A tíz legjobb dél-afrikai online kaszinó webhely

Az alábbi felsorolás a Dél-Afrikában működő legfontosabb online kaszinó szerencsejáték-oldalakat képviseli. Ezek a szerencsejáték-márkák jól megalapozottak, és szakembereink által teljes körűen ellenőrizték és tesztelték őket. Az alábbiakban bemutatott webhelyek minden olyan lehetőséget kínálnak az SA-játékosoknak, hogy kényelmes banki lehetőségeket használnak Randben (ZAR) történő befizetéshez és a készpénzfelvételhez. Kérjen Rand bónuszokat az ezen iparágban vezető, dél-afrikai online szerencsejáték-helyszíneken, és kezdje el játszani még ma.
Mivel Afrika kontinensének egyik legnépszerűbb országa, Dél-Afrika gyönyörű tájak, izgalmas turisztikai célpontok és egy maroknyi szárazföldi kaszinónak ad otthont.

Sajnos az online szerencsejáték Dél-Afrikában 2010-től illegális, miután új törvényeket vezettek be, amelyek véget vetnek mind a helyi, mind a nemzetközi szerencsejátékoknak.

A hatályos törvények eredményeként bárki, aki kipróbálhatja az online szerencsejátékot, 10 millió R10 összegű bírságot kap, vagy XNUMX éves börtönbüntetést kaphat - vagy mindkettőt! Legalább a játékosok elfoglalhatják győzelmüket és hozzáadhatják az illegális nyereményalapba.

A top 10 dél-afrikai online kaszinó webhely FRISS bónuszokkal!

Akár 500 € plusz 20 ingyenes pörgetés!

Kifizetés 98.07%
Teljes bónusz € 500

Hatalmas 1000 eurós bónusz! 💣

Kifizetés 98.82%
Teljes bónusz € 1000

100% legfeljebb $ 400 + 200 ingyenes pörgetések

Kifizetés 97.88%
Teljes bónusz $ 400

100% -ig akár 500 euróig terjedő bónusz

Kifizetés 98.70%
Teljes bónusz $ 500

300 € + 150 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz € 300

100% 100 GBP-ig

Kifizetés 99.12%
Teljes bónusz £100

1000 dolláros üdvözlőbónusz + 200 ingyenes pörgetés

Kifizetés 97.80%
Teljes bónusz $ 1000

20 ingyenes pörgetés + 200% 3000 euróig

Kifizetés 98.17%
Teljes bónusz € 3000

1000 € BÓNUSZ + 50 INGYENES SPIN

Kifizetés 97.55%
Teljes bónusz € 1000

Üdvözlőbetét bónusz 1200 €

Kifizetés 97.29%
Teljes bónusz € 1200

Akár $ 3000 üdvözlő bónuszokat

Kifizetés 98.92%
Teljes bónusz $ 3000Körülbelül a 10 dél-afrikai online kaszinó webhelyről, Hatalmas bónuszokkal!

A legjobb dél-afrikai online kaszinók megtalálása 2020-ban nem feltétlenül nehéz. A top 10 listánk feltárja a legjobb dél-afrikai kaszinóoldalakat a mobil és asztali játékosok számára. Mindent megtettünk azért, hogy ne kelljen alapos értékeléseket és értékeléseket összeállítania az összes szerencsejáték-webhelyről. Ahhoz, hogy bekerüljön az ajánlott listáinkba, ezeknek a webhelyeknek szigorú teszteket kell átadniuk. Csak a dél-afrikaiak számára felsorolt ​​online kaszinókat soroljuk fel, amelyek engedéllyel és szabályozással rendelkeznek, és nagyszerű szórakozási értéket kínálnak a játékosok számára. Weboldalunk ezen az oldalán megtalálhatja az összes információt, amelyre szüksége van a valódi pénzes játékhoz Dél-Afrikában.

Csapatunk továbbra is messze földön keresi a legjobb online kaszinókat a dél-afrikaiak számára. Ezután áttekintjük őket a webhelyünkön, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden webhely rendelkezik-e engedéllyel és szabályozással, minőségi játékokat kínál-e, és ami a legfontosabb, hogy nyitva állnak a dél-afrikai játékosok előtt, hogy azonnali győztessé válhassanak. A dél-afrikai szerencsejáték-szabályozással is naprakészen fogunk tartani, hogy csak a legjobb márkákat ajánljuk.

A NAGLABB ÉS A DÉL-AFRIKAI ONLINE ONLINE KASZINÓK KIVÁLASZTÁSA

Az összes dél-afrikai online kaszinót, amelyet itt a weboldalon felülvizsgáltunk és ajánlott neked, ellenőrzött szolgáltatók ellenőrzik, bizonyított múltra tekintve, és online szerencsejáték-engedélyeket szereztek, amelyek valódi készpénzes szerencsejáték-szolgáltatásokat nyújtanak a jól ismert, engedélyező hatóságok által. székhelye a számos fő engedélyezési joghatóság egyikében a világ minden tájáról. Más szavakkal, kiemelt kaszinóink szigorú teszteken és szigorú ellenőrzési eljárásokon mentek keresztül, mielőtt engedélyt kapnának. Ugyanez nem mondható el a fentebb említett szélhámos kaszinókról.

Ezek vagy arról szólnak, hogy hol vannak engedélyük, vagy egy tisztességtelen és megbízhatatlan hatóság engedélyezik őket, vagy egyszerűen nincs engedélyük. Játékosként nem lesz szüksége arra, hogy felálljon, ha probléma merül fel (például a kaszinó nem fizet neked nyereményét) egy nem engedélyezett online kaszinóban.

Ha probléma merül fel valamelyik teljesen engedélyezett, erősen ajánlott dél-afrikai online kaszinónkban, akkor azt tapasztalja, hogy a játékosok által támogatott idő 99.99% -a egy pillanat alatt képes megoldani a problémát. Ha bármelyik legjobb besorolású online kaszinónk barátságos és szakmailag képzett játékos-támogatási ügynökei bármilyen okból nem tudják megoldani a problémát, akkor könnyen panaszt nyújthat be a kaszinót engedélyt kiadó hatóságnál. Mindig csak rendkívül ritka esetekben kell valaha panaszt benyújtania idáig.

Ha az egyik kiemelt SA online kaszinónk bónuszt kínál Önnek, akkor mindig garantálhatja, hogy nem lesznek rejtett feltételek, amelyek miatt aggódnia kell. Azok a kaszinó bónuszok, amelyeket ezek a kaszinók hirdetnek, NEM tartalmaznak meredek fogadási követelményeket (az a készpénzösszeg, amelyre meg kell tétolni, mielőtt bármilyen nyereményét visszavonhatja a bónuszból). A szélhámos kaszinók általában rendkívül meredek fogadási követelményekkel rendelkeznek, vagy csak nem fognak jönni az eredeti bónusz ajánlatukkal.

Valamennyi kaszinónk megbízható online kaszinó szoftvert használ, amelyet rendszeresen tesztelnek a jól ismert harmadik fél online kaszinó tesztelő ügynökségek, és a kifizetéseket és az általános napi műveleteket olyan megbízható harmadik fél hatóságok felügyelik, akik folyamatosan dolgoznak annak biztosítása érdekében, hogy Ön, a játékos, védett marad.

A visszavonási idők feldolgozása nem haladhatja meg az öt napot (kivéve ha csekk vagy pénzszállítás útján vonul ki), és a legtöbb esetben legfeljebb 48 napon belül meg kell kezdenie nyereményét. A nyeremény megszerzéséhez szükséges pontos idő függ az alkalmazott kifizetési módszer típusától, valamint attól az időtől és naptól is, amikor megpróbálta kifizetni.

Például, ha megkísérelheti nyereményét pénteken kivonni az üzlet bezárása után (pl. 5:9 után), akkor természetesen valamivel hosszabb ideig tart a feldolgozás, mint ha hétfő reggel XNUMX óra körül kezdné meg a kifizetési folyamatot. Ez eléggé szabvány a világ minden online kaszinójában. Csak kerülje el a szélhámos kaszinókat, és tartson be valamelyik ajánlott kaszinóját, hogy elkerülje a csalódást.

10 LÉPÉS ÉRTÉKELÉSE

1 Háttér és biztonsági ellenőrzés ✓
Mielőtt még egy online kaszinó anyáinak és csavarjainak belemennénk, elvégzünk egy háttér-ellenőrzést, hogy megtudjuk, folytatnánk-e. Ellenőrizzük, hogy a webhelynek jó neve van-e az online kaszinó-iparban.

Olyan kérdéseket teszünk fel, mint például: "Ki mögött az oldal?" - Hol van a webhely regisztrálva? Ha úgy tűnik, hogy valami nem jelenik meg a webhelyen, ha piros zászlókat emelt fel, vagy árnyékos funkciókat választunk, akkor "köszönöm, de nem köszönöm". Ellenőrizzük, hogy engedélye van-e vagy sem (ha nem, akkor a helyszínen elcsúszik).

2 Biztonságos és biztonságos szoftver ✓
Gondoskodunk arról, hogy az online kaszinó szoftvere vízmentes. Ez azt jelenti, hogy a kaszinó az online biztonságban az utolsó szót használja, hogy magán- és pénzügyi adatait magántulajdonban tartsa. A szoftvert teljes mértékben titkosítani kell az SSL használatával.

Gondoskodunk arról, hogy a szoftvergyártó jó névvel rendelkezzen az iparban. A nagyobb nevek soha nem rontják meg hírnevüket, ha árnyékos online kaszinókhoz igazodnak. Minden szoftver szolgáltatót megvizsgálunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy játékuk tisztességes és az RNG átlátszó-e. Csak azokat az online kaszinókat értékeljük, amelyeket a legjobb szoftvercsoportok működtetnek.

3 Banki szolgáltatások Randben (ZAR) ✓
Lehet, hogy talál egy nagyszerű online kaszinót, de ha nem felel meg a dél-afrikai játékosok alapvető szükségleteinek, akkor nem értékeljük. Csak akkor folytatjuk, ha az online kaszinó lehetővé teszi a betéteket és a készpénzfelvételeket ZAR-ban.

Szeretnénk, ha elkerülné a szükségtelen kiadásokat, például a valuta átváltásának költségeit. Ha az online kaszinó nem engedi, hogy a Randsben játszhasson és fizethessen, akkor rengeteg más nagyszerű játék közül választhat.

4 Eszköz-támogatás ✓
Egyre több játékos mozgatja online kaszinó szórakozását a mobil eszközökre. Nem azt akarjuk, hogy találjon egy nagyszerű online kaszinót, csak annak a megállapítására, hogy nem tudja lejátszani a mobilkészülékén. Az összes általunk ajánlott kaszinó lehetőséget kínál Önnek útközben történő szerencsejátékhoz.

Az online kaszinó asztali vagy mobil verziója között nincs különbség a tapasztalat, a funkcionalitás vagy a szolgáltatások között.

5 Regisztráció és navigáció ✓
Az egyik első dolog, amelyet ellenőrizünk, milyen egyszerű regisztrálni játékosként az online kaszinóban és navigálni az oldalon. A folyamatnak gyorsnak és egyszerűnek kell lennie. Percek alatt regisztrálnia kell, és gond nélkül hozzáférhet a letöltéshez vagy az azonnali lejátszáshoz. Ugyanígy nagyon könnyen megtalálhatja az utat az online kaszinóban. Tudnia kell a legfontosabb funkciókat, például játékokat, ügyfélszolgálatot, befizetési módszereket és bónuszokat.

6 Befizetés és kapcsolatfelvétel a támogatással ✓
Ellenőrizzük, mennyire kényelmes valódi pénzszámlára feliratkozni és pénzeszközöket befizetni. A banki módszerek biztonságosak és kényelmesek? Támogatott-e sokféle fizetési mód - a betéti és hitelkártyáktól az e-pénztárcáktól?

Az egyik legfontosabb kritérium a jó ügyfél-támogatási hálózat működése. A támogatás a nap 24 órájában működik? Könnyű megszerezni őket? Van lehetőség élő csevegésre? A támogató csapat barátságos és hozzáértő? Panaszaival vagy kéréseivel gyorsan foglalkoznak?

Mindezeket a kérdéseket feltesszük, és még sok mindenre - és elvárjuk, hogy jó válaszokat kapjunk -, amikor értékeljük az Ön számára legmegfelelőbb dél-afrikai kaszinókat.

7 bónusz és szabályszerűség ✓
Arra törekszünk, hogy bónuszokat és jutalmakat nyújtsunk a tisztességes fogadási követelményekkel. Ez sokkal fontosabb, mint a bónusz nagysága. Lehet, hogy egy webhely hatalmas bónuszt ígér neked, de ha vannak olyan rejtett csapdák, amelyek lehetetlenné teszik, hogy valaha is megismerkedhessen a jutalmakkal, akkor ez teljesen értelmetlen. Mindannyian szeretünk egy nagy bónuszt, de tudni szeretnéd, hogy az elérhető.

8 Böngészés a kiválasztott játékok között ✓
Gondoskodunk arról, hogy a listánkon szereplő online kaszinók kiváló játékskálát kínálnak a legjobbak számára. Szeretnénk biztosítani, hogy minden játékos több címet találjon, hogy szórakoztatja őket. Olyan online kaszinókat is kipróbálunk és ajánlunk, amelyek lehetővé teszik, hogy ingyenes gyakorlási módban és valódi pénzért játsszon.

9 Játék- és kifizetési nyeremény ✓
Miután készen áll a nyeremény visszavonására, nem akarja heteken lógni, amíg a pénz nem kerül átutalásra a számlájára. Gondoskodunk arról, hogy a készpénzfelvételhez használt banki módszerek biztonságosak és gyorsak. Gondoskodunk arról, hogy az online kaszinó felsorolja, mennyi ideig várhatja meg a visszavonás bekövetkezését, és ha vannak díjak. Hajlamosak vagyunk elkerülni azokat a kaszinókat, ahol a visszavonási folyamat hosszú és nehézkes.

10 jóváhagyott kaszinólista ✓
Ha egy online kaszinó bejelöli a fenti négyzeteket, akkor befejezzük az értékelési folyamatot. Adunk a webhelynek a végeredmény és csapatunk részletes áttekintést nyújt be Önnek. Az online kaszinó ezután bekerül a jóváhagyott szerencsejáték-oldalak listájába, amelyek alkalmasak a dél-afrikai játékosok számára. De túlmutat az ajánlott webhelyek listáján.

Gondoskodunk arról, hogy az online kaszinó fenntartsa azt a szabványt, amely szerint az első helyen szerezte besorolását. Néhány havonta meglátogatjuk az oldalt, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a kaszinó továbbra is megfelel-e a fenti kritériumoknak. Ha egy online kaszinó rossz pontszámot szerez, azt szeretnénk, ha tisztában lenne vele. Az árnyékos, nem átlátható vagy tisztességtelen kaszinókat felsoroljuk a feketelistán, hogy megvédje pénzét azok elkerülésével.

A tíz legjobb dél-afrikai online kaszinó webhely Frissítve: Május 31, 2020 Szerző: Damon

tartalom

Kapcsolódó bónuszok:

forródrót-helyek