10 legnépszerűbb szlovák online kaszinóhely

Figyelembe véve a szerencsejátékok hirtelen növekedését a Keleti Blokk partjain, számos online kaszinó kínál nyelvi opcióként a szlovák, a Szlovákia hivatalos nyelvét. Az iparági nevek, például az alábbi listában szereplő kaszinók, valamint sok más szlovákul beszélő játékosok nyelvi opciót kínálnak, amely teljes körű elkötelezettséget mutatnak a szlovák alapú felhasználók folyamatos biztosítása érdekében.
Sorolja fel és hasonlítsa össze a Szlovákia legjobb online kaszinó-oldalait a legfrissebb, korszerűsített könyvtárunkban. Keresse meg a legújabb online szerencsejáték-akciókat Szlovákiában és különleges ajánlatokat! A Bonus.Express használatával elsőbbséget élvezhet az ingyenes pörgetések és a legforróbb, nem betéti online kaszinó bónuszok Szlovákiában.

A 10 legnépszerűbb szlovák online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

100%-ig € 200

Kifizetés 98.14%
Teljes bónusz € 200

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

Akár 200/100 dollár + XNUMX pörgetés

Kifizetés 98.24%
Teljes bónusz € / $ 200

100% -os bónusz, legfeljebb 100 € + 100 Book of Dead ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 100

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.12%
Teljes bónusz $ 1000

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz $ 1000

Keress akár $ 1000 és 100 extra pörgetést

Kifizetés 97.65%
Teljes bónusz $ 1000

Akár 500 € + 30 extra pörgetés

Kifizetés 98.35%
Teljes bónusz € 500

100% bónusz 500 euróig + 200 extra pörgetés!

Kifizetés 97.95%
Teljes bónusz € 500

€ 800 Bónusz

Kifizetés 98.44%
Teljes bónusz € 800

100% 100 $ -ig + 200 pörgetésig

Kifizetés 96.80%
Teljes bónusz $ / € 100Körülbelül a 10 legnagyobb szlovák online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

A szlovák szerencsejátékok áttekintése

Szlovákia mindig is meglehetősen liberális megközelítést alkalmazott a szerencsejátékokkal kapcsolatban. Számos tégla- és habarcskaszinó található az országban, ugyanakkor számtalan sorsolás, bukmékerek, bárok és klubok szerencsejáték-lehetőségeket is kínálnak a lakosok számára. Például a Fortuna SK több mint 350 fogadási lövést bonyolít az egész országban, és úgy tekintik, hogy mint ilyen monopolizálta az iparágát Szlovákiában.

A jó hír a szlovák játékosok számára az, hogy ha nem szeretik a Fortuna SK és más szolgáltatók által elérhető szolgáltatást, oddsokat vagy játékokat, akkor semmi sem akadályozza meg őket a külföldi kaszinók és bukmékerek használatában.

Online kaszinó és szerencsejáték törvények Szlovákiában

Szlovákiában 11 város található, amelyek szerencsejáték-létesítménnyel rendelkeznek, így könnyen belátható, mennyire elterjedt az ipar az országban, és mennyire befolyásolja a törvényesség. Kaszinók, online szerencsejátékok, sportfogadási szalonok, bingóközpontok és sorsolás mind törvényes.

A szerencsejátékról szóló 171/2005 sz. Törvényt 2005-ben vezették be, és azóta eltelt néhány módosítástól eltekintve viszonylag nyitott és laza maradt a szerencsejátékok területén. A Pénzügyminisztérium az összes szerencsejátékot tengerentúli, Szlovákiában szabályozza, az országban az online és a földi szerencsejátékok kínálatát is szabályozza.

Ma Szlovákiában nyolc nagy kaszinó található, számtalan más szerencsejáték-lehetőséggel egyaránt elérhető online és ingatlanok.

Érdekes módon, bár a törvény azt sugallja, hogy az üzemeltetőknek engedélyekkel kell rendelkezniük, valójában csak maroknyi engedélyt adtak ki. A magánszereplők online jogosultak az online sportfogadásokra, az összes többi üzletet az államilag támogatott TIPOS társaság birtokolja és üzemelteti.

A kormány 2011-ben megpróbálta kényszeríteni az internetszolgáltatókat, hogy tiltják a külföldi online szerencsejáték-helyekre való belépést. A helyi és az EU jogalkotói heves ellenállás után azonban visszautasította a tervét.

HOGYAN SZABÁLYOZNI AZ online szerencsejátékot?

Az online játékok többségének oly sok éves monopóliuma után a szlovák bűnözők arra számítanak, hogy az első nemzetközi fogadási szolgáltatók 1. július 2020-jén nyitják meg kapuikat, és máris játszhatnak a legális magán online kaszinókban. Játékosként három lehetséges választási lehetősége van: a) megengedhet magának szerencsejátékokat a TIPOS-hoz tartozó államilag működtetett weboldalakon, amelyek egyébként várhatóan megtartják a lottó, a tombola és a bingó feletti ellenőrzést; b) ragadja meg a lehetőségeket azáltal, hogy fel nem fedezett magánszolgáltatók webhelyein játszik; c) tanulja meg az összes változás bonyolultságát, amely a szlovák szerencsejáték-iparban jelenleg zajlik, majd lépjen tovább a cselekvésre. Határozottan javasoljuk az utóbbi alkalmazását, mivel ismerve a szlovákiai online kaszinók jelenlegi helyzetének minden apróságait, egy pillanat alatt kiválaszthatja a legjobb online kaszinókat Szlovákiában és biztos lehet benne a megbízhatóságában. Ezt szem előtt tartva mélyebben mutassuk be, hogy mi történik a szlovák online játékhelyeken!

A SZLOVÁKIA RÉSZVÉTELÉNEK RÖVID TÖRTÉNETE

Szlovákia nem nagy európai játékközpont, ám a szerencsejáték gyökerei a 19. század közepére nyúlnak vissza, amikor az első lóversenyt Pozsonyban rendezték meg. Míg a lóverseny több mint 150 éve volt a térképen, a kaszinó játékok csak a múlt század 90-es évek elején alakultak ki, és fokozatosan fejlődtek. A mai napig 8 téglafalú szlovák szerencsejáték-központ található, amelyek két fő szolgáltató - a Kaszinó Szlovákia és az Olimpiai Kaszinó - tulajdonában vannak, és ki tudja, hány online társa van, ideértve azokat is, akik a kívánt licencet várják.

Az online szerencsejátékok liberalizálása azonban többé-kevésbé nyitott piac kialakítása érdekében nem volt olyan egyszerű, mint a legtöbb játékossal kívánta. Miközben a szerencsejátékok Szlovákiában törvényesek voltak egy szuverén törvény 1992. évi elfogadása óta, nem sokkal a Szovjetunió bukása után, a szerencsejáték-formák többségét a TIPOS biztosította, az egyetlen államilag működtetett szerencsejáték-üzemeltető, amely engedélyezte a lottójátékok, sorsolásos nyereményjátékok, bingó és póker. A monopólium támogatása és a maximális bevétel kiaknázása érdekében Szlovákia évek óta a legjobban harcol az engedély nélküli online szolgáltatók ellen, sőt meg is próbálta megváltoztatni a törvényeket az engedély nélküli vállalkozások blokkolása érdekében, de az Európai Bizottság nyomása alatt mindenképpen vissza kellett küzdenie és beleegyezett abba, hogy változtassa meg a piaci paradigmát a monopóliumról a részben nyitott piacra, miközben megőrizze az irányítást a sorsoláson, sorsoláson és bingó felett.

De ne siess tapsolni - továbbra is nyitott kérdés, hogy a közelmúltbeli változások hozzájárulnak-e a szlovák kaszinók minőségének javulásához. Bizonyos szempontok mindazonáltal elhittünk minket. A szlovák kormány 2017 óta sokkal alaposabban felügyeli az online szerencsejáték-helyzetet, mint korábban. Mindenekelőtt módosította a szerencsejátékról szóló rendeleteit, hogy a sportfogadási szolgáltatókat arra kényszerítse, hogy engedélyeket szerezzenek és 27% -os adót fizessenek a bruttó bevétel után. Másodszor, a szlovák kormány megkezdi az internet keresését illegális szerencsejátékokkal szemben, és blokkolja az elkövetőket. Mindent összevetve, ennek a szigorú beavatkozásnak hosszú távú eredményeket kell hoznia, ám ennek ellenére érdemes válogatni, amikor kiválasztja a legjobb online kaszinót Szlovákiában. Ha kíváncsi, melyik szlovák online kaszinó játszik elég játékokat, tekintse meg a választ a legjobb szlovák online helyszínek listáján!

A SZLOVÁKIA JÁTÉKSZABÁLYAI ÁTTEKINTÉSE

Az illegális szlovák online szerencsejáték-társaságok elleni küzdelem a 10 szolgáltató feketelistájába kerül és ezzel megalapozta az új szerencsejáték-törvény jóváhagyását, amelyet egyébként a korábbi elnök akarata ellenére fogadtak el, miután a 86 képviselő felülbírálta a vétót. A frissített törvény tartalmaz néhány új rendelkezést a tégla- és habarcskaszinókról - például egy szerencsejáték-házban egy új minimális játékgép-számot 15 gépre növeltek, míg a téglafalú kaszinókban való játékot tiltani kell a következők között: 3:00 és 10:00 - de igazából van értelme, hogy a szlovák szerencsejáték-piac most nyitva áll a hazai és a nemzetközi magánszerencsejáték-szolgáltatók számára. Ez egy igazi játékváltó - részben megszakítja az államilag irányított TIPOS monopóliumát, és lehetővé teszi a magánvállalkozások számára az online szerencsejáték-szolgáltatások engedélyének megszerzését.

Az új online szerencsejáték-törvény fontos rendelkezései és adatai
A szlovák online kaszinók engedélyezési eljárását 1. március 2019-jétől 1. július 2019-jéig tartották és már befejeződött, de a sportfogadási engedélyek csak 1. július 2020-jén lépnek hatályba.
A szlovákiai online kaszinó licencdíja 3 000 000 EUR; 3 000 000 EUR az online sportfogadásokra; 5 000 000 euró kombinált licencért (online kaszinó játékok + online fogadások).
Az összes online licenc 10 évig érvényes; Az online és a szárazföldi fogadások nyújtására vonatkozó engedélyek 5 évig érvényesek, lehetséges 5 éves meghosszabbítással a kérelmező akaratának megfelelően.
Minden szlovák online szerencsejáték-szolgáltató, beleértve a pókert is, a bruttó bevétel 22% -os adó alá tartozik.
Az engedélyre jogosult gazdasági szereplőknek nem szabad kapcsolatban állniuk egy szlovákiai feketelistán szereplő társasággal legalább egy évig az engedély kérelmezése előtt.
A felülvizsgált jogszabályok által előidézett újdonságok mellett a szlovák kormány úgy döntött, hogy új szerencsejáték-szabályozási hivatalt hoz létre, amely átveszi a Pénzügyminisztérium által korábban végrehajtott funkciókat. Összességében a szerencsejáték-törvény és az új felügyelő testület egyértelműen jelzi a kormány és a szlovák szerencsejátékok készségét a radikális változásokra, ám ennek ellenére vannak még hiányosságok. Az új dokumentum például kihagyja a szerencsejátékból származó bevételek kiadásának módját, valamint a helyi hatóságok funkcióját (ha van ilyen). Ennek ellenére a változások folyamatban vannak, és a szilárd szlovák kaszinó kiválasztásának legjobb módja az, ha felkeresi a legjobb szlovák online szerencsejáték-helyszínek listáját.

10 legnépszerűbb szlovák online kaszinóhely Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

igazi vegas online kaszinó