkező azonosítót adjon meg az Ön joghatósága vonatkozó jogszabályainak megfelelően, vagy más módon, a cím, a közüzemi számlák, a banki adatok, banki kimutatások és banki hivatkozások. Amíg elégedettségünkre nem kaptunk ilyen információt, megakadályozhatjuk, hogy az Ön által a Számlával kapcsolatos bármely tevékenység folytatódjon, vagy ha ésszerűen úgy véljük, hogy az Ön által megadott szándékosan helytelen adatokat tárol, tartsa meg a Számlán letétbe helyezett összegeket a számla bezárása.
Lehet, hogy a releváns életkor alatt álló személyek bűncselekménynek számítanak a honlap használatára. Ha nem tudjuk megerősíteni, hogy Ön a releváns életkor, akkor felfüggeszthetjük számláját addig, amíg meg tudjuk erősíteni, hogy Ön a releváns életkor. Ha később bebizonyosodott, hogy a Releváns kor alatt volt, amikor szerencsejátékot vagy szerencsejátékot kötött velünk, akkor:
Fiókod zárva lesz;
a kiskorúak alatt végzett valamennyi tranzakció érvénytelenné válik, és az Ön által letétbe helyezett összes kapcsolódó pénzt visszaadja az ilyen alapok letétbe helyezésére használt fizetési módot, ahol csak lehetséges;
a releváns életkor alatt végzett betétek visszakerülnek Önhöz; és
minden olyan nyereményt, melyet az adott idő alatt felhalmozott, a vonatkozó kor alatt volt, elveszti (és levonható az 5.5.3 szerint visszafizetett betét összegéből, és Ön kérésre visszajuttat hozzánk minden olyan pénztárat, amelyik már visszavonásra kerül az Ön fiókjából.

FELHASZNÁLÓ, JELSZÓ, PIN-kód és ÜGYFÉL-INFORMÁCIÓK
Fiókjának megnyitása után minden ésszerű lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy elkerülje a felhasználónév, jelszó és / vagy számlaszám közzétételét (akár szándékosan, akár véletlenül) senkinek, beleértve azt is, hogy naprakész biztonsági szoftvereket töltsön le a számítógépére.
Minden olyan tranzakció, amelyet a felhasználóneved és a jelszavad és / vagy a számlaszámod helyesen ad meg, érvényesnek tekintendő, függetlenül attól, hogy Ön engedélyezte-e vagy sem, és mi nem vállalunk felelősséget semmilyen követelésért abban az esetben, ha Ön megadja felhasználónevét, jelszavát vagy számlaszámot bárki másnak (akár szándékosan, akár véletlenül).
Ha van elveszett vagy elfelejtette fiókja adatait, vagy okkal feltételezheti, hogy az ilyen adatok ismeretlenek egy harmadik fél számára, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk a cseréjéhez az Ügyfélszolgálaton keresztül, amelynek részletei megtalálhatók a Honlap Súgó részében.

BEVÉTELEK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK A SZÁMÍTÁSBÓL
Ha részt kíván venni a Szolgáltatásokban, akkor számláját vagy fiókját kell befizetnie a Számlájára, amelynek fiókja a számlatulajdonos. Az ilyen pénzösszegeket (az 5 bekezdésre is figyelemmel) felhasználhatja, hogy fogadásokat vagy játékokat játszhasson. További részletek a pénzeszközök letétbe helyezéséről, visszavonásáról és átutalásáról a Webhely Súgó részének Betétoldalán találhatók. Ha olyan fizetési módot használ, amelyre vonatkozóan Ön nem a számlatulajdonos, fenntartjuk a jogot, hogy a Számlán lévő betéteket érvénytelennek tekintjük (és az ilyen befizetésből eredő nyeremények érvénytelenné válnak) mindaddig, amíg az összes vonatkozó ellenőrzés kielégítően teljesül. .
Minden valódi pénzbetétet 1 idővel kell megtenni, mielőtt visszavonhatnánk. Például. Ha befizetsz 20-ot, akkor a visszavonás kérése előtt meg kell tenned az € 20 értéket. A VIP Stakes fenntartja magának a jogot, hogy 10% díjat számoljon fel abban az esetben, ha a játékos visszavonást kér a tagszámlák forgalma nélkül, amely megegyezik vagy nagyobb a letétbe helyezett pénzösszeggel.
A visszavonás kérése esetén az aktív bónuszokat és a bónusz alapokból vagy promóciókból származó nyereményeket eltávolítják a fiókjából
Ön továbbá beleegyezik abba, hogy semmilyen letétet, visszavonást vagy más módon nem törli a számlájára, és minden ilyen esetben visszafizeti és kompenzálja az ilyen kifizetetlen betéteket, beleértve a betétgyűjtés során felmerült költségeket. A bizonytalanság elkerülése érdekében az Ön fiókja nem használható bankszámlán, és ha tudunk róla, hogy betétek és a számlájukból történő betétek arányos fogadási vagy játéktevékenység nélkül kerülnek, fenntartjuk a jogot az adminisztrációs díj levonására (akár nem zárjuk vagy felfüggesztjük a fiókot).
Az Ön fiókja nem bankszámla, ezért semmilyen betét- vagy bankbiztosítási rendszer vagy más hasonló biztosítási rendszer nem biztosított, nem garantált, nem szponzorált vagy más módon védett. Az Ön Számlájánál befizetett összegek nem vonzhatnak érdeklődést. A velünk letétbe helyezett pénzeszközöket a szokásos bankszámlán és / vagy letéti számlán tartják a VIP Stakes vagy más HighWeb Ventures NV cég nevében, amely a pénzeszközöket az Ön és más jogosult személyek bizalmi számláján tartja. Mint ilyen, fizetésképtelenségünk esetén Önnek jogában áll, hogy az Ön számlájára bizalmasan tartott pénzeket követeljen, de semmilyen törvényes betétbiztosítási rendszerben nem lenne védelem.
Bármikor bármikor kiegyenlíthetjük a Fiókod bármely pozitív egyenlegét bármilyen összeggel, amelyet Önnek (ideértve a Duplicate Account-ot is) kell fizetnie bármely más cégnek a HighWeb Ventures NV-n belül (függetlenül attól, hogy a Felhasználási feltételek megsértése történt) , beleértve (korlátozás nélkül), ahol az 4.7 (Duplikált számlák), 12 (összejátszás, csalás, csalás és bűncselekmény) vagy 19 bekezdés (tévedések vagy mulasztások) bekezdés szerinti fogadásokat vagy téteket újra rendezzük.
A helyi törvény vagy adó vagy egyéb hatóságok által megkövetelt mértékben Ön felelős a Szolgáltatásokból eredő nyereményeinek és veszteségeinek bejelentéséért.
Bármelyik napon beállíthat egy befizetési limitet a számlájára. Ezt a korlátot nem lehet növelni anélkül, hogy huszonnégy órás értesítést kapnánk arról, hogy szeretné növelni a betéti limitet, és csak akkor, ha huszonnégy óra telt el a növekedés iránti kérésedtől. A betéti limit beállításának részleteit kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz, vagy (ha a Fiókja a Webhelyre van beállítva) a Webhelyen keresztül határozza meg a limitet a Saját fiók gombra kattintva, majd frissítse a fiók adatait. A betéti limited igazolt csökkentése azonnali hatállyal jár.
Az 13 bekezdés (a fiók lezárása stb.) Függvényében bármikor kérheti a pénzeszközök visszavonását a fiókjából, feltéve, hogy:
az Ön számlájára befizetett kifizetéseket jóváhagyták, és egyiket sem terhelték vissza, nem fordították vissza vagy más módon törölték;
a fenti 5 bekezdésben említett ellenőrzéseket teljesítettük megelégedettségünkre; és
Ön betartotta az Ön fiókját érintő egyéb releváns visszavonási feltételeket (pl. Minden alkalmazandó bónuszfeltételt).
Az egyetlen kifizetés minimális összege az 25 EUR / USD.
Az általunk jóváhagyott visszavonás esetén, feltéve, hogy elegendő információt ad nekünk arról, hogy a pénzeszközöket hogyan kell átutalni Önnek, akkor az 7.7 bekezdésnek megfelelően visszaküldjük Önnek a megfelelő pénzeszközöket (kivéve a felmerülő költségeket, vagy a levonandó egyéb összegeket) visszavonásától, hogy megfeleljen az alkalmazandó jogszabályoknak).
Megpróbáljuk befogadni a fizetési módot és az Ön visszavonásának kifizetésének pénznemét. Ez azonban nem garantálható. Ezért más fizetési módokkal dolgozhatunk és fizethetünk ki, mint az Ön által kért fizetési mód, például különböző fizetési szolgáltatók, banki tervezet vagy banki átutalás révén (a vonatkozó fizetési módokkal kapcsolatos díjakat a Visszavonás lapon találja meg). Weboldal). Hasonlóképpen bizonyos esetekben a visszavonás pénzneme nem lehet az a pénznem, amelyben az Ön befizetése történt, vagy amit Ön másként kért, és olyan körülmények között, amikor a betéteket különböző pénznemek között kell átváltani, a konverziós arányt, amelyet az a honlap Súgó lapján találhatóak.
A 7.3 bekezdésben említett letéti számlán és / vagy letéti számlán pénzeszközöket tartunk Önnek, nem pedig bankárként vagy adósként. Ezért a Felhasználási Feltételek bármely más rendelkezése ellenére kezeljük a pénzt, mint megbízottat, és az ilyen rendelkezések nem hozhatnak létre vagy nem vezetnek semmiféle kötelezettséget a VIP Stakes (vagy bármely más HighWeb Ventures NV vállalat) részére: pénzt fizet neked, mint az adósnak.
Inaktív számla díj. Ha Ön nem használja a Számláját fogadásokra vagy játékokra, letétbe helyezésre, visszavonásra vagy átutalásra, vagy egyébként inaktív, legalább 24 egymást követő hónapokra, akkor „Inaktív számla” lesz. Minden inaktív számla inaktív számla díjat fog fizetni, amelynek részletei megtalálhatók a Honlap Súgó részében. Értesítjük Önt, ha fiókja inaktív számla lesz, és legalább 14 nappal az inaktív számla-díj levonása előtt.
A webhelyen keresztül heti maximum nyereménye € 10,000 vagy valutaegyenérték. Hacsak írásban kifejezetten nem engedélyezzük, a játékos csak az 10,000 számlájára vonhatja le az 30-ot bármely XNUMX napszakban.

A WEBOLDAL JOGI HASZNÁLATA
Lehet, hogy a Honlapon vagy bármely, a Weboldalon keresztül elérhető Szolgáltatás vagy a Szolgáltatás használata bizonyos országokban vagy egyes lakosok vagy személyek esetében nem törvényes. Nem kívánjuk, hogy a honlapot fogadási, szerencsejáték- vagy más célokra használhassák olyan országokban, ahol az ilyen tevékenységek jogellenesek. Egyesült Államok of Amerika és a Honlap Súgó lapján felsorolt ​​területeket. Az a tény, hogy a honlap bármely ilyen országban hozzáférhető, vagy bármelyik ország hivatalos nyelvén jelenik meg, nem tekinthető a weboldal jogszerűségének vagy használatának jogszerűségének vagy garanciájának, valamint betétek készítése vagy bármilyen nyeremény fogadása az Ön számlájáról. A Weboldal elérhetősége nem minősül ajánlatnak, kérésnek vagy meghívásnak, hogy fogadást, játékot vagy más szolgáltatásokat használjon fel, illetve jegyezzen fel olyan joghatóságban, ahol az ilyen tevékenységeket törvény tiltja.
Az Ön felelőssége, hogy meghatározza azt a jogot, amely az Ön tartózkodási helyén érvényes. Gondoskodnia kell arról, hogy Ön jogszerűen cselekedjen az Ön joghatóságában fiókjának megnyitása és / vagy a weboldal használata és Ön képviselje, garantálja és egyetért azzal, hogy ezt megteszi.
Ha nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy Ön olyan országban lakik, ahol a Weboldal használata nem törvényes, azonnal jogosultak lezárni fiókját, amely esetben a zárolás időpontjában a Számla bármely egyenlege lesz megtérítjük Önnek, amint ez lehetséges.
A jogi előírásoknak köszönhetően a VIP Stakes kaszinójátékok nem érhetők el a következő területekről: Fehéroroszország, Franciaország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Portugália, Szingapúr, Hollandia (Hollandia, Curacao, Aruba, Bonaire, Saba, Statia és St Martin), Törökország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Egyesült Államok. A VIP Stakes-ben képviselt szoftverszolgáltatók sokfélesége miatt egyes játékkönyvek esetleg nem érhetők el további országok számára:
'Casino' könyvtár:

1 × 2 Gaming játékok - Ausztrália, Curacao, Franciaország, Irán, Irak, Hollandia, Egyesült Államok.

Győztes játékok - Belgium, Kajmán-szigetek, Irán, Irak, Izrael, Észak-Korea, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Egyesült Királyság, Amerikai Egyesült Államok, valamint minden terület és vagyontárgy, az Egyesült Államok Virgin-szigetei, az Egyesült Államok Kis-szigetei, Guam, Puerto Rico, Marianas-szigetek és Amerikai Szamoa, Vatikán.

JÁVORSZARVAS Studios játékok - Afganisztán, Algéria, Angola, Ausztrália, Bosznia és Hercegovina, Kanada, Krím régió, Kuba, Koreai Demokratikus Köztársaság, Ecuador, Guyana, Irán, Irak, Laosz PDR, Mianmar, Panama, Pápua Új-Guinea, Szudán, Szíria , Amerikai Egyesült Államok, területei és tulajdonai, Uganda, Vanuatu, Jemen.

Endorphina játékok - Ausztrália.

HABANERO játékok - Ciprus, Franciaország, Fülöp-szigetek, Szingapúr, Dél-Afrika, Tajvan, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.

iSoftBet játékok - Afganisztán, Antigua és Barbuda, Belgium, Kuba, Dánia, Franciaország, Francia Polinézia, Irán, Irak, Izrael, Olaszország, Liechteinstein, Litvánia, Luxemburg, Makaó, Holland Antillák, Portugália, Románia, \ t Spanyolország, Szudán, Szíria, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.

Microgaming játékok - Ausztrália, Belgium, Dánia, Franciaország, Olaszország, Szingapúr, Dél-Afrika, Spanyolország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok. Továbbá blokkoljuk a licencelt márkás játékokat és progresszíveket Törökország számára.

Mr.Slotty játékok - Litvánia, Egyesült Államok.

Multislot játékok - Ausztrália, Bahamák, Belgium, Kajmán-szigetek, cseh Köztársaság, Dánia, Franciaország, Magyarország, Irán, Irak, Izrael, Olaszország, Észak-Korea, Lengyelország, Szaúd-Arábia, Szingapúr, Spanyolország, Törökország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Vatikán.

NetEnt játékok - Afganisztán, Albánia, Algéria, Angola, Ausztrália, Belgium, Bulgária, Kambodzsa, Kanada, Dánia, Ecuador, Észtország, Franciaország, Guyana, Hongkong, Indonézia, Irán, Irak, Izrael, Olaszország, Kuvait, Laosz, Lettország, Litvánia, Mehico, Mianmar, Namíbia, Nicaragua, Észak-Korea, Pakisztán, Panama , Pápua Új-Guinea, Fülöp-szigetek, Portugália, Románia, Szingapúr, Dél-Korea, Spanyolország, Szudán, Szíria, Tajvan, Uganda, Egyesült Királyság, Egyesült Államok, Jemen, Zimbabwe.

NextGen Játék játékok - Afganisztán, Algéria, Angola, Ausztrália, Bosznia és Hercegovina, Kanada, Krím régió, Kuba, Koreai Demokratikus Köztársaság, Ecuador, Guyana, Irán, Irak, Laosz PDR, Mianmar, Panama, Pápua Új-Guinea, Szudán, Szíria , Amerikai Egyesült Államok, területei és tulajdonai, Uganda, Vanuatu, Jemen.

Playson játékok - Ausztrália.

Pragmatikus játék játékok - Ausztrália, Dánia, Franciaország, Gibraltár, Izrael, Olaszország, Románia, Svédország, Ukrajna, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.

VGS (BetConstruct) játékok - Az 8.4 bekezdésben említett korlátozások érvényesek.

Zeusz Játék: Dánia, Franciaország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Egyesült Királyság.
'Live Casino 1' könyvtár - Argentína, Ausztrália, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Franciaország, Németország, Magyarország, Írország, Olaszország, Hollandia, Holland Antillák, Lengyelország, Portugália, Spanyolország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.

'Live Casino' könyvtár - Argentína, Ausztrália, Belgium, Kanada, Dánia, Franciaország, Olaszország, Szingapúr, Dél-Afrika, Spanyolország, Törökország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok.
A SZOLGÁLTATÁS ÉS A VAGY GAMING SZOLGÁLTATÁSA A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATA
A tét elhelyezéséhez vagy a szolgáltatás eléréséhez kövesse a Súgó lapon található utasításokat.
Az Ön felelőssége, hogy biztosítsa, hogy a Szolgáltatásokkal (a „Tranzakció”) elhelyezett minden tét, tét vagy hasonló tranzakció adatai a következő módon helyesek:
a Weboldal használatakor (akár közvetlenül, akár kérelem útján, vagy más módon) a vonatkozó fogadási szabályok vagy játékszabályok szerint; és
Az Ön tranzakciós előzményei elérhetők a Saját fiókkal a webhelyen, vagy az Ügyfélszolgálatunkon keresztül (beleértve az írásbeli nyilatkozatot is).
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármikor, saját belátása szerint megtagadják az Ön által kért tranzakció egészét vagy egy részét, vagy ha megsértette a Felhasználási feltételeket. Nem fogadunk el tranzakciót mindaddig, amíg nem adta meg a megfelelő megerősítést (vagy más módon elfogadott minket) az 9.2 bekezdésnek megfelelően. Ha kétségei vannak abban, hogy a tranzakciót sikeresen elfogadták, forduljon az Ügyfélszolgálathoz.
Miután egy tranzakciót elfogadtunk, nem törölheti a tranzakciót, ha másképp nem értünk egyet.
Megbízásunk szerint (és feltéve, hogy sem Ön, sem mi nem szerezzünk semmilyen tisztességtelen előnyt) úgy dönthetünk, hogy fogadunk el egy fogadást, annak ellenére, hogy az adott esemény megkezdődött. A játékokra vonatkozóan a vonatkozó szabályok lapon fel kell tüntetni azt a pontot, amelyen nem fogadunk el további téteket.
Törölhetünk vagy módosíthatunk egy tranzakciót az 5 (Az Ön személyazonosságának ellenőrzése), 12 (Összeférés, csalás, csalás és bűncselekmény) vagy 19 bekezdés (hibák vagy mulasztások) rendelkezéseinek megfelelően.

TÁVÚ GAMING VAGY BETTING
Ahol a Szolgáltatásokat elektronikus kommunikációs formában érheti el, tudnia kell, hogy:
A weboldal használatával kapcsolatban fogadások vagy játékok lejátszása során:
Lehet, hogy olyan kapcsolatot vagy berendezést használ, amely lassabb, mint a mások által használt berendezések, és ez befolyásolhatja a webhelyen keresztül kínált időbeli kritikus események teljesítményét;
Előfordulhat, hogy a rendszer hibáit, hibáit, hibáit vagy szolgáltatási megszakításait az 18 bekezdés (IT-hiba) szerint kezelik;
a Weboldalon keresztül kínált minden egyes eseményre vagy játékra vonatkozó Játékszabályok elérhetők, és Önnek azokat a Weboldalon keresztül kínált szolgáltatások használata előtt meg kell vizsgálnia; és a Szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban, ha Ön “futó” eseményen fogad, akkor semmilyen releváns időpontban nem láthatja vagy más módon nem kaphatja meg a legfrissebb információkat a vonatkozó esemény. Nem vagyunk felelősek Önnek az esetleges veszteségekért vagy az Ön által a „futó” eseményekre vonatkozó információk továbbításának késedelme miatt felmerült költségekért.

sportfogadás
Ezek a szabályok megállapodást alkotnak magunk és tagjaink között. A regisztrálás a számunkra az, hogy elfogadja ezeket a szabályokat.
A tagok teljes mértékben felelősek annak biztosításáért, hogy a kapcsolattartás és a fizetési adatok mindig pontosak legyenek.
Az 18 éves és annál idősebbek fogadásait fogadjuk el, és bármikor kérhetik az életkor igazolását. A tagok számláját felfüggeszthetik, amíg ilyen bizonyítékot nem nyújtanak be.
A tagoknak mindenkor meg kell tartaniuk bizalmas adataikat. Ha úgy gondolja, hogy az adatai már nem bizalmasak, azonnal tájékoztatnia kell minket, mivel a fiók tevékenysége az Ön felelőssége.
Az elhelyezett és megerősített fogadásokat nem lehet módosítani vagy törölni.
A tagok felelősek a fogadások biztosításáért a lakóhelyük szerinti országban.
A tagok csak fogadásokat tehetnek a honlapunkon. A fogadás más módon történő elhelyezése nem fogadható el.
A fogadások vagy a tét bármely része felmondható és / vagy visszautasítható a szóban forgó esemény előtt.
Minden szükséges intézkedést megteszünk a fogadási csalások bármilyen formájának megakadályozására. Minden olyan tag vagy tagcsoport, aki úgy vélte, hogy fogadásokat hajt végre úgy, hogy megtéveszt minket, a számlájukat felfüggesztik, és a fogadásokat érvénytelenítik, függetlenül attól, hogy a fogadásokat rendezik-e vagy sem.
Azon fogadásokat érvényteleníthetjük, amelyek elfogadásra kerültek, ha a számlán nem volt elegendő pénz a tét fedezésére, a fizetési művelet által később törölt kifizetések törölt fogadásokat eredményeznek.
A hibásan egy tagszámlára jóváírt pénzeszközöket azonnal jelenteni kell számunkra. Az ilyen alapokból származó nyereményeket érvénytelenítjük és visszavonjuk.
Ezek a Feltételek angol nyelven kerülnek bemutatásra. A jelen feltételek más nyelveken történő kétértelműsége esetén az angol nyelvű változat érvényesül.
Több fiók nem engedélyezett. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy érvénytelenítsük az összes fogadást és zárjuk be azokat a fiókokat, amelyekről megállapítást nyert, hogy megismétlődik.
A fogadások a hirdetett kezdőidőig elhelyezhetők. Az esemény kezdeti időpontját követően elhelyezett és elfogadott fogadásokat nem futónak kell tekinteni.
Nem fogadják el, és véletlen elfogadás esetén érvénytelenné válnak ugyanazon eseményen belüli fogadások ugyanazon eseményen belül, amikor az egyik hatását érinti vagy befolyásolja a másik.
A „Ha a fogadásokat” a rendezési sorrendben rendezik, amíg a pénzösszegeket fel nem használják. Abban az esetben, ha ezek a pénzeszközök nem elegendőek a tét teljesítéséhez vagy folytatásához, a szóban forgó kiválasztás a rendelkezésre álló összeg alapján történik.
Keményen dolgozunk annak érdekében, hogy mindenkor megőrizzük a pontosságot, de időnként hibák lépnek fel. Az ilyen hibákért nem vállalunk felelősséget, és olyan esetekben, amikor az árakat érintik, minden fogadás érvénytelen.
Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért / veszteségért, amely a weboldalunk vagy a kapcsolódó tartalom használatából ered, beleértve az üzemeltetési vagy átviteli késedelmeket vagy megszakításokat, az adatok veszteségét / megsérülését, a vonal / kommunikáció meghibásodását, a webhely vagy a kapcsolódó tartalom helytelen használatát, vagy bármilyen hibát / a webhelyen vagy a kapcsolódó tartalmú
A weboldalon keresztül a tagonkénti napi nyeremények maximális összege € 10000 vagy valutaegyenérték.
A tét minimális összege €0. 10.
Egy esemény maximális tétösszege € 100.00 vagy azzal egyenértékű más pénznemekben.
Bizonyos téttípusoknál alacsonyabb esélyeket kínálhatunk, mint a kislemezeken.
A tagok figyelmét arra kérjük, hogy a későbbi hivatkozás céljából tartsanak nyilvántartást az összes tranzakcióról, játékszabályról, törlési szabályról és fizetési szolgáltatásról.
A fogadások feldolgozásuk és aktívnak minősülnek, miután elhelyezték őket és elfogadták.
Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a weboldalon megjelenő információk pontosak legyenek, de csak útmutatóként használhatók. Nem vállalunk felelősséget az eseményadatokban fellépő hibákért. Az ilyen körülmények között a fogadás-elszámolások részletes ismertetését a tagok számára ajánljuk.
A tagok fogadásokat tehetnek, amint a pénzeszközöket sikeresen hozzáadták fiókjához.
A tagok elfogadják, hogy hirdetési célokra jelentős nyertesek nevét, felhasználónevét és tartózkodási országát használhatjuk. Minden más esetben a tagok adatai bizalmasak maradnak.
A később megszüntetett eseményekre vonatkozó fogadások érvénytelennek lesznek és a pénzösszegek visszatérítésre kerülnek.
A tagok egy személyre, családra, címre, e-mailre, telefonszámra, fizetési számlaszámra és számítógépre korlátozódnak, fenntartjuk magunknak a jogot, hogy bármely tagtól vagy tagcsoporttól visszavonjuk az ajánlatokat.
A tagszámla egyedülállónak tekinthető a neved és a személyes adataid tekintetében, és csak Ön használhatja. Ez semmilyen körülmények között nem duplikálható. Az ismételt fiókok esetében bezárhatunk egy ilyen fiókot és:
Az összes bónusz, ingyenes fogadás és nyeremény elvesztése és elvesztése
Visszatérítés minden betétet kevésbé érvénytelen nyereményekkel
Minden más forrást vissza kell szereznie bármely más másolatból
Helytelen árakon elhelyezett fogadások esetén a fogadások továbbra is érvényesek, de a felülvizsgált áron kerülnek kiegyenlítésre.
Bónusz egyenleggel és valódi pénzösszeggel rendelkező tagok esetében először a valódi pénzeszközöket használják fel. Azokban az esetekben, amikor a bónuszt kiváltó betét, valamint a generált nyeremények átkerülnek a kaszinóba, mielőtt teljesítenék az 2x átfutási követelményeket, akkor ez bónusz-manipulációnak minősül, ami törölt bónuszt és kapcsolódó nyereményeket eredményez.
Bármely bónusz manipuláció azt eredményezi, hogy visszafizetjük a bónuszt és a kapcsolódó számlákból származó összes nyereményt.
Ezeket a feltételeket időről időre frissítik, és a tagok felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizzék az ilyen frissítéseket.

KÖZLEKEDÉS, KERESÉS, CSALÁS ÉS KRIMINÁLIS TEVÉKENYSÉG
A következő szolgáltatások (vagy bármelyik) a Szolgáltatásokkal kapcsolatban:
- bónuszok vagy egyéb promóciók visszaélése; és / vagy
- tisztességtelen külső tényezők vagy befolyások alkalmazása (általánosan ismert csalás); és / vagy
- tisztességtelen előny (a 12.5.3 bekezdésben meghatározottak szerint);
- minden ismétlődő fiók megnyitása; és / vagy
- csalás vagy bűncselekmény elkövetése (az 12.5 bekezdésben meghatározottak szerint), \ t
- „tiltott gyakorlatok”, és nem megengedettek, és a Felhasználási feltételek lényeges megsértését jelentik. Minden ésszerű lépést megteszünk az ilyen gyakorlatok megelőzésére és felderítésére, valamint az érintett érintett szereplők azonosítására. A fentiekre is figyelemmel azonban nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amelyet bármilyen tiltott gyakorlat következtében felmerülhet, és minden olyan intézkedés, amelyet ugyanarra vonatkozóan hozunk, saját belátása szerint lesz.
Ha azt gyanítja, hogy egy személy tiltott gyakorlatban vesz részt, akkor a lehető legrövidebb időn belül jelentse meg nekünk e-mailben vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül.
Ön egyetért azzal, hogy Ön nem vehet részt a tiltott gyakorlatok bármely formájával, illetve nem kapcsolódhat hozzá a Szolgáltatásokhoz való hozzáféréshez vagy annak használatához.
Ha a:
megalapozott okunk van azt feltételezni, hogy részt vett vagy kapcsolatban állt a tiltott gyakorlatok bármely formájával (és meggyőződésünk alapja az, hogy mi (és a mi szerencsejátékos partnereink és más beszállítóink) bármilyen csalást, csalást használnak fel valamint a szerencsejáték- és szerencsejáték-iparban az adott időpontban használt összejátszás-felderítési gyakorlatok); vagy
Ön fogadásokat és / vagy online játékokat helyezett el bármely más online szerencsejáték-szolgáltatóval, és gyanús (ilyen játék eredményeként) bármilyen tiltott gyakorlatot vagy egyéb módon nem megfelelő tevékenységet; vagy
tudatában vagyunk annak, hogy „visszafizetted” vagy megtagadtad az Ön számlájára tett vásárlásait vagy betéteit; vagy
Ön csődbe jut, vagy hasonló eljárást szenved el a világ bármely pontján, majd (beleértve a Fiókjának felfüggesztését és / vagy megszüntetését is) jogunk lesz az Ön Fiókjához (és / vagy bármely más, az Ön által tartott fiókhoz) képest. egy HighWeb Ventures NV társasággal), hogy visszatartsa a mérleg teljes egészét vagy egy részét, és / vagy visszaszerezze a számláról a betétek, kifizetések, bónuszok vagy nyeremények összegét, amelyek bármelyikét érintette, vagy bármilyen módon tulajdonítható. az ebben a bekezdésben leírt esemény (ek) 12.4. Az 12.4 ebben a bekezdésben meghatározott jogok nem sérthetik az Önökkel szemben esetlegesen fennálló egyéb jogokat (beleértve a szokásos jogokat), akár a Felhasználási feltételek, akár más módon.
E bekezdés alkalmazásában 12:
„csalárd gyakorlat”: az Ön vagy az Ön nevében eljáró vagy Önnel együttműködő bármely személy által folytatott csalárd tevékenység, és korlátozás nélkül tartalmazza a következőket: a) csalás; (b) Ön vagy bármely más személy, aki ugyanabban a játékban részt vett, mint Ön, bármikor, lopott, klónozott vagy egyébként jogosulatlan hitel- vagy betéti kártya, mint forrás forrása; c) az Ön által a másokkal való összejátszás, hogy tisztességtelen előnyt szerezzen (beleértve az általunk kínált bónuszrendszereket vagy hasonló ösztönzőket); d) hamis vagy félrevezető számlainformációk nyilvántartásba vételére irányuló minden kísérlet; (e) az Ön által végzett tényleges vagy kísérleti cselekmény, amelyet ésszerűen úgy ítélünk meg, hogy jogellenesnek tartjuk bármely olyan joghatóságban, amelyet rosszhiszeműen tettek, vagy szándékunkban áll megtéveszteni és / vagy megkerülni a szerződéses vagy jogi korlátozásokat, függetlenül attól, hogy ez a cselekmény vagy a cselekvési kísérlet valójában bármilyen kárt vagy kárt okoz számunkra;
a „bűncselekmény” korlátozás nélkül magában foglalja a pénzmosást és a szerencsejáték-törvény szerinti bűncselekményeket; és
a „tisztességtelen előny” korlátozás nélkül magában foglalja:
hiba, kiskapu vagy hiba kiaknázása az Ön által a Szolgáltatásokkal kapcsolatban használt bármely harmadik fél szoftverében (beleértve bármely játékot is);
automatizált játékosok („botok”) vagy más 3rd fél szoftverek vagy elemző rendszerek használata; vagy
az Ön általi, a 18.1 bekezdésben meghatározott „hiba” kiaknázása, mindenképpen az Ön és / vagy az Ön vagy más hátrányára.
Az 11.4 bekezdésben foglalt bármely jogának gyakorlása során tiltott gyakorlattal kapcsolatban minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy szabályozási és egyéb jogi kötelezettségeink betartása mellett ezeket a jogokat Ön és tisztességes módon gyakoroljuk. más ügyfeleink.
Fenntartjuk a jogot, hogy tájékoztassuk az illetékes hatóságokat, más online szerencsejáték-szolgáltatókat, egyéb online szolgáltatókat és bankokat, hitelkártya-vállalatokat, elektronikus fizetési szolgáltatókat vagy más pénzügyi intézményeket az Ön személyazonosságáról és az Ön által feltételezett tiltott gyakorlatokról, és Ön együttműködik teljes mértékben velünk, hogy kivizsgáljuk az ilyen tevékenységeket.

A KÖNYV bezárása; A HASZNÁLATI FELTÉTELEK MEGSZŰNÉSE
ZÁRÁS ÉS MEGSZŰNÉSE

Feltéve, hogy az Ön fiókja nem mutatja, hogy egyenleg áll fenn számunkra, Ön jogosult a fiók lezárására és a Felhasználási feltételek megszüntetésére legalább 24 óra értesítéssel bármikor, az Ügyfélszolgálaton keresztül, a részletekért amelyek a Honlap Súgó részében találhatók:
az Ön fiókjának bezárására vonatkozó kívánsága; és
annak okát, hogy miért akarja bezárni fiókját, különösen akkor, ha ezt az Ön használatának szintjével kapcsolatos aggályok miatt teszik.
Válaszolunk az Ön kérésére, megerősítve az Ön fiókjának lezárását és azt az időpontot, amikor az ilyen bezárás ésszerű időn belül hatásos lesz, feltéve, hogy továbbra is felelősséget vállal minden számláján végzett tevékenységéért, amíg az ilyen bezárást nem végeztük el (ekkor a használati feltételek megszűnnek).
Amikor Ön az 13.1 bekezdés szerinti fiókjának bezárását kéri, az 13.3 bekezdéstől függően visszaküldjük Önnek a fennmaradó egyenlegét.
A fiókjának e bekezdés szerinti megszűnésekor az 13 jogosult (a 13.6 bekezdésben foglalt jogaink korlátozása nélkül) visszatartani az Ön számláján fennálló egyenleg visszafizetésétől a (X). (B) a 12 bekezdés (a Felhasználási feltételek megsértése) értelmében, (c) a Felhasználási Feltételek másképp (beleértve adott esetben a 21 bekezdést) vagy a) törvény vagy szabályozás.
Az Ön számláján fennálló egyenleg visszafizetésénél ugyanazt a fizetési módot alkalmazzuk, amelyet Ön az Ön Fiókja regisztrációja során adott meg, vagy olyan más fizetési módot, amelyet ésszerűen választhatunk.
Ha bezártad a fiókodat, bizonyos körülmények között újra megnyithatjuk fiókját ugyanazokkal a fiókadatokkal, mint korábban, ha ezt kéri tőlünk. Ilyen körülmények között, míg fiókja ugyanazokkal a fiókadatokkal rendelkezik, mint korábban, a felhasználási feltételek vonatkoznak, amelyek az ilyen újbóli megnyitás időpontjában és az előzetes jogosultságok (beleértve, de nem korlátozó jelleggel) hatályban vannak. bónuszok vagy függő nyeremények) már nem érvényesek.
ZÁRÁS ÉS MEGSZAKÍTÁS AZ USÁN

Bármikor (és a Felhasználási Feltételek egyéb rendelkezéseitől függetlenül) jogosultak a fiókod lezárására és a Felhasználási feltételek megszüntetésére írásos értesítéssel (vagy értesítéssel) az Ön elérhetőségeivel. Bármilyen ilyen felmondás esetén az 13.7 bekezdéstől függően, amint lehetséges, az Ön kérését követően az Ön számlájának egyenlegét visszatérítjük.
Ahol fiókunkat bezárjuk, és megszüntetjük az 12 (Collusion, Cheating, Fraud and Criminal Activity) vagy az 21 bekezdés (Felhasználási feltételek megsértése) bekezdés szerinti használati feltételeket, fiókja egyenlege nem lesz visszafizetendő és úgy tekintendő az Ön általi elvesztése olyan mértékben, amennyit Önnek ellenezhetünk az ilyen zárás időpontjában (az Ön Fiókja, illetve a Számla másolása vagy más módon). Fiókjának lezárása és a jelen Általános Szerződési Feltételek 12 vagy 21 pontjaitól eltérő felhasználási feltételek megszüntetése nem érinti a fennálló fogadásokat, feltéve, hogy az ilyen kiemelkedő fogadások érvényesek, és nem sérti a Felhasználási feltételeket bármilyen módon. A kétségek elkerülése érdekében nem számolunk fel bónuszokat fiókjába, és semmilyen feltételes nyereményre sem jogosult, a zárás időpontjától függetlenül (függetlenül attól, hogy a Felhasználó a Felhasználási Feltételek szerint, vagy válaszul az Ön kérésére).
A következő bekezdések túlmutatnak a Felhasználási feltételek megszűnésével: 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 29, 30, 31, 32 és 35, valamint bármely más, az értelmezéshez szükséges bekezdés; a fogadási szabályok, az adatvédelmi irányelvek és a kiegészítő feltételek bármely vonatkozó részével együtt.
FENNTARTHATÓSÁG az Egyesült Államokban

A Felhasználási Feltételekben kifejezetten meghatározott körülmények között jogosultak a Fiók felfüggesztésére. Az Ön Fiókjának felfüggesztésekor: (a) nem engedélyezhető tevékenység (beleértve a betéteket, visszavonásokat, fogadásokat vagy játékokat) addig a napig, amíg azt újra nem aktiváljuk; (b) nem kerül sor bónuszok vagy függő nyeremények jóváírására; és (c) foglalkozunk azzal a kérdéssel, amely a Számla felfüggesztését eredményezte, annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megoldható legyen, hogy a Számla adott esetben újra aktiválható vagy lezárható legyen.

A SZOLGÁLTATÁSOK HOZZÁFÉRÉSE ÉS HASZNÁLATA
Ön kizárólagosan felelős az összes olyan számítógépes berendezés és távközlési hálózat és internet-hozzáférési szolgáltatás ellátásáért és karbantartásáért, amelyet a Szolgáltatások eléréséhez kell használni. Nem vállalunk felelősséget semmilyen módon az Ön által okozott veszteségekért (akár a szolgáltatás elvesztéséből, a rossz internetkapcsolatból, az elégtelen sávszélességből, akár más módon) az interneten vagy bármely olyan távközlési szolgáltatónál, amelyhez a Szolgáltatásokhoz való hozzáférést vállalta. . A kétségek elkerülése érdekében a VIP Stakes nem tesz semmilyen képviseletet és semmilyen garanciát a Szolgáltatások bármely 3rd fél szoftverével vagy hardverével való kompatibilitásáról, beleértve (a kétségek elkerülése érdekében) az 3rd fél elemzést vagy a „Bot” programokat, amelyek ígérjen bizonyos eredményeket a Szolgáltatások bármelyikéből.
Semmilyen körülmények között sem használhatja fel a Szolgáltatásokat olyan célokra, amelyek becsületsértő, sértő, obszcén, jogellenes, rasszista, szexista vagy más megkülönböztető jellegűek, vagy amelyek bűncselekményt okozhatnak. Nem használhat visszaélést vagy agresszív nyelvet vagy képeket, esküszthet, nem fenyegethet, nem zaklathat és nem bántalmazhat más személyt, beleértve a többi felhasználót sem, vagy próbáljon átadni magát más személyként, vagy úgy viselkedni, hogy bármely VIP Stakes személyzet, aki a Szolgáltatásokat, Ügyfélszolgálati szolgáltatásokat, vagy bármely olyan ügyfélszolgálatot vagy támogatási funkciót szolgáltatott, amelyet Ön rendelkezésére bocsátunk.
A Webhelyet csak személyes szórakoztatásra használja, és nem engedélyezheti a Weboldal vagy annak bármely részének hozzáférését vagy reprodukálását bármilyen kifejezett hozzájárulás nélkül, beleértve a linkek létrehozását is.
Ön kizárólagos felelősséggel tartozik az Ön által a Webhelyre feltöltött tartalomért („Feltöltött tartalom”), és bármely ilyen tartalom feltöltésekor Ön képviseli és garantálja azt;
a feltöltött tartalomhoz szükséges összes szükséges jóváhagyást, jóváhagyást, engedélyt és jogosultságot beszerezte, és hogy a feltöltött tartalom reprodukálása a weboldalon nem sérti a szerzői jogot, a védjegyet, a bizalmas információkat vagy bármely más szellemi tulajdonjogot. harmadik fél;
a feltöltött tartalom nem tartalmaz semmilyen olyan anyagot, amely megsérti az 14.2 bekezdést vagy az 14.3 záradékot sértő kódot;
a feltöltött tartalom megfelel minden törvénynek és szabályzatnak (beleértve különösen az adatvédelemre és a magánélet védelmére vonatkozó rendelkezéseket); és
A VIP Stakes jogosult saját belátása szerint használni és feltölteni a feltöltött tartalom használatát.
Az Ön által a Webhelyről letöltött anyagokat (a 16 bekezdés szerinti szoftver kivételével) kizárólag saját felelősségére kell letölteni, és a VIP Stakes nem vállal felelősséget az ilyen letöltés okozta adatok elvesztéséért vagy egyéb kárért.
Ha okunk van azt feltételezni, hogy a Szolgáltatások használata megsérti az 14.2, az 14.3, az 14.4 vagy az 14.5 bekezdéseket, mi más jogaink sérelme nélkül jogosultak azonnal eltávolítani a Webhelyről a sértő tartalmat.

SZÁLLÍTÁSI ÉS GAMING TERMÉKEK
Számos a fogadási és szerencsejáték-iparágban használt kifejezések. Adott esetben a gyakran használt fogadási és játék kifejezések jelentését magyarázó szószedet a Súgó oldalain keresztül érhető el. Ha bármilyen kétség merül fel a kifejezés kifejezésével kapcsolatban, akkor:
keresse meg a jelentését a szóban forgó eseményhez vagy játékhoz kapcsolódó Súgó részben található szószedetben;
Ha még mindig kétséges, forduljon az Ügyfélszolgálathoz a tisztázás érdekében; és
ne helyezzen semmilyen tétet vagy játékot semmilyen eseményre, amíg az értelme nem érti az Ön megelégedettségét, mert nem vállalunk felelősséget, ha tétet vagy játékot helyez el a Szolgáltatások által kínált termékeken olyan körülmények között, amikor Ön nem érti az érintett kifejezéseket vagy a játékban.

A WEBOLDAL VÁLTOZÁSA

Abszolút belátása szerint bármikor megváltoztathatjuk vagy módosíthatjuk a Weboldalon keresztül elérhető bármely terméket vagy szolgáltatást (beleértve a felajánlott árakat) annak érdekében, hogy biztosítsuk a Weboldal folyamatos nyújtását, de semmilyen játék és / vagy fogadás sérelme nélkül a módosítás idején már folyamatban van. Időnként korlátozhatjuk Önöket a Webhely egyes részeinek elérésére a Webhely karbantartása és / vagy a Weboldalon keresztül elérhető játékok és / vagy termékek módosítása vagy módosítása céljából.

HARMADIK FEL SZOFTVER
Szükség lehet arra, hogy harmadik féltől származó szoftvert („Szoftvert”) biztosítson Önnek, hogy lehetővé tegye a Szolgáltatások által kínált termékek használatát, különösen a letöltött Casino termékeinket.
Ilyen körülmények között előfordulhat, hogy Ön köteles külön megállapodást kötni a tulajdonosával az ilyen szoftverek használatáról („Harmadik Fél Szoftver Megállapodása”). A Felhasználási Feltételek és a Harmadik Fél Szoftver Megállapodás közötti bármilyen ellentmondás esetén a Felhasználási feltételek akkor érvényesülnek, ha az ellentmondás az Ön és a VIP Stakes közötti kapcsolatra vonatkozik.
Az Ön felelőssége annak biztosítása, hogy bármely szoftvert a saját számítógépe speciális beállításával kompatibilis módon töltsön le a számítógépére. A kétségek elkerülése érdekében nem vállalunk felelősséget olyan mértékben, hogy a Szoftver helytelen letöltése hátrányosan befolyásolja a számítógép működését.
Annak ellenére, hogy a mobil vagy tablet alkalmazáson keresztül nyújtott szolgáltatások a Felhasználási Feltételek hatálya alá tartoznak, azokra a feltételekre, amelyek alapján bármely alkalmazás („App”) letölthető vagy telepítve van a mobileszközére vagy a táblagépére, a megállapodás alapján kerül sor. Ön és az érintett alkalmazás szállítója, de a Felhasználási Feltételek és az ilyen megállapodások közötti ellentmondás esetén a Felhasználási Feltételek érvényesülnek, amennyiben az ellentmondás az Ön és a VIP Stakes közötti kapcsolatra vonatkozik.

IT Hiba
Ha a Szolgáltatás nyújtásához használt szoftverekben vagy hardverekben problémák merülnek fel, minden ésszerű lépést megteszünk a probléma orvoslására a lehető leghamarabb. Ha az ilyen problémák megakadályozzák a játékot olyan körülmények között, amikor nem indítható újra az azonos pozícióból anélkül, hogy kárt okozna Önnek vagy más játékosoknak, akkor minden ésszerű lépést megteszünk az Ön tisztességes kezelésére (ami magában foglalhatja az egyensúly helyreállítását is) az Ön számláján az utolsó tét vagy játék, amely a VIP Stakes szerverén bejelentkezett, közvetlenül a probléma előfordulása előtt meglévő pozícióra.
Nem vállalunk semmilyen felelősséget azokért a problémákért, amelyeket az Ön vagy más játékosai használnak a Szolgáltatások eléréséhez, vagy az Ön vagy az internetszolgáltatójához kapcsolódó hibákat.

HIBÁK VAGY MEGHATÁROZÁSOK
Számos körülmény fordulhat elő, ha fogadást vagy fogadást fogadunk el, vagy ha kifizetést hajt végre, hibásan. Az ilyen körülmények nem kimerítő listája a következő:
ahol tévedtünk a tét vagy játékfogadások esélyeivel vagy feltételeivel az Ön számára nyilvánvaló hiba vagy mulasztás következtében az információ bevitelében vagy a piac létrehozásában, vagy a számítógép meghibásodása következtében;
ahol tettünk egy „tapintható hibát”. Szembetűnő hiba fordul elő, ha:
a rendezvény előtt elhelyezett fogadások tekintetében a felkínált árak / kifejezések lényegesen eltérnek az általános piacon elérhető áraktól; vagy
minden esetre vonatkozóan a tét elhelyezésének időpontjában felajánlott ár / feltételek egyértelműen tévesek az esemény bekövetkezésének valószínűsége miatt;
ahol folytattuk a fogadások elfogadását olyan piacon, amelyet felfüggesztettek volna, beleértve az adott esemény folyamatát is (kivéve, ha a "futó" fogadások elfogadásra kerültek) vagy már befejeződtek (néha késői fogadásoknak is nevezik) ;
ahol az 19.1 bekezdés szerinti tiltott gyakorlat eredményeként hiba történt;
ahol nem kellett fogadnunk, vagy jogot kell adnunk a fogadásra a Fogadási Szabályok szerint (például a „Kapcsolódó Függőségek” miatt);
ahol hiba történt az Ön számára kifizetett nyeremények / hozamok összegével kapcsolatban, beleértve a kézi vagy a számítógépes bemenet hibáját is; vagy
ahol hibát észleltünk az Ön számláján jóváírt ingyenes fogadások és / vagy bónuszok összegével kapcsolatban,
minden ilyen körülményt „hibának” neveznek.
Fenntartjuk a jogot, hogy:
a tét elhelyezésénél és az újratelepítésnél a helyes áron vagy a VIP Stakes-en rendelkezésre álló feltételek mellett (a közzétételi hiba hiányában), a tét elhelyezésének időpontjában helyesbítették, és a tét lesz úgy ítélték meg, hogy az adott fogadásnál szokásos feltételek szerint történt; vagy
amennyiben az ésszerűen nem lehetséges a fenti 19.2.1 szerinti helyesbítés és újbóli elszámolás, a tét érvénytelenné nyilvánítása és a tét visszajuttatása a fiókjába; vagy
azokban az esetekben, amikor a hiba egy tiltott gyakorlatból ered, az 12.4.
A Számláján jóváírt vagy a Hiba miatt Önnek fizetett pénzösszegeket az 19.2 bekezdés szerinti határozat meghozataláig úgy kell tekinteni, hogy Ön bennünket bízza meg bennünket, és a kifizetési kérelem után azonnal vissza kell fizetni nekünk. általunk tettünk. Abban az esetben, ha ilyen körülmények állnak fenn, ha pénzeszköze van az Ön számláján, ezeket az összegeket az 7.4. Egyetértünk azzal, hogy minden ésszerű erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy észleljük a hibákat és tájékoztassuk Önt róluk, amint ez ésszerűen megvalósítható.
Sem mi (munkatársaink és ügynökeink), sem partnereink vagy beszállítóink nem vállalnak felelősséget semmilyen veszteségért, beleértve a nyereményveszteséget sem, amelyet az Ön által okozott hiba vagy az Ön által elkövetett hiba okoz.
A lehető legrövidebb időn belül tájékoztatnia kell bennünket arról, hogy tudomására jut-e bármilyen hiba.
Ha olyan pénzösszegeket használt fel, amelyeket jóváírtak az Ön számlájára vagy odaítéltek Önnek a következő fogadások vagy játékjátékok elhelyezésének hibája miatt, törölhetjük az ilyen fogadásokat és / vagy visszatarthatunk minden olyan nyereményt, amelyet Ön ilyen nyereményekkel nyert, és ha az ilyen fogadásokra vagy szerencsejátékokra fizetünk, akkor ezeket az összegeket Önnek bízva tartják bennünket, és Önnek azonnal vissza kell fizetnie, ha fizetési igényt küldünk Önnek.

KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS KIEGÉSZÍTÉSE
A Szolgáltatásokhoz való hozzáférés és az Ön kizárólagos lehetősége, mérlegelése és kockázata. Nem vállalunk felelősséget az Ön által a Szolgáltatások felhasználására irányuló, a nem szándékolt módszerek, eszközök vagy módok kísérleteiről.
A Szolgáltatásokat ésszerű szakértelemmel és gondossággal biztosítjuk, és lényegében a Felhasználási feltételekben leírtaknak megfelelően. A Szolgáltatások, illetve a Szolgáltatások részét képező termékek vagy szolgáltatások tekintetében semmilyen más ígéretet vagy garanciát nem vállalunk, és ezáltal kizárjuk (a törvény által megengedett mértékben) az összes azonosított garanciát (beleértve a következőket: kielégítő minőség és / vagy alkalmasság az Ön céljaira). Különösen nem garantáljuk, hogy a Weboldal megszakíthatatlanul rendelkezésre áll, vagy hogy nem lesz hiba, vírus vagy más hiba.
A SZOLGÁLTATÁSI SZABÁLYZATOKKAL KAPCSOLATOS ELŐZMÉNYEK, ÉS AZ 19.5. SZERZŐDÉSRE VONATKOZÓ MÓDOSÍTÁSI KÖTELEZETTSÉGÉNEK (beleértve a szülői és a tagvállalatainkat, a megbízottjainkat, a vezetőket, az ügynököket és a munkavállalókat), A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁBÓL SZÁRMAZÓ SZÁMÁRA (VAGY AZ EGYÉB RÉSZÉRŐL) SZOLGÁLTATÁSOK ÉS A WEBOLDALT FELHASZNÁLÁSA), A KÖTELEZETTSÉGRE VONATKOZÓ KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS, A KÖTELEZETTSÉG (beleértve a nemteljesítményt), vagy más módon:
(A KÖTELEZETTSÉGÉNEK SZABÁLYOZÁSA SZÜKSÉGES VAGY KÖVETKEZÉSRE) A BET VAGY TÉTELEK ÖSSZESZTÉSE, AMELYEK KÖTELEZETTSÉGÉNEK KÖZÖTT, A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSRA VONATKOZÓ SZÁMÁRA;
(HOGY KÖTELEZETTSÉGÜNK KÖTELEZETTSÉGEI A PÉNZÜGYEK MEGHATÁROZÁSÁHOZ) A PÉNZÜGYI ÖSSZES KÖVETKEZTETÉSE, AMELYEK KÖVETKEZTETÉSE, AMELYEK KÖVETKEZTETÉSE AZ USA; ÉS
(EGYÉB VIP VÁLLALKOZÁSOKRA VONATKOZÓ KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSOKRA VONATKOZÓ EGYÉB EURO) (1,000 EURO).
WE (beleértve a szülők és a TÁRSASÁGOK, TÁMOGATÓK, HATÓSÁGOK, TÁRSASÁGOK ÉS MUNKAVÁLLALÓK) NEM FELELŐSSÉG SZÜKSÉGESEKNEK, HOGY KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSOK, KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS (TÁMOGATÁS) VAGY EGYÉB ÁLLAPOT:
ADATOK VESZÉLYEI;
A JÖVEDELMEK VÉGE
BEVÉTELI VESZÉLYEK;
AZ ÜZLETI LEHETŐSÉG VESZÉLYEI;
A GYÁRTÁS VAGY KÖVETKEZTETÉSÉNEK VESZÉLYÉSE;
ÜZLETI KORLÁTOZÁS; VAGY
EGYÉB KÜLÖNLEGES, KÜLÖNLEGES VAGY KÖVETKEZŐ VESZÉLYEK VAGY KÁROS, HOGY, HOGY LEHETSÉGES VAGY VESZÉLY MEGFELELŐSÉGÉNEK MEGFELELÉSE, HASZNÁLATI SZABÁLYOKRA VAGY A SZOLGÁLTATÁSOK HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN.
A Felhasználási Feltételek semmilyen módon nem működnek úgy, hogy kizárja az olyan felelősségeket, amelyek a következőkre vonatkozhatnak:
csalás (beleértve a csalárd félrevezetést is); vagy
a gondatlanságunk okozta halál vagy személyi sérülés.

A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MEGFELELÉSE
Ön teljes mértékben kártalanítja, megvédi és megtartja bennünket és tisztjeinket, igazgatóinkat, alkalmazottainkat, ügynökeinket, beszállítóinkat és beszállítóinkat minden veszteség, költség, kiadás, követelés, követelés, kötelezettség és kár (beleértve a jogi díjakat is) ellen és azok ellen. , amely előfordulhat, vagy nem ésszerűen előrelátható, a következők miatt vagy azzal kapcsolatban:
a Szolgáltatásokhoz való hozzáférés és az Ön által vagy bárki más felhasználja a felhasználónevét és jelszavát; és / vagy
az Ön által a Felhasználási Feltételek bármely feltételeinek és rendelkezéseinek bármilyen megsértése.
Ha Ön megsérti a Felhasználási feltételeket, a Fiókjának felfüggesztését vagy megszüntetését megelőzően értesíthetjük Önt (az Ön elérhetőségei alapján), hogy Ön megsérti, és megköveteli, hogy állítsa le a vonatkozó cselekményt vagy a mulasztást, és / vagy az Ön részéről tett cselekmény vagy hiba helyesbítését kérte; és figyelmeztesse Önt a tervezett intézkedésünkre, ha ezt nem teszi meg, feltéve, hogy az értesítés mindig nem jelent előfeltételét fiókjának felfüggesztéséhez vagy megszüntetéséhez.
Jogosultak vagyunk bármikor letiltani bármely felhasználó azonosító kódját vagy jelszavát, függetlenül attól, hogy az Ön által választott vagy az általunk kiosztott, ha ésszerű véleményünk szerint Ön nem teljesítette a Felhasználási feltételek bármelyikét.
Minden egyéb rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőség mellett, ha Ön megsérti a Felhasználási Feltételeket, jogosultak visszaszerezni az Ön Számlájáról minden olyan pozitív egyenleget, amely akkor létezik, ha az 21.1.

SZELLEMI TULAJDONJOGOK
Minden weboldal tervezés, szöveg, grafika, zene, hang, fényképek, videó, kiválasztása és elrendezése, szoftverösszeállítások, mögöttes forráskód, szoftver és minden egyéb, a Szolgáltatások bármely részét képező anyag a szerzői jog és egyéb tulajdonjogok hatálya alá tartozik. vagy tulajdonosa vagy harmadik fél jogosultsági tulajdonosai által használt licenc. Amennyiben a Szolgáltatásokon belüli bármely anyag letölthető vagy nyomtatható, akkor az ilyen anyagokat csak egyetlen eszközre lehet letölteni (és a nyomtatott példányokat csak saját személyes és nem kereskedelmi célokra lehet nyomtatni).
A Szolgáltatások használata semmilyen körülmények között nem nyújt Önnek semmilyen szellemi tulajdonjogot (például a szerzői jogot, a know-how-t vagy a védjegyeket), amelyek a mi vagy bármely harmadik fél tulajdonában vannak, kivéve a személyes, nem kizárólagos, az ilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogok használatára vonatkozó, a Szolgáltatásokra vonatkozó személyes, nem kereskedelmi célú felhasználásra vonatkozó jogosulatlan licenc.
A Weboldalon megjelenő védjegyek vagy logók használatára vagy reprodukálására semmilyen jog nem biztosítható, kivéve, ha az a Felhasználási Feltételeknek megfelelően engedélyezett.
Nem szabad, és nem engedélyeznie sem más személynek, hogy másolja, tárolja, közzétegye, bérelje, engedélyezze, eladja, terjessze, módosítsa, hozzáadja, törölje, távolítsa el vagy módosítsa a Webhelyet vagy annak bármely részét, vagy közvetlenül, vagy közvetlenül. közvetetten megzavarja vagy zavarja (vagy megpróbálja megzavarni vagy zavarni) a Weboldalon, kivéve a weboldal megtekintését vagy használatát a Felhasználási Feltételeknek megfelelően.
Minden szellemi tulajdonjog a „VIP Stakes” elnevezésben, a VIP Stakes emblémái, tervei, védjegyei és egyéb megkülönböztető márkájú tulajdonságai, valamint a VIP Stakes vagy bármely harmadik fél által a Weboldal mellé való felvételhez a VIP Stakes-ben vagy az alkalmazandó tartalomban biztosított tartalom. harmadik fél. Ön beleegyezik, hogy az előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül semmilyen módon nem jeleníti meg vagy használja az ilyen logókat, terveket, védjegyeket és más megkülönböztető márkájú jellemzőket.

VIRUSOK, HACKING ÉS EGYÉB KÁROSOK
Nem szabad:
sérült a weboldal;
megpróbálja jogosulatlan hozzáférést szerezni a weboldalhoz, a webhely tárolására szolgáló szerverekhez, vagy a Webhelyhez kapcsolódó bármely szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz;
árvízzel a honlapot információkkal, több beadványokkal vagy „spam” -el;
tudatosan vagy gondatlanul használjon olyan funkciókat, amelyek bármilyen módon befolyásolhatják a weboldal működését, például (de nem kizárólag) vírusok, férgek, trójaiak, logikai bombák vagy hasonló rosszindulatú vagy káros anyagok szabadon bocsátása vagy előmozdítása;
beavatkozhat, megrongálhat, eltávolíthat vagy bármilyen más módon megváltoztathat bármilyen információt, amely a weboldalon szerepel;
megtámadja a weboldalt a szolgáltatásmegtagadási támadás vagy a megosztott szolgáltatásmegtagadási támadás révén. Minden feltételezett jogsértést jelenteni fogunk az érintett bűnüldöző hatóságoknak, és együttműködünk azokkal a hatóságokkal, hogy az Ön személyazonosságát nyilvánosságra hozzuk. Ilyen jogsértés esetén a Weboldal használatára való jogod azonnal megszűnik.
Nem vállalunk felelősséget az elosztott szolgáltatásmegtagadási támadás, vírusok vagy más, technológiailag káros anyagok által okozott veszteségért vagy károkért, amelyek a Weboldal használatából vagy a Weboldal használatából adódóan megfertőzhetik a számítógépes berendezéseket, számítógépes programokat, adatokat vagy más saját tulajdonú anyagokat. az ilyen weboldalon közzétett anyagok letöltésére vagy a weboldalhoz kapcsolódó bármely weboldalra.

AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAI
Az Ön által vezetett Fiókjával kapcsolatos minden információ biztonságosan tárolható és bizalmas marad, kivéve, ha a Felhasználási Feltételek másként rendelkeznek (beleértve a kétségek elkerülését, az Adatvédelmi Szabályzatot).
A törvény előírja, hogy megfeleljenek az adatvédelmi követelményeknek abban a módban, ahogyan az Ön által a Szolgáltatások használata során gyűjtött személyes adatokat használjuk. Ezért nagyon komolyan vesszük a személyes adataink használatával kapcsolatos kötelezettségeit.
Amikor a Szolgáltatásokat használja, szükségünk lesz arra, hogy bizonyos információkat gyűjtsünk Önről, beleértve a nevét és születési dátumát, a kapcsolattartási adatait, valamint a marketing preferenciákra vonatkozó információkat is (amelyek mindegyike „Ön személyes Információ").
Azáltal, hogy megadja nekünk a személyes adatait, Ön hozzájárul ahhoz, hogy feldolgozzuk személyes adatait, beleértve a különösen érzékeny információkat is:
a Felhasználási Feltételekben (beleértve az Adatvédelmi Szabályzatot) meghatározott célokra; és
más célokra, amikor a Szolgáltatások működtetéséhez személyes adatokat kell feldolgoznunk, többek között a szolgáltatóinkkal és ügynökeinkkel e célból történő megosztásával, például a postai szolgáltatások, marketing szolgáltatások és ügyfélszolgálati ügynökök számára. Személyes adatainkat közzé is tehetjük egy törvényi vagy szabályozási kötelezettség teljesítése érdekében.
Meg fogjuk tartani az Ön által küldött összes kommunikáció másolatát (beleértve az e-mailek másolatát is) annak érdekében, hogy pontosan rögzítsük az Öntől kapott információkat.

A "COOKIES" HASZNÁLATA A WEBOLDALON
A weboldal „cookie-kat” használ az internet használatának nyomon követésére és a weboldal funkcionalitásának elősegítésére. A cookie egy olyan kis szövegfájl, amely a weboldalra való belépéskor letölthető a számítógépére, és lehetővé teszi számunkra, hogy felismerjük, mikor visszajön a webhelyre. A weboldal üzemeltetéséhez cookie-kat használunk, beleértve (például) annak érdekében, hogy Ön továbbra is bejelentkezzen, amikor böngészhet, és használja a Fiókját, hogy fogadhasson vagy játszhasson a weboldal különböző részein. A cookie-kat saját analitikai célokra is használjuk, hogy azonosíthassuk, hogy az ügyfelek milyen technikai problémákkal szembesültek a webhelyen, és ezáltal segítünk javítani ügyfeleink tapasztalatát.
Ha ellenzi a cookie-kat, vagy törölni szeretné a számítógépén már tárolt cookie-kat, javasoljuk, hogy kövesse a meglévő cookie-k törlésének és a jövőbeni cookie-k letiltásának utasításait a fájlkezelő szoftveren. A cookie-k törlésével vagy ellenőrzésével kapcsolatos további információk az Adatvédelmi irányelveinken vagy a www.aboutcookies.org címen érhetők el. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cookie-k törlésével vagy a jövőbeli cookie-k letiltásával előfordulhat, hogy nem tudja elérni a webhely bizonyos területeit vagy funkcióit.

Panaszok és megjegyzések
Nincs követelés vagy vita a következők tekintetében:
a Szolgáltatás használatával végzett fogadás elfogadása vagy rendezése az eredeti tranzakció időpontjától számított 30 napnál hosszabbnak tekintendő; és
egy olyan játékot, amelyet a Szolgáltatásokkal játszott, több mint 12 (tizenkét) héttel az adott tranzakció vagy játék lejátszásának időpontját követően kell tekinteni.
Amennyiben a Szolgáltatásokkal kapcsolatos panaszt szeretne benyújtani, először lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal az Ön panaszával kapcsolatban, amellyel szükség esetén az Ügyfélszolgálati munkacsoporton belül feloldódik.
Ha a Felhasználási Feltételekből adódó vita merül fel, amelyet az Ügyfélszolgálat nem tud megoldani az 26.2 bekezdésnek megfelelően, kérheti, hogy az ügyintéző vagy a felügyeleti hatóság foglalkozzon vele. Arra törekszünk, hogy az ügyet az Ön elégedettségére azonnal vagy a későbbiekben vagy Önnel lépjen kapcsolatba.
Ön tudomásul veszi, hogy véletlenszám-generátorunk meghatározza a szolgáltatásokon keresztül játszott játékok eredményét, és elfogadja az összes ilyen játék eredményeit. Ön továbbá egyetért azzal, hogy abban a valószínűtlen esetben, ha a képernyőn megjelenő eredmény és a VIP Stakes által használt játékszerver közötti nézeteltérés nem valószínű, a játékkiszolgálón megjelenő eredmény érvényesül, és Ön tudomásul veszi és egyetért azzal, hogy a nyilvántartásunk a következő lesz: a végső jogosultság az online játékhoz kapcsolódó tevékenységekben való részvétel feltételeinek és körülményeinek meghatározásában, valamint a részvétel eredményei.
Ha kapcsolatba kívánunk lépni Önnel, akkor ezt bármelyik Kapcsolattartási adataink segítségével teheti meg. Az értesítéseket úgy kell tekinteni, hogy azokat megfelelően kézbesítették és megkapták, mihelyt az e-mailt elküldték, vagy miután közvetlenül telefonon kommunikáltunk (beleértve a hangpostafiókot is), vagy három (3) nappal a közzététel után. bármely betűből. Bármely értesítés kézbesítésének bizonyítása során elegendő egy levél esetében bizonyítani, hogy az ilyen levelet megfelelően címezték, bélyegezték és elhelyezték a poszton; és e-mail esetén, hogy az e-mailt elküldték a megadott e-mail címre (ha van ilyen) az Ön e-mailjeinek elküldésének időpontjában.

JOGOK ÉS KÖTELEZETTSÉGEK ÁTJÁRÁSA
Fenntartjuk a jogot, hogy a Felhasználási Feltételeket („hozzárendelést”) teljes egészében vagy részben átadjuk, hozzárendeljük, sublicencet vagy zálogjogot adjunk bármely személynek, anélkül, hogy erről értesítenénk, feltéve, hogy az ilyen hozzárendelések azonos feltételek mellett lesznek amelyek nem kevésbé előnyösek Önnek.
Ön nem ruházhatja át, nem engedélyezheti, vagy más módon semmilyen módon nem ruházhatja át a Felhasználási Feltételek szerinti jogait vagy kötelezettségeit.

ESEMÉNYEK KÜLÖNLEGES KÖRNYEZETBEN
Nem vállalunk felelősséget vagy felelősséget a Felhasználási Feltételekből eredő kötelezettségeink teljesítésének elmulasztásáért vagy késedelmes végrehajtásáért, amelyet az ésszerű irányításunkon kívül eső események okoznak, beleértve (korlátozás nélkül) bármilyen távközlési hálózati hiba, áramkimaradás , harmadik fél számítógépes (vagy egyéb) berendezéseinek meghibásodása, tűz, villám, robbanás, árvíz, súlyos időjárás, ipari viták vagy zárak, terrorista tevékenység és kormányzati vagy egyéb illetékes hatóságok cselekedetei („Vis maior esemény”).
Teljesítményünket felfüggesztettnek tartjuk abban az időszakban, amikor a Force Majeure Event folytatódik, és az időtartam alatt meghosszabbítjuk a teljesítményt. Mi ésszerű erőfeszítéseinkkel arra törekszünk, hogy a Force Majeure esemény lezáruljon, vagy olyan megoldást találjunk, amellyel kötelezettségünket a Force Majeure esemény ellenére is elvégezhetjük.

LEMONDÁS
Ha nem követeljük meg, hogy szigorúan teljesítsük az Ön kötelezettségeit, vagy ha nem gyakorolunk jogokat vagy jogorvoslatokat, amelyekre jogosultak, ez nem jelenti az ilyen jogok vagy jogorvoslatok lemondását, és nem mentesít téged attól, hogy megfeleljen ilyen kötelezettségeket.
Az esetleges késedelmekről való lemondás nem jelent semmilyen további késedelmet.
A Felhasználási Feltételek bármely rendelkezésének semmiféle lemondása nem érvényes, kivéve, ha azt kifejezetten lemondják, és erről írásban közöljük a fenti 26 bekezdés (Panaszok és közlemények) szerint.

ELVÁLASZTHATÓSÁG
Ha bármelyik Felhasználási Feltétel bármely illetékes hatóság által érvénytelennek, jogellenesnek vagy bármilyen mértékig érvényesíthetetlennek minősül, az ilyen feltétel, feltétel vagy rendelkezés ebből a szempontból elválik a fennmaradó feltételektől és feltételektől, amelyek továbbra is érvényesek. a törvény által megengedett legnagyobb mértékben.
Ilyen esetekben az érvénytelen vagy nem végrehajthatónak tekintett részt az alkalmazandó joggal összhangban kell módosítani, hogy a lehető legpontosabban tükrözze a VIP Stakes eredeti szándékát.

TELJES EGYEZÉS
A Felhasználási Feltételek és az azokban kifejezetten hivatkozott dokumentumok az Ön és mi között létrejött teljes megállapodást képviselik, és helyettesítenek minden előzetes megállapodást, megértést vagy megállapodást az Ön és velünk kapcsolatban, akár szóban, akár írásban.
Mindannyian elismerjük, hogy egyikünk sem támaszkodott semmilyen képviseletre, kötelezettségvállalásra vagy ígéretre, amelyet a másik adott, vagy semmit sem mondott, vagy írtunk a velünk folytatott tárgyalások során, kivéve, ha a használati feltételek kifejezetten kimondják.
Egyik fél sem orvosolhatja a másik fél által a szerződés dátumát megelőzően tett, nem szóban vagy írásban tett helytelen nyilatkozatot (kivéve, ha az ilyen valódi nyilatkozatot csalárd módon tették meg), és a másik fél egyetlen jogorvoslata a következő: szerződési feltételeknek megfelelően.

JOG ÉS JOGHATÓSÁG
Ezeket a Felhasználási feltételeket (a 24.2 bekezdésnek megfelelően) a Curacao, Holland Antillák törvényeinek megfelelően kell értelmezni és értelmezni.
A Curacao, Holland Antillák bíróságai a kizárólagos joghatósággal rendelkeznek a Felhasználási feltételekből eredő vitákban.

FELELŐS GAMING / GAMBLING
Azon ügyfelek számára, akik szerencsejátékukat korlátozzák, önkéntes önkizárási politikát biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy zárja be fiókját, vagy korlátozza a fogadások vagy játékokat a weboldalon legalább hat hónapig. Kérheti, hogy a korlátozás legfeljebb öt évig tart. Miután fiókja önmagában kizárt, a jelen bekezdés szerinti időszak lejártáig semmilyen körülmények között nem tudja újra aktiválni a Fiókot. Az önkizárási időszak lejárta után jogosult lesz a Szolgáltatások használatának újbóli megkezdésére az Ügyfélszolgálattal vagy új fiók megnyitásával.
Ha ehhez a szolgáltatáshoz kapcsolódó információkat szeretne, kérjük, forduljon az Ügyfélszolgálathoz a Súgó lapon, vagy tekintse meg a Felelős játékszervezést.
Megfelelő erőfeszítéseinket az önkizárás betartásának biztosítására fogjuk használni. Az önkizárás azonban mind az Ön, mind a VIP Stakes közös elkötelezettségét igényli. Az önkizárási időszak alatt nem szabad megpróbálnia új fiókokat megnyitni, és Ön elfogadja, hogy semmilyen felelősséget vagy felelősséget nem vállalunk, ha továbbra is szerencsejátékot folytat és / vagy megpróbálja használni a webhelyet, és nem ismeri fel, illetve nem állapítja meg, hogy kértél önkizárás olyan körülmények között, amelyek túlmutatnak az ésszerű ellenőrzésen kívül, beleértve - de nem kizárólagosan - új fiókot, szerencsejátékot LBO-ban vagy telefonon keresztül, nem pedig interneten keresztül, vagy más nevet vagy címet használva.
A VIP Stakes elkötelezett a felelősségteljes szerencsejáték kezdeményezések támogatásában.

LINKEK
Ha hiperhivatkozásokat nyújtunk más weboldalakhoz, akkor ezt csak tájékoztatási célból tesszük. Az ilyen linkeket saját felelősségére használja, és nem vállalunk felelősséget az ilyen weboldalak tartalmáért vagy használatáért, illetve az azokon található információkért. Előfordulhat, hogy nem hivatkozhat erre a webhelyre, és nem adhatja meg azt kifejezett engedély nélkül.

KAPCSOLAT
A VIP tétek a fenti 2.1 bekezdésben megadott címeken vehetők fel. e-mailben a „Kapcsolatfelvétel” oldalon található címen.

AZ ADATVÉDELEM ÉS A SZABADSÁGI POLITIKA
Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy személyes adatainak összegyűjtése és más módon történő felhasználása szükséges ahhoz, hogy hozzáférjenek a weboldalakhoz és használhassák azokat, és hogy részt vehessenek a Játékokban vagy fogadásokban.

Ezennel tudomásul vesszük, hogy személyes adataink összegyűjtése során az előző rendelkezésben foglaltak szerint az adatvédelmi törvény kötelezi magát. Megvédjük személyes adatait és tiszteletben tartjuk a magánéletét a legjobb üzleti gyakorlatok és az alkalmazandó jogszabályok szerint.

Személyes adatainkat felhasználva engedélyezzük, hogy részt vehessen a Játékokban és fogadásokban, és végezzen műveleteket, amelyek relevánsak az Ön részvételével a Játékokban vagy a Fogadásban. Személyes adatainkat felhasználva tájékoztathatjuk Önt a változásokról, új szolgáltatásokról és promóciókról, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekes lehet. Ha nem kíván ilyen közvetlen marketingadatokat kapni, akkor kiléphet az ilyen szolgáltatásból (kérjük, jelentkezzen be a VIP Stakes fiókjába / szerkesztési profiljába, hogy kilépjen). Ha újra szeretne bejelentkezni, és bármilyen ügyfélszolgálati anyagot szeretne kapni, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal.

Az Ön személyes adatai nem kerülnek nyilvánosságra harmadik felek részére, kivéve, ha az ilyen közzététel a játékokban vagy fogadásokban való részvételével kapcsolatos kéréseinek feldolgozásához szükséges; vagy ha törvény nem írja elő; vagy kivéve, ha ezt meg kell tennünk annak érdekében, hogy felelősségteljesen eleget tegyünk a csalás elleni és a pénzmosás elleni kötelezettségeknek. Mivel a VIP Stakes üzleti partnerei vagy beszállítói vagy szolgáltatói felelősek a Weboldal általános működésének vagy működésének bizonyos részeiért és a termékkínálatért, a személyes adatok nyilvánosságra hozhatók. A VIP Stakes munkatársai, az Ügyfélszolgálatban, a fizetési csapat és más alkalmazottak is hozzáférhetnek személyes adataikhoz feladataik ellátása és segítségnyújtás és a Szolgáltatás nyújtása céljából. Annak érdekében, hogy hatékony szolgáltatást biztosítsunk Önnek és / vagy szolgáltatóinknak, személyes adatainkat egy országról a másikra továbbíthatjuk. Ha adatokat továbbítunk az Európai Gazdasági Térségen kívül vagy belül, akkor eleget fogunk tenni az uniós jog által előírt átviteli protokolloknak. Ezzel hozzájárul az ilyen közzétételekhez és az e bekezdésben meghatározott adatok továbbításához.

Minden adatot személyes adatként tárolunk. Önnek joga van hozzáférni az Ön által tartott személyes adatokhoz. Az adatokat nem szabad megsemmisíteni, kivéve, ha azt törvény írja elő, vagy ha a tárolt információ már nem szükséges a kapcsolat érdekében.

A fogadási számla és a kapcsolódó tranzakciók feldolgozása során hitelminősítő intézetekre, csalásérzékelő ügynökségekre, pénzmosás elleni ügynökségekre fordulhatunk. Ezek az ügynökségek nyilvántartást vezethetnek az Ön adatairól. Ön beleegyezik az ilyen közzétételekhez és az ilyen nyilvántartások harmadik fél általi vezetéséhez.

Annak érdekében, hogy a webhelyek látogatása felhasználóbarátabb legyen, nyomon követhesse a webhelyek látogatását és javítsa a szolgáltatást, összegyűjtünk egy kis darabot a böngészőből, amit cookie-nak hívnak. Ha kívánja, kapcsolja ki a cookie-k gyűjtését (kérjük, olvassa el a böngésző utasításait, hogyan kell ezt megtennie). Meg kell azonban jegyezni, hogy a cookie-k kikapcsolása korlátozhatja a webhelyek használatát. További információért kérjük, olvassa el a Cookie-ok dokumentumát.

Rendszeresen kapcsolatba léphetünk Önnel e-mailben, telefonon vagy más mobil alapú kommunikációban a VIP Stakes által üzemeltetett és általuk üzemeltetett VIP Stakes ajánlataival és promócióival. Ezzel hozzájárul az ilyen kapcsolatfelvételhez.

A hívások rögzíthetők és használhatók képzési célokra. A tartalmat a szabályozó vagy kormányzati hatóság által adott megrendelés kézhezvételét követően vagy a Kormányzótörvény bármely rendelkezése alapján nyilvánosságra hozhatja. A hívásokat és az elektronikus kommunikációt egy évig tárolják, majd törlik a rendszerből.

Játssz mosthttps://vipstakes.com

Aktív bónuszok

Teljes: 111
225 ingyenes pörgetések nincsenek befizetve a VIP Stakes 50X Wager követelményeivel £ 765000 Max cash outspecial bónusz: € 790 Kaszinó versenyek freeroll a Spinderella Novomatic Slot Game játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 330 ingyenes zseton kaszinó a VIP Stakes 35x fogadási követelményei € 861000 Maximális visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: 115 ingyenes pörgetések most a Devil & s Delight ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 66 online kaszinó bajnokság a VIP téteken 40x játék kaszinón keresztül $ 357000 Maximális visszavonásExtra bónusz: $ 4165 Nincs befizetési bónusz a Jade Idol Amaya kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

425% Casino üdvözlő bónusz a VIP Stakes-en 35X játék kaszinóban € 29000 maximális visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: $ 160 kaszinó chip a Super Heroes-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 755 Kaszinó versenyek freeroll a VIP Stakes-en 77x WageringEUR 127000 Maximális visszavonási bónusz: Az 15 ingyenes pörgetést nem tesz lehetővé a Netent Slot Game játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 1515 Nincs betéti bónusz a VIP tétekben 66x Fogadási követelményekEURO 330000 Maximális visszavonási kizáró bónusz: 860% egyezés bónusz a Groovy Hatvanas években ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 50 ingyenes kaszinó chip a VIP Stakes 45X Wager követelményein $ 423000 Max CashOutExclusive Kaszinó Bónusz: 395% Betéti bónusz a jóléti palotában ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

315% Betéti bónusz a VIP Stakes 33X játékon keresztül kaszinóban € 752000 Max CashOutExclusive bónusz: $ 115 Nincs befizetési bónusz az erdélyi szépségért Bf Játékok Kaszinó nyerőgépek ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 22 Mobil freeroll slot bajnokság a VIP Stakes-en 55X Játék a kaszinóban $ 928000 Maximális visszavonási speciális bónusz: 680% egy kaszinóban a Blast Boom Bangon ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 295 Online Casino Tournament a VIP Stakes-en 40x WagerEUR 859000 Max visszavonási kiegészítő bónusz: $ 600 Ingyenes kaszinó chip a Silent Samurai-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 2975 Nincs betéti bónusz a VIP Stakes-en 65X Játsszon az € 905000 Max-ből: Bonus Racers versenyen. 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

265 ingyenes pörgetések a VIP tétekben 55X Wager $ 219000 Maximális visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: EURO 620 INGYENES kaszinó chip a Fortune Fish Casino Technology nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 480 Free Casino Chip a VIP Stakes-en 50x WageringEURO 923000 Maximális visszavonási bónusz: $ 2960 Nincs befizetési bónusz kód a Double Dragon ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 3135 Nincs betéti bónusz kaszinó a VIP tétekben 50x Wager £ 462000 Max CashOutadditional bónusz: Eur 3130 Nincs betét a legendák koponyáján ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 777 Mobil freeroll verseny bajnokság a VIP Stakes-en 30x Wagering $ 544000 Max CashOutExclusive Kaszinó Bónusz: 205 ingyenes pörgetések most a kanapén bajnok ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 695 Mobile freeroll slot bajnokság a VIP Stakes-en 77x Játssz át az 727000 120-nál Max cash outexclusive bónusz: XNUMX próbapörgetés a zombik Fugaso kaszinóhelyei ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 90 ingyenes kaszinójegy a VIP Stakes 60X fogadási követelményei $ 235000 Max visszavonási kiegészítő kaszinó bónusz: € 685 ingyenes kaszinó verseny a Dice Tronic versenyen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 425 FREE Casino Chip a VIP Stakes-en 33x Játssz a CasinoEUR 183000-en keresztül Maximális visszavonásExtra kaszinó bónusz: € 875 mobil freeroll slot verseny a Golden Chief Barcrest nyerőgép játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Az 155 Free nem fizet be betétet a VIP Stakes 77x Wager követelményeire $ 771000 Max CashOutspecial bónusz: € 290 ingyenes kaszinó chip a Cash of Cash ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 225 kaszinó chip a VIP tétekben 35x Wager € 872000 Max készpénz outexclusive bónusz: $ 725 online kaszinó bajnokság bónusz medvein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 575 nincs betéti bónusz kaszinó a VIP Stakes-en 33x Play keresztül kaszinó € 728000 Max Withdrawalextra bónusz: 300 ingyenes pörgetések nincs betéti kaszinó az építési készpénzben Multislot kaszinó nyerőgépek ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

205 Ingyenes pörgetések nincs betéti kaszinó a VIP Stakes-en 44x Játssz a kaszinóban $ 408000 Maximális visszavonásExtra bónusz: € 230 Nincs betéti bónusz kaszinó a Diamond Dice ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 100 Free Chip Casino a VIP Stakes-en 30x Játssz át az 579000 Max CashOutExclusive bónuszával: € 590 ingyenes kaszinó chip a King Bam Bam ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 100 Free Chip Casino a VIP Stakes-en 77X Wager $ 785000 Max visszavonási kizáró bónusz: 910% Első befizetési bónusz a futballbajnokságon ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

44 ingyenes pörgetések nincsenek befizetése a VIP tétekben 35x Wagering € 89000 Max készpénz kihelyezésKiegészítő kaszinó bónusz: $ 335 Napi freeroll slot verseny Jolly Roger & s ... ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 290 INGYENES zseton a VIP Stakes-en 50x Wagering € 401000 Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: € 2935 Nincs befizetési bónusz a Spina Colada Yggdrasil nyerőgép játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

65% Casino üdvözlő bónusz a VIP Stakes-en 55x Játssz a CasinoEURO 247000 Max CashOutExtra kaszinó bónuszával: 290 Free nem forog befizetést Fruity Frost Booongo kaszinó nyerőgépein ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 666 Kaszinó versenyek freeroll a VIP Stakes-en 44X WagerEURO 175000 Max készpénzbevezetésKiegészítő kaszinó bónusz: $ 1111 Kaszinó versenyek freeroll a Fortune Fortune-on: Ho ...... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 645 online kaszinó bajnokság a VIP Stakes-en 60X Játssz át az 952000-en Maximális készpénzfelvételKiegészítő bónusz: € 444 ingyenes kaszinó verseny az Odysseus Playson nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 400 INGYENES chip a VIP Stakes 55X Wager követelményei £ 953000 Max. KészpénzfelvételKiegészítő bónusz: € 440 Nincs befizetési bónusz kód a Jekyll Hyde Microgaming Slot Game játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

595% Match bónusz kaszinó a VIP Stakes-en 45x Play viaEURO 16000 Max pénzkifizetésExkluzív kaszinó bónusz: £ 4575 BONUS CASINO nem az 777 gyémántokon ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 255 Free Money a VIP Stakes-en 40X Játsszon az € 314000 Max-en keresztül: 260 ingyenes pörgetések a Green Light Rtg slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

210 ingyen pörgetések nélkül betét kaszinó a VIP Stakes-en 55X Játsszon a CasinoEURO 15000 Max-en keresztül A visszavonásmentes bónusz: $ 610 Casino Tournament a Riches folyón ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

95 Ingyenes pörgetések Kaszinó a VIP Stakes-en 66x Játssz az € 638000 Max-en keresztül: $ 2330 Nincs betét a Treasure Tomb-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 265 Nincs betéti bónusz kaszinó a VIP Stakes-en 50X Fogadási követelményekEur 186000 Maximális visszavonási bónusz: Eur 650 Free Chip Casino a Fruitz ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

520% mérkőzés bónusz kaszinó a VIP téteken 35X Játék a kaszinóban $ 799000 Max visszavonási kiegészítő bónusz: $ 190 kaszinó verseny a pingvin stílusban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

165% Nincs szabályok bónusz! a VIP Stakes 65X WageringEur 859000 Max készpénz outexclusive bónusz: 960% Legjobb regisztrációs bónusz kaszinó a Magic Charms Microgaming Slot Game játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

230 ingyenes pörgetések nincsenek befizetések a VIP tétekben 77x Wagering $ 829000 Max CashOutadditional bónusz: 175 ingyenes pörgetések a Whospuniton? ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 480 Ingyenes chip kaszinó a VIP Stakes-en 30x Játssz a CasinoEuron keresztül 282000 Max cash outExtra Kaszinó Bónusz: Eur 415 Online Kaszinó Verseny a Nirvana Yggdrasil nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 700 verseny a VIP Stakes-en 55x Játsszon az € 899000 Max CashOutAdditional bónuszon: 240 hűségmentes pörgetések! az Acél emberén ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 2615 Nincs betéti bónusz kaszinó a VIP tétekben 30x WageringEUR 266000 Max készpénzkifizetésKiegészítő bónusz: $ 3165 NEM ALKALMAZNI A CASINO BONUS-ot az Aladdins örökségében ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 444 Online Kaszinó Verseny a VIP Stakesen 77x Wagering € 598000 Max cash outExclusive Bónusz: 660% Betéti Bónusz három kívánságra Betsoft Slot Game ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 4465 Nincs betéti bónusz kód a VIP Stakes-en 44X Wager € 148000 Max CashOutAdditional Kaszinó Bónusz: 830% Bónusz kaszinó a Bonus Frenzy Simbat-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 575 Napi freeroll slot verseny a VIP Stakes-en 33x Wager € 410000 Max készpénzkifizetésKiegészítő bónusz: £ 370 ingyenes chip a Empire Fortune-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 4985 NEM VÁLLALKOZÁS a VIP Stakes-en 50x Wager $ 271000 Max Befizetésspecifikus bónusz: $ 1325 Nincs betéti bónusz kaszinó a Barnstormer Bucks-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

£ 1070 Nincs befizetési bónusz a VIP Stakes-en 44x Wager € 586000 Max CashOutadditional bónusz: $ 375 INGYENES Chip Casino az Atlantisz elveszett titkára 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 65 Ingyenes készpénz a VIP tétekben 45X Játsszon a kaszinóban $ 388000 Max CashOutExclusive bónusz: $ 610 verseny a Monster Carlo-nál ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

85% Match bónusz kaszinó a VIP Stakes-en 65X A CasinoEURO 185000 Max CashOutextra bónusz: € 170 Nincs betéti kaszinó bónusz a Jekyll és a Hyde Playtech slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 3390 Nincs betéti bónusz a VIP Stakes-en 77x Játssz az € 910000 Max CashOutspecial bónuszon: 380% Match bónusz kaszinó a Mandarin Fortune-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

230% Első befizetési bónusz a VIP Stakes-en 30X WagerEUR 200000 Max készpénzfelvételKiegészítő bónusz: EUR 4835 nincs betéti kaszinó bónusz a Sweet Harvest-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 505 Online Casino Tournament a VIP Stakes-en 77x Wagering $ 634000 Maximális visszavonási speciális bónusz: $ 350 INGYENES chip a titokzatos éjszaka ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Eur 120 Online kaszinó verseny a VIP Stakes-en 55x Wager $ 474000 Max készpénz outExtra Casino bónusz: 135 ingyenes pörgetések most a Sugar Rush Winteren ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

110 INGYENES pörgetések a VIP tétekben 30x Wagering £ 967000 Max CashOutExtra bónusz: 195 hűségmentes pörgetések! a Skandináv Babes Playn Go nyerőgép játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

275% mérkőzés bónusz kaszinó a VIP téteken 33x Wager € 436000 Max CashOutexclusive bónusz: 55% betéti bónusz a trükkök vagy a leander kaszinó nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 3855 Nincs betéti bónuszkód a VIP tétekben 40X Fogadási követelményekEUR 685000 Max készpénzkifizetésExkluzív kaszinó bónusz: 705% Első befizetési bónusz a szégyenbálban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 345 nincs betéti bónusz kód a VIP Stakes-en 33x Wager £ 501000 Max CashOutextra bónusz: € 885 Online kaszinó verseny a Treasure Run-on ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

590% Legjobb regisztrációs bónusz kaszinó a VIP Stakes-en 40x Játssz a £ 450000-en keresztül Maximális visszavonási kiegészítő bónusz: 960% Casino mérkőzés bónusz Odyssee-en ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 3400 Nincs betéti bónusz kaszinó a VIP tétekben 65x Wager € 401000 Max készpénz outSpecial bónusz: 255 ingyenes pörgetések a gangster szerencsejátékosoknál ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 1015 Nincs betéti kaszinó bónusz a VIP Stakes-en 44X Wagering $ 83000 Max visszavonási exkluzív bónusz: $ 350 kaszinó chip a King Arthurban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

EUR 405 Casino Chip a VIP Stakes-en 77x Játsszon az € 565000-en A maximális visszavonási exkluzív bónusz: $ 780 online kaszinó verseny a Burlesque Hd World Match Casino nyerőgépeken ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 1495 nincs betéti bónusz a VIP Stakes-en 66x WageringEur 906000 Maximális visszavonási exkluzív kaszinó bónusz: $ 1135 Nincs betéti bónusz kaszinó a Cashosaurusban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 335 bajnokság a VIP Stakes-en 45x WageringEURO 237000 Max Bónusz: € 3050 Nincs befizetési bónusz kaszinó a Mamma Mia Betsoft nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

$ 200 ingyenes chip a VIP Stakes-en 50x Wager követelmények $ 971000 Max cash outExtra bónusz: $ 355 Ingyenes készpénz a Robocop Playtech slot játékban ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

200 Ingyenes pörgetést nem tesz a VIP tétekbe 60x Wager $ 194000 Max visszavonási kizáró bónusz: EUR 235 verseny az első számú ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

€ 205 kaszinó chip a VIP Stakes-en 77X Játsszon a kaszinóban $ 167000 Max Visszavonási kiegészítő bónusz: 300 ingyenes pörgetések Kaszinó a Prime Liner Merkur nyerőgépen ... 👁️ tovább ››

📁 Kategória:

Létrehozott:

Lejár:

Oldal 1 a 21 2

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 0

Sajnálom, nincs bónusz kaszinó