Sherlock Of London ™ - mobiljáték

0 Comments

Ha mindig is szeretett volna részt venni egy olyan vizsgálatban, amelyet minden idők legnagyobb nyomozója vezetett, akkor örömmel fogja tudni ezt Microgaming Az 10 július 2019-jén egy új, mobil játékgépet kínál, amely a londoni Sherlock Viktoriánus nyomozón alapul.

Súgó, amit S. Holmes kért

Thriller, rejtélyek, bűncselekmények ... Ezek a nagyszerű könyvek, filmek és TV-műsorok azok számára készültek, akik szeretnének nagyszerű időt tölteni. De milyen gyakran csalódott egy moronikus nyomozó, aki úgy tűnik, hogy nem találja a nyomokat előtte?

Kívánta, hogy ugorj a történetbe, és segíthetsz a nyomozóknak, hogy kitalálják a gonoszokat?

Ebben az új mobil slot játékban a legmagasabb nyomozóval párosulsz: Sherlock Holmes. Az első osztályú magánszem és az akolitja egy lökéssorozatot csöppent meg, és nagy jutalmat ígért neked, ha segít nekik feltárni a rejtélyt.

Szóval készen állsz neki, hogy kölcsönöznéd őket?

Sherlock of London ™ - Játékmenet

Ez az online nyerőgép 5 × 3 Spinning Reels és 25 fix nyerővonalakkal rendelkezik. A közepes volatilitással és az 96.03% magas RTP-jével a játék nagyszerű azoknak a játékosoknak, akik óráikat szeretnék meghosszabbítani és játszani. A dinamikus méretezésnek köszönhetően a játék bárhol élvezhető, akár asztali, mind mobil, akár tablet-en. A gyönyörű animált 3D grafika és a viktoriánus rejtély témája örömmel fogja Önt öregedni.

Ebben az új online kaszinó játékban a nyerő kombinációk akkor érhetők el, ha legalább 3 azonos szimbólumokat kap a szomszédos tárcsákon, a bal szélsőtől a legtávolabbi tekercsig. A nyert kreditek száma a nyertes érmék számától függ, ami szorozva a nyereményszámmal.

A fogadások méretéről beszélve ebben a játékban a fogadások kezdődnek 0.25 és 50.00-re (alapértelmezett 2.50) érheti el az 0.01-tól 2.00-ig terjedő érméket (alapértelmezett 0.1), ami az 25 050 érmék maximális nyeréséhez vezet!

Annak érdekében, hogy még szórakoztatóbb és még nagyobb nyereményeket nyújtson, a játék nagyszerű tulajdonságokkal és szimbólumokkal rendelkezik, amelyeket szeretni fog.

Bónusz spin

Ha az alapjáték 1st vagy 1nd tárcsáján pontosan 2 Wild Symbol jelenik meg, akkor az 1 vagy az 2 bónuszpörgetések aktiválódnak. A Wild Symbol a Bonus Spins alatt marad a helyén, míg a többi szimbólum újra elindul.

Ha további bónuszszimbólumot szerez a Bonus Spin lejátszása közben, akkor kiválaszthatja a Connecting Wild Feature vagy a Double Win funkciót, a második bónuszspin helyére.

Wild Feature csatlakoztatása

Ha az alapjátékban játszol, ha több mint 1 Wild Symbol áll rendelkezésre a tárcsákon, akkor azok egyesülnek, és az összekötő útvonalon lévő összes további szimbólum Wilds lesz

Dupla nyerési funkció

Ha az alapjátékban van, újabb speciális funkciót szerezhet. Ha pontosan 2 Wild szimbólumokat kap a tárcsákon, és egymás mellett vannak, akkor a Wild Symbols egyesíti és kiváltja a Double Win funkciót. Nincs nagy rejtély a nagy nyomozónak, hogy ez a bónusz páros minden győzelem!

szabad pörgetések

A Sherlock of London ™ alkalmazásban a Free Spins funkciót akkor kapja meg, ha minimális 3 Free Spin Scatter szimbólumokat kap. Ha ezt a speciális kombinációt készíti, akkor 10 Free Spins-el jutalmazza, és ha az 3 + Scatter szimbólumok egy másik kombinációját kapja, a funkció újraindul, és további 10 ingyenes pörgetést kap!

Szabad pörgetés módban minden fogadás és nyerővonal ugyanaz, mint a Free Spin funkció.

Speciális szimbólumok és fizetési táblázat

Az online nyerőgép sok rejtélyes szimbólummal rendelkezik, amelyeket szeretne alaposabban felfedezni:

Szabad spinszóró szimbólum

Sherlock és Watson képviseletében ez a jelkép az egyik legnagyobb, mivel az 3 megszerzése az 10 ingyenes pörgetéseit kapja meg

Extra vad

Szabad pörgetés üzemmódban a Dr. Watson szimbólum további Wild Symbol lesz. Bármely más szimbólum helyébe léphet, de nem tudja kiváltani a Connecting Wild funkciót, a Double Win funkciót vagy a Expanding Wild-t.

A Wild bővítése

A kedvenc nyomozó által képviselt szimbólum csak a Free Spin módban érhető el. A szabad pörgetés során pontosan 1 Wild Symbol leszállítható a tárcsákon. Ebben az esetben a tárcsán lévő összes 3 szimbólum vad szimbólumként fog alakulni

Egyéb szimbólumok

A minimális tét alapján fizetendő összeg

Készen áll egy új kalandra?

Készen állsz a rablás rejtélyének bemutatására? Ha már tagja vagy a Spin Palace-nak, ne felejtse el bejelentkezni az 10 július 2019-ján, és ha nem Sherlock Of London, a tökéletes alkalom a csatlakozásra! Van még egy nagyszerű üdvözlő bónusz az ingyenes 1000 € -on is. Szóval keresse meg nagyítóját, és csatlakozzon az új kalandjához!

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Sherlock Of London ™ - mobiljáték Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon