Szociális média követői: forró árucikkek egy befolyásoló gazdaságban

0 Comments

Ahogyan sokan tudják, nincs semmi olyan, mint a Facebook, a Twitter, az Instagram és más közösségi médiaplatformok további követői. A tinédzserek társadalmi státuszának egy időre való mutatójaként az emberek által követett követők száma sokkal erőteljesebb indexgé vált.

Most a követők nemcsak a népszerűségét mérik, és jól érzik magukat; a zenészek, a színészek és az új „befolyásoló hullámok” karrierjét - a YouTube-videókat, a Facebook státuszokat, a Twitter-tweeteket és a Instagram-képeket - kiadó kozmetikusok készíthetik vagy megtörhetik.

Az egyéni hírességek nem az egyetlenek, akik ezt teszik; sok online kaszinó és más típusú márkák használják a közösségi médiaplatformokat a hype és a pozitív kép létrehozásához. Ha sok követõje van, vagy ha a közzétett üzenetet ismételten megosztották vagy megosztották, a befolyása óriási.

A számok elvesztése katasztrofális a mai befolyásoló gazdaságban, tehát mit kell tenni, ha nem rendelkeznek velük? Ebben az alaposan modern arénában igaz, hogy egy öregkori adázs igaz; tényleg nincs semmi, amit a pénz nem tud vásárolni.

A vásárlókövetők kétséges vállalkozása

Bizonyos értelemben azzal érvelhetnénk, hogy a vásárlók követése egyszerűen a bérleti díj tömegének 21st századi változata. Igaz, ez egy sokkal nagyobb vállalkozás, de nem csak azért, mert minden nagyobb ezekben a napokban? Az online fogadások lehetőségei Kanadában és a világ többi részén biztosan sokkal nagyobbak, mint a hagyományos kaszinók földjén találhatóak, és minden másnak tűnik a következő öltönynek.

A modern világ többet követel tőlünk, és új eszközöket biztosít számunkra, hogy megtudjuk, mit kér. A követők vásárlása, bár nem egészen tiszta, biztosan része az egésznek? Nos, igen - amikor a követők valódi emberek. Sajnos ez egyre inkább nem így van. A vállalatok ellopják a szociális médiahasználók, néhány aktív és néhány inaktív személyazonosságát, és nagy látható látszólagos követők létrehozására használják fel őket, vagy egy üzenetet megerősítenek az újraírással.

Így bármi is felgyorsulhat; Clay Aiken, korábbi versenyző Amerikai Idol, még akkor is fizetett, ha panasza van a Volvo elterjedése ellen. Gyakran nem a hírességek vagy befolyásolók veszik el a hamis követőket, hanem társai vagy akár PR-cégek. Sokan, akinek következményei megduzzadtak, azt állítják, hogy hittek abban, hogy a vásárlók valóságos emberek voltak.

Követők, amelyek botok, nem emberek

Ha valaki ellopja a személyazonosságát, akkor nagyon finom módon megváltozik. Például a számla nevében egyetlen kisbetűs lehet nagybetűsre cserélni, és még mindig nagyon hitelesnek tűnik. Ezután botokat, vagy automatizált szoftvereket követ, egyszerűen követni vagy megosztani, ahogyan ezeket az aliasokat programozták.

A Facebook nemrég elismerte, hogy körülbelül kétszer annyi hamis számla volt, amennyit korábban becsültek, míg a Twitter felhasználóinak kb. Ez egy nagyobb probléma, mint sokan rájöttek, és a dolgoknak jobbnak kell lenniük. A hamis hírek ebben a korszakában hogyan tudjuk megakadályozni ezeket a hamis befolyásolókat?

A Facebook, a Google és a Twitter számos olyan projekten dolgozik, amelyek kifejezetten a hamis hírek megfékezésére irányulnak, és jelenleg mindent egy sós szemcsével értelmezhetünk, és megvizsgálhatjuk az emberek követői listáját. A pillanatnyi helyzetben a jogi táj és az elképzelések, hogy mire mi tehetünk, eléggé átlátszatlanok.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Szociális média követői: forró árucikkek egy befolyásoló gazdaságban Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon