Selfie gyógyszeres intézkedések személyi elszámoltathatóságot

0 Comments

Igaz, hogy semmi sem ütközik személyesen. Emberként személyes interakcióra vagy társadalmi interakcióra van szükségünk. Erős példája ennek a tendenciának, amely intenzív részvétel a szociális média platformokon, mint a Facebook és a Twitter.

Kicsit tovább vizsgálva a pszichológusok arra a következtetésre jutottak, hogy annak ellenére, hogy hajlamosak vagyunk, hogy időnként el akarjuk kerülni a gyilkosságot, szükségünk van az elszámoltathatóságra. Különböző okokból a Big Brother egyfajta megfigyelése miatt kevésbé izoláltnak érezzük magunkat.

A legtöbb személyiségtípusnak ezt kell valamivel vagy valakivel elszámoltatnia, és ez a tudás hasznos mindenféle területen és dinamikában. Legutóbb, nagyon hatékony módszertant hozták létre a betegek gyógyszereinek felvételére.

Íme, az öngyógyászati ​​kezdeményezés.

Tabletta lapok tartása

Az öngyógyászat lényegében egy okostelefon-alkalmazás, amely megnyomja az embereket, hogy vegyék tablettáikat. A páciens megnyitja az alkalmazást, és aztán felvesz egy videofájlt, amelyből a gyógyszert szedik. A videót ezután továbbítják a beteg klinikáján vagy orvosi központjában, ahol először kitöltötték a receptet. A videoklipet fogadó személy olyan helyzetben van, amely a betegek felügyeletét és a gyógyszerek kezelését szolgálja.

Egy népszerű sajtóoldal szerint ez már napi rutin a Houston államának számos betegének, és az öngyógyászat gyakorlata az állam általános egészségügyi adminisztrációs rendszerének javára fizet osztalékot. Lényegében az öngyógyászat gyakorlata helyettesíti azt, hogy az ápolószemélyzetnek meg kell látogatnia a betegek otthonát annak érdekében, hogy biztosítsák, hogy valóban beveszik a gyógyszereiket, ahogyan azt az előírt és előírt. A saját napi rendszerének felelőssége az alkalmazás segítségével sokkal olcsóbb folyamat.

Houstonban, valamint más városokban a technológia jelenleg a tuberkulózisos betegek kezelésében van. A Tennessee-klinikán az opioid-függőség hatékony kezelésében az öngyógyászati ​​kezdeményezést alkalmazzák, és a kutatók jelenleg vizsgálják, hogy a rendszer milyen hatásos lesz a C-hepatitis kezelésében.

Az élet és halál kérdés

Az Selfie orvostudomány egy technológiai beavatkozási folyamat, amelynek célja, hogy a globális egészségügyi adminisztrációs rendszerben egy nagyon valós problémát megoldjon. A statisztikák azt sugallják, hogy az emberek nem túl óvatosak a gyógyszerciklusok befejezéséhez, akár az 50% -áig. Annyira súlyos ez a probléma, hogy a tendencia évente több mint 100,000 halálesethez vezet. Ha úgy ítéljük meg, hogy a helytelen gyógyszerfelvétel hiánya élet és halál kérdése, akkor kezdjük megérteni, hogy miért vált szükségessé a személyes elszámoltatás erősebb mértéke.

A világ digitális

Egy másik alternatíva, amit az öngyógyászat helyett javasolt, a digitális adók használata. A nano-technológia terén elért előrelépésekkel a továbbiakban már nem messze elképzelhető ötlet, hogy a gyógyszert digitális adókkal illesszék, hogy ellenőrizzék, hogy a beteg ténylegesen lenyelte-e a tablettáit. Ez a fajta technológia az internetes vásárlás, az online kaszinó és a közegészségügyi rendszer javításához használható.

Adatvédelmi problémák és potenciális buktatók

A legtöbb új ötlethez hasonlóan aggályok merülnek fel az öngyógyászati ​​rendszerrel, az egyik fő az adatvédelem. Egy másik kihívás a következmény. Mi történik, ha a beteg nem veszi fel a gyógyszert tartalmazó videókat? Mivel a törvény nem engedélyezi a gyógyszert megtagadó betegek esetleges következményeit, mi lesz a következménye? Javaslatokat tettek arra, hogy a betegeket arra ösztönözzék, hogy tablettáikat bevegyék, beleértve olyan rendszert is, ahol az orvosi biztosítók nem fizetnek a gyógyszerekért, kivéve, ha az előírtak bizonyítják, hogy tablettáikat szedik.

Végül minden rendszernek hiányosságai vannak, de az öngyógyítás olyan, amely több előnyt és hátrányt mutat, és mivel életeket menthet, ez egy újabb példa arra, hogy a tech hogyan változtatja meg a világot, amiben élünk a jobbért.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Selfie gyógyszeres intézkedések személyi elszámoltathatóságot Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon