Roulette stratégiák és hogyan lehet nyerni

0 Comments

Akár egy igazi kaszinó asztalnál játszol, akár online játékot rulett, vannak olyan taktikai módszerek, amelyek segítségével nyerhet. Természetesen a puszta szerencsére támaszkodhat. Végtére is, sokan ezt teszik, és a fogadások szinte véletlenszerű elhelyezése sikeres lehet. Azok azonban, akik egy kicsit komolyabban veszik a rulettet, gyakran választanak egy stratégiát, különösen, ha hosszabb ideig az asztalnál lesznek, nem pedig csak egy vagy két fogadást helyeznek el. Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen a leggyakrabban használt módszerek a rulett nyerésére.

bukdálókötél

Amikor összehasonlítod a különböző rulett stratégiákat, Martingale gyakran nyeri az egyszerűséget, amíg nem keres rövid távú taktikai megközelítést. A Martingale-stratégia alapján hasonló tétet helyez el minden alkalommal, amikor a kerék kering. Győződjön meg róla, hogy egy egyenletes pénzt fogad, amely 50: 50 nyerési esélyt kínál, természetesen nem figyelembe véve a ház előnyeit. Helyezzünk egy kis tétet piros, fekete, egyszínű, esélyes, nagyszámú vagy alacsony számra. Ha nyersz, akkor nagyszerű - szerény nyereséget tettél. Folytassuk az előbbieket ugyanolyan szintű tétjével, mint ugyanazon - vagy más - tétes téten. Másrészt, ha elveszíted, akkor ugyanúgy fogsz fogadni, de kettős tétjével. Így ha nyer, akkor visszafizeti a korábban sikertelen spin veszteségeit. Ez az. Ennek az az előnye, hogy hosszú ideig játszhatsz ezzel a technikával. A hátrányok közé tartozik az a tény, hogy végül a vesztes sorozatot érheti el, és végül magas téteket kell elhelyeznie, ami azt jelenti, hogy hamarabb eléri a korlátot.

Paroli

A roulette nyertes Paroli módszerrel a Martingale stratégiával megegyező módon készíthetsz előadásokat. Mint korábban, tetszés szerint tetszőleges, és a piros, a fekete, az alacsony számok, a nagy számok, a számok vagy az esélyek között válthat a megfelelőnek. A Paroli-val azonban másképp megduplázza a tétjét, ami azt jelenti, hogy egy kicsit kockázatosabb, mint a Martingale. Lényegében viszonylag alacsony tét tétet helyez el, és a következő centrifugáláshoz ragaszkodj, ha elveszed. Másrészt, a nyertes tét azt jelenti, hogy legközelebb kétszeröd a tétet. A következő centrifugáláskor visszatérsz az eredeti tétjéhez, ha elveszíted, vagy ismét megduplázod, ha nyersz. Tehát, ha £ 5-t fogad és nyer, akkor a következő alkalommal, amikor tétet £ 10. Ha ez is nyer, akkor a következő alkalommal tét £ 20. Három egymást követő sikeres pörgetés után visszatér az eredeti tét szintjéhez, ahogyan akkor is, ha az egyik sorban levő fogadást elveszítené. Így védi nyereményeit, és nem éri el a limitet, ha folyamatosan megduplázza. Ezzel a módszerrel ez a módszer azt jelenti, hogy továbbra is játszhat a viszonylag alacsony licitálási határokkal rendelkező táblákban, mivel nem kell tovább növelni a tétet, ha van néhány vesztes pörgetése. Másrészről, nincs garancia az egymást követő győzelemre, így nagy sikerre támaszkodik a sikerhez.

James Bond

Ez a roulette 007 által inspirált megközelítése egyszerű, de ellentétben a Martingale rendszerrel, rövid távú, nem pedig hosszú távú előnyöket kínál. Ismét magában foglalja az azonos típusú tétet, ha megveszi a tétet. Ezúttal azonban növeli a nyerési esélyeit, ha a tétet három módon osztja fel. Például egy £ 20 teljes tétjével az 14-ot az 19-ról az 36-ra emeljük. Az £ 5-t ezután a táblázat hatodik sorába helyezzük, ami nyerést eredményez, ha az 13-tól a 18-ig terjedő középső számok bármelyike ​​jön létre. Végül egy £ 1 értéket helyez a nullára. A rendszer könnyedén méretezhető, így megfelel a legtöbb játékosnak. A James Bond módszer szerint a nyerő fogadás változó nyereséget eredményez a legjobban, ha nulla spin jön létre. A fő előnye, hogy nagyobb valószínűséggel nyer, mint minden egyes centrifugálás e stratégiával. A hátránya, hogy egy kicsit ismétlődő, hogy hűségesen ragaszkodjunk, és a Martingale rendszerhez hasonlóan, akkor is elfogy a pénz, ha továbbra is megduplázzuk a tétet, hogy lefedje a vesztes pörgetéseket.

D'Alembert

A francia matematikusnak nevezett D'Alembert stratégia alacsony kockázatú megközelítést kínál, amely szintén korlátozza a nagy nyerési képességet. Ahhoz, hogy működjön, módosíthatja a fogadásait, függetlenül attól, hogy nyert vagy elveszett az előző centrifugáláson, úgyhogy lelkiismeretesen kell lennie ahhoz, hogy helyes legyen. Használja az evens tétet minden alkalommal, hogy helyezze a tétet fekete vagy pirosra, vagy az 1 to18-re vagy az 19-ra az 36-be, ahogy tetszik. Ha nyer, akkor kivonja a következő fogadásából. Ha azonban elveszíted, akkor még többet adsz a következő fogadásodhoz. Például, ha az 20 értéket pirosra és fekete-ra fogadja, akkor a következő tétre £ 22-t kell fogadnia. Ha megnyered ezt, akkor még egyszer be kell állítanod a harmadik tétet £ 20-ra. Állítsa le a fogadást, ha a tét összege eléri a nullát, vagy fordítva, eléri a limitet. A rulett megközelítésének nagyszerű pontja az, hogy könnyen megvalósítható, és olyan játékosok számára alkalmas, akik hosszú ideig akarnak az asztalnál lenni. Ugyanakkor az egyik fontos dolog, hogy a D'Alembert-módszer alkalmazásával soha nem volt sok gazdag ember.

Fibonacci

Egy másik matematikai alapú stratégia a Fibonacci rendszer, amely a híres Fibonacci-sorozatra támaszkodik. Ezt a számokat úgy állítjuk össze, hogy létrehoz egy sorozatot, ahol a következő szám az előző kettő összege. A sorozat 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144 és így tovább. Ezzel a rulett stratégiával ugyanúgy működhet, mint a Martingale rendszer. Ahelyett, hogy elveszítené a tétet, ahelyett, hogy elveszítené a tétet, a sorrendben mozog. Például egy £ 3 vesztes tétjével a következő tét £ 5-ra lesz szükség. Ha nyer, viszont két számot visszahelyez a sorrendbe, hogy ne érje túl gyorsan a korlátot. A módszerrel nagy nyereségpotenciál van, de a hátrányos helyzetben nem látunk rövid nyereményeket. Hasonlóképpen lehetőség van arra is, hogy elég sok pénzt költeni, ha megüt egy pörgetést.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Roulette stratégiák és hogyan lehet nyerni Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon