Regisztrációs bónusz a Microgamingban történő befizetés nélkül

0 Comments

Hagyományosan az online kaszinó regisztrációs bónuszának megszerzéséhez a játékosnak letétet kell tennie. E követelmény teljesítése után a játékosnak egy hasonló összegű bónuszt kapnak. Abban az esetben, bár vannak olyan online kaszinók, amelyek meglehetősen jelentéktelen mennyiségű tucat dollárt tesznek ki, a kaszinók többsége jelenleg elegendő feliratkozási bónuszt ad el anélkül, hogy letétbe helyezné a játékot.

Ezt a bónuszt gyakran „ingyenes spin bónusznak” vagy „nincs betéti bónusznak” nevezik. Ahhoz, hogy hasznot húzzon, a játékosnak először telepítenie kell a kaszinó szoftvereit, és befejeznie kell a regisztrációs folyamatot. Ezt követően a legtöbb kaszinó $ 500 körüli bónuszt biztosít a játékosnak, amelyet egy órás időszakban kell fogadni. Győzelem esetén, ha a játékos betartja az előírt feltételeket, a nyeremények visszavonulnak. Veszteség esetén csak a bónusz, amelyet a játékos elveszít.

Érdemes megjegyezni, hogy a játékosnak minimális 100 fogadásokat kell tennie a kiosztott időben. Ha ez nem történik meg, a nyereményeket nem lehet visszavonni. Ha azonban az 100 fogadások már megtörténtek, és a játékosnak nyereménye van, joga van megállítani a játékot, mielőtt az idő elfogyna, és megtartja a nyert összeget. A kaszinók körében gyakori Microgaming hogy a megadott összegű szabad pörgetési bónuszt biztosítsa, ha a játékos legalább $ 20-t nyer. Ilyen körülmények között a játékos megtarthatja a nyert összeget, amely több mint $ 20.

Ami az időfeltételt illeti, meglehetősen szigorú, és amint a bónusz aktiválódik, a képernyőn megjelenik egy kaszinó szimbólum, és megkezdődik a visszaszámlálás. Szétkapcsolás esetén az időzítő nem áll le. Az idő elteltével a kaszinó ikon eltűnik. Nem ajánlott az ilyen típusú bónuszokkal játszani, ha a játékosnak rosszul csatlakozik az internethez, mivel nem valószínű, hogy teljesíti az 100-fogadási feltételt.

Számos kaszinóban gyakori, hogy csak egy játékon belül adják meg az ingyenes játékbónuszt. Ez azt jelenti, hogy minden fogadást csak egy játék lejátszásakor kell elhelyezni. Ez néha olyan játék lehet, amelyet a kaszinó szeretne népszerűbbé tenni, vagy más kaszinókban is számos különböző játék közül lehet választani. Mindkét esetben felemelkedik és hátráltatja. Az, hogy a játékos nem elégedett a játékkal, akkor lehetősége van arra, hogy válasszon egy másik érdeklődőt, míg a hátránya az, hogy a váltásra fordított idő elveszett. Az ilyen esetekben gyakran online nyerőgépes játékokat kínálnak - ez magyarázza a nevet,Ingyenes spin bónusz”, Amely magában foglalja az 100 pörgetésekre vonatkozó követelményt.

A fogadási feltételek egyaránt érvényesek mind a szokásos bónuszokra, mind azokra, akiknek nincs betéte. Az adott kaszinótól függően ezek a szabályok megváltoznak. Javasoljuk, hogy olvassa el a választott kaszinó feltételeit, hogy megkapja az összes bónuszra vonatkozó információt.

Regisztrációs bónusz a Microgamingban történő befizetés nélkül Frissítve: Március 7, 2019 Szerző: Damon
Terjeszteni a szeretetet