A 10 legnépszerűbb szlovén online kaszinó webhely

Lehet, hogy Szlovénia kicsi ország, ám ezek nagyok, amikor az online kaszinókról van szó. Valójában Európában az egy főre eső kaszinók száma az egyik! Tehát mi tette olyan népszerűvé online kaszinókat Szlovéniában? Itt mindent megbeszélünk, amelyet tudnunk kell az online szerencsejátékokról ebben a közép-európai országban, ideértve a Szlovénia legjobb online kaszinóit és a legnépszerűbb játékokat. Ha mindezt és még sok másat meg akar tanulni, csak olvasson tovább.

A 10 legfontosabb szlovén online kaszinóhely FRISS bónuszokkal!

Szerezd meg a 1600 eurós bónuszt

Kifizetés 97.89%
Teljes bónusz € 1600

100% 3000 € vagy annál nagyobb összegig.

Kifizetés 99.98%
Teljes bónusz € 3000

A VILÁGVEZETÉS ONLINE KAZINÓ HŰSÉGPROGRAMJA!

Kifizetés 98.07%
Teljes bónusz € 5000

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $ 500

Akár 200/100 dollár + XNUMX pörgetés

Kifizetés 98.24%
Teljes bónusz € / $ 200

100% bónusz akár $ 200

Kifizetés 98.17%
Teljes bónusz $ 200

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

200% Legfeljebb 350 € üdvözlőbónusz

Kifizetés 97.93%
Teljes bónusz € 350

250% bónusz + 125 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.73%
Teljes bónusz $ 250

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

1000 € BÓNUSZ + 50 INGYENES SPIN

Kifizetés 97.55%
Teljes bónusz € 1000Körülbelül a 10 legfontosabb szlovén online kaszinó webhely óriási bónuszokkal!

Új tapasztalat: Szlovénia

Nem sokan gondolkodnak Szlovénia meglátogatásáról. De határozottan kellene. Közép-Európa déli részén található Szlovénia hegyekkel és erdőkkel van tele. Korábban a Jugoszlávia Szocialista Szövetségi Köztársasággal volt. 2004 óta az EU és 2007 óta az euróövezet része. Jugoszlávia nem vett részt a Varsói Paktumban, ezért ösztönözte a külföldiek látogatásait. Annak érdekében, hogy minél többet vonzzon, sok kaszinót nyitott meg. Ez volt az 1960-as és 1970-es években. Óriási sikeresek voltak a turisták számára, és nagyon szükségesek voltak a külföldi jövedelem bejutásának az országba. Az egyetlen kérdés; a legtöbb kaszinó nem a helyiek tulajdonában volt, így a valuta visszakerült az országból. A Portorož üdülőhely Szlovénia legrégebbi kaszinója. Ezt 1913-ban látta a fény, és neve Grand Casino Portorož. Ez volt az első szlovén kaszinó, amely szlovén engedéllyel megszerezte egy internetes kaszinó felállítását.

Az online szerencsejátékra vonatkozó szabályok

Számos más EU-országhoz hasonlóan a Szlovéniában az online szerencsejátékokkal kapcsolatos törvények kissé elcsúfultak, mivel úgy tűnt, hogy ezek az országok nem támogatják a szabad kereskedelem elvét. Ezeket a törvényeket azonban felülvizsgálták. Ezek a felülvizsgálatok lehetővé tették a versenyt, és tudjuk, hogy még többen érkeznek, mivel még mindig az Európai Bizottság felülvizsgálata alatt állnak. Jelenleg rengeteg online kaszinót találsz, amelyek szlovén engedéllyel működnek. Nagyon szeretjük ezeket a kaszinókat, és észrevettünk valamiféle mintát velük - legtöbbjüknek van ilyen Novomatic mint szoftver szolgáltató. Az egyetlen kérdés, amire gondolunk, hogy éjszaka találkozik, az, hogy tudjuk, melyik kaszinó valójában Szlovéniában született. Egy másik dolog, amit észrevettünk, a marketing abszolút hiánya ezekben az online kaszinókban. A talált információk vagy rosszak, vagy elavultak. Számos áttekintő webhely és blog jeleníti Szlovéniát sok online kaszinó otthonaként. Egyáltalán nem ez a helyzet. Nem könnyű tudni, hogy hány kaszinó van szlovén. És a kormány honlapján sem számíthat arra, hogy megtudja. Ez egy hosszú és bonyolult folyamat.

A legjobb online kaszinók Szlovéniában

A szétválasztott Jugoszlávia egy részének része Szlovénia 1. május 2004-je óta az Európai Unió tagja. A szerencsejáték 1989-ig minden formában illegális volt, az ipar azóta növekedett és virágzott. Az 1995-ben hatályba lépett szerencsejáték-törvény végrehajtása jobb dolgokra változott.

Az elmúlt 30 évben a szállodák által üzemeltetett tégla- és habarcskaszinók kihasználták Szlovénia közelségét más népszerű turisztikai célpontokkal. Hogy az említett; a határ menti régiókban sok kaszinó található, és a játékosok valószínűleg megtalálják az összes kedvenc játékot ezeken a területeken.

A turisták izgalommal érkeznek Szlovéniába, rengeteg lehetőséggel elérhetők számukra a szállodák és az önálló kaszinók számára. Függetlenül attól, hogy egy bűvész, aki szórakoztató hétvégi utazást keres, vagy egy magas görgő, aki szereti a magas fogadásokat, Szlovénia remek választás.

Tizennyolc évesnél idősebbnek kell lennie, hogy Szlovéniában legálisan játszhasson. Az ország komolyan veszi a szabályozást. Annyira, hogy adatbázisok működnek, hogy rögzítsék azon személyek azonosítását, akiknek nem engedélyezett a lejátszás.

Az online szerencsejáték 2013-ig szürke terület volt. Ezt megelőzően nem volt sem törvényes, sem illegális. De 2013 óta törvényes és a kormány nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a játékosok biztonságosabb és jobban védett élményt nyújtsanak.

A frissített szerencsejáték-törvény már folyamatban van, ám e piac teljes körű szabályozása felé haladás lassú. Ennek ellenére azok, akik részt kívánnak venni az online fogadásban, ezt szabadon tehetik meg, de az ára nagyon jó. A játékosoknak elvárniuk kell, hogy 15% -os adót fizessenek legalább 300 eurós nyereményért.

Az online szerencsejáték legális Szlovéniában?

Mielőtt a kormány intézkedéseket tett volna az online szerencsejátékokkal kapcsolatos törvények meghatározására Szlovéniában, szigorú korlátozásokat vezettek be. 2006-ban megakadályozták a játékosokat sok weboldal elérésében. Sőt, az új szerencsejáték-törvény 2013-as hatálybalépéséig az önkormányzat megtagadta az engedélyek megadását - még a szlovéniai online szerencsejáték-webhelyek számára is.

A dolgok jelentősen előrehaladtak, és amint azt fentebb megjegyeztük, a tizennyolc évesnél idősebbek Szlovéniában legálisan online játszhatnak. Ugyanazok a szabályok érvényesek, amelyek az Európai Unió valamennyi tagállamát szabályozzák.

Igaz azt mondani, hogy Szlovénia felzárkózik más progresszív EU-államokkal, és a kormány most a Szerencsejáték-törvény aktualizálására összpontosít.

Amint a változások hatályba lépnek, a szlovéniai működési engedély kérelmezése kötelező lesz. Azoknak, akik nem felelnek meg az új szabályoknak, jelentős bírságot kell kiszabniuk, és fennáll annak a kockázata, hogy tiltják a játékot.

A 10 legnépszerűbb szlovén online kaszinó webhely Frissítve: Június 9, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

jackmillion