Pontszám a legjobb 2018 világbajnokság alkalmazással

0 Comments

Lelkes vagy labdarúgás ventilátor? Kívánságosan várja a legjobb labdarúgó-bajnokság szavait? Vagy csak élvezze a gyönyörű játékot és az izgalmat és a kiömlött anyagokat? Miután Oroszország készen állt arra, hogy üdvözölje a csillagokat, mint Ronaldo, Messi és Neymar, készen állunk arra, hogy bekerüljünk az akcióba, mivel az utolsó világbajnokság óta vártunk egy egész 4-évet.

Ha tényleg szeretne mindent megtudni a világbajnokságról, de aggódó életet és munkát lehet elérni, ne essen kétségbe; a megoldás a zsebében van. Csakúgy, mint egy online kaszinóban bárhonnan játszani, a világbajnokság-alkalmazások letölthetők és telepíthetők az okostelefonra vagy a táblagépre, és hozzáférést biztosítanak a legújabb pontszámokhoz, csapatstatisztikákhoz, interjúkhoz és még sok máshoz.

Jól hangzik?

Vessen egy pillantást a legjobb alkalmazásokra, amelyeket felfelé kerekítettünk azok számára, akik maguk is szeretnének magukra ostorozni foci őrület:

Egy foci labdarúgó hírek

Az Onefootball elkötelezett a legfrissebb labdarúgó pontszámok biztosításában a világ minden tájáról. Ez ideális azok számára, akik nem tudják elkapni a játékot, de szeretné megismerni az élő eredményt, amikor a fellépés kibontakozik. Még akkor is, ha a munkahelyi íróasztal alatt vagy a fürdőszobában rosszul ellenőrzi a telefont.

Az alkalmazás letölthető iOS és Android eszközökre, és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik kedvenc szűrőkkel és ipari hírekkel.

GoalAlert világbajnokság 2018

Ez egy másik alkalmazás, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy a rajongók naprakészek legyenek a legújabb világbajnokságok és a cél pillanatokkal. Az alkalmazásnak sem kell nyitottnak lennie ahhoz, hogy működjön, így ez is bónusz! Minden alkalommal, amikor egy gólt szereznek, az alkalmazás push értesítést küld a telefonjára. Az alkalmazáshoz tartozik egy teljes világbajnokság-ütemezés, valamint a napi hírcsatorna. Szeretne enni, aludni és lélegezni a WC-t? Ez az alkalmazás, amire szüksége van.

Világkupa Igen!

Igen! Nos, ez összegzi, hogyan érzi magát! Valószínűleg az egyik legátfogóbb világbajnokság-alkalmazás, World Cup Yeah! valóban magával ragadó alkalmazás, mindent, amit tudni kell a versenyről. Ezt az 2018 világbajnokság társadalmi és híradási központjává lehet gondolkodni, a csapatokról, a stadionokról, a történelmi statisztikákról, az edzőkről, a játékvezetőkről, a pályákról és minden másról. Ráadásul integrálódik a Twitter-szel, így a legfrissebb közösségi média hírek (és pletykák is!).

A hivatalos világbajnokság-alkalmazás

A FIFA által biztosított hivatalos világbajnokság-alkalmazás mindenkinek elengedhetetlen, aki lépést tart a legújabb pontszámokkal és információkkal. Nemcsak a legfrissebb frissítésekről értesíti Önt, hanem széles körű információkat is nyújt a csapatokról, a menetrendekről, a történelmi statisztikákról és a FIFA ranglistáról. Az alkalmazás megadja a felhasználók tájékoztatását a közelgő FIFA projektekről. Ez a kód a FIFA számára a megfelelő módon.

Üdvözöljük 2018

Ez az alkalmazás ideális társ az oroszok rajongói számára, akik részt vesznek a játékokban. Tehát, ha ott vagy több, mint a vodka, ez az, amire szüksége van! Először is, az alkalmazás minden információt tartalmaz a játékokról, a frissítésekről, a menetrendekről és a csapatokról. De ami a legfontosabb, ez egyúttal városrajzként is működik az orosz rajongók számára. Az alkalmazás a felhasználóknak információkat nyújt a látnivalókról, múzeumokról, éttermekről, üzletekről, parkokról és éjszakai klubokról. Ezenkívül tartalmaz egy fejezetet a különböző városok és a stadionok közötti utazás módjáról. Az alkalmazás lényegében egy 2-in-1-utazási és világbajnoki útmutató minden futball fanatikus számára.

Univision Deportes

Bár rengeteg fizetett sporteseményes szolgáltatás van, van egy alkalmazás, ahol élni tudsz anélkül, hogy egy centet költene. Az Univision Deportes egy natív spanyol videó streaming alkalmazás, ahol megtekintheti a világbajnokságot élőben az okostelefonon vagy táblagépen. Az iOS és Android eszközökhöz készült műsorok spanyolul vannak, de a művelet univerzális!

Kutatási linkek:

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Pontszám a legjobb 2018 világbajnokság alkalmazással Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon