Ronaldo szabályok Instagram!

0 Comments

Nehéz feladat, hogy befogadja Cristiano Ronaldo népszerűségét. A portugál szuper sztárcsillagok több millió rajongó tiszteletére és figyelemére hívják fel a figyelmet, sokan az Instagram-on, és szó szerint a hírességekkel és a popstarokkal versenyeznek. Nem rendelkezik Instagram-fiókkal. Nem azért vagyok, hogy fotókat készítsek az életemről, hogy bemutassam őket mindenkinek, hogy eladja a hiúságomat. Elég rossz, hogy a Facebook-on vagyok, a szociális média spektrumának része, és valami szinte teljesen szentelt az istenimádásnak.

Bármi legyen is a szociális média eredeti szándéka, megvan elveszett a kereskedelmi vállalkozások és az önmegvilágítás tengerén. Ami érdekes megjegyezni valamit az Instagram-ról, az az, ahogyan pénzt hoz. Látod, amikor letölti és csatlakozik ezekhez az alkalmazásokhoz "ingyen", bizonyos jogokat bánsz. Az egyik ilyen jog valójában a képekhez való jog. Hadd tegyem ezt másképpen; ha az Instagramon keresztül készített képek egyike megjelenik a hirdetőtáblán Kína a mosópor reklámozása nem az, aki fizet.

Az emberek, mint Ronaldo, kereskedelmi jellegűek arany olyan céghez, mint az Instagram, aki szponzorált fényképekkel fizeti a csillagot egy 308 000-os árral. Ő a legmagasabb fizetős futballista ezen a fórumon, de nem a legmagasabb fizetett játékos. Nem, ez a helyzet Kylie Jenner és maga a popkirálynő - Selena Gomez követi őt.

A rajongók fanatizmusa

Zealók, fundamentalisták - rajongók. Ezek a követők; azok, akik a sport és a hírességek bálványai számára készültek. Oké, ez egy hatalmas és bruttó túlzás. Biztos vagyok benne, hogy az úgynevezett rajongók közül sokan nagyon normális életet élnek, és egyszerűen kihasználják a technológiát. Bár ezt mondták, gondolj erre: amikor Ronaldo a Real Madridban volt, a csapatnak volt egy Instagram-követése az 120-tól. Miután bejelentette a Juventusba való áthelyezését, 60 millióra csökkentek! Egy csapat tagja, mondom a nyereséget, egy csapattag volt, aki a csapat következő részének felelőse volt! Aztán ott van az a tény, hogy ez az epikus számcsökkenés a Ronaldo 1 órájában történt eladáskor. Nincs diszkontálás a hatalomra, amit ez a fickó viselt. Azonban, ha megnéznénk a vezetőtáblát, akkor megdöbbent, bár csak két csillag, nevezetesen Kylie Jenner és maga a márka teszi lehetővé ezt a nevetséges fandomot - Instagram.

A Spin Palace Online Kaszinóban valódi készpénzes célokat érhet el, amikor játszol Football Csillag Online Pokies, az egyik sok sportos ihletésű pokies játék.

Madridtól Juventusig: A számok

A Ronaldo Juventus-hoz való költözése nyilvánvalóan a madridi elnök, Florentino Perez új szerződéssel kapcsolatos vita eredménye volt. A dollárt illetően elhagyja a $ 64 millió dollárt, $ 2 millió dollárt, ami elmarad attól, amit szerzett volna. Azonban az ember egy gyalogló gazdaság, és az összes társa tetejére helyezi a helyét, amikor a jóváhagyási ügyleteket illeti. Évente $ 47 millió dollárt készít számos kapcsolata és kapcsolata. Mégis, ez az író úgy véli, hogy valami furcsa mozog, ha úgy véli, hogy a Juventus a világ legértékesebb futballcsapatainak 9th helyén érkezik. Olaszország mindazonáltal van egy legmagasabb adókulcsa, és ez a véleményem szerint azt mondja, hogy a jövőben Ronaldo meg fogja krémezni, amikor a nettó nyereségét érinti. Jóváhagyásaival együtt ez lesz a világ második legmagasabb fizetős futballista. A Real Madridból való távozása egy korszak vége. Ő a legkorszerűbb gólszerző, és ha a szerencse kedvez neki, mint eddig, akkor ezt a tehetséget a Juventusnak fogja adni.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Ronaldo szabályok Instagram! Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: