10 legnépszerűbb orosz online kaszinóhely

Oroszországban online kaszinóban játszani nem olyan könnyű, mint gondolnád.

Az online szerencsejáték általában véve illegális Oroszországban, kivéve a bingót és az oroszországi online lottójátékokat.

Más szavakkal, nincsenek helyi orosz kaszinóoldalak: az oroszországi online szerencsejátékok csak lottón és más „puha” játékoknál korlátozódnak.

Ez arra késztetheti Önt, hogy az országban online fogadás nem lehetséges, de valójában nem ez a helyzet.

Az online kaszinó-oldalak útmutatónkkal az orosz játékosok megtalálhatják a probléma megoldásának lehetőségeit.

Még mindig van sok orosz rubelű online kaszinó, ha tudod, hogyan kell megtalálni őket.

Mielőtt ebbe belemennénk, nézzük meg az orosz asztali és mobil kaszinók webhelyeinek problémáját, és azt, hogy miért kérdés az orosz játékosok számára az online fogadás.

A 10 legfontosabb orosz online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

500 USD bónusz az első befizetésnél + 225 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.61%
Teljes bónusz $500

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €300

400 € + 120 ingyenes pörgetés

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz €400

Bónusz 2000 € + 200 ingyenes pörgetésig

Kifizetés 97.39%
Teljes bónusz €2000

250% bónusz + 125 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.73%
Teljes bónusz $250

Bónusz $ 300 új ügyfelek számára

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz $300

600 eurós kaszinó üdvözlő bónuszcsomag

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €600

100% -ig 200 € -ig + 15 készpénz ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz €200

100% üdvözlőbónusz 500 euróig

Kifizetés 97.65%
Teljes bónusz €500

Fizessen be 100 eurót, és játsszon 200 euró + 50 ingyenes pörgetéssel

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz €200

$ 500/140 bónusz és XNUMX ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.06%
Teljes bónusz $ / € 500Körülbelül a top 10 orosz online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

Oroszország online szerencsejáték-törvényei

Sajnos Oroszország nem egy szerencsejáték-barát ország, és az online szerencsejáték itt nem olyan széles körben elérhető vagy elfogadott, mint másutt. 2006-ban egy olyan törvényt fogadtak el, amely alapvetően betiltotta az összes szerencsejáték minden formáját az ország egész területén, kivéve négy régióban. Van egy kormány által ellenőrzött weblapok feketelistája, amelyek ténylegesen megakadályozzák a polgárokat a látogatáson.

2006 előtt a dolgok sokkal kevésbé voltak korlátozva, és az online szerencsejátékok sokkal gyakoribbak voltak. Manapság továbbra is online játszhat, de sok online kaszinó és más szerencsejáték-oldal van, amelyek csak nem fogadják el az orosz játékosokat.

Számos tengerentúli webhely található, amelyekhez orosz játékosok csatlakozhatnak, de ezek nagy részét blokkolták, és ha orosz IP-címe van, akkor nem tud felkeresni, nem beszélve csatlakozni. Természetesen vannak megoldások, és ez nem rossz hír.

Először is, nem minden szerencsejáték-helyet blokkolnak, és ott elérhetőek online kaszinók az orosz játékosok számára. Másodszor, vannak olyan módok, amelyekkel megkerülhetők ezek az IP blokkok és eljuthat a nagy kaszinókba. Csak anonim módon vagy VPN használatával kell böngésznie.

Csak Oroszország kaszinók

Valójában nagyon kevés kaszinó van, amelyeket pusztán az orosz piac ellátására hoztunk létre. Ez bármilyen szerencsejáték-társaság kereskedelmi öngyilkossága lenne, mivel bár ez egy nagy piac, mindig értelmes nyitni ajtót minden más ország számára, függetlenül attól, hogy Európában vannak, Amerika vagy Ausztráliában.

Vannak olyan kaszinók, amelyek túlnyomórészt orosz. Még csatlakozhat, ha Oroszországon kívüli székhelyű, de észre fogja venni, hogy ebben az esetben nincs pontosan az Ön felé. Általában angol nyelven működnek, és lehetővé teszik más nyelvekre történő fordítást, de a fordítások nem a legjobbak, a banki lehetőségek kissé idegenek lesznek Oroszországon kívüli ügyfelek számára, és általában nem olyan bizottságok szabályozzák őket, mint a UK Szerencsejáték-bizottság és olyan szabályozók, mint a Máltai Szerencsejáték-hivatal.

A legjobb orosz központú kaszinók közé tartozik a MobileBet és a Kasyno. Mindkettő nagyon globálisan érzékelteti őket. Lehet, hogy nem úgy néznek ki, mint kezdetben az orosz játékosok iránt érdeklődők, ám ők vannak, és ők vonzzák az ország legnagyobb játékosának nagy többségét. Ugyanez mondható el Rizkről, amely szinte teljes egészében orosz. Ez a kaszinó alapvetően a Guts másolata, de az orosz játékosok számára készült.

Hogyan lehet megtalálni a legjobb Oroszország online kaszinókat?

Az orosz szerencsejátékról szóló törvények jelenleg kavarodáson mennek keresztül. Bár még mindig lehetséges valódi készpénz átutalása sok engedélyezett tengerentúli szerencsejáték-oldalra, az orosz online kaszinó játékosainak gyakran vadászniuk kell.

Szerencsére azért vagyunk itt, hogy kemény munkát végezzünk az Ön számára, és megvan egy lista a legjobb online kaszinókról, amelyek szolgáltatásaikat kínálják az orosz játékosoknak. Csak ki kell választania kedvencét a listánkból, és készen áll a indulásra.

A fenti kurátoraink listáján szereplő összes oroszországi online kaszinó minőségi és professzionális szempontból magas rangú. Miután feliratkozott egy webhelyre, garantáltan hozzáférhet nagyszerű bónuszokhoz és barátságos ügyfélszolgálathoz.

A játékokat illetően megtalálja az ízlésének megfelelő valamit, mivel minden orosz kaszinóoldal több száz címet büszkélkedhet. Játszhat slot, videó póker játékok és klasszikusok, mint például Blackjack, rulettés Baccarat a világ vezető szoftver szolgáltatóitól.

Az Ön biztonsága érdekében a prémium online oroszországi kaszinók gondoskodnak arról, hogy személyes adatait mindig fejlett SSL titkosítás védje. Az összes kaszinó játékot a tisztességes játék és a véletlenszerűség szempontjából is ellenőrzik olyan független tesztelő cégek, mint az eCOGRA.

A legjobb betéti módszerek az oroszok számára online

Az elmúlt években néhány szerencsejáték-fizetési módot letiltottak az orosz kaszinók webhelyein. Mégis lehetséges más módszerekkel is befizetni és visszavonni.

Oroszország legjobb valódi pénzes online kaszinóiban való játékhoz jó olyan módszert találni, amely rubelben teszi lehetővé a betéteket (hacsak nem kriptovalutát használ). Az alacsony díjakkal járó gyors tranzakciók mindig jók, és egyes fizetési módok kizárólag az orosz játékosokat célozzák, figyelembe véve sajátos igényeiket. Biztosítjuk, hogy az ezen az oldalon felsorolt ​​kaszinó oldalak ilyen típusú banki lehetőségekkel rendelkezzenek.

Íme néhány befizetési módszer, amelyek megtalálhatók a megbízható orosz online kaszinókban:

 • QIWI pénztárca
  A Visa QIWI pénztárca úgy működik, mint egy harmadik fél processzora, amely puffert képez az orosz bankszámlája és a fogadási oldal között. A kazahsztáni ügyfelek a QIWI-t is használhatják.
 • Yandex pénz
  A Yandex Money egy másik befizetési lehetőség, amely kifejezetten a helyi szerencsejátékosokra vonatkozik. A jogosult online kaszinókban az oroszországi székhelyű ügyfelek névtelenül finanszírozhatnak e-pénztárcájukat orosz betéti és hitelkártyákkal. A kaszinói átutalások végrehajtásához egyszerűen Yandex bejelentkezés szükséges.
 • WebMoney
  A legjobb online kaszinókhoz az orosz játékosoknak biztonságosan kell készpénzt mozgatniuk. A WebMoney fizetési szolgáltatást Oroszországban hozták létre az 1990-es években, és lehetővé teszi az anonim átutalásokat az interneten keresztül. A rubelek szerencsejáték-oldalakra történő mozgatásakor bizonyos díjak érvényesek.
 • Bitcoin és egyéb kriptovaluták
  A kriptovaluták által kínált névtelenség sokkal nagyobb szabadságot biztosít a játékosok számára, hogy online kaszinójátékosokat élvezzék anélkül, hogy cselekedeteiket nyomon követnék. Ez a VPN-k 2017-es betiltása óta népszerűvé vált az orosz online kaszinó játékosok körében. Ennek eredményeként ez az azonnali fizetési módszer elérhetővé vált azon online kaszinókban, amelyek szolgáltatásaikat Oroszországban kínálják.

Az online vagy offline szerencsejátékokról Oroszország nem rendelkezik megfelelő szabályozással. Itt szerepel az Oroszország legjobb online kaszinóinak listája, amelyek segítségével kiválaszthatja és lejátszhatja kedvenc online kaszinójátékait.

Tehát, ha orosz vagy éppen orosz területen él, és kaszinójátékokat szeretne játszani a legjobb orosz kaszinóhelyeken, akkor csak egy remek helyre szállt le. Itt megvitatjuk az összes olyan nemzetközi kaszinó-webhelyet, amelyek oroszországi játékosokat fogadnak el.

Megvizsgáltunk minden tényt ezekről a kaszinó-webhelyekről, mielőtt elhelyeztük őket a kaszinó-portálunkba, mert tudjuk, hogy egy jó online kaszinó kiválasztása Oroszországban nehéz feladat lehet az orosz játékosok számára. A Bonus.Express segítségével itt támaszkodhat az oroszországi online kaszinó-oldalak adataira.

Az orosz kormány szigorú törvényei és rendeletei miatt ennek a gyönyörű országnak a játékosai korlátozott eséllyel játszhatnak kaszinójátékokat valódi pénzes kaszinókban, és ezért ezt szem előtt tartva mi és csapatunk úgy gondolta, hogy el kell készítenünk Önnek a legjobb online listát. kaszinók Oroszország.

Itt ezen az oldalon megismerheti a 10 legfontosabb oroszországi online kaszinót, majd eldöntheti, hogy az időjárási viszonyokon kíván játszani - e vagy sem. Mivel végül a választás a tiéd, és nem azért vagyunk itt, hogy kényszerítsük az online szerencsejátékra. Időközben, ha komolyan gondolja, hogy a legjobb 10 kaszinójátékot játssza a top XNUMX oroszországi mobil kaszinóban, akkor megtekintheti az orosz kaszinók online listáját.

Nagyon sok tényt ellenőriztünk az online kaszinókról, amelyeket felsorolunk ezen a neves online kaszinó-ismertető weboldalon, mert tudjuk, hogy a mi felelősségünk és kötelességünk, hogy bármilyen tudást biztosítsunk az online szerencsejátékok orosz piacáról.

Az Oroszországi online kaszinóval kapcsolatos kutatásunk néhány fő témája a webhelyek engedélyezése, játékválasztás, nyelv, fizetési lehetőségek, visszavonási korlátok, ügyfélszolgálat, biztonság és elérhetőség volt.

Engedély

Bár az orosz kormány megtiltotta az online szerencsejátékokat az országban, ez nem azt jelenti, hogy nem játszhat online kaszinót Oroszországban, mivel nagyon sok lehetőség van élő kaszinó játékokban vagy más kaszinó játékokban való részvételre az orosz kaszinó oldalakon. Ezen az oldalon felsoroltuk azokat a kaszinó webhelyeket, amelyeket a Egyesült Királyság szerencsejáték-bizottság és a máltai játékhatóság.

A kedvenc nyerőgépeidet mindig az oroszországi barátságos online kaszinókban kell játszania, ahelyett, hogy megnézne más etikátlan kaszinókat, amelyek pénzt tudnak kiszedni a zsebéből.

10 legnépszerűbb orosz online kaszinóhely Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

Kapcsolódó bónuszok:

gyémánt 7 ingyenes pörgetések