William Hill képernyőkép
Tárolja az RSS-t

William Hill

Az online generált 34% a csoport nettó árbevételéből az 2016-ban, és az 1,800 embereket Gibraltáron foglalkoztatja, UK, Izrael, Bulgária, Olaszország, Spanyolország és a Fülöp-szigeteken.

A William Hill az Egyesült Királyság egyik vezető online szerencsejáték- és fogadási szolgáltatója, és az első három online sportfogadási szolgáltató Olaszországban és Spanyolországban. Minden héten több mint egymillió licitálási lehetőséget kínálunk, a játékban és a mérkőzés előtti sportfogadásban, valamint a játéktermékek széles választékában. Minden héten több mint egymillió licitálási lehetőséget kínálunk, a játékban és a mérkőzés előtti sportfogadásban, valamint a játéktermékek széles választékában.

Napjainkban rengeteg fogadási és játékszerzési lehetőséget biztosítunk. Az in-play (az élő játék során végzett fogadások) egyre népszerűbbé vált az elmúlt években, és csaknem a fele volt az 2016 sportforgalmának. Mi is vagyunk az online kaszinójátékok vezető szállítója az Egyesült Királyságban, exkluzív Vegas-platformunk nagyon népszerűnek bizonyult, különösen sportfogadási ügyfeleinkkel.

Szélesebb fogadás- és játéktermék-kínálattal, mint valaha, egyre fontosabbá válik, hogy az ügyfelek számára egyszerűvé tegyék a tétet, ha azt akarják, amit akarnak. A mobil technológiák egyre növekvő használata az elmúlt évek egyik kulcsfontosságú tendenciája az iparágban, és továbbra is nagy hangsúlyt fektet számunkra. Az iOS Sportsbook alkalmazásunk az Apple App Store-ban található leggyakrabban letöltött sportfogadó alkalmazás, amely több, mint 2.8 millió alkalommal töltött le.

A mobil lehetőség maximalizálása

Szélesebb fogadás- és játéktermék-kínálattal, mint valaha, egyre kritikusabbá válik, hogy az ügyfelek könnyebben fogadhassanak, amikor akarják, és mit akarnak. A mobil technológiák egyre növekvő használata az elmúlt évek egyik kulcsfontosságú tendenciája az iparágban, és a mobil fogadás és a játék továbbra is nagy hangsúlyt fektet számunkra.

Nemzetközi terjeszkedés

Az online kínálatunkat számos más országba fektetjük, az erős szerencsejáték-kultúrával és a versenyképes szabályozási és adózási kerettel rendelkező piacokra összpontosítva, ahol széleskörű sportfogadási termékpalettát és kaszinójátékokat kínálunk.

Az online kollégánk, Michael Sheehan üzleti ismerete

Gibraltári székhelyünkön a szociális média vezetőjeként dolgozom, de csapatunk is működik a világ minden tájáról, Tel Avivban, Szófiában és Manilában, valamint London és Leeds támogatása.

1998 óta online szolgáltatásokat nyújtunk. Az 2008-ban közös vállalkozásba léptünk PlaytechWilliam William Online létrehozása. Az 2013-ban a Playtech 29% -os részesedését vásároltuk meg az Online-on, és teljes tulajdonjogot szereztünk az üzletben.

Szerencsénk vagyunk, hogy olyan környezetet fejlesztettünk ki, amely lehetővé teszi a csapatoknak és az egyéneknek, hogy összpontosítsanak a hatásra. Ötletvezérelt szervezetként felhatalmazzuk munkatársainkat a nagy gondolkodásra. Gyakran a vállalatok ösztönzik az innovációt, de a Fogadás Otthonában sikerrel járunk.

Úgy gondolom, hogy az elmúlt hat évben hozzájárult a látott gyors növekedéshez - gyorsabb, mint az Egyesült Királyság teljes piacán, piaci részesedésünk az 10-ról c2010% -ról a c15% -ra nőtt.

A csapat is nőtt. Az 2008-ban, csak egy évvel azelőtt, hogy csatlakozhattam volna, az 350-es emberek körében volt. Napjainkban az 1,250-et különböző irodáinkban terjesztjük. A Tel Aviv digitális marketing szakembereiből, a londoni Shoreditch-ben lévő technikai központunkba bekerültek.

A William Hill munka valóban egyedülálló az a munkahelyi kultúra, amely ösztönzi ezt az innovációt, és az egészséges lehet, hogy figyelmen kívül hagyja a lehetetlenséget. Olyan iparágban, amely olyan gyorsan változik, garantáltan kudarcot vall, ha nem vállal semmilyen kockázatot. A William Hill-en mindenkit arra buzdítunk, hogy merész döntéseket hozzon, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy valahányszor tévedünk.

A kultúra büszkék vagyunk benne. Ez elválaszt minket, meghatározza, hogy kik vagyunk, és formálják azt, amit William Hill alkalmazottak kívánnak lenni. Tudjuk, hogy a kultúra több, mint irányadó alapelv: a kollégáink életre kelnek, akik naponta illusztrálják.

Mit tartalmaz a William Hill alkalmazottai? A válasz egyszerű. Termékeink és ügyfeleink iránti szenvedély, annak biztosítása, hogy páratlan vásárlói élményt nyújtsunk, megismerjük azokat a munkaértékeket, amelyek a sikerünket meghatározzák, és mindenekelőtt azt a sokféleséget, amely lehetővé teszi számunkra a kockázatokat.

Minden William Hill irodában tehetséges, szenvedélyes és kreatív egyének dolgoznak együtt, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak ügyfeleinknek. Hiszünk abban, hogy minden egyes William Hill alkalmazottnak inspirációra, elkötelezettségre és elkötelezettségre van szüksége a munkájában. Ezért összpontosítunk az emberekre, és olyan munkahelyi környezetet teremtenek, amely termékeink, szolgáltatásaink és tapasztalataink következetes fejlesztéseit táplálja.

Játssz mosthttp://williamhill.com

Kaszinó kupon bónuszok

Teljes: 1,310

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód

Oldal 1 a 881 2 3 ... 88

Nem megbízható bónuszok

Teljes: 1

Létrehozott:

Kupon kaszinó bónuszkód