Rulett fogadási rendszerek magyarázata

0 Comments

Online Rulett egyike azoknak a játékoknak, amelyek csak néhány másodperc múlva értik meg. Végül is egy nagyon egyszerű játék, amelyet a maximális kényelem érdekében lefektettek. Van egy fonott kerék zsebekkel, egy olyan fogadási asztal, amely ezeket a zsebeket ábrázolja, és egy fehér labdát, amely a győztes számot hirdeti. Nem lehetett sokkal könnyebb. Tegyél egy tétet, nézd meg a fehér labdát, és nézd meg, hogy nehéz zsebekkel hazatér-e, és egészen ünnepeljük.

Van azonban egy nagyon nagy különbség a csak rulett játék és a szerencséje között, és jelentős fogadási rendszerrel. És igen, a fogadási rendszer szinte mindig azt jelenti, hogy több készpénzzel haza megy a zsebében, szemben a kevésbé. A fogadási rendszerek alapvető fontosságúak a rulett játékos számára, aki komolyan veszi a játékot, és a legtöbbet kívánja használni a játékból.

Rulett fogadások részletesen

De ne menjünk magunk előtt. Annak érdekében, hogy komolyabban játszhassunk az online ruletten, és egy kicsit több készpénzt spinenként, először győződjünk meg arról, hogy ugyanazon az oldalon vagyunk. A rulettkereket pirosra és feketére osztják, amint az jól látható, az 1 és az 36 közötti számok. Kétféle hivatalos rulett kerék van, Amerikai és európai, de mindkettőnek csak az 36 hivatalos száma van. Az amerikai keréknek extra van 0 zsebben, de egy kicsit később jutunk hozzá.

A fogadási táblázatban számos fogadási lehetőség van, néhány egyszerű, és néhány talán egy kicsit zavarosabb. A vörös vagy fekete tét messze a legnépszerűbb, és a játékosnak egy kicsit kevesebb, mint az 50 / 50 esélye van, hogy nyerjen még pénzt. Még a pénz azt is jelenti, hogy a játékos visszaviszi a tétjét, és ezt az összeget ismét nyerte. És miért valamivel kevesebb, mint az 50 / 50? Ne felejtsük el, hogy a nulla zseb nem piros vagy fekete.

Egyéb fogadási lehetőségek közé tartozik az első, a második és a harmadik 12 szám a keréken, 1 és 18 és 19 az 36, valamint páros és páratlan és a három szám oszlop. Amint tudod, hogy mit jelent az egyes tétek, elég könnyű megérteni, hogyan osztották fel a kerék a könnyű fogadás érdekében. De mi a különbség az egyik tét felett más tétre? A rulett trükk az, hogy megértsük, hogy nem csak egy opcióra van szükség, hanem több lehetőségre.

Fogadás terjedése

A szerencsejáték egy szerencsés számra jó móka, és hatalmas összeget fizet, ha sikerül szerencsésnek lennie, de ez is hosszú lövés. Inkább fontolja meg a szerencsejátékot egy szerencsés számra, hanem két másik fogadási lehetőségre is tegyen tétet. Például; tegyen 1-re vagy 18-re egy fogadást az 10-re, és az első, második vagy harmadik 36-re. Ilyen módon, ha a szerencsés számadat nem sikerül, a másik két fogadása még mindig sikerül, ami azt jelenti, hogy nem veszít pénzt.

Kísérletezzen a fogadásokkal, hogy megnézhesse, mi működik a legjobban, vagy keressen egy online fogadási útmutatót, amely konkrét utasításokat ad. Hamarosan megtudhatja, hogy a fogadások terjesztése a legokosabb módja a rulett lejátszásának. Ne feledje, hogy sok online kaszinó ingyenesen kínál rulettet, ami lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a fogadási stratégiákkal, mielőtt bármilyen valódi pénzt vállalna. Ez nagyon ajánlott.

Negatív előrehaladási fogadások

Nézzünk meg egy olyan fogadási rendszert, amelyet a Martingale rendszernek nevezünk, amely az egyik legegyszerűbb rulett-fogadási útmutató, de nagyon fontos az ábrázolás szempontjából is. Ez így működik;

Úgy tűnik, hogy egy nagyon nyilvánvaló és egyszerű módja a rulettre való fogadásoknak, de nagyon fontos fogadási stratégiát mutat, amit negatív progressziónak neveznek. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a licitáló páros a tét, ha elveszíti a kezdeti veszteségek fedezésére. Egy ilyen rendszer fontos, hogy megértsük a rulett játékát, mert a rulett olyan játék, amely a legjobban működik egy lassú nyereménysorozattal egy bizonyos idő alatt. Vagyis; a rulett nem az a fajta játék, amellyel nagy valószínűséggel nagy mennyiségeket nyerhetsz. A játékosnak türelmesnek kell lennie.

Ne feledje, hogy a Martingale rendszer érdekes figyelni és tanulni, de nem tévedhetetlen. Ha a játékos 5-ször egymás után sikertelenül a piros vagy fekete tétet elveszi, akkor végül elkezd pénzt veszíteni. A legjobb, ha megtanulod a rendszert, és alkalmazd a saját fogadási stratégiádra, ami gyorsan segít abban, hogy sokkal jobb játékos legyél a játékban, sokkal inkább, mint azok, akik vakon fogadnak, ujjukat keresztezik, és remélhetik a legjobbakat.

Spin Palace No Deposit kaszinó bónuszok >>


Forrás: spinpalace.com
Rulett fogadási rendszerek magyarázata Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon