Néhány a legnagyobb Vegas-skandálok közül

0 Comments

Las Vegas nem becenevén sin City. Ha nem találja meg a hetedik halálos bűnöket ebben a városban, biztosan bérelhető. Avarice a legjobb eladó, de a vágy és a többiek is időről időre megnézik. És nem, mi történik Vegasban, nem mindig marad Vegasban…

A korona ékszereket

Mikor a folyadék áramlik, és a város non-stop izgalma felkeltette magát, aki nem lenne a hangulatban egy bűbájos játékcsíkkal? A UKHarry herceg biztosan nem fogja azt mondani, hogy nem augusztus 2012-ban, különösen nem olyan szexi hölgyekkel, akik lenyűgözhetnek a bulira.

Sajnos a herceg számára, az ő képei minden meztelen dicsőségében kiszivárgtak a médiába, amely legalábbis megválaszolta a kérdéseket arról, hogy igazi gyömbér volt-e vagy sem. A brit királyok több évig tartották, hogy megörökítsék hírnevüket, mint Vegas party állatot, és a filantróp törekvések fáradhatatlan bajnoka lett.

HL megkísérelte és elítélte

Lehet, hogy felesége, Nicole Brown Simpson és barátja, Ron Goldman 1995 kettős gyilkosságát felmentették, de a törvény végül felzárkózott futball csillag és színész, OJ Simpson 13 évvel később Vegasban.

A HL azt állította, hogy ő és partnerei a bűncselekményekben egyszerűen csak megpróbálták ellopni az általa ellopott foltokat, de egy nevada zsűri nem értett egyet. Több mint tucat díjat vetettek el, beleértve az emberrablást és a fegyveres rablást, és legfeljebb 33-börtönre ítélték. Idén megjelent.

Roselli testvérek 5 évének átverése

A Vegas egyik legnagyobb megoldatlan botránya a „Roselli Brothers” -re terjedt ki, aki 1995-től 2000-ig sikerült Nevadában, Puerto Rico-ban és New Jersey-ben megszerezni a kaszinókat összesen $ 37-millióra, miközben soha nem költ a saját pénzébe . Az átverés személyazonosság-lopást okozott: egy számítógépes hacker, aki kiváló hitelnyilvántartást készített a „testvérek” számára, akik ezt követően elindították a bankszámlákat.

A kaszinók elfogadják a hamis személyazonosságukat, és a „testvérek” egy hitelkerethez jutottak, amikor a hiteltörténetüket kijelentették. A New Year's Eve 2000-i Vegas-i robbantó éjszakát követően, ahol több tucat kaszinó segítségével sújtotta az átverést, hatalmas nyereményeket nyert, örökre eltűntek. Az igazi Roselli testvérek később régen meghaltak, és a csalók valódi identitásait soha nem fedezték fel.

A Cutter Gang Rigs Baccarat

A Baccarat egyike azon kevés kaszinójátékoknak, amelyekben a játékos levágja a kártyákat. Egy apró kamerával a hüvelyében, a Cutter Gang tagja megismerhette a kártya értékét és öltönyét a vágás felett, majd elnézést nyújthat az asztalról, hogy távolítsa el az eszközt és továbbítsa az információt a banda többi tagjának.

Ez lehetővé tette, hogy a bűnözők sokkal jobb eséllyel játsszák Baccarat-t, hogy megverjék a házat, és gyakran megtisztították Vegas kaszinókban. Az 2011-ban a The Cosmopolitan-ban fogva tartották őket, de nem találtak elegendő bizonyítékot a díjak nyomására. A kaszinók egyetlen jogorvoslata az volt, hogy megtiltja a banda azonosított tagjainak működését.

Az MIT Blackjack Csapat

Bárki, aki látta az 21 filmet, ismeri ezt a történetet. Az 1979-től az 1990-ekig az MIT matematikai geeks csapata statisztikai elemzést használt, hogy felemelje a kártyák számolását egy tudományra, és elkezdte nyerni a Blackjack-ban Vegasban.

Ők nem csalnak, és szinte 15 évekig szerezték a matematikai szakértelmüket. Amikor a csapat egyik tagját a kaszinó biztonsága azonosította, természetesen betiltották volna őket, de egy másik csapattag gyorsan helyettesíti őket. Az a tény, hogy a művelet ugyanolyan sikeres volt, mint amennyire csak annyira volt, olyan botrány, amit Vegas nagyon csendes akar tartani.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Néhány a legnagyobb Vegas-skandálok közül Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: